جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

253 کاربر(ها) آنلاین هستند (181 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
249 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: یکشنبه 8 بهمن 1396 00:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه جون.
من عاشق کتاب خوندنم،شجاع وباهوشم(البته ازنظرپدرم) پشتکارم عالیه وسخت کوشم و مهربون. زودناراحت میشم واشکم سرازیرمیشه😢 .دیگران میگن زیاد غرور دارم(خودم قبول ندارم) ومهم ترازهمه این که توی کارام زیادازدیگران کمک میگیرم به قوانین رو رعایت میکنم 😒البته گاهی...😉 😊.الویت اولم گریفیندور هست(نقش مورد نظرم توی اون گروهه) ولی هافلپاف هم میرم...
ببخشیدکه پُرحرفی کردم😶بای بای✋

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط sepideh1220 در 1396/11/8 1:36:51
ارسال شده در: جمعه 6 بهمن 1396 20:25
نمایش جزئیات
آفلاین
* تـوجــه *

به اطلاع کلیه تازه واردانی که قصد ورود به ایفای نقش را دارند می‌رسانیم که ظرفیت گروه‌‌‌ اسلیترین تا اطلاع ثانوی پر بوده و از این پس هرکس به این تاپیک مراجعه می‌کند، باید انتخابش از سه گروه‌‌‌ هافلپاف، گریفیندور و ریونکلاو باشد.

نکته: کسانی که تا بدین لحظه کلاه گروهبندی آن ها را اسلیترینی خوانده اما وارد ایفای نقش نشده‌اند، جایگاه خود در این گروه را از دست داده و باید مجددا گروهبندی شوند.

توجه: برای اطلاع از چگونگیِ وضعیت گروه‌های چهارگانه هاگوارتز در سایت جادوگران، به تاپیک معرفی گروه‌های چهارگانه هاگوارتز(مخصوص تازه واردها) مراجعه کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: چهارشنبه 4 بهمن 1396 16:50
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

فنریر نوشته:
من گریفیندور و ریونکلاو رو انتخاب می کنم

درود فرزندم.

هووووم... شجاعی اما، هوش فوق العاده‌ای هم داری. ذهنت هم خیلی خلاقه. خوب میدونم کدوم گروه برای تو مناسبه... ریونکلاو!

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت ها و معرفی در تاپیک معرفی شخصیت.

نقل قول:

GAMERCJ نوشته:

خوب کلاه...من دوستامو خیلی دوست دارم برای دوستام همه کار میکنم همیشه سعی میکنم کاری رو انجام بدم که هم به نفع خودم و دیگران باشه ولی گاهی اوقات غیر قابل تحملم دوستامو گاهی اوقات ناراحت میکنم یک کوچولو مغرورم و ادم خانواده دوستیم یکم پرروهستم خیلی زود عصبی میشمو ممکنه تو عصبانیت حرفی بزنم اما منظوری از حرفام ندارم.به همین راحتیا تسلیم بشو نیستمو برای رسیدن به هدفم هرکاری می کنم.تو فکرم هستش که یا اسلیتیرین برم یا گریفندور

سلام فرزندم.

میبینم که خون اصیلی داری و مغرور هم هستی. اینجا رو ببین... جاه طلب هم هستی و دنبال قدرتی. برو به اسلیترین و موفق شو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: چهارشنبه 4 بهمن 1396 14:56
نمایش جزئیات
آفلاین

خوب کلاه...من دوستامو خیلی دوست دارم برای دوستام همه کار میکنم همیشه سعی میکنم کاری رو انجام بدم که هم به نفع خودم و دیگران باشه ولی گاهی اوقات غیر قابل تحملم دوستامو گاهی اوقات ناراحت میکنم یک کوچولو مغرورم و ادم خانواده دوستیم یکم پرروهستم خیلی زود عصبی میشمو ممکنه تو عصبانیت حرفی بزنم اما منظوری از حرفام ندارم.به همین راحتیا تسلیم بشو نیستمو برای رسیدن به هدفم هرکاری می کنم.تو فکرم هستش که یا اسلیتیرین برم یا گریفندور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 بهمن 1396 20:08
نمایش جزئیات
آفلاین
من گریفیندور و ریونکلاو رو انتخاب می کنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هيچگاه در دنيا خود را با ديگران مقايسه نكن! كه اگر چنين كني به خود توهين كرده اي!
ارسال شده در: شنبه 30 دی 1396 00:13
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

Thehalfbloodprince نوشته:
شرمنده کلاه جان

خب اولویت بعدیم هافلپاف هستش. ولی راستش رو بگم همون اسلیترین رو بیشتر دوست دارم چون شخصیتم هم انتخاب کردم و توی اسلیترینه

درود دوباره فرزندم.

با این که به نظرم سختکوش میای اما... هووووم، خون اصیلی داری و همین طور جاه طلب هم هستی... اسلیترین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: جمعه 29 دی 1396 13:03
نمایش جزئیات
آفلاین
شرمنده کلاه جان

خب اولویت بعدیم هافلپاف هستش. ولی راستش رو بگم همون اسلیترین رو بیشتر دوست دارم چون شخصیتم هم انتخاب کردم و توی اسلیترینه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 29 دی 1396 11:55
نمایش جزئیات
آفلاین
* تـوجــه *

فرزندانم!

چرا منه کلاه پیر رو ناراحت میکنین؟ دل پارچه‌ای من مگه چقدر طاقت داره؟

من بهتون نگفتم که دوتا گروه مورد علاقه‌تونو بگید؟ چرا همچین میکنید با من؟
حتما و حتما باید دوتا اولویت هاتون رو بگید بهم تا اگه یکیش نشد، دومیش بشه. دیگه از این به بعد نبینم که یه گروه رو بگیدا، این جوری نمیتونم گروهبندیتون کنم.

نقل قول:

Thehalfbloodprince نوشته:
خب کلاه...من به شدت جاه طلبم و همیشه دنبال پیشرفتم. هرکاری می کنم تا بتونم به خواسته هام برسم.
زیاد از جمعیت و شلوغی خوشم نمیاد و تنهایی رو ترجیح میدم. عاشق کتاب و فیلم ترسناکم. گروه مورد علاقه ام هم اسلایترینه

درود فرزندم.

میبینم که جاه طلبی... هووووم... اما هنوزم نمیتونم درست بشناسمت.
به غیر از اسلیترین چه گروهی رو دوست داری؟ بیا همین جا از خودت و دوتا اولیتت بهم بگو تا گروهبندیت کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 دی 1396 22:34
نمایش جزئیات
آفلاین
خب کلاه...من به شدت جاه طلبم و همیشه دنبال پیشرفتم. هرکاری می کنم تا بتونم به خواسته هام برسم.
زیاد از جمعیت و شلوغی خوشم نمیاد و تنهایی رو ترجیح میدم. عاشق کتاب و فیلم ترسناکم. گروه مورد علاقه ام هم اسلایترینه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 دی 1396 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

SILENTSHADOW نوشته:
من شخصیتی دارم که خودم هم درکش نمیکنم
برای همین دنباله یه دوست شجاع مثل خودمم که بتونه
به من کمک کنه تا خودم خوب بشناسم.
من ادمی هستم که دلم به بد نمیره و نامید نمیشم مراوده با مردم رو دوست دارم.
همیشه دلم چنتا دوست خیلی خوب میخواست دوست هایی
که حاضر باشند برای من هر کاری بکنن البته من حاضرم برای دوستانم جان فشانی کنم ولی من تا حالا همچین دوست هایی نداشتم که اون ها هم حاظر باشند برای من جان فشانی کنن.
با درس خواندن رابطه خوبی ندارم ولی درسم خوبه٬من ادم شجاعیم و از ترس مطنفرم دوست دارم به دیگران کمک کنم و خیلی اهل ریسکم برای دیگران هم ریسک کرم ولی کسی نبوده که برای من ریسک کنه امید وارم توی یکی از این گروه ها مخصوصا گریفندور یه دوست شجاع پیدا کنم
همیشه دلم یه همبازی می‌خواسته ولی اصلا سراغش نرفتم چون از این یکی می‌ترسیدم ترسم از شکست نبود و یا به‌خاطر خجالت یعنی خودم دنبالش نرفتم به خاطر خوانوادم و اعتقاداتم من ادم تنهایی نیستم و از تنهایی هم خوشم نمیاد دوستای خوبی دارم ولی همونتور که گفتم...
وقتی خوب فکر میکنم میبینم بیشتر دوستی ها داخلشون
به جای رفاقت و شادی پر از غمه..
چون اونها حاظرن برای خندشون دیگران رو برنجونن و مدام مسخرشون کنن.
من دوستی می‌خوام که توی غم ٬ شادی وخطر همراه هم باشه و شونه خالی نکنه.
امیدوارم یکی رو بتونم پیدا کنم به امید یک دوست شجاع و خوب همراه با یک زندگی خوب در گریفندور.

درود فرزندم.

هووووم... برای دوستات هرفداکاری‌ای میکنی و میبینم که آدم شجاعی هم هستی. همون طور که خودتم دوست داری... برو به گریفیندور!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.