ملت...یه دوشواری ای پیش اومده...اونم اینه که...الان دارین در مورد موضوع اشتباهی حرف میزنید!
من یه خلاصه میدم به صورت کلی، حتما بخونید، اونجاییش رو که اشتباه گفتم گوشزد کنید! البته اگه کل پست ها رو بخونید طبیعتا بهتره!
خلاصه: سایت دوشواری داره از لحاظ فنی و سیستمش آپدیت نمیشه و فلان و فلان و بهتر از این نمیشه احتمالا و دوشواریاش حل نمیشه!
بعد این ایده اومد که مهاجرت کنیم به یک سایت جدید که روی یک سیستم جدید و فلان باز میشه، و از صفر شروع کنیم، بدون پست ها و آرشیو ها و اینا که خب به دلایل محکمی این ایده رد شد!
بعد چی شد؟ سخته ادامه دادن روی این سیستم و در عین حال نمیتونیم بیخیال کل هویت و آرشیو و پست و پیام شخصی و خاطره و غیره و غیره بشیم....پس راه حلی که حسن مصطفی اندیشید این بود که مهاجرت کنیم به یک سایتی که همینه!یعنی تمام و کمال همینه (شامل پست ها و اکانت ها و فلان و بهمان!)، صرفا روی یک سیستم جدیده و میشه آپشن های دیگه ای رو هم به سایت اضافه کرد در راستای بهبودش!
الان اینجا رسیده بحث...که خب آیا این کار رو بکنیم؟به طور مشخص "آیا کل سایت رو منتقل کنیم روی یک سیستم بهتر و بروزتر؟"
و نظر شخصی من اینه که خیلی بعید هست که کسی مخالف این حرکت باشه!
وبحث بعدی ایمکه اگر این کار رو بکنیم، چگونه؟ که دوتا راه داریم...یعنی دوتا راه داره حسن مصطفی! راه اول مجانیه، لاکن معلوم نیست که فعلا بشه، و زمان بر هست...و راهی که پولیه و هزینه داره که حسن مصطفی میگه اون داستان مالیش تامین میشه و مهم نیست فعلا، لاکن سریع و خشنه!
حسن مصطفی میگه یکی این رو مشخص کنید که نظرتون روی کدوم راه هست!
نظر من: فعلا صبر کنیم ببینیم به صورت کم هزینه یا فیری امکانش میشه یا نه، چون هزینه اش کم نیست تقریبا، در ثانی نهایتا اگه نتونیم مجانی اینکار رو بکنیم، گزینهی پول دادن به اون شرکت ها و اینا همیشه رو میزه!
یک چز دیگه که حسن مصطفی گفت و مهم هست این هست که برای اون سایت جدید اگه مایل هستین که بریم و بشه و اینا، چه آپشن هایی افزون بر اینی که الان داریم اضافه بشه؟
که خب به نظرم نمیشه تو این تایپک در موردش نظر داد به صورت کلی و باید طی یک پروسه ای، برای هر آپشنی که حساسه، یه تاپیک یا بحث و رای جداگانه زده بشه!
مثلا اینکه قالب ها شخصی باشه یا فلان، واقعا مهم نیست و نیاز به بحث نداره، بودنش ضرری نداره کلا!
ولی در مورد سیستم لایک پست ها یا اپلیکشین شدن سایت و اینا (که من بشخصه شدیدا با جفتش مخالفم!) باید صحبت بشه که چرا نباشه یا باشه و تصمیم گرفته بشه!
پس...الان دیگه هی نیاین بحث های گذشته رو تکرار کنید...اون نظر سنجی بالای صفحه رو هم بخیال شین، الان کلا داستان و نوع مهاجرتمون فرق کرد! مدیریت هم برداره اون نظرسنجی رو....اگر نظر میدین (که حتما بدین)، روی این چنتا چیز نظر بدین...البته اگه واقعا اشتباه فکر نکرده باشم که کسی با انتقال کامل و جامع سایت روی یک سیستم دیگه که هیچ ضرری نداره، مخالف نیست!یک سری سوال ها هم از حسن مصطفی داشتم، چون انسان غارنشینی محسوب میشم در مورد تکنولوژی!
سوال اول اینه که اسم سایت عوض میشه؟ یعنی همون جادوگران دات اورگ میمونه یا چیزی تغییر میکنه؟
دوم اینکه سر این سایت چه بلایی میاد؟ یعنی اگه یکی بیاد سرچ کنه "جادوگران دات او آر جی" با چی مواجه میشه اون وقت؟ میشه یه صفحه باشه که پیغامی با این مضمون که "سایت جادوگران به آدرس زیر منتقل شد." یا یه همچین چیزی؟
سوال سوم اگه حالت اول اتفاق افتاد و اون دوستی که رقص سامبا میرفت این کار رو برامون کرد یا شبیه اون، به طور خلاصه پروسه اش چجوری خواهد بود؟ یعنی یک شب میاییم سایت میبینم نوشته شده بریم فلان آدرس و بعد لاگین میکنیم تو اون سایت و تموم؟ یا تایم خاصی سایت تعطیله؟یا کم کم اطلاعات منتقل میشه؟ و در صورتی که با هزینه این کار رو انجام بدی چی؟ پروسه چطوره؟