تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
بیستویکمین دورهٔ انتخابات
نامزدهای تأییدصلاحیتشدهٔ وزارت سحر و جادو
ثبتنام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر
نامزدهای تأییدصلاحیتشده
۱

۲

هوریس اسلاگهورن
ستاد انتخاباتی۳

دابی
ستاد انتخاباتی۴

تلما هلمز
ستاد انتخاباتی۵

سیبل تریلانی
ستاد انتخاباتی۶

پرنتیس گاتو
ستاد انتخاباتی۷

نیکلاس فلامل
ستاد انتخاباتیمکانهای مجاز فعالیت
تبلیغات:
طرفداری:
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - پایان ترم
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
گریفیندور
اسلیترین
سالاولیها از این طرف: کلاه گروهبندی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/06/22
آخرین ورود: یکشنبه 1 دی 1398 17:27
از: معمولا هرجا که ارباب حضور داشته باشه🐱
پستها:
242

سلام ببخشيد من هنوز شخصيتمو انتخاب نکردم و نميخوام تو گروه هافلپاف باشم ميشه گروه امو عوض کنين؟پيشنهادم اسليترين ورينکلاو است با تشکر در ضمن اصلاً هم مهربون نيستم 😒.
ببخشيد اون سری اخلاقيا تمو زياد نگفتم شايد گيج.
شدين.من يک بلند پردازم همه بهم ميگن مغرورم اما از خودم راضيم بايد به هرچيزی بخوام برسم باهوش و قدت طلب فک ميکنم نويسندگيمم خوب باشه اما همونطور که گفتم زياد حوصله ندارم و زياد فعال نيستم واسه همين فک نکنم هافلپاف مناسبم باشه.بهرحال بايد يهذره بيشتر توی انتخواب گروهم فکر ميکردين...ممنون
ببخشيد اون سری اخلاقيا تمو زياد نگفتم شايد گيج.
شدين.من يک بلند پردازم همه بهم ميگن مغرورم اما از خودم راضيم بايد به هرچيزی بخوام برسم باهوش و قدت طلب فک ميکنم نويسندگيمم خوب باشه اما همونطور که گفتم زياد حوصله ندارم و زياد فعال نيستم واسه همين فک نکنم هافلپاف مناسبم باشه.بهرحال بايد يهذره بيشتر توی انتخواب گروهم فکر ميکردين...ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ir.em.hana در 1397/6/19 3:16:09
جزئیات کاربر

نقل قول:
درود فرزندم.
هووووم کاش بهم میگفتی که چه گروهی رو دوست داری چون به نظرم درست خودتو نمیشناسی. با این که شجاعی اما پشتکار خوبی هم داری. همینجا توی ذهنت دارم میبینمش. پس برو به هافلپاف!
مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت ها و معرفی در تاپیک معرفی شخصیت.
نقل قول:
درود فرزندم.
روحیه شجاعی داری و آدم با دل و جراتی میای. به نظرم برای دوستات همه کاری میکنی. خوب میدونم کجا تو رو بندازم... گریفیندور!
نقل قول:
درود برتو فرزندم.
به نظرم مهربون هستی و توی کارهات هم پشتکار داریو چقدر من رو یاد هلگا میندازی، برو به هافلپاف و قله های موفقیت رو فتح کن.
نقل قول:
درود فرزندم.
چه شجاعی... درست همینجا توی ذهنت دارم اینو میبینم. و تا حدی هم کله شق! خب... هوووم... برو به گریفیندور!
ymir نوشته:
کلاه گروهبندی عزیز،سلام
من شخصی شجاع و بی پروا هستم،به اصالت اهمیتی نمیدم،هوش زیادی ندارم،زیاد اهل سخت کوشی هم نیستم
خودت انتخاب کن که توی چه گروهی بیوفتم.
درود فرزندم.
هووووم کاش بهم میگفتی که چه گروهی رو دوست داری چون به نظرم درست خودتو نمیشناسی. با این که شجاعی اما پشتکار خوبی هم داری. همینجا توی ذهنت دارم میبینمش. پس برو به هافلپاف!
نقل قول:
mahsaheda@gmail.com نوشته:
سلام خسته نباشید. معمولا توی بیشتر کار ها که نیاز به شجاعت داره دوستانم من را به جلو می فرستند. اکثر اطرافیانم و خودم معتقد هستیم من : شجاع_مهربان_ دلسوز_شوخ طبع_فداکار هستم. در مورد کارها و احساسات خوب مشاوره می دهم و سعی میکنم در برابر مشکلات تا حد امکان صبور باشم. اگر پول و قدرت داشته باشم تمایل زیادی برای صرف ان برای نیازمندان و افراد ضعیف تر از خودم دارم.قدرت تخیل خوبی دارم. درس زیست شناسی را دوست دارم. تمایل به تقویت زبان های انگلیسی و کره ای دارم. راستش خیلی دوست دارم در گروه گریفیندور باشم. فکر میکنم لیاقتش رو داشته باشم. مرسی از گروهتون.
درود فرزندم.
روحیه شجاعی داری و آدم با دل و جراتی میای. به نظرم برای دوستات همه کاری میکنی. خوب میدونم کجا تو رو بندازم... گریفیندور!
نقل قول:
ir.em.hana نوشته:
سلام.. ...مم زياد حوصله ی معرفی و اين چيزارو ندارم چون مغزم خسته ميشه. فقط اينکه همه بهم ميگن روياپردازم و مغرور اگه بخوام از خودم بگم بايد هزاران صحفه و نويسنده ای که لياقت منو داره ازمن بنويسه........... خلاصه اگه فکر ميکنيد گروه لياقت حضور من وحس رويا پردازيم داره ميتونين منو عضو يکی از گروه ها بکنين..بدرود![]()
![]()
درود برتو فرزندم.
به نظرم مهربون هستی و توی کارهات هم پشتکار داریو چقدر من رو یاد هلگا میندازی، برو به هافلپاف و قله های موفقیت رو فتح کن.
نقل قول:
Ramia نوشته:
سلام کلاه عزیز برام فرقی نمیکنه که توی کدوم گروه باشم هر گروهی یه صفت مناسب به خودشو داره ولی من تو هر کدوم که بیوفتم کار خودم رو میکنم من ماجراجویی دوست دارم و میخوام توی سال اول حتما سری به جنگل تاریک بزنم یا سر به سر معلما بزارم و وردهای خارج از آموزش یاد بگیرم و جلوی بچه قلدرا وایسم ! میخوام کل راه ها و اتاق های مخفی قلعه رو بلد باشم و یه نقشه غارتگر داشته باشم حالا هرجور خودت میدونی.ولی فکر میکنم که اگه برم گریفیندور دست و پام برای ماجراجویی و شیطنت بیشتر باز باشه. اصلا بزار راستش رو بگم من میخوام برم گریفندور
مرسی خدافظ.
درود فرزندم.
چه شجاعی... درست همینجا توی ذهنت دارم اینو میبینم. و تا حدی هم کله شق! خب... هوووم... برو به گریفیندور!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/11/01
آخرین ورود: سهشنبه 4 خرداد 1400 19:40
از: اصفهان
پستها:
13

سلام کلاه عزیز برام فرقی نمیکنه که توی کدوم گروه باشم هر گروهی یه صفت مناسب به خودشو داره ولی من تو هر کدوم که بیوفتم کار خودم رو میکنم من ماجراجویی دوست دارم و میخوام توی سال اول حتما سری به جنگل تاریک بزنم یا سر به سر معلما بزارم و وردهای خارج از آموزش یاد بگیرم و جلوی بچه قلدرا وایسم ! میخوام کل راه ها و اتاق های مخفی قلعه رو بلد باشم و یه نقشه غارتگر داشته باشم حالا هرجور خودت میدونی.ولی فکر میکنم که اگه برم گریفیندور دست و پام برای ماجراجویی و شیطنت بیشتر باز باشه. اصلا بزار راستش رو بگم من میخوام برم گریفندور
مرسی خدافظ.
مرسی خدافظ.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/06/22
آخرین ورود: یکشنبه 1 دی 1398 17:27
از: معمولا هرجا که ارباب حضور داشته باشه🐱
پستها:
242

سلام.. ...مم زياد حوصله ی معرفی و اين چيزارو ندارم چون مغزم خسته ميشه. فقط اينکه همه بهم ميگن روياپردازم و مغرور اگه بخوام از خودم بگم بايد هزاران صحفه و نويسنده ای که لياقت منو داره ازمن بنويسه........... خلاصه اگه فکر ميکنيد گروه لياقت حضور من وحس رويا پردازيم داره ميتونين منو عضو يکی از گروه ها بکنين..بدرود
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/06/18
آخرین ورود: یکشنبه 30 دی 1397 17:40
از: در نزدیکی خانه ویزلی ها
پستها:
24

سلام خسته نباشید. معمولا توی بیشتر کار ها که نیاز به شجاعت داره دوستانم من را به جلو می فرستند. اکثر اطرافیانم و خودم معتقد هستیم من : شجاع_مهربان_ دلسوز_شوخ طبع_فداکار هستم. در مورد کارها و احساسات خوب مشاوره می دهم و سعی میکنم در برابر مشکلات تا حد امکان صبور باشم. اگر پول و قدرت داشته باشم تمایل زیادی برای صرف ان برای نیازمندان و افراد ضعیف تر از خودم دارم.قدرت تخیل خوبی دارم. درس زیست شناسی را دوست دارم. تمایل به تقویت زبان های انگلیسی و کره ای دارم. راستش خیلی دوست دارم در گروه گریفیندور باشم. فکر میکنم لیاقتش رو داشته باشم. مرسی از گروهتون.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ℓєαяи тσ ℓєтgσ ѕσмє peopleω∂σи'т иєє∂ тσ вє ιи уσυя ℓιfє
In every angel, a demon hides,
and in every demon, an angel is struggling.
*/نیست در دنیای من هیچ بجز تنهایی..../*
In every angel, a demon hides,
and in every demon, an angel is struggling.
*/نیست در دنیای من هیچ بجز تنهایی..../*
کلاه گروهبندی عزیز،سلام
من شخصی شجاع و بی پروا هستم،به اصالت اهمیتی نمیدم،هوش زیادی ندارم،زیاد اهل سخت کوشی هم نیستم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همه ی ما هم درونمون خوبیه و هم بدی.
این دست خودمونه که به کدوم سمت بریم
و آدم خوبه ی داستان بشیم یا آدم بده
این دست خودمونه که به کدوم سمت بریم
و آدم خوبه ی داستان بشیم یا آدم بده
جزئیات کاربر

نقل قول:
درود فرزندم.
هوووم میبینم که بلندپروازی. عاشق قدرت و مقام هم هستی. خب بهتره که به انتخابت احترام بذارم... اسلیترین!
WINDIGO نوشته:
سلام به کلاه گروهبندی عزیز
یک بلند پرواز - باهوش -عاشق قدرت-کمی خشن-تلاش برای رسیدن به رویاها -خونسرد - عاشق هیجان-شجاع-هنرمند-یکم شرور
اولویتی جز اسلایترین نداره
اگه نشد عیب نداره ریونکلا هم خوبه ولی اگه میشه توروخدا اسلایترین
درود فرزندم.
هوووم میبینم که بلندپروازی. عاشق قدرت و مقام هم هستی. خب بهتره که به انتخابت احترام بذارم... اسلیترین!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
سلام به کلاه گروهبندی عزیز
یک بلند پرواز - باهوش -عاشق قدرت-کمی خشن-تلاش برای رسیدن به رویاها -خونسرد - عاشق هیجان-شجاع-هنرمند-یکم شرور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط WINDIGO در 1397/6/13 22:30:03
WINDIGO.Jr
Just Power
جزئیات کاربر

نقل قول:
درود بر تو فرزندم.
تلاش، پشتکار، وفاداری و شجاعت رو داری... اما ویژگی دیگه ای داری که حتی از چشم خودت هم دور مونده... و اون سخت کوشی هست. در نتیجه، قطعا گروهی که میتونه باعث پیشرفت تو بشه، هافلپاف هست!
Revna نوشته:
سلام.
راستش میگن شجاعت به این معنا نیست که نترسی. شجاعت واقعی اینه که بترسی، ولی توانایی اینو داشته باشی که با ترسات روبرو بشی. و من این ویژگی رو دارم.
تلاش، پشتکار و وفاداری هم دارم. اما نه به اندازه شجاعت.
پس الویت اول من گریفیندور هست.
الویت دومم بین هافلپاف و اسلایترین .
درود بر تو فرزندم.
تلاش، پشتکار، وفاداری و شجاعت رو داری... اما ویژگی دیگه ای داری که حتی از چشم خودت هم دور مونده... و اون سخت کوشی هست. در نتیجه، قطعا گروهی که میتونه باعث پیشرفت تو بشه، هافلپاف هست!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/06/18
آخرین ورود: جمعه 27 مهر 1397 22:54
از: Hogwarts
پستها:
5

سلام.
راستش میگن شجاعت به این معنا نیست که نترسی. شجاعت واقعی اینه که بترسی، ولی توانایی اینو داشته باشی که با ترسات روبرو بشی. و من این ویژگی رو دارم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج