جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  219 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  311 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  213 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: نقد پست های انجمن محفل ققنوس
ارسال شده در: شنبه 11 فروردین 1397 23:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلامینگو انشالمرلین خوبینگو ... بیخیال دارم چرتو پرت میگم.

درخواست نقدینگه این رول رو داشتیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: شنبه 12 اسفند 1396 18:31
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظرم رسید که خیلی وقته که همه از من درخواست نقد میکنن، نمیدونم حالا این از قصد هست و یا کلا میایین این تاپیک به من سلام میکنید و منظوری ندارید. در هر صورت باید بگم که ادوارد بونز هم جز نقد کننده های سطح بالای این سایت هست. بهتر از خود من نقد انجام میده و راهنمایی هاش واقعا کمک میکنن. سعی کنید از توانایی های ایشون هم در نقد پست هاتون استفاده کنید. ایشون چند ماهی هست به عنوان یکی از نقد کننده ها به انجمن محفل اضافه شدن و هدفم از این کار همین بود که از توانایی بالای نقدشون استفاده کنیم.

نقد پست 47 اتاق خون نوشته شده توسط آبرفورث دامبلدور

برادر عزیزم،

به حرفم گوش کردی و یه هفته فعالیت کردی و دوباره پیشم برگشتی. این جزء یکی از نشونه های خوبه که داری پیشرفت میکنی و کم کم آماده عضویت در محفل میشی.

اما ای کاش با پست بهتری پیشم میومدی که نقد کنم. این پستی که زدی، اکثر حرفهایی که در نقد های قبلی زده بودیم رو انجام ندادی. خیلی در مورد توصیف شخصیت ها حرف زدیم با هم ولی تو این پست کمترین توصیف رو انجام دادی. خط اول یه توصیف طنز خوبی انجام دادی که باعث شد فکر کنم که خیلی زود و سریع یاد گرفتی ولی در ادامه پست توصیف رو کنار گذاشتی.

توصیف خیلی مهمه، من وقتی پست تو رو میخونم باید بتونم همه چیز رو تصور کنم. احساسات شخصیت ها رو، محیط دور و اطراف رو. وقتی شما توصیف انجام نمیدی باعث میشه که خواننده دقیقا نفهمه چی تو ذهنت بوده و توصیفات خودش رو تشکیل بده.

پیشنهاد میکنم که به نقد قبلی برگردی و چند بار با دقت اون هارو بخونی. هر بار که درخواست نقد میکنی من چیزهای جدیدی برای گفتن نمیتونم داشته باشم وقتی موارد قبلی رو رعایت نکردی. باید کم کم و گام به گام با هم پیش بریم تا پیشرفت حاصل بشه. اینکه من یه چیزایی بگم و شما کار خودت رو بکنی و توجهی نکنی هیچ کمکی بهت نمیکنه.

موضوع دوم این هست که من شخصا در مورد غلط املایی و نگارشی ایراد زیادی نمیگیرم از کسی چون به نظرم کار نقد کننده پست این نیست ولی این تا وقتی هست که عدم رعایت این موارد به منظور پست آسیب نزنه.

نقل قول:
-چی درسته .
-ظل زدن.
-چی!

تو اولی که صد در صد نیاز به علامت سوال احساس میشه. چی درسته؟ چرا نقطه گذاشتی آخه به جای علامت سوال؟ تو خط سوم، چی میتونه هم علامت سوال داشته باشه و هم علامت تعجب. یعنی جفتش درست هست و هر کدوم با یه لحن خاصی خونده میشه که شما علامت تعجب انتخاب کردی. به انتخابت تو این مورد احترام میذارم و با سبک و لحنی که خودت اعتقاد داشتی بهش نوشتی. من شخصا بودم شاید علامت سوال میذاشتم اینجا ولی علامت تعجب هم ایرادی نداره.
اما مورد اولی حتما باید علامت سوال میذاشتی. نذاشتنش باعث میشه که معنی و منظور درستی به خواننده نرسونی. یکی شاید مجبور شه چند بار این چند خط رو بخونه تا متوجه منظورت بشه. اتفاقا دیالوگ های خنده دار با طنز خوبی بود که اگر علامت رو درست میذاشتی خیلی لذت بخش میشد. حیف شد واقعا چون میخواستم بیام و تعریف کنم ازت به خاطر طنز قشنگت.

مورد خوبی که رعایت کرده بودی و تو همون نقد قبلی هم در موردش حرف زده بودیم، نحوه ادامه سوژه و توجه به نفر بعدی بود. خیلی خوب به این نتیجه رسیدی که درگیری برای گرفتن رودولف دیگه تکراری شده و وقتش هست که بره تو گونی تا داستان جلو بره. خیلی به جا بود و خوب تونستی زمان خوبش رو انتخاب کنی برای این کار. دو تا پست قبل تر زود بود و چند تا پست بعدتر دیر و این دقیقا زمانی بود که سوژه باید یه گام به جلو بر میداشت و از تکراری بودن در میومد.

بهتر از اینها ازت انتظار دارم برادر عزیزم. تو این هفته تمرین کن و هفته بعد دوباره بیا تا ببینیم چیکار کردی. دفعه بعدی احتمالا از ادوارد بونز خواهش کنم که پستت رو نقد کنه. دلیلش این هست که میخوام چند تا نظر مختلف در دسترست باشه و بتونی از همه استفاده مفید کنی. اگر فقط به نقد های من دقت کنی، ممکنه پست هات شبیه من بشن و اون خاص بودن پست های خودت رو از دست بدی. نیاز هست که نظرات مختلف بشنوی که بتونی سبک خودت رو درست کنی و پیشرفت کنی.

در پناه عشق به جلو برو برادر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 12 اسفند 1396 09:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر برادر بزرگوار جناب آلبوس.
اگه زحمتی نیست درخواست نقد این رولرو دارم ممنون از براد عزیزم.

با تشکر فراوان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!

ارسال شده در: یکشنبه 6 اسفند 1396 12:18
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست 90 ویلای صدفی نوشته شده توسط رون ویزلی

رون،

چند تا نکته میگم که به نظر من بیشتر میتونی روشون کار کنی در آینده ، معنیش این نیست که پستت نکات مثبت نداشت. سوژه رو خوب جلو بردی، چند تا چیز جدید اضافه کردی که نفر بعدی بتونه باهاش کار کنه. اما تو این نقد میخوام نکات مثبت رو وقتی روشون نذارم که سعی کنیم با هم یه گامی به سمت بهتر شدن برداریم.

-یه چیزی که من شخصا تو پست های جدی سایت جادوگران خیلی دنبالشم این هست که فضاسازی زیادی نوشته بشه. فضاسازی خیلی مهمتر از دیالوگ هست تو پست های جدی. حتی اگر یه دیالوگ هم ننوشتی اشکالی نداره ولی با توصیفات و فضاسازی هات باید نویسنده رو به عمق داستان ببری. وقتی میخوای یه پست جدی بنویسی، اولین کاری که میکنی شروع به تایپ کردن نیست. باید اون محلی که میخوای توصیف کنی و شخصیت هایی که توش هستن رو تصور کنی تو ذهنت. حالا که گوشه ای از فکرت هستن، با توجه به توصیفات پست های قبلی، به ما بگو که چه خبره تو اتاق. یه شومینه اون گوشه اتاق نیست؟ روشنه ؟ خاموشه ؟ هوا سرده و باید روشن بشه ؟ شاید یکی از شخصیت ها گرمشه و از قصد خاموش کرده. دامبلدور نگرانه ؟ شاید داره قدم میزنه تو اتاق و میره میاد و آرامش نداره. شاید دستای پیرش می لرزن یه ذره. ققنوس اونورا نیست بهش آرامش بده ؟ رون میخواد یه مساله جدی رو به دامبلدور بگه در مورد هری پاتر. دوست صمیمی و قدیمیش. آیا همینجوری میشینه و میگه ؟ یا اونم شک داره که به هری خیانت کنه ؟

اینا چیزایی که من الان تو چند ثانیه وقتی به شرایط پستت فک کردم به ذهنم رسید. خودت حتما میتونی خیلی بهتر و بیشتر از اینها هم پیدا کنی و بنویسی. تو سایت جادوگران، جدی نوشتن خیلی بیشتر از طنز نوشتن وقت فکر کردن نیاز داره. باید از قبل همه تو تو فکرت باشه و بعد بیایی بنویسی.

- توصیف شخصیت نسبتا خوب کار کردی، الان یه چیزایی در مورد رون میدونم، شعر دوست داره بگه که خوبه. شاید چیزای دیگه هم میخواستی بگی ولی به اندازه شعر پر رنگ نشده بود که نظر من رو جلب کنه. برای شروع خوبه که رون شاعر باشه، کم کم باید خصوصیت های ساده تری بهش اضافه کنی. رون شجاعه یا ترسو ؟ عاشقه یا تنفر؟ خشنه یا مهربون ؟ حتی چیزهای طنز تری مثل، شکموئه ؟ تنبله ؟ زیاد میخوابه ؟
یه چنین چیزای ساده ای هم میتونه شخصیتت رو متفاوت کنه با بقیه. یه شاعر شکمو برای مثال. فعلا با همین شاعر کار کن چون واسم جالبه که چجوری میخوای شاعر بودن رون رو تو داستان ها وارد کنی به سوژه کمک کنه. فک کنم نقشه های خوبی واسش داری و خیلی هیجان زدم که ببینم چه اتفاقاتی واسش میفته. شاید تو دوئل به جای چوب دستی با شعر میخواد حریفش رو شکست بده؟ خیلی طنز خوبی میشه.

-وارد کردن "واقعیت" تو پست ها جای مناسب خودش رو داره. نه اینکه حتما باید تو پست های طنز باشه ، جدی هم میتونی واقعیت رو که ما داریم تو یه سایت پست میزنیم رو وارد کنی ولی اینجا جاش نبود. به جای پست زدن کاش از چیزهای دیگه استفاده میکردی. مثلا خیلی وقته وزارت خونه ندیدمت یا چرا نمیایی به من سر بزنی و اینا. موضوع و سوژه این تاپیک یه جوری جلو رفته که "واقعی" کردنش یه ذره عجیب به نظر میرسه چون همه چیز خیلی دنیای هری پاتریه و یه دفعه تو بیایی بگی که چی میگید بابا من پست کم زدم دامبلدور ناراحته.

در کل پست خوبی بود ولی بعد از پست قبلیت انتظارم خیلی ازت بیشتر از اینا شده. طنز نویسی به نظرم پیشرفت خوبی کردی، تو جدی نویسی باید بیشتر کار کنی و تجربه کسب کنی.

موفق باشی شاعر محفل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 5 اسفند 1396 23:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروف.
بیزحمت درخواست نقد این رو داشتم.
ببخشید که زحمت دادم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: یکشنبه 15 بهمن 1396 15:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست 82 شوالیه های سپید نوشته شده توسط آبرفورث دامبلدور

چقد زود برگشتی پیشم برادر عزیز

نکته ای که درمورد توصیف احوالات شخصیت های داستانت گفتم رو انجام دادی. خوبه که نقد رو خوندی و ازش چیزهای مفیدی تونستی دربیاری و اجرا کنی. این نشونه خوبیه.
حالا که توصیف شخصیت رو شروع کردی، باید گام بعدی رو به سمت اینکه توصیف ها رو بهتر انجام بدی برداریم.

نقل قول:
و آلبوس با چهره ای پکر فیسی و رونالد با چهره ای خندان و ملت محفلی با چهره ای تجعجب بودند که آلبوس ۵ثانیه بعد رونالدو با دستهای خودش از آستین از اتوبوس پرد کرد پایین.

خوبه که توصیف کردی ولی نگاه کن که چقد عجله کردی و سریع توصیفات رو انجام دادی. تو یه جمله چندین نفر رو سریع توصیف کردی و ازشون گذشتی. بهتره که هر کدوم رو جدا و با توصیفات کامل تری جلو ببری. اینکه سریع بگی هرکی چجوریه به خواننده وقت نمیده که بتونه پیش خودش تصور کنه همه اینارو.
اول از آلبوس شروع کن. چهره پوکری داری، شاید دستی به ریشش میکشه، شاید دست تو جیباشه. شاید بر میگرده و به ققنوس یه نگاهی میندازه. اینارو میتونی کامل تر کنی و چند تا مورد و به صورت جدا بگی. آلبوس اینجوریه ، این دیالوگ هم میگه حالا نوبت رون میشه. تو پاراگراف بعدی رون اینجوری، نگرانه، یا میخنده. شاید میترسه یه ذره و دندون هاش به هم میخورن. دوباره اینارو در مورد رون میگی و دیالوگش رو اضافه میکنی.
محفلی های پشت صحنه قیافشون تغییر میکنه هربار که این صحنه ها رو میبینن. میتونی اونا رو در کنار دامبلدور توضیح بدی. اگر فک میکنه که نیازه، در کنار رون قیافه محفلی ها رو تغییر بده.
با عجله توصیف نکن. سعی نکن همه توصیفات رو تو یه جمله بیاری که تموم شه بره با خیال راحت بری سراغ بقیه داستان. توصیف اینجوری نیست که انجامش بدی و بذاریش کنار. تا آخر داستان باید بیاد باهات. همش یه جا نباشه که خواننده مهلت داشته باشه تصورشون کنه.

پست ها رو اگر خونده باشی میدونی که سوژه داستان این بود که هرکی میومد پیشنهادی میداد. بعد یه مدت که اکثرا پیشنهاد هاشون رو دادن سوژه به این سمت رفت که دیگه پیشنهاد ندن و برن در عمل یه کاری کنن. شما اینجا تصمیم گرفتی که دوباره به همون پیشنهاد برگردیم. اینکه سوژه رو چیکار کنی در اختیار خودت هست و تصمیم خودته. باید همه چیز رو ولی در نظر بگیری. مخصوصا نفر بعدی رو. پست شما پست آخر محسوب نمیشه که نفرات بعدی رو فراموش کنی. توصیف و دیالوگ هرچی میخوای میتونی انجام بدی و به نفر بعدی ربطی نداره ولی سوژه کار پست بعدی رو میتونه آسون یا سخت کنه. هر فردی باید وقتی مینویسه به این فک کنه که نفر بعدی میتونه راحت این داستان رو ادامه بده ؟
به نظر من اشتباه بود که دوباره به سوژه پیشنهاد برگردیم. چون اکثر چیزهایی که میشد در اون مورد نوشت رو انجام داده بودیم و نیاز به سوژه های جدید داشتیم.

مورد آخر اینکه ، بین دیالوگ هات نباید فاصله خالی بذاری. یا باید بین دیالوگ ها رو با توصیف پر کنی، یا همه پشت هم باشن. زیبایی پستت از بین میره وقتی بین هر خط یه فاصله اضافی میذاری. قیافه پست اینجوری باید باشه :

توصیف
-دیالوگ
-دیالوگ

توصیف
-دیالوگ
-دیالوگ

منظورم این نیست که به این تعداد. یعنی محدود نیستی به تعداد 2 دیالوگ بعد توصیف. منظورم این هست که بعد هر توصیف و دیالوگ هاش یه فاصله میذاری و میری بخش بعدی. میتونی حالا یه توصیف کنی 5 تا دیالوگ بذاری و توصیف بعدی 3 تا دیالوگ مثلا. به عددش کاری ندارم و منظورم ساختار کلی پست هست.

به این نکات توجه کن آبرفورث عزیز، ولی بلافاصله اینجا برنگرد. باید 5 یا 6 تا پست بزنی تا من ببینم که این نکات رو رعایت میکنی یا نه. وقتی پشت سر هم بیایی اینجا من نمیتونم بفهمم که این نکات رو تو یه پست فقط انجام داری میدی یا واقعا یاد گرفتی و همیشه استفاده میکنی. پیش افراد دیگه هم برو نظرات اونها رو هم بپرس. چون نقد نظر شخصیه منه و از چند نفر دیگه بپرسی شاید نظرات دیگه ای داشته باشن. نظرات مختلف بهت کمک میکنه که بتونی چند تا پیشنهاد جمع و جور کنی و یه قالب مخصوص خودت در بیاری. قرار نیست که دقیقا مثل من بنویسی یا فردی دیگه ، قرار هست که نقد ها بهت کمک بکنه که سبک خودت رو پیدا کنی.

هفته دیگه منتظر درخواست نقد بعدیت هستم، پست بزن و من دنبال میکنم و میخونم. بعد که دوباره اومدی میتونیم با هم گام بعدی رو برداریم.

در پناه عشق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 14 بهمن 1396 23:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و درود و دوصد بدرود بر برادر عزیزم آلبوس.
میشه این رولرو نقد کنی،مرسی.

زیر نور و سپیدی محفل باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!

ارسال شده در: شنبه 14 بهمن 1396 17:57
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست 302 پادگان ققنوس نوشته شده توسط آبرفورث دامبلدور

معمولا پست های پادگان ققنوس رو نقد نمیکنم چون که اون تاپیک برای این زده شده که هرکی خواست بیاد راحت بنویسه. همونطور که حدس میزنم خودت هم همین رو در نظر داشتی. پادگان ققنوس برای این اختصاص داده شده که با صرف زمان کم هرکی یه پستی بزنه و بره. برای همین پستهایی که زده میشه اینجا نیازی به نقد ندارن. اما این یه بار نقد میکنم و یه سری نکات مهم رو بهت پیشنهاد میکنم.

اول از همه اینکه آبرفورث عزیزم، خیلی با دقت پست قبلی رو باید بخونی. قشنگ باید ببینی نفر قبلی چه کارهایی با سوژه کرده، شخصیت ها رو کجا برده، هرکی چه بلاهایی سرش اومده و این صحبت ها. وقتی پست قبلی رو با دقت نخونی، مثل این دفعه باعث میشه که نتونی به بهترین نحو ادامه بدی. تو پست آرتور خیلی ها وارد تونل شده بودن، شما این تیکه رو خوب نخوندی و بهش توجهی نکردی. به جاش همه رو بیرون فرض کردی دوباره و فقط دو نفر رو فرستادی تو.
بعضی اوقات ناظرها یا نویسنده های خوب سایت میان یه سری تغییرات تو پست قبلی میدن. برای اینکه احساس میکنم سوژه آسیب دیده یا داره خیلی بیراهه میره. در اینجور مواقع اینها طبق نظر خودشون بخشی از سوژه پست قبلی رو حذف میکنن. این کار هنوز برای شما زود هست و بهتره که دقیقا از پست نفر قبلی ادامه بدی بدون اینکه چیزی حذف بشه.

دوم اینکه فقط چند تا دیالوگ پشت هم نوشتن یه پست خوب نمیسازه. باید یه ترتیب خاصی به پستت بدی. یه سری اتفاقات بیفته. نه که حتما اتفاق مهم، کوچیکترین تغییری هم قابل قبوله. باید همه چی ترتیب داشته باشه، اینکه هی آرنولد یه چیزی بگه دوباره آملیا بگه دوباره آرنولد بگه باعث میشه خواننده خسته بشه. شخصیت ها رو عوض کن، هرکی یه چیزایی بگه. یه توصیف کوچیکی انجام بده. الان که آملیا داره این رو میگه نگرانه؟ خوشحاله؟ توصیف کمک میکنه که خواننده راحت بفهمه چه اتفاقاتی داره میفته. من نمیدونم الان احساسات شخصیت های نوشته ات چجورین. باید بیشتر توصیفشون کنی.
همچنین نظم هم یادت نره. اتفاقات رو آروم ، به ترتیب و بدون عجله جلو ببر. تصمیم میگیرن بازی کنن همچنان آملیا اینا؟ چند خط رو همین تمرکز کن و بنویس در موردش.
برای ابراز احساسات علاوه بر توصیف، شکلک هم کمک زیادی میتونه بکنه. استفاده شکلک کاملا اختیاری و به انتخاب خودت هست ولی بعضی جاها که توصیف سخته یا نیازی نیست میتونی با یه شکلک منظورت رو برسونی.

سوم اینکه پستت طنز تقریبا خوبی داشت. چند جاش به اندازه کافی خنده دار بودن و از این نظر فک نمیکنم مشکلی داشته باشه، حتی شاید خیلی هم کارت قوی باشه. همین مسیر رو پیش ببر و سعی کن تیکه های خنده دار تر اضافه کنی. حتما نیاز نیست تیکه خنده دار از خودت باشه، شاید تو یه فیلمی دیدی و میتونی از اون استفاده کنی. در صورتی که بتونی خوب توصیفش کنی و باعث شی که خواننده هم بتونه بفهمه و بخنده.

چهارم اینکه بد نیست به بعضی از غلط های املایی هم دقت کنی ولی خب من شخصا دلیلی نمیبینم که نقد کننده این ایرادات رو بگیره و این چیزی هست که خودت باید روش کار کنی.

تلاش بسیار خوبی داری آبرفورث، این نشون میده که انگیزه هم داری و دوست داری که بهتر بشی. همین انگیزه و تلاش زیاد باعث میشه که خیلی زود بتونی پیشرفت کنی و جز بهترین های سایت بشی. الف دال و گروه خصوصی یادت نره و حتما رو اونها حساب ویژه ای باز کن. بذار بهت کمک کنن، ازشون سوال بپرس، نقد بخواه، حتی ماموریت درخواست کن از آملیا. راه پیشرفت رو با همین سرعت جلو برو که تا ماه دیگه از خود منم جلوتر میزنی.

در پناه عشق باشی آبرفورث

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 بهمن 1396 21:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر برادر عزیزم پروفسور آلبوس پرسیوال ولفریک برایان دامبلدورگرامی.
بی زحمت اگه میشه اینرول رو نقد کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1396/11/12 21:25:58

میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!

ارسال شده در: دوشنبه 2 بهمن 1396 23:47
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست 79 شوالیه های سپید نوشته شده توسط رون ویزلی

رون عزیز،

بسیار پست خوبی نوشته بودی. اول ها که به سایت اومدی و شروع به نوشتن کردی یادمه. همون موقع هم پست هات نشون میداد که یه تازه وارد عادی نیستی. الان هم که این پست رو میخونم واقعا لذت میبرم که اینقد پیشرفت کردی. تلاش زیاد خودت و افرادی که بهت کمک کردن برای بهتر شدن واقعا جواب داده. از نظر من این پستی که درخواست نقد دادی به طور کاملا یه نمایشنامه ای هست که تو جادوگران انتظار میره از اعضا بنویسن.

از نظر سوژه که واقعا خوب عمل کرده بودی. چرا تاحالا کسی بهش توجه نکرده بود که چرا دامبلدور داره محفلی ها رو از پنجره بیرون پرت میکنه؟ نکته ریز و قشنگی بود که تونستی از داستان های دیگران در بیاری و ازش استفاده کنی تا پست خودت رو قشنگ تر کنی. رون هم به خوبی وارد داستان کردی و اتفاقاتی که افتاد کلا خوب بود.

شاید یکی از اشکالاتی که بتونم ازت بگیرم این هست که به نظرم شما رون رو سپردی به خودمون تا تصوری ازش داشته باشیم با توجه به اتفاقات کتاب. خودت خیلی کم داری روش کار میکنی و این هم میتونه خوب باشه هم بد. خیلی ها عقیده دارن که شخصیت های کتاب باید دقیقا همونطوری ایفای نقش بشن. در واقع یعنی اگر هرمیون باهوش و مهربونه، همونطوری ما هم ایفای نقش کنیم. بعضی ها هم ، مثل من، فکر میکنیم که شخصیت رو خود فرد باید بسازه و ایفا کنه. نیازی نیست حتما رون کتاب اجرا بشه، بلکه میتونی تغییرات خودت رو توش ایجاد کنی. این شخصیت رون رو خاص تو میکنه. قبل تو هم خیلی ها رون رو برداشتن و باهاش کار کردن و قرار نیست که همه شبیه هم باشن. بعد از یه مدت این خیلی خسته کننده میشه. مخصوصا اینکه رون یا هرمیون تو کتاب رولینگ خیلی خوب پرورش داده شدن.
برای همین تاکید میکنم که این فقط یه پیشنهاد هست و فقط نظر شخصی خودم. چند تا خصوصیت به شخصیت رون اضافه کن که سوپرایزمون کنه. یادت باشه وقتی من هرمیون بودم، شخصیت خشنی ازش ساخته بودم. چیزی که کسی انتظار نداشت. کسی تاحالا کار نکرده بود روش. برای همین کلی سوژه و ایده تازه جلوم بود که ازشون استفاده کنم. عجله هم نکن، کم کم فکر کن و چند تا خصوصیت به مرور زمان به شخصیتت اضافه کن.

دیالوگ هات واقعا خوب و خیلی هاشون خنده دار بودن. مزه طنز رو خوب تونستی بودی در بیاری. مخصوصا التماس رون خیلی منو خندوند. شاید چند تا توصیف اضافه کنی به دیالوگ هات که خیلی دیالوگ پشت هم نباشه بهتر هم بشه. مثلا دامبلدور از سر جاش پا میشه یا با موهاش بازی میکنه و بعد به مینروا میگه ققنوس رو بیدار کنه. خیلی راحت میتونی چنین توصیفی اضافه کنی که خواننده بتونه قشنگ درک کنه اوضاع رو. یه چیزایی که آدم رو بتونه تو اتاق مدیریت همزمان با دامبلدور، مینروا و رون قرار بده. حتی شاید بادی از پنجره میاد و پرهای ققنوس رو تکون میده. میبینی چطوری میگم ؟

در آخر باز بگم که واقعا لذت بردم از این پستت. خیلی خوب نوشته بودی و ایراد زیادی نمیشد ازش گرفت. در واقع اصلا نقد نیاز نداشت و بالا هم پیشنهاداتی بود که بهت گفتم.

موفق باشی رون عزیز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!