به نام خدایی که مارها و مارزبان ها را دوست دارد
1- هرگونه سابقه عضويت قبلي در هر يک از گروه هاي مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهيد!
نه خیر نداشتم، ولی اگه بخوای می خرم برات دلبندم.
2- به نظر شما مهم ترين تفاوت ميان دو شخصيت لرد ولدمورت و دامبلدور در کتاب ها چيست؟
خون من توی رگای نواده ی منه و ریز ذرات گالیون توش هست! توی خون اون کلاه گیس متحرک اما فقط کلسترول و اوره و قند و از این مزخرفات هست.
3-مهم ترين هدف جاه طلبانه تان براي عضويت در گروه مرگخواران چيست؟
یکی یک دانه خاندانمه! زیر سایه اش هم خنکه و هم تاریک و مکان مناسبی برای گالیون شویی هست.
4- به دلخواه خود یکی از محفلی ها (یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
من این جا به صورت عمده عمل کرده و به طور کلی می گم:
محفل= گداخانه
5- به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟
قادر نیست!
6- بهترین راه نابود کردن یک محفلی چیست؟
یک گالیون که نه! یک نات به اون نشون بدهید، زبونتون رو در بیارید ( ولی چون شخصیتتون اجازه نمی ده این کار رو نکنید.) و بهش بگید، بهت نمی دیم!
7- در صورت عضویت چه رفتاری با نجینی(مار محبوب ارباب)خواهید داشت؟
شنیده بودم زمونه عوض شده، ولی نه اینقدر! خب... یک دونه سکه می دیم دهنش گاز گاز کنه.
8-چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
اتفاقی افتاده؟! نواده ما به این زیبایی و پر شکوهی!
9-يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
نهایت استفاده ای که ممکنه از اون ها داشت اینه که دور ریخته بشن!
بله! فرم هم تکمیل شد... فقط لطفا هزینه جوهر خودکار و همچنین میزان کالری مصرف شده من رو پرداخت کنید.(پنج سیکل و سه نات)
پدربزرگ جان
از همین اول بیا تکلیفمونو با هم روشن کنیم. جیب ما باسیلیسک داره...خب؟
حسابدار ما ایشونن. همونطور که می بینین(یا شایدم در اثر کهولت سن نمی بینین!) دست هم نداره. اگه پولی حقوقی چیزی خواستین باید دستتونو تا آرنج فرو کنین در حلقومش و حقتونو بگیرین.
همین دیگه...دندون مصنوعیاتونو اینور اونور نذارین...تو جنگا عصاتونو فراموش نکنین. پزشک کافی هم در خانه ریدل نداریم. برای درمان قند و فشار و روماتیسم و ایناتون به هکتور مراجعه کنین.
تایید شد.
خوش اومدین. چی بگم دیگه...ارتش جادوی سیاهه. شما هم که بلدین!