نتایج داوری بین
هافلپاف و
ریونکلاو ریونکلاو:
ریتا اسکیتر:29
ارتباط با کوییدیچ و شرح آن: باید بگم از خوندن پستت لذت برم. ممنون که همچین پست با کیفیتی نوشتی. 10
ایده پردازی و ارتباط با سوژه ی انتخاب شده: موضوعی که انتخاب کردید ساده بود یعنی موضوع خیلی عجیبی نبود ولی به بهترین نحو ممکن پرورشش دادی برای همین 9
نگارش: من ایرادی ندیدم اگر خودت دیدی بیا بهم بگو؛ قول میدم نمره کم نکنم.
4
فضاسازی و توصیف: خیلی خوب بود ولی کاش اون حسی که در آخر تماشاچی ها داشتن رو خرد خرد وارد پستت میکردی تا اون ترسی که میگی رو در کل پست حس میکردیم. 6
لینی وارنر:28.5
ارتباط با کوییدیچ و شرح آن: خیلی هم خوب... 10
ایده پردازی و ارتباط با سوژه ی انتخاب شده: به ریتا هم گفتم موضوعتون ساده بود و شما هردوتون خیلی خوب تونسته بودید از موضوع ساده متنی جذاب به وجود بیارید ولی کاش هر دوتون از این ایده استفاده نمی کردید که معجون هکتور بلایی سرتون آورده... یا می تونستید اسمشو بذارید معجون های هکتور... 8
نگارش: من ایرادی ندیدم 4
فضاسازی و توصیف: خوب بود ولی میدونی به نظر من تو توانایی اینو داری که جوری بنویسه فرد حس کنه که خودش تو اون ماجراست کاش اینجوری مینوشتیش لینی... 6.5
جیسون ساموئلز: 26.5
نقل قول:
همه ي اعضاي تيم کوييديچ ريونکلاو در رختکن جمع بودن. ليني، کاپيتان مجازي تيم شروع به صحبت کرد:
- خب، ما بايد بسيار هماهنگ و متحد باشيم. در غير اين صورت حتماً ميباز...
- ما ميبريم ليني
نقل قول:
جیسون چرا بین دوتا دیالوگ دوتا اینتر؟0.25
جسيکا ترينگ، يکي ديگه از مهاجم هاي ريون کوافل رو از رو زمين برميداره و به طرف جيسون ميره.
- بيا. اين مال تو. ما لازمش نداريم. کوييديچ ميخوايم چيکار اصلاً؟
جسیکا ترینگ توی تیم هافلپافه جیسون! حواست کجاست؟ 0.25
ارتباط با کوییدیچ و شرح آن: با اینکه پستت کوتاه بود ولی خب... 10
ایده پردازی و ارتباط با سوژه ی انتخاب شده: جیسون پستت خیلی از نظر ایده ی کلی شبیه پست لینی بود.مهربون شدن! معجون خوردن خیلی اتفاقات دیگه ای میتونه در پی داشته باشه... حتی توضیحاتتم شبیه لینی بود. 7
نگارش:3.5
فضاسازی و توصیفات: خب جیسون باید بگم تا حدودی ضعیف بود. تو میتونی با فضا سازی یا توصیفاتت پستتو با اینکه ایده اش شبیه لینی بود متفاوت کنی. 6
گرنت پیج:28.75
نقل قول:
بعد از سوختن جنازه، یک سری نعش کش اومدن و جنازه رو بردن.
- خب این قطعا باید بین خودمون بمونه!
گرنت اینجا چرا اینتر نزدی؟ 0.25
ارتباط با کوییدیچ و شرح آن: خوب بود، کوییدیچی بود و توهم خوب نوشته بودی 10
ایده پردازی و ارتباط با سوژه ی انتخاب شده: دوباره معجون هکتور! خب چرا یه فکر بهتر نکردید؟مثلا خود اعضا معجون بسازن؟چرا تکراریش کردید کارتونو؟ ولی خب سوژتو خوب پی برده بودی 8
نگارش:3.75
فضاسازی و توصیفات: خوب بود و من کارتو دوست داشتم.7
هافلپاف:
رز زلر: 25.5
ارتباط با کوییدیچ و شرح آن:10
قسمت کوییدیچ رول ات عالی بود رز. کامل و دقیق.
ایده پردازی و ارتباط با سوژه انتخاب شده: 7
رز...رز...رز...ببین...صادقانه...خدایی یه جاهایی گیج میشدم چی نوشته بودی!
مثلا بعضی قسمتها خیلی شلوغ شده بود و تصورش سخت بود واسه خواننده.
نقل قول:
سراینده ی ماگل شعر که به لطف لرد و مرگخوارانش قبری نداشت که درش بلرزد، این وظیفه ی خطیر رو به رز داد. رز با هشت ریشتر خودش به علاوه ی پنج ریشتر شاعر، ویبره زنان گفت:
- شون اینجا. چه ببریمشون طور؟
و یا مثلا اون قسمت: چرا پوکری؟
نامفهوم بود که اینا کین که دارن دیالوگ میگن؟
نقل قول:
اینجا حتی پوکرستان هم نیس! پک پوکر فیس های مختلف چرخی و دوبل و غیره هم نیس. ینا تسترال وضعیه! بزبیاریه! نه خیرم. اعصاب ندارم اصلا. به ارواح جدم نیستی در حدم. بعدم گرگ باش ببر. دهه هشتادی خاص و مردادی مغرور...
اهم اهم. بله داشتم میگفتم اینا بزبیاریه. بزبیاری یعنی کل زندگی ریگولوس. یعنی درد و بلا و بدبختیای که بر سر تیم هافلپاف نازل شده بود.
اینجا رو که اصلا نفهمیدم چی شد!
املا و قواعد نگارشی: 3.5
نقل قول:
الان منظورت یعنی بود؟ به کلمات احترام بذار درسته محاوره است ولی مهمه نوشتارشون چی باشه رز! 0.5
فضا سازی و توصیف: 5ببین من منکر این نمیشم که پستت خوب بود ولی بیشترش دیالوگ بود! و بیشتر حالت کاراکترها بود که توصیف میشدن نه فضای سازی خاصی دیده نمی شد. به هرحال محیط هم باید توصیف شه! خیلی قسمت ها کاراکترها میومدن و فقط دیالوگ میگفتن. سوال اینه که کجا؟ مثلا همین مراسم مداحی برای لرد کجا اتفاق افتاده بود؟ تو هاگوارتز؟ خانه ریدل؟ تالار هافل؟
یا مثلا چرا هیچ توصیفی از فضای برج ستاره شناسی وجود نداشت!
قسمت شرح بازی...خیلی سریع واردش شدی و با دیالوگ شروع کردی. و در ادامه توضیحات فقط بازی بود که شرح داده می شد. ولی زمین کوییدیچ چطور؟ تماشاگرها چطور بودن؟ تشویقاشون حتی؟ هوا چطور بود؟ اصلا بازی شب برگزار شده یا روز؟!
رز راستش رو بخوای خلا فضاسازی در تمام پستت حس میشد! به جز این واقعا عالی و خنده دار بود.
آمیلیا فیتلورت:21.25نقل قول:
با یک حرکت انگشت رز ویزلی روی منوی مدیریت، گزارشگر پرحرف با بلیطی شبیه به بلیط های جیسون، به جزایر بلاک رفت و گزارشگر دیگری جایگزینش شد. همین کافی بود تا داد لینی در بیاید:
- چیکار اون گزارشگر داشتی؟ اصن شاید خودم بهش پول دادم تا بوق مفت بزنه!
- ولی من بوق زنا رو دوس ندارم!
نتیجه:
امیلیا به نظر من واقعا لازم نبود نتیجه قید بشه! این باعث شده پستت الکی شلوغ بشه. 0.25
نقل قول:
مرد از شدت توجهشان اصلا.
واقعا این جمله بندی از نظر زبان فارسی درسته؟ تو خودت به من بگو...0.25
نقل قول:
- ستاره ها میگن که دورا و جسیکا در آینده ای نه چندان دور مرگخوار میشن ولی جدا... سوزان کو؟
اینجا همر اضافی بود واقعا!
نقل قول:
چراغ راهنمایی و رانندگی جز معطل کردن بازیکنان، کار دیگری نداشت. تا آمادهی پرتاب بلاجر میشد، تغییر رنگ میداد. کروشیوی قرمز و متوقف شدنش را، همگروهی هایش، جیسون، کارتون باقیمانده از دستمال توالت و دستگاه توپ پرت کن میخوردند.
آمیلیا من این جملتو نفهمیدم! 0.5
ایده پردازی و ارتباط با سوژه انتخاب شده: آمیلیا به نظرم زمان زیادی صرف این بخش نکرده بودی ببخشید واقعا ولی 6
ارتباط با کوییدیچ و شرح آن: ارتباط کوییدچ با پستت چندان زیاد نبود آمیلیا اینجا مسابقه ی کوییدیچه! 7
نگارش:3.25
فضاسازی و توصیفات: ضعیف بودی آمیلیا! خیلی به شکلک متکی بودی ... 5
جسیکا ترینگ:25.75
نقل قول:
از آنجایی که ما تام نیستیم پشمک و اربابیم و البته خفنیم
جسیکا اینجا به نظرم از علائم نگارشی بد استفاده کردی. من خودم اینجوری خوندم بار اول
از انجایی که ما تام نیستیم؛ پشمک و اربابیم!
تعجب کردم و برگشتم از اول خوندم دقت کن. 0.25
ارتباط با کوییدچ و شرح آن:میدونی جسی به نظرم بیشتر بیشتر رو نبود مرگخوارها تمرکز کرده بودی تا نبود مرگخوارها تو کوییدیچ!!!! بیشتر شبیه پستای اخر الزمان شده بو و آخرشم خیل تند تند میخواستی تمومش کنی انگار... 8
نگارش:3.75
ایده پردازی و ارتباط با سوژه انتخاب شده: ایده پردازیت قابل قبول بود و تمرکز زیادی رو ایده ات گذاشته بودی و این باعث شده بود نتونی ب کوییدیچی بودن دقت کنی!8
فضاسازی و توصیفات: فضاسازیتو میتونی خیلی خیلی بهتر کنی؛ تونسته بودی منظورتو برسونی ولی خیلی جای کار داشتی. آخرای سوژه همونطور که گفتم چون انگار عجله داشتی تموم شه کمیت رو فدای کیفیت کردی...6