شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اگه به یه جانور تبدیل میشدم مطمئنا اون جانور پیکاچو بود. از رنگ زردش معلومه که مثل من به بازی های استراتژیک علاقه داره. معمولا هم لجباز و احساساتی هستم و اگه قرار بود قدرت ماورایی داشته باشم حتما الکتریسیته رو انتخاب میکردم.
تصویر پایین هم دشمنان با درست کردن زمین لرزه باعث فوت من شدن.
1. تبدیل به یه خرگوش می شدم چرا که ... بسی فرز و زرنگم و بعضی اوقات با زرنگ بازیام حرص همه رو در میارم و صد البته خوشمل و ناز و گوگولیم (در قدیم ...) باهوشم و مغزم خوب کار میکنه! اهل خطرم و در دقیقه نود فلنگ رو میبندم یه خرگوش به رنگ صورتی و با سایزی کوچیک و بانمک
2. اینم از نقاشی من:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در کشاکش شجاعت و اصالت، در هیاهوی هوش و ذکاوت، اتحاد و پشتکار سوسو میزنند... فرزندان هلگا میدرخشند!
شادی رو میشه در تاریکترین لحظات هم پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغ رو روشن کنه!
تکاليف: 1. ويژگيهاي خودتون، اعم از ظاهري و باطني رو در نظر بگيرين و براساس اون بگين اگه قرار بود جانورنما بشين، جانوري که بهش تبديل ميشدين چي بود. شکل و رنگ و سايز و هرچي از جانورتون لازم ميدونين رو توصيف کنين. (5 امتياز) 2. فرض کنين گروهي از مردم بيفرهنگ شما رو با يه جانور واقعي اشتباه گرفتن و بهتون حمله ميکنن. تصويري از خودتون در حالتي که جانورنما هستين و حسابي لت و پار شدين بکشين! (5 امتياز)
1_ همينطور که ميدونيد به عنوان يه خوناشام که خودش نيمي انسان و نيمي جونور شناخته ميشه تبديل شدن به يه جانور ديگه سخته. ولي خوب با یکم پارتي بازي ميشه حلش کرد. خوب من چون بيشتر اوقات الونم { تنهام} و معمولا تريپم بلک وایته {سفيد سياه} و بعلاوه اينکه در دنياي دارکي { سياه} زندگي مي کنم و به ضافه موهام , که نسبتا بلند و سياهه و چشام که قهوه اي تيرس... در نتيجه تنها جانوري که سعادت پيدا مي کنه من تبديلش بشم يه کلاغ استرالیایی سياه و نسبتا بزرگ , با قسمت های سفید روی بدنش , پنجه هاي تيز و قوي و چشمای سرخ سرشار از خون خواری.
:
2_ والا همچین شانسی سعادت کسی نمیشه ولی دا چون شما میگید , بفرمایید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Life flows in the veins.
از جرقهای کوچک تا شعلهای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!
1. ویژگیهای خودتون، اعم از ظاهری و باطنی رو در نظر بگیرین و براساس اون بگین اگه قرار بود جانورنما بشین، جانوری که بهش تبدیل میشدین چی بود. شکل و رنگ و سایز و هرچی از جانورتون لازم میدونین رو توصیف کنین. (5 امتیاز)
خب از اون جایی که ما خیلی جوشی هستیم و زود عصبانی می شیم و عین گاو رم می کنیم و به این و اون شاخ می زنیم به نظرمون باید کله جونوری مون شکل گاو باشه!
بعد از اونجایی که به نظر خانواده به قدری بزرگ شدیم که بتونیم گیلیممونو از آب بیاریم بیرون و همش غر نزنیم که چرا "این اونجوریه " "اون اینجوریه"، ننه بابای گرام به ما می گن خجالت بکش بچه تو دیگه ماشالمرلین شتری شدی واس خودت، تن جونوری مون باس شکل شتر باشه!
بعدم از اونجایی که خیلی زبر و زرنگیم و مثل پلنگ و یوز و اینجور چیزا فرزیم، رنگ تنمون زرده با خال خال های قهوه ای پلنگی!
بعد از اونجایی که بلند پرواز هسیم، دوتا بالم در میاریم!
2. فرض کنین گروهی از مردم بیفرهنگ شما رو با یه جانور واقعی اشتباه گرفتن و بهتون حمله میکنن. تصویری از خودتون در حالتی که جانورنما هستین و حسابی لت و پار شدین بکشین! (5 امتیاز)
یه روز که ما داشتیم ع محله بی فرهنگ مشنگ نشین رد می شدیم، چن تا بچه مشنگ بی تربیت گرفتنمون لت و پارمون کردن. حتی چن تاشون ع ما عکس گرفتن گذاشتن اونستاگرام. اینجوری شد که اینجور شدیم:
ببخشید پروفسور وارنر نمیدونم چرا عکس نقاشی ام را نشان نمیده و مینویسه تصویر کوچک شده مطمئنم ادرس عکس را درست وارد کرده ام اما با این حال ... اگر در کار من مشکلی وجود داره بهم بگین اخه من تازه واردم!
... ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتمیسیا لافکین در 1397/4/12 16:46:50
در کشاکش شجاعت و اصالت، در هیاهوی هوش و ذکاوت، اتحاد و پشتکار سوسو میزنند... فرزندان هلگا میدرخشند!
شادی رو میشه در تاریکترین لحظات هم پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغ رو روشن کنه!
1. تبدیل به یه خرگوش می شدم چرا که ... بسی فرز و زرنگم و بعضی اوقات با زرنگ بازیام حرص همه رو در میارم و صد البته خوشمل و ناز و گوگولیم (در قدیم ...) باهوشم و مغزم خوب کار میکنه! اهل خطرم و در دقیقه نود فلنگ رو میبندم یه خرگوش به رنگ صورتی و با سایزی کوچیک و بانمک
2. اینم از نقاشی من:
...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتمیسیا لافکین در 1397/4/12 16:08:08 ویرایش شده توسط آرتمیسیا لافکین در 1397/4/12 16:09:31 ویرایش شده توسط آرتمیسیا لافکین در 1397/4/12 16:42:18
1. ویژگیهای خودتون، اعم از ظاهری و باطنی رو در نظر بگیرین و براساس اون بگین اگه قرار بود جانورنما بشین، جانوری که بهش تبدیل میشدین چی بود. شکل و رنگ و سایز و هرچی از جانورتون لازم میدونین رو توصیف کنین. (5 امتیاز)
خب من مهربونم. گهگاهی خیلی خیلی کم ، یه کچولو حسودی میکنم. خیلی وفادارم. ویژگیه ضاهری هم ندارم دگرگون نمام. احساس میکنم جانور نمام یه سگ ژرمن شپرد هست.
2. فرض کنین گروهی از مردم بیفرهنگ شما رو با یه جانور واقعی اشتباه گرفتن و بهتون حمله میکنن. تصویری از خودتون در حالتی که جانورنما هستین و حسابی لت و پار شدین بکشین! (5 امتیاز)
کشیدنش سخت که بود هیچی فرستادنش هم سختی های خودشو داشت ولی اینی که میبینین منم که لت و پار شدم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لیندا چادسلی در 1397/4/11 21:45:44
این موجودی که مشاهده می کنین، کیتی – کُرن نام داره. ویژگی های ظاهریش که خب... همینه که می بینین. پیشیِ نرم و پشمالو و لپ گلی، با شاخ و دمِ رنگین کمونیِ یه تک شاخ.
منتهی قضاوت کردنش از روی یه عکس پرسنلی، مهلک ترین کاریه که ممکنه ازتون بربیاد. ناخونای تیر و مرگبارش رو پشتِ پنجه های نرم و سفیدش پنهون کرده و جوری لبخند می زنه که دندون های تیش رو نبینین. شاخش هم ممکنه کیوت و رنگارنگ به نظر بیاد اما وقتی که فرو بره تو بدن کسی، فرقی با شاخ گاو نداره. دی:
ممکنه راحت گیر به نظر بیاد و حتی یه وقتایی زیر نور خورشید لم بده اما به هرحال نیمه ی تاریک قضیه روهم ببینیم، جنگجو و خشنه. مثلا ممکنه دلیل خشمگین شدنش خیلی راحت این باشه که بیسکوئیتی که صبحونه خورده، بهش نچسبیده.
از خودم بگم؟ تاتسویا تو نگاه اول هیچ شباهتی به کیتی کُرن نداره. حتی ممکنه تو نگاه دوم هم نداشته باشه. دی: اما موجودیه با ظاهری کیوت و باطنی... غیر کیوت. (غیر کیوت شامل علاقه مند بودن به خشونت و سختگیری و کمال طلبیِ مرگبار و...) کوچیک و باریک و در یه کلام شکستنی به نظر می رسه اما نذارین این گولتون بزنه. چون دیگه فرصتی برای پشیمونی نخواهید داشت. قید و بنداش فقط و فقط قوائدی هستن که خودش برای خودش گذاشته و پیروی از یه نفر تا آخر عمرش. تامام.
اول این که به همشن پیشنهاد می کنم تا به جهان زیرین و نزد رفیق قدیمیم هیدیز مهاجرت خودخواسته کنن چون دفعه ی بعدی که ببینمشون، حذفشون می کنم... >__< دوم این که کی به یه کیتی کرنِ کوچیک و نرم حمله می کنه؟ و اما کیتی کرن لت و پار
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
“I would recogniseyou in total darkness, were youmute and I deaf. I would recognise you in another lifetime entirely, in different bodies, different times. And I would loveyou in all of this, until the very last star in the sky burnt out into oblivion
۱. من خیلی به جواب این سوال فکر کردم. خیلی فکر کردم. حتی بازم فکر کردم. به این نتیجه رسیدم که جانور نمای من قطعا تنبله! چون من کلا آدم خسته و تنبلیم! و از طرفی دیگه شاید یه تنبل کاملا عادی نبودم. مثلا یه تنبل قد کوتاه و کودن و همچنین خیلی با سرعت آروم تر. مثلا پنجاه متر در ساعت شاید. یا مثلا ۲۰ ساعت خواب در شبانه روز.
1. ویژگیهای خودتون، اعم از ظاهری و باطنی رو در نظر بگیرین و براساس اون بگین اگه قرار بود جانورنما بشین، جانوری که بهش تبدیل میشدین چی بود. شکل و رنگ و سایز و هرچی از جانورتون لازم میدونین رو توصیف کنین. (5 امتیاز) فنریری هستم سیکس پک دار، نه چندان جذاب، خسته، علاقه مند به پیتزا، و گوشت و در کنار گوشت، حتما از سبزیجات استفاده میکنم که سلامت بدنم به خطر نیفتد. از نظر باطنی، بنده شخصا در نود درصد مواقع گرسنه میباشم به صورت معنوی و حتی اکثریت ملت را به صورت سوسیس و کالباس میبینم که البته ناشی از علاقه شدیدم به پیتزا هم میباشد. بنده همواره علاقه و وحشت عجیبی نسبت به ماه دارم به صورت همزمان و حتی چندباری هم جلوی حلال ماه زوزه کشیده ام که البته با واکنش هایی چون "جوگیر" رو به رو شده ام و پس از آن همواره در حمام، از پنجره حمام به حلال ماه نگاه کرده ام و زوزه کشیده ام و بعد هم گفته ام که در حال خواندن آواز میباشم. هیچکس هم شک نکرد اصلا. جانورنمای بنده که در ماه تنها یک بار قابلیت تبدیل شدن به آن را دارم، گرگ میباشد. البته از نوع پیشرفته و خیلی خفنش. هرکس هم چیز دیگری بگوید و بخواهد پوشش جانورنمایی بنده را لو بدهد، به ضرس قاطع با وی برخورد میشود. چه امروز، چه ماه کامل آینده.
2. فرض کنین گروهی از مردم بیفرهنگ شما رو با یه جانور واقعی اشتباه گرفتن و بهتون حمله میکنن. تصویری از خودتون در حالتی که جانورنما هستین و حسابی لت و پار شدین بکشین! (5 امتیاز) فنریری زخمی و خسته...