جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

253 کاربر(ها) آنلاین هستند (181 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
249 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: پنجشنبه 28 دی 1396 01:03
نمایش جزئیات
آفلاین
من شخصیتی دارم که خودم هم درکش نمیکنم
برای همین دنباله یه دوست شجاع مثل خودمم که بتونه
به من کمک کنه تا خودم خوب بشناسم.
من ادمی هستم که دلم به بد نمیره و نامید نمیشم مراوده با مردم رو دوست دارم.
همیشه دلم چنتا دوست خیلی خوب میخواست دوست هایی
که حاضر باشند برای من هر کاری بکنن البته من حاضرم برای دوستانم جان فشانی کنم ولی من تا حالا همچین دوست هایی نداشتم که اون ها هم حاظر باشند برای من جان فشانی کنن.
با درس خواندن رابطه خوبی ندارم ولی درسم خوبه٬من ادم شجاعیم و از ترس مطنفرم دوست دارم به دیگران کمک کنم و خیلی اهل ریسکم برای دیگران هم ریسک کرم ولی کسی نبوده که برای من ریسک کنه امید وارم توی یکی از این گروه ها مخصوصا گریفندور یه دوست شجاع پیدا کنم
همیشه دلم یه همبازی می‌خواسته ولی اصلا سراغش نرفتم چون از این یکی می‌ترسیدم ترسم از شکست نبود و یا به‌خاطر خجالت یعنی خودم دنبالش نرفتم به خاطر خوانوادم و اعتقاداتم من ادم تنهایی نیستم و از تنهایی هم خوشم نمیاد دوستای خوبی دارم ولی همونتور که گفتم...
وقتی خوب فکر میکنم میبینم بیشتر دوستی ها داخلشون
به جای رفاقت و شادی پر از غمه..
چون اونها حاظرن برای خندشون دیگران رو برنجونن و مدام مسخرشون کنن.
من دوستی می‌خوام که توی غم ٬ شادی وخطر همراه هم باشه و شونه خالی نکنه.
امیدوارم یکی رو بتونم پیدا کنم به امید یک دوست شجاع و خوب همراه با یک زندگی خوب در گریفندور.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 27 دی 1396 21:34
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

zzgolo نوشته:
سلام
خب نمیدونم چجوری و از کجا شروع کنم.
من از جاهای شلوغ متنفرم و با هرکسی جور نمیشم و هرکسیم نمیتونه منو بعنوان دوستش بپذیره.
اهل ریسکم و بعضی جاها بی‌پروا عمل میکنم. دوستای کمی دارم اما همون دوسه نفر رو خیلی دوسشون دارم و نسبت بهشون احساس مسئولیت میکنم و درکل ب تمامی کسایی ک اطرافم باشن با توجه ب ارزششون اهمیت میدم و هواشونو دارم.
عاشق فیلم دیدن و کتاب خوندنم و موسیقی راک و بی کلام روهم ب بقیه سبکا ترجیح میدم و جاهای اروم رو دوس دارم.
واسه زندگیم هدف دارم و کلن از اون دسته ادماییم ک ب هرچی ک بخوان میرسن و ی ویژگی دیگم اینه ک از دخالت بقیه تو زندگیم متنفرم و تو زندگی کسیم دخالتی ندارم.
شعاری ک تو زندگیم دارم و بهش عمل میکنم اینه ک زندگی فقط یک بار اتفاق میوفته اما اگه همون یک بار رو درست ازش استفاده کنی واست کافیه و دوسش داری. پس سعی میکنم از زندگی و تموم لذت هاش نهایت استفاده رو ببرم و کسیم نمیتونه مانع لذت بردن من از زندگی بشه.

میدونم خیلی پر حرفی کردم و توضیحاتم اضافی بود اما فک کردم شاید لازم باشه.
این ک بتونم عضوی از هاگوارتز باشم یکی از ارزوای منه و این ک تو اسلیترین یا گریفندور باشم و ایفای نقش کنم باعث خوشحالیمه :)
اما اینو اضافه کنم ک هرجا ک باشم عاشق اربابم پس لطفن اسلیترین.

درود فرزندم.

میبینم که خون اصیلی توی رگ هات در جریانه. و اینجا رو نگاه کن... روحیه‌ی جاه طلبی هم داری. پس برو به اسلیترین و قله‌های موفقیت رو طی کن.

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت ها و معرفی در تاپیک معرفی شخصیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 دی 1396 23:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
خب نمیدونم چجوری و از کجا شروع کنم.
من از جاهای شلوغ متنفرم و با هرکسی جور نمیشم و هرکسیم نمیتونه منو بعنوان دوستش بپذیره.
اهل ریسکم و بعضی جاها بی‌پروا عمل میکنم. دوستای کمی دارم اما همون دوسه نفر رو خیلی دوسشون دارم و نسبت بهشون احساس مسئولیت میکنم و درکل ب تمامی کسایی ک اطرافم باشن با توجه ب ارزششون اهمیت میدم و هواشونو دارم.
عاشق فیلم دیدن و کتاب خوندنم و موسیقی راک و بی کلام روهم ب بقیه سبکا ترجیح میدم و جاهای اروم رو دوس دارم.
واسه زندگیم هدف دارم و کلن از اون دسته ادماییم ک ب هرچی ک بخوان میرسن و ی ویژگی دیگم اینه ک از دخالت بقیه تو زندگیم متنفرم و تو زندگی کسیم دخالتی ندارم.
شعاری ک تو زندگیم دارم و بهش عمل میکنم اینه ک زندگی فقط یک بار اتفاق میوفته اما اگه همون یک بار رو درست ازش استفاده کنی واست کافیه و دوسش داری. پس سعی میکنم از زندگی و تموم لذت هاش نهایت استفاده رو ببرم و کسیم نمیتونه مانع لذت بردن من از زندگی بشه.

میدونم خیلی پر حرفی کردم و توضیحاتم اضافی بود اما فک کردم شاید لازم باشه.
این ک بتونم عضوی از هاگوارتز باشم یکی از ارزوای منه و این ک تو اسلیترین یا گریفندور باشم و ایفای نقش کنم باعث خوشحالیمه :)
اما اینو اضافه کنم ک هرجا ک باشم عاشق اربابم پس لطفن اسلیترین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط zzgolo در 1396/10/27 0:04:29
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 دی 1396 22:59
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

theboywholived نوشته:
شجاعم و فکرم خوب کار میکنه,استعداد خوبی هم دارم وعطش شدیدی برای ابراز وجودم میدونم شاید تو اسلیترین شخصیت بزرگی بشم و شاید بتونه راه پیشرفت رو نشونم بده اما اطمینان دارم که اسلیترینی نیستم و احتمالا در اینده به شمشیر گریفندور احتیج دارم و دوتا از بهترین دوستام هم تو گریفندور هستن منو بنداز تو گریفندور
اسلیترین نه
اسلیترین نه

درود فرزندم.

آروم باش فرزندم، صبر کن ببینم چی تو وجودته. شجاعتت قابل تحسینه، پس با توجه به خودت و علاقه‌ات... برو به گریفیندور!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 دی 1396 01:45
نمایش جزئیات
آفلاین
شجاعم و فکرم خوب کار میکنه,استعداد خوبی هم دارم وعطش شدیدی برای ابراز وجودم میدونم شاید تو اسلیترین شخصیت بزرگی بشم و شاید بتونه راه پیشرفت رو نشونم بده اما اطمینان دارم که اسلیترینی نیستم و احتمالا در اینده به شمشیر گریفندور احتیج دارم و دوتا از بهترین دوستام هم تو گریفندور هستن منو بنداز تو گریفندور
اسلیترین نه
اسلیترین نه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 25 دی 1396 00:57
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

Wenesa نوشته:
سلام به کلاه عزیزم
من یه خصوصیتی که دارم اینه که خیلی زیاد از حد به دیگران اهمیت میدم و من عاشق درگیر کردن خودم بایک مسئله ام
برای من فرق نمی کنه تو کدوم گروه باشم

درود فرزندم.

برای این که گروهبندی شی، اول باید براساس عکسای این تایپک، یه رول بنویسی و اینجا ارسال کنی. هروقت تایید شدی برگرد تا گروهبندیت کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: شنبه 23 دی 1396 19:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به کلاه عزیزم
من یه خصوصیتی که دارم اینه که خیلی زیاد از حد به دیگران اهمیت میدم و من عاشق درگیر کردن خودم بایک مسئله ام
برای من فرق نمی کنه تو کدوم گروه باشم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 13 دی 1396 18:30
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

DKPMSA نوشته:
من اولویت اولم اسلیترین و اولویت دومم ریونکلاست. جادوی سیاه رو دوست دارم و همینطور آدم کشی و شکنجه. هر چی میشه حتی اگه کسی بد نگام کنه ازش انتقام میگیرم. جای خلوت و آروم هم دوست دارم. کتاب خوندن هم که فوق العادست و همینطور عاشق کتابخونه ها. دوست ندارم کسی تو کارم دخالت کنه و همین دیگه.

درود فرزندم.

هوم... به نظرم با این که جاه طلبی و خون اصیلی توی رگ هاته اما هوش خیلی خوبی هم داری. درست همین جا توی ذهنته، میتونم ببینمش، ذهن خلاق و بازی هم داری. برو به ریونکلاو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: چهارشنبه 13 دی 1396 12:20
نمایش جزئیات
آفلاین
من اولویت اولم اسلیترین و اولویت دومم ریونکلاست. جادوی سیاه رو دوست دارم و همینطور آدم کشی و شکنجه. هر چی میشه حتی اگه کسی بد نگام کنه ازش انتقام میگیرم. جای خلوت و آروم هم دوست دارم. کتاب خوندن هم که فوق العادست و همینطور عاشق کتابخونه ها. دوست ندارم کسی تو کارم دخالت کنه و همین دیگه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط DKPMSA در 1396/10/13 12:51:26
ارسال شده در: یکشنبه 10 دی 1396 17:58
نمایش جزئیات
آفلاین
* تـوجــه *

به اطلاع کلیه تازه واردان می رسانیم که ظرفیت هر چهار گروه هاگوارتز مجددا خالی شده و بنابراین ازین پس تا اطلاع ثانوی، انتخاب هایتان می تواند بین هر چهار گروه گریفیندور، ریونکلاو، هافلپاف و اسلیترین باشد.

توجه 1: برای اطلاع از چگونگیِ وضعیت گروه‌های چهارگانه هاگوارتز در سایت جادوگران، به تاپیک معرفی گروه های چهارگانه هاگوارتز(مخصوص تازه واردها) مراجعه کنید.

توجه 2: برای آشنایی با شیوه ی گروهبندی، می توانید به این پست مراجعه کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.