وندلین عزیز
قرار بر این شد من در مورد امتیاز خودم و پاره ای از مسائل شخصا توضیح بدم و این تنها پست من در این مورده.
امتیاز اولیهای که شما از من گرفتی ۷ بود, به این دلیل که نیمی از امتیاز رو من برای سوژه پردازی قائل میشم و شما از این پنج نمره دو گرفتی چون سوژهای که مد نظر بود رو ننوشتین. در واقع میخواستم هیچ امتیازی به سوژه پردازی ندم اما من هیچوقت صفر نمیدم اونم برای چیزی که روش فکر شده و وقت گذاشتن روش.
ایدهی مدیریت و تیم داوری این بود که شما (۴ قهرمان) داستان یک شب رو از دید چهار کاراکتر مختلف که به نوعی با پاترها در تماس بودند روایت کنید چون همه کلیاتش رو میدونیم اما جزییاتش رو نمیدونیم و این انتظاری بود که من به عنوان داور از همه داشتم. حرفی از خروج از چارچوب و نوشتن سناریوهای دیگه نبود وگرنه من رولی که برای شروع نوشتم رو با فرود یک عدد مشت روی بینی ولدمورت تموم میکردم و نتیجه میگرفتم بینی نداشته اش یادگاری اون شب جیمز پاتره.
اما دیشب متوجه شدم که سوژه رو خیلی واضح بیان نکردیم, حقیقتش قبلا دقت نکرده بودم دقیقا پستی که سوژه رو به قهرمانا داده چطور نوشته شده و بهمین دلیل تا حدی حق داشتین که برداشت آزاد ازش داشته باشین و تصور کنین میشه از چارچوب داستان خارج شد.
به خاطر همین و بخشی که مربوط به اشتباه من بود, یک امتیاز به پست شما اضافه میکنم اما بیشتر از این امکانش نیست چون همچنان سوژه پردازی این پست ضعف داشت و من رو به عنوان خواننده (نه داور) تشویق به ادامهی خوندنش نمیکرد. انگار که چیزی که در ذهن شما به عنوان نویسنده بود جایی بین واژه ها و توصیفها گم شده بود و اصل موضوع که گیرایی سوژه پردازیه فراموش شده بود.
امیدوارم مرحله ی آخر این مسئله کمتر در پستهای همه ی قهرمانها دیده بشه.
امتیاز نهایی وندلین: ۸
آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر مدیریت مدرسه