جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: یکشنبه 15 شهریور 1394 21:03
نمایش جزئیات
آفلاین
وندلین عزیز

قرار بر این شد من در مورد امتیاز خودم و پاره ای از مسائل شخصا توضیح بدم و این تنها پست من در این مورده.

امتیاز اولیه‌ای که شما از من گرفتی ۷ بود, به این دلیل که نیمی از امتیاز رو من برای سوژه پردازی قائل میشم و شما از این پنج نمره دو گرفتی چون سوژه‌ای که مد نظر بود رو ننوشتین. در واقع میخواستم هیچ امتیازی به سوژه پردازی ندم اما من هیچوقت صفر نمیدم اونم برای چیزی که روش فکر شده و وقت گذاشتن روش.

ایده‌ی مدیریت و تیم داوری این بود که شما (۴ قهرمان) داستان یک شب رو از‍ دید چهار کاراکتر مختلف که به نوعی با پاترها در تماس بودند روایت کنید چون همه کلیاتش رو میدونیم اما جزییاتش رو نمیدونیم و این انتظاری بود که من به عنوان داور از همه داشتم. حرفی از خروج از چارچوب و نوشتن سناریوهای دیگه نبود وگرنه من رولی که برای شروع نوشتم رو با فرود یک عدد مشت روی بینی ولدمورت تموم میکردم و نتیجه میگرفتم بینی نداشته اش یادگاری اون شب جیمز پاتره.

اما دیشب متوجه شدم که سوژه‌ رو خیلی واضح بیان نکردیم, حقیقتش قبلا دقت نکرده بودم دقیقا پستی که سوژه رو به قهرمانا داده چطور نوشته شده و بهمین دلیل تا حدی حق داشتین که برداشت آزاد ازش داشته باشین و تصور کنین میشه از چارچوب داستان خارج شد.

به خاطر همین و بخشی که مربوط به اشتباه من بود, یک امتیاز به پست شما اضافه میکنم اما بیشتر از این امکانش نیست چون همچنان سوژه پردازی این پست ضعف داشت و من رو به عنوان خواننده (نه داور) تشویق به ادامه‌ی خوندنش نمیکرد. انگار که چیزی که در ذهن شما به عنوان نویسنده بود جایی بین واژه ها و توصیف‌ها گم شده بود و اصل موضوع که گیرایی سوژه پردازیه فراموش شده بود.

امیدوارم مرحله ی آخر این مسئله کمتر در پست‌های همه ی قهرمان‌ها دیده بشه.

امتیاز نهایی وندلین: ۸

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 15 شهریور 1394 19:22
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

لاکرتیا بلک نوشته:
سلااااام!
من تا پایان شهریور ماه نیستم....و با هماهنگی ای که با رز زلر انجام شد اگه صلاح بدونید ایشون واسه امتحان استاده...با تچکر!
دیگه...
همین!

با دورد

مسئله ای نیست بانو.ایشون جایگزین شما خواهند بود در جریان برگزاری امتحانات.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 15 شهریور 1394 12:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلااااام!
من تا پایان شهریور ماه نیستم....و با هماهنگی ای که با رز زلر انجام شد اگه صلاح بدونید ایشون واسه امتحان استاده...با تچکر!
دیگه...
همین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 14 شهریور 1394 22:54
نمایش جزئیات
آفلاین
همین ویولت؟ همین واقعا؟من نقد نخواستم! توضیح خواستم! که چرا خلاف قوانین از من نمره کم شده! که چرا از خودتون قانون اختراع می کنین! که وقتی خودتونم نمیدونین خارج کتاب مجازه یا نه، پس من چرا و از کجا باید حدس بزنم هست یا نیست! چرا نباید بپرسم! چرا وقتی پرسیدم و اوکی دادین نمره کم کردین که چرا طبق کتاب ننوشتی! طبق کتاب به درک! به من میگید گزارش نوشتم!
گزارش؟ ویولت، گزارش!

جوابش دلمون می خواست عه؟ وطیفه مون نیست چرا توضیح بدیم دلمون میخواده؟هری طور برو مرحله بعد به امید خدا؟

هیجانش به نو بودنشه؟ من چرا هفت گرفتم؟ چون غلط تایپی داشتم؟-نداشتم!-چون فضاسازی مزخرفی داشتم؟-نداشتم!-چون بی سر و ته نوشتم؟-ننوشتم!- به من گفتید این پست نوعه!یه جور دیگه نوشته! قرار نبود باشه!

من چرا عصبانی ام؟ حدسی نداری واقعا؟
بی برنامه بودنتون عصبانیم میکنه! درلحظه قانون اختراع میشه! تعریف سوال مرحله سلیقه ایه! و هیچکس به نظرش مشکل نیست این مساله؟ من خیلی عصبی ام؟ سخت گیر؟ حساس؟ حسود؟ایده آل گرا؟ نچ! من تو بدترین شرایط ممکن برای هشت نفرتون ارزش و احترام قایل شدم، وقت گذاشتم و نیومدم بزنم زیر کاسه جام که بندازین عقب یا کنسل کنید یا هافل نمایندده نداره یا هر چی. و دارم جواب میگیرم که یهو الان تصمیم گرفتیم هرچی نوشتی خلاف قوانینه و برو خدا به همراهت! سخت نگیر و دنیا دو روزه و کارکاروف! اسم این کار چیه از دید شما؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دیدمش از این جا رفت، اون بالا بالاها رفت!
ارسال شده در: شنبه 14 شهریور 1394 21:12
نمایش جزئیات
آفلاین

آقا من رفتم دنبال یه شکلکی توی لیست شکلکا! هونصد جور همر دیدم! ما بچه بودیم یه دونه همر بود بدبخت بی نوا همه جا ایفای نقش می‌کرد! پیشرفت تکنولوژی رو می‌بینی!؟ :|

اهم!

ماهیتابه پرت نمی‌شه؟
فندک؟
طلسم صاعقه‌افکن؟!
پاتیل معجون سازی؟
روغن ِ مو؟
امنه؟!

خب!

از اونجا که از تک تک داورا درخواست نقد شده، من به جای سیب و تدی هم در این جایگاه حضور به عمل آوردم که خاطرنشان کنم داورها، حتی اگر به شرکت‌کننده‌ای نمره‌ی یک هم بدن، وظیفه‌شون نقد کردن نیست. همونطور که پیش از این حضوراً برات مثال ِ کارکاروف و پسر خفن برگزیده رو زدم که کارکاروف بهش چهار داد ( یا سه؟! ) و آیا کسی توانست بگوید چرو و چگونه؟ آیا اگر کسی می‌گفت چرو و چگونه، دوزار به اون نمره اضافه می‌شد؟! تهش رون چندتا مادرسیریوس نثارش کرد و هری هم چون خعلی خفن بود، نمره‌ی کارکاروف رو دایورت کرد و طور رف مرحله‌ی بعد!

من داور این مسابقه‌م، صحیح؟ وظیفه‌ی داور مطلقاً امتیاز دادنه. جایگاه ِ نقد، انجمن ویزنگاموت و محضر لردک و ققنوس‌خونه‌ی پروفس و سایر مناطق شناخته شده‌ست. نهایتاً اتفاقی که در لیگ کوییدیچ ما شاهدش هستیم که میُفته، درخواست ِ داور دوّمه. که متأسفانه در جادوگران فی‌الحال قحط‌ الرجال النساءـه و ما همینک داور دوّم هم نداریم، چه برسه به داور ِ پنجم!

این پاسخگویی هم از این جهت انجام گرفت که خو دیدیم سینوس بنده‌ی مرلین هی داره فندک می‌خوره تو سرش و پاتیلش غُر شده و معجوناش پاچیدن به در و دیوار و الخ، گفتیم بیایم توضیح بدیم که این طفلی هی سعی می‌کنه حق شرکت کنندگان رو از حلق ما داوران ِ حق‌خوار بکشه بیرون‌آ، زورش نمی‌رسه! اینجا اجمعین متفق‌القول یه لنگه پا واسادیم که وظیفه‌ی ما نقد کردن نی!

خلاصه که.. من درک نمی‌کنم چرا انقد عصبانی هستی واقعاً. مسابقه‌ست عزیز من. هیجانش به نو بودنشه. به ایده‌های جدیدشه. به "یه جور دیگه نوشتن"ـشه. باور کن من کم کم دارم وسوسه می‌شم برم اکانت فلور رو هک کنم، جاش بپرم وسط جام آتش.

سخت نگیرید انقد خلاصه..

با تشکر.

رونوشت به سیب و سینوس:

این دفتر مدیریت اینجاست؟!
چرو جادوگران بدون فیل‌شکن واس من بالا نمیاد؟!
من نمی‌دونم بالا نیومدن جادوگران چه ربطی به مدیریت هاگوارتز داره، ولی مطمئنم یه ربطی داره!

عقده‌ای شدم انقد هیچوخ اعتراض بر حق و غیر بر حقی نداشتم خو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: جمعه 13 شهریور 1394 23:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر مدیریت محترم مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز.

من امروز با دوشیزه ایلین پرنس صحبت کردم و ایشون من رو در جریان مشکل اینترنت و مسافرتشون قرار دادن و البته ایشون از من خواستند که استاد جایگزین بشم. اگر مدیریت محترم هم موافق این موضوع باشن بنده امتیازات کلاس مراقبت از موجودات جادویی رو همین امشب محاسبه کنم.

پر واضحه که رفتن مسافرت!الان من نباید به این درخواست ترتیب اثر بدم ولی چون میخوام زودتر برنامه امتحانارو مشخص کنم تا دیرتر از این نشده و همچنین اینکه مشخص نیست کی ایشون به نت دسترسی خواهند داشت موافقتم رو اعلام میکنم.

ممنون و متشکرم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/6/14 13:17:21
ارسال شده در: جمعه 13 شهریور 1394 02:28
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
آرسی ،خوبی؟ خب این مسابقه به چه دردی می خوره وقتی این حق رو برای داور قائلی که کاملا سلیقه ای نمره بده، و این حق رو برای شرکت کننده ها قائل نیستی که بدونن چرا اون نمره رو گرفتن؟ یهو بیا بگو من در لحظه میتونم حال کنم به یه پست بدم 10 به یه پست بدم 4 و معیارم اینه که حال نکردم دیگه!:| این منطقیست آیا؟

خیر... بنده این حق رو قائل نیستم که سلیقه ای نمره بدن. این کار یعنی احترام به نظر داوران، چون به اون اندازه شخصیت و قدرت و سابقه دارن که سلیقه ای نمره ندن، چون همونطور که میبینید دلیل کسر نمرات هم ذکر میشه و همینطوری صرفا، فقط نمره اعلام نمیشه.

نقل قول:

اگه معیار داور ها چیزیه که نمیشه تو جمع بگن و اسط و قسط نداره، که فاتحه مسابقه رو بخونیم. اگه معیار داور ها چیزیه که قابل دفاعه و واقعا مستنده، چه باکی باید باشه از اینکه بیای بگی آقا مثلا دو نمره غلط تایپی و نگارشی بود، شرکت کننده ایکس شما n تا غلط تایپی داشتی پس 10 نمیشی میشی 8 فرضا!

اون قسمت برای این گفته میشه که هرکسی نیاد و به خودش جرئت نده که تصمیمات داوری رو زیر سوال ببره، چون در واقع هرکسی در اون حد نیست که یه داور با سابقه و قدرتمند رو زیر سوال ببره و تصمیماتش رو نقض کنه. صرفا میتونه اعتراض کنه تا داور رسیدگی کنه. حتی توضیحات هم لطف داوراست، وظیفه داوران فقط ارسال نمراته.

نقل قول:

ضمن اینکه، در مورد محدوده اختیاراتمون در رول، منطقا مجازیم که بپرسیم فلان کار در محدوده قوانینه یا نیست. لااقل تا الان که شما این قانون رو به اطلاع برسونی کسی نگفته بود نرید ابهاماتتون رو از داور ها بپرسید!

باید این رو بدونید که اینکارشون کمک به شما منصوب میشه و برای افراد امتیاز منفی در نظر گرفته میشه و داور هم موظف نیست به شما کمک کنه. میتونه خیلی راحت یک جواب غلط به شما بده، چون همه در پیشگاه داور یکسان هستند.

نقل قول:
و من پرسیدم. و جواب این بود که که در محدوده قوانین بود تخیلاتم. داور هم نگفت چرا پرسیدی و آرسی می خوردت! در حالی که به ریگول گفتن خارج از کتاب بنویسی پذیرفته نیست! وقتی خود داورها اتفاق نظر ندارن که مسائل خارج از کتاب پذیرفته هست یا نه، به نظرت من شرکت کننده چه حسی باید به این مسابقه و این داوری داشته باشم به جز سردرگمی و عدم اطمینان به داوری؟ پس حق دارم بپرسم معیار چی بوده یا نه؟

هر داوری معیار های خودشو داره و دقیقا به همین خاطر چندین داور انتخاب شدن تا رول از زوایای مختلف بررسی بشه. این هم اشتباه شماست که میپرسید و بعد از خودتون استدلال میکنید که مثلا چرا این اینطوریه و اون اونطوری. داورا موظف نیستن به شما جواب بدن و در حقیقت، جوابشون به شما، لطفشون به شماست و هر داوری بر اساس معیارهای خودش نمره رو اعلام میکنه و برای جلوگیری از هوچی گری، دلایل رو هم میگه، و من باز هم تاکید میکنم که گفتن دلایل وظیفه داور نیست و فقط لطف داور به شماست.

هیچ پست دیگه ای در مورد تصمیمات داوری و شک و شبهه در مورد اونا جواب داده نمیشه. داور ها از اعضای با سابقه سایت و مورد قبول اکثریت هستند و طوری نیستند که با یه ایراد بچگانه و به قول بعضی ها، به چالش کشیدن، به صلاحیتشون شک کنیم.

نکته: اعتراض در مورد تجدید نظر در امتیاز بلامانع است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 13 شهریور 1394 01:18
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
یک مورد دیگه ای که بر میخوریم هم اینه که شما و بقیه قهرمان ها اصلا نیازی نیست معیار داور هارو بدونید و داور ها هم نباید اصلا در این مورد چیزی بگن.

آرسی ،خوبی؟ خب این مسابقه به چه دردی می خوره وقتی این حق رو برای داور قائلی که کاملا سلیقه ای نمره بده، و این حق رو برای شرکت کننده ها قائل نیستی که بدونن چرا اون نمره رو گرفتن؟ یهو بیا بگو من در لحظه میتونم حال کنم به یه پست بدم 10 به یه پست بدم 4 و معیارم اینه که حال نکردم دیگه!:| این منطقیست آیا؟

اگه معیار داور ها چیزیه که نمیشه تو جمع بگن و اسط و قسط نداره، که فاتحه مسابقه رو بخونیم. اگه معیار داور ها چیزیه که قابل دفاعه و واقعا مستنده، چه باکی باید باشه از اینکه بیای بگی آقا مثلا دو نمره غلط تایپی و نگارشی بود، شرکت کننده ایکس شما n تا غلط تایپی داشتی پس 10 نمیشی میشی 8 فرضا!

ضمن اینکه، در مورد محدوده اختیاراتمون در رول، منطقا مجازیم که بپرسیم فلان کار در محدوده قوانینه یا نیست. لااقل تا الان که شما این قانون رو به اطلاع برسونی کسی نگفته بود نرید ابهاماتتون رو از داور ها بپرسید!
و من پرسیدم. و جواب این بود که که در محدوده قوانین بود تخیلاتم. داور هم نگفت چرا پرسیدی و آرسی می خوردت! در حالی که به ریگول گفتن خارج از کتاب بنویسی پذیرفته نیست! وقتی خود داورها اتفاق نظر ندارن که مسائل خارج از کتاب پذیرفته هست یا نه، به نظرت من شرکت کننده چه حسی باید به این مسابقه و این داوری داشته باشم به جز سردرگمی و عدم اطمینان به داوری؟ پس حق دارم بپرسم معیار چی بوده یا نه؟

با تشکر از پاسخگویی شما.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دیدمش از این جا رفت، اون بالا بالاها رفت!
ارسال شده در: جمعه 13 شهریور 1394 01:05
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام.

خب... جناب ریگولوس بلک.

اول از همه باید بگم که یکی از داور ها امتیاز خودش رو از 7 به 8 تغییر داد.

دوم هم اینکه یکی از داور های عزیز فرمودند که شما اصلا نباید از کسی بپرسید که این امتیاز داره یا نه... باید کار خودتون رو بکنید.

یک مورد دیگه ای که بر میخوریم هم اینه که شما و بقیه قهرمان ها اصلا نیازی نیست معیار داور هارو بدونید و داور ها هم نباید اصلا در این مورد چیزی بگن. ضمن اینکه دقت کنید که هر داور معیار و سلیقه خودشو داره و بر اون اساس تصمیم میگیره که دوست داره این پست بر مبنای کتاب باشه یا دوست نداره و من هم نمیتونم به هیچ عنوان تو سلیقه داور ها دخالت کنم و تغییرشون بدم.

یک مورد دیگه هم که شما ذکر کردید این بوده که شخصیت و سوژه رو خودتون انتخاب نکردید... در مورد سوژه درست میگید... ولی در مورد شخصیت... شما کاملا فرصت داشتید که معما رو زودتر از بقیه حل کنید، ولی اینکارو نکردید، پس از نظر شخصیت اعتراضی نمیتونید بکنید. در مورد سوژه هم باید بگم که این یک "مسابقه" هست... خیلی چیز هاش بر طبق نظر و اراده شما نیست... شما شرایطشو قبول کردید و واردش شدید، پس باز هم نمیتونید از سوژه ایراد بگیرید.

در مورد وندلین عزیز.

وندلین... با داور ها صحبت کردم... اگر لازم بدونن خودشون توضیحات لازم رو در همینجا، یا در پیام خصوصی به شما خواهند داد.

با تشکر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 13 شهریور 1394 00:14
نمایش جزئیات
آفلاین
عزیزان، دوستان، مدعوین گرامی!

خونسردی خودتونو حفظ کنید!بالاخره همیشه تو هر مسابقه ای احتمال این ناراحتی ها و دلخوریا میره و در نظر داشته باشین که در داوری ملاک مشخصی وجود نداره.هر داوری به سلیقه خودش عمل میکنه ولی در هرحال اعتراضات شما به اطلاع داورا میرسه و در صورتی که مقتضی دونسته بشه بهتون همینجا پاسخ خواهند داد.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!