جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  204 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: جمعه 10 مرداد 1399 21:56
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
1. وصیت نامه ای مختصر از زبان خودتون بنویسید که قرار است با صدای بلند قبل از به پایین خم شدن جارو در لحظه سقوط بخوانید. جعبه سیاه جارو تون اینو گوش میده و به بازماندگان شما میرسونه پیام تون رو. در نتیجه میتونید به افشای حقایق و دسته گل ها بپردازین، جاسازهاتون رو لو بدین، یا حلالیت بطلبین! بهرحال ممکنه نتونید زنده برسین پایین. برین تو نقش! زور بزنید! اها! ووی ووی ووی! (5 امتیاز)

به نام خودمو خودش.
خب از اونجایی که بنده بچه مایه داری نبودم و همه استوری و مستوری هایی که از جارو های پرندمون میذاشتم همشون و کش رفته از انبار مدرسه بوده پس مالی برای تقسیم اینا ندارن الکی برای کلاه گذاشتن رو سر همدیگه نقشه نکشین ملعونا. هرچند اصلا وراثی هم ندارم نمیدونم همینارم به کی گفتم اصلا.
خب جدی بشیم حالا. وصیت میکنم هرکسی که برای اولین بار این وصیت رو میشنوه ، در اولین فرصت گوشی ماقلی مان را کاملا با ورد اواداکاداورا محو و نابود کنه. حتی دو بار انجام بده برای محکم کاری. مدیونین فکر کنین توش چیزی هستا... فقط اسناد محرمانه پنتاگون بود که بهتره دست کسی نیوفته.
سپس زیر تخت خوابم یه جعبه هست که باید برین پیداش کنین و رمزشو بزنین تا باز شه. رمزشم هشت پنج هشت پنج هستش. بعد که باز کردین یه لپ تاپ مال عهد ببوق هستش. همه دارو نداره من همونه. نگه دارین باهاش گیم بزنین بعدم سر لگ زدنش یه صلوات برام بفرستین دا دمتون گرم. ولی قبل گیم زدن ، برین یکی از درایو سی. ونجا یه پوشه ای هست به نام ولادت حضرت امام هری باقر {ع} دقت کنید که حجمش چند صد گیگه. حتما بدون اینکه ذره ای هم کنجکاو به بازکردنش باشین پاکش کنین.
بعد دلت کردنش برین دو همون درایو پایینی اونجام یه پوشه دیگه هست که روش نوشته گلچین نوحه های امریکایی و اروپایی حاجمش دو برابر فایل قبلیه. خب شما که مثل ما مومن نیستین اونم پاکش کنین بره بعد تازه بعد اینکه مطمعن شدین چیزی بنام مرورگر و هیستوریش نیست میتونین گیم رو بزنین.

داشت یادم میرفت! کنار همین لپ تاپ ما یه هارد چند ترابایتی هست. اونم گلچین سخنرانی های انقلابیه توشم پر از رمزو کد گذاری و... هست. اونو کلا از بیخ بدین به تسترالا بخورن. همینا دیگه.

همینایی که گفتم رو بکنین حالا حلال کردین نکردین هم مهم نی اصل کاریا همینایی بودن که گفتم. البته الان این وصیت نامه رو وسط هوا دارم میگم ، اگه احیانا افتادم زمین ولی نمردمو بیمارستانی شدم ، بعد گوش دادن این صحبت ها خودتون خودتونو به آتیش بکشینو بکشین چون بعد اینکه از بیمارستان تموم شدم خودم کارتونو یسره می کنم.

2. بر حسب کرم و کرم و خلاقیت یا حتی دانش جادویی و ماگلی خودتان، دو مورد روش غلبه بر کشش g رو در حین لحظه سقوط از جارو نام برده و مختصراً شرح دهید. (2 امتیاز)

1. موقع سقوط میتونین به سمت پایین خم بشین و فوت کنین. با این روش که به سمت پایین فوت می کنین باعث میشه به سمت بالا حرکت کنین و زمین نمیخورین. حالا اینکه ار نظر علمی اثبات نشده و... هم مهم نی. مهم اینه یجور روش بود که گفتم نمرمو بگیرم دا.
2. روش دوم اینه که وقتی دارین میوفتین پایین از همون بالا چند تا پر پرنده که درحال گذر از کنارتون بودن رو بکنین و باهاشون سعی کنید بال بزنین. اگه سرعت بال زدنتون رو با سرعت نور یکی کنین احتمال داره که بر g غلبه کنید. اینم بگم که اگه موقع سقوط پرنده ای از کنارتون رد نشد بال مگس هم کفایت میکنه. اگه مگس هم نتونستین پیدا کنین دیگه مشکل از راه حل من نیست. مشکل از خودتون و شانس و اقبال خودتونه دا. سرنوشتتون همین بوده.

3. لینک از سه تصویر معادل با چهره احتمالی خودتون برای سه لحظه "از کار افتادن جارو"، "سقوط به همراه جارو رو به پایین و با سرعت بالا" و "لحظه اصابت شما به زمین" پیدا کرده (یا در صورت تمایل طراحی کنید) و به اشتراک بذارید. ( 3 امتیاز)

لخظه از کار افتادن جارو.
لحظه سقوط!
لحظه اصابتمون به زمین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: پنجشنبه 9 مرداد 1399 23:17
نمایش جزئیات
آفلاین
وصیتی به اصغر

آه اصغر، هیچ گاه فکرش را هم نمیکردیم، که در حال سقوط از یک جادوی فزرتی باشم و تو به دادمان نرسی، دمبی، پنجه ای لنگی چیزی می انداختی بگیرم سقوط نکنیم.

آه... به هر حال تقدیر اینگونه رقم خورد... آه!
ای اصغر منشوری! تقدیر را که خودت رقم میزنی!

چگونه دلت شد که ما را، رفیق اسطرلاب و کهکشانت را با سقوط از جارو به اتمام برسانی.

آه اصغر چگونه دل کندی؟ چگونه مرا فروختی؟ اصلا به چه کسی مرا فروختی؟
نکند با اکبر روی هم ریختید تا شاخ مرا به زیر آب کنید.

آه... در نهایت تمام دارایی هایمان را به تو میسپاریم، باشد که ناتقدیریت را با خوبی جواب دهیم.
طویله مان را که میدانی کجاست، زیر تخت کاهیمان، زیر همان اجر لقه ی گوشه دیوار، صندوقچه ای است بی حد زیبا و طلایی.
چند صباحی که نازش کنی دربش باز میشود. آن تمام دارایی من است که به تو میرسد!
محتویات صندوقچه.

باشد که دیگر تقدیر کسی را اینگونه رقم نزنی.

روش اول غلبه بر g

آه این که خیلی ساده است، در وهله ی اول آن خط پایین اش را پاک میکنیم، g میشود o. و ما بر g غلبه کردیم.

روش دوم غلبه بر g
هر گاه g بر شما غلبه کرده، محکم جلویش بایستید و بگویید نه، من نمیگذارم تو بر من غلبه کنی، طبق قانون جامعه ی جادو، تو حق نداری بر من غلبه کنی.
آنگاه g هم قانع میشود و دست از غلبه بر شما بر میدارد.
آنگاه است که ما او را فریب داده و وقتی حواسش نیست بر او غلبه میکنیم.

عکس ها.

1

2

3

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 9 مرداد 1399 10:32
نمایش جزئیات
آفلاین
عتیقه ی هافلپاف

1- دوستان، همگروهی ها، ماگل ها من رو یک قهرمان نبینید. من رو به عنوان مردی در نظر بگیرید که قهرمانانانه کار های قهرمان هارو انجام میداد. به رز زلر بگید دوستش داشتم. به وینکی و رودولف و ویزلی هم بگید دوستشون داشتم. اصلا برای اینکه هیچکس ناراحت نشه هر کی پرسید بگید دوسش داشتم. تو رو هم دوست داشتم جارو کوچولو.

اَشهَدُ اَنْ لاَ اِلهَ اِلاَّ مرلین. وَ اَشْهَدُ اَنَّ آلبوس عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ.

بدرود زندگی. سلام مرگ!

2-خب امروز اینجاییم تا روشی بهتون آموزش بدیم تا اگه جاروتون رو هوا یاتاقان زد بتونید خودتون رو نجات بدین.در قدم اول از شب قبل مقدار زیادی تخم مرغ و کنسرو لوبیا، چند ساندیچ ژامبون و خلاصه غذاهای شور و صد البته یک شیشه نوشابه ی خانواده. در قدم دوم این هارو میکس میکنیم و میزنیم بر بدن.
قدم سوم یه کم ورجه وورجه میکنید تا انرژی این مواد توی بدنتون آزاد بشه و تا حس کردین که آزاد شده و شکمتون مثل سانتریفیوژ میلرزه و صدا میده وقت حرکته.
بپرید روی جارو و از پروازتون لذت ببرید در صورت خراب شدن جارو، سریعا یک چسب میزنید روی دهن تون تا انرژی داخل شکمتون از دهن خالی نشه. حالا کم کم انرژی رو خارج کنید. شاید بپرسید که چجوری ازاد کنیم. از کجا ازاد کنیم. اصلا نگران نباشید فقط کافیه کمی زور بزنید انرژی خودش راه فرارش رو پیدا میکنه.
وقتی انرژی در حال تخلیه شدن بود شما به سمت بالا پرواز خواهید کرد به سبک موشک های ماگلی. البته اخطار میدم بالا سر جمعیت انرژی رو ازاد نکنید چون این انرژی به شدت سمیه و ممکن باعث تلفات جانی بشه.

3-
الف.
ب.
ج.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 9 مرداد 1399 00:11
نمایش جزئیات
آفلاین
۱. وصیت نامه ای مختصر از زبان خودتون بنویسید که قرار است با صدای بلند قبل از به پایین خم شدن جارو در لحظه سقوط بخوانید. جعبه سیاه جارو تون اینو گوش میده و به بازماندگان شما میرسونه پیام تون رو. در نتیجه میتونید به افشای حقایق و دسته گل ها بپردازین، جاسازهاتون رو لو بدین، یا حلالیت بطلبین! بهرحال ممکنه نتونید زنده برسین پایین. برین تو نقش! زور بزنید! (5 امتیاز)

- آه که چه تلخ و جانگداز است فراق من برایتان...می‌دانم‌. می‌دانم که نبود من دردناک‌ترین اتفاق زندگی شما خواهد بود، می‌دانم که چه سختی‌هایی خواهید کشید، چه حسرت‌هایی بر دلتان خواهد ماند و چه حرف‌های ناگفته‌ای که قرار بود به من زده شوند...افسوس که عمر من به پایان رسیده و حالا با سرعتی چون نور به سمت پایین و در آغوش آسفالت در حرک...یه لحظه صبر کنین ببینم، دارم سقوط می‌کنم؟ دارم سقوط می‌کنم! از اولین دوست عزیزی که بعد از برخورد من با زمین چوبدستیمو پیدا می‌کنه، عاجزانه تقاضا دارم اول آرشیوش رو پاک کنه، بعد اونو به سه قسمت نامساوی بشکنه، بعدش بیزحمت بسوزوندش و آخرم لطف کنه و خاکسترشو دفن کنه تو خاک باغچه‌ای چیزی. نفر بعدی هم بره کمک اون اولی که مطمئن بشه کامل از بین رفته، نذارین چوبدستی این جوون ناکام به دست خانواده بیفته...همین دیگه، مال و منالی هم که ندارم به کسی ببخشم، وصیتم همینجا تموم میشه پس. فقط برای اطمینان، عالی میشد اگه یه شخص سومی هم بود که با اون دوتا می...

بووووووم!

۲. بر حسب کرم و کرم و خلاقیت یا حتی دانش جادویی و ماگلی خودتان، دو مورد روش غلبه بر کشش g رو در حین لحظه سقوط از جارو نام برده و مختصراً شرح دهید. (2 امتیاز)

اولین مورد اینه که دست‌هاتونو کاملا صاف به دو طرف باز کنید، توجه داشته باشید که اگه کامل صاف نباشه و حتی یک درجه به سمت بالا یا پایین متمایل باشه، ممکنه هیچ نتیجه‌ای نگیرین! بعد از این که باز کردین، با تمام قدرت و سرعتی که تو وجودتون دارین، شروع کنین به بالا پایین کردنشون. و دیگه بقیه‌شو به مرلین بسپارین که اگه حکمت بود، دست‌هاتون براتون کاراییِ بال رو داشته باشن.
مورد بعدی هم که می‌تونین موقع سقوط بهش توکل کنین، اینه که چشماتونو جهت حفظ ارامش ببندین، و بعد یه دستتونو تو هوا تکون بدین که یه موجود پرنده‌ای چیزی رو درحال پرواز گیر بیارین و به پاهاش بچسبین. بعدش دیگه همراه با اون پرواز می‌کنین و ازش می‌خواین که یه جای امن بذارتتون پایین. این روش البته نیازمند شانس بالاییه و افرادی که از وجود ذره‌ای شانس تو زندگیشون بی‌بهره‌ن، از استفاده‌ی این روش بپرهیزن و به همون روش اولی اکتفا کنن.

۳. لینک از سه تصویر معادل با چهره احتمالی خودتون برای سه لحظه "از کار افتادن جارو"، "سقوط به همراه جارو رو به پایین و با سرعت بالا" و "لحظه اصابت شما به زمین" پیدا کرده (یا در صورت تمایل طراحی کنید) و به اشتراک بذارید. ( 3 امتیاز)

بفرمایین.
هر سه تصویر در یک قاب خدمت شما.
فقط با عینک آفتابی به تصویر نگاه کنین که از این همه جذابیت و توانایی والای من در امر نقاشی، چشماتون ذوب نشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سدریک دیگوری در 1399/5/9 0:29:03
فقط ارباب!
هستم...ولی خستم!

ارسال شده در: چهارشنبه 8 مرداد 1399 20:14
نمایش جزئیات
آفلاین
1. وصیت نامه ای مختصر از زبان خودتون بنویسید که قرار است با صدای بلند قبل از به پایین خم شدن جارو در لحظه سقوط بخوانید. جعبه سیاه جارو تون اینو گوش میده و به بازماندگان شما میرسونه پیام تون رو. در نتیجه میتونید به افشای حقایق و دسته گل ها بپردازین، جاسازهاتون رو لو بدین، یا حلالیت بطلبین! بهرحال ممکنه نتونید زنده برسین پایین.

گویا قراره به پایان بیاد این دفتر ولی حکایت همچنان تا چند دقیقه دیگه باقی است.
خدمت همه ی دوستان و عزیزانی که جمع شدن تا وصیت نامه ی اینجانب رو گوش بدن سلام عرض می کنم لطفا اگر میخواید مورد لعن و نفرین مرحومه ی مغفوره ی شادروان که بنده باشم قرار نگیرید همه ده قدم برید عقب بجز خواهرم پادما پاتیل، تکرار میکنم تا صدام برسه واضح دارم میگم پادما پاتیل.
خب پادما خوب گوش کن یادته رفته بودیم از این چیزای کوچیکی که مشنگا می ندازن تو تلفن هاشون که ماماناشون میگن ماسماسک خریدیم؟ اسمش سیم کارت بود. رمز کمدم، دفترچه خاطراتم و هرچیزی که خلاصه رمز داره تو زندگیم شماره ی همون سیم کارته. هرچیزی که دیدی ممکنه باعث لعن و نفرین بشه پاک کن، بذار تو خاطره ها خوب باقی بمونم. همیشه به خوبی ازم یاد کن خب؟ حالا به گریفی ها بگو بیان نزدیک.
ارشدای گریف، فنریر و آرتور ازتون حلالیت میخوام که انقدر خنثی بودم، ببخشید که هیچ وقت نبودم. من یه زمانی فعال بودم. میدونم که منو می بخشید وگرنه میدونید که منم شما رو نمی بخشم.
آرتور خان یادم هست از بس بچه داشتی جامون تو تالار تنگ بود. ببخش تا ببخشم.
جینی ویزلی عزیزم منو ببخش که هی تولدتو یادم می رفت خیر سرم دوستم بودی ولی من آلزایمری بودم. ولی میدونم که تو من می بخشی جز و ولز خاصی نمیکنم برای حلالیت، همه گل سرهای قشنگم که میدونی چه قدر دوستشون داشتم، همه ی قلم های پرم مال تو باشه.
سرکادوگان من همیشه از دور دوستت داشتم، میدونم چون بهت نزدیک نمیشدم شاید اینو نفهمیده باشی ولی واقعا همون چندباری که باهات دوئل کردم خیلی لذت بردم.
دوستان من دارم هرچه بیشتر به زمین نزدیک میشم وقت نیست دیگه تک تک بگم.
همه گریفی ها بدونید بودن در کنار شما افتخار من بوده، روزایی که افسردگی داشتم بودن تو جمع شما منو شاد می کرد. کمکم می کرد فکر و خیال نکنم. از همتون ممنونم تک تک شما همیشه از نظر من قهرمانید.
راستی بابت این که چند سال پیش که مسئول دادگاه گریفیندور بودم چپ و راست دادگاهیتون می کردم و هرچی می گفتید به جرم هاتون تو دادگاه اضافه میکردم، بابت تمام اون پرونده سازیا لطفا حلالم کنید. خودتونم خوب در جریانید که هیچ وقت حکم متناسب با اعمالتون ندادم.
بقیه ی اهل هاگوارتز والا الآن دارم پشت سر همه سکته میزنم یادم نیست چه بدی هایی کردم پس لطفا ببخشید دیگه.
راستی بچه ها دوباره فاصله بگیرید یه چیز به پادما...

گویا به پایان آمد این دفتر حکایت هم تموم شد.

2. بر حسب کرم و کرم و خلاقیت یا حتی دانش جادویی و ماگلی خودتان، دو مورد روش غلبه بر کشش g رو در حین لحظه سقوط از جارو نام برده و مختصراً شرح دهید. (2 امتیاز)

اولین روش نیاز به هماهنگی بسیار دقیق همه ی اعضای بدن داره به این شکل که با یه سرعت ثابتی دست و پا میزنیم و برای کسب نتیجه ی بهتر با همین ریتم پلک می زنیم به این روش اول "بال بال زدن با تمام جون و دل" می گویند.
دومین روشی که ممکنه جواب بده اینکه همون بالا در عرض چند ثانیه لاغر بشیم. البته شاید شنیدن این روش باعث بشه فکر کنید غیر ممکنه ولی اجراش در اون شرایط سخت نیست. اول وسایلی که باعث افزایش وزن میشه رو در آورده و به باد میدیم، و در مرحله ی بعد به ارتفاعی که داره کم و کمتر میشه زل می زنیم. به همین شکل پر های نداشتمون هم می ریزه چه برسه چربی هایی که تلنبار کرده بودیم روی هم. با همین کاهش وزن چند ثانیه ای وزنمون اونقدر کم خواهد شد که مثل پر در هوا غوطه ور خواهیم شد.

3.لینک از سه تصویر معادل با چهره احتمالی خودتون برای سه لحظه "از کار افتادن جارو"، "سقوط به همراه جارو رو به پایین و با سرعت بالا" و "لحظه اصابت شما به زمین" پیدا کرده (یا در صورت تمایل طراحی کنید) و به اشتراک بذارید. ( 3 امتیاز)
آغاز حکایت

وسطای حکایت با سرعت بالا و موهای رها شده در باد

به پایان آمد این دفتر و منم درون لایه های داخلی زمینم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروتی پاتیل در 1399/5/8 20:17:34
قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!!‏
برای عشق!!!!‏
برای گریفیندور.

ارسال شده در: چهارشنبه 8 مرداد 1399 16:24
نمایش جزئیات
آفلاین
تکالیف کلاس پرواز و کوییدیچ:

* جلسه اول *

با تدریس پروفسور: حسن مصطفی

1. وصیت نامه ای مختصر از زبان خودتون بنویسید که قرار است با صدای بلند قبل از به پایین خم شدن جارو در لحظه سقوط بخوانید. جعبه سیاه جارو تون اینو گوش میده و به بازماندگان شما میرسونه پیام تون رو. در نتیجه میتونید به افشای حقایق و دسته گل ها بپردازین، جاسازهاتون رو لو بدین، یا حلالیت بطلبین! بهرحال ممکنه نتونید زنده برسین پایین. برین تو نقش! زور بزنید! اها! ووی ووی ووی! (5 امتیاز)

وصیت:
گند زاده ها لیاقت زندگی ندارن!
به گلدونم دست نزنید.
گوشیه ماگلیم رو بسوزونید !

خب این پرسش دارای ابعاد مختلف است.
اولا آیا با توجه به محفلی بودن پروفسور گرانقدر ،استفاه از هر نوع جادویی مجاز است؟
با توجه به این موضوع که ایشان به علل مختلف اکنون قادر به پاسخگویی نیستند بر خود لازم میبینم پاسخ را طبق قوانین هاگوارتز و استنباطن اینگونه در نظر بگیرم : خیر! لا اقل نه در این کلاس.
بنا بر این با توجه به آموزه های جدیدمان در کلاس تاریخ ترجیح میدهم در مواقعی که چوب دستی در کار نیس از روش پیشینیان خود بهره بگیرم!
به روش دروئید ها در این رابطه کهgمشکل است باید با خود طبیعت او را برطرف کرد،بنا بر این بهترین روش این است که باد را برای پرواز به یاری گیرم.
و زمین را نیز با ایمان به مرلین و توکل به جادوی دروئیدی مُسَخر خود قرار میدهیم و با آرامش فرود میاییم.

3. لینک از سه تصویر معادل با چهره احتمالی خودتون برای سه لحظه "از کار افتادن جارو"، "سقوط به همراه جارو رو به پایین و با سرعت بالا" و "لحظه اصابت شما به زمین" پیدا کرده (یا در صورت تمایل طراحی کنید) و به اشتراک بذارید. ( 3 امتیاز)

زمان از کار افتادن جارو:

سقوط به همراه جارو رو به پایین و با سرعت بالا":

لحظه اصابت شما به زمین

پ.ن: به دلایلی ارسال عکس ها به صورت لینک امکان پذیر نبود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1399/5/8 16:35:05
نه چون مومم نه چون سنگم،نه از رومم نه از زنگم،همان بی رنگ بی رنگم.....
به طلا همچو سنگ بنگر...
se.sn_sli

ارسال شده در: سه‌شنبه 7 مرداد 1399 13:04
نمایش جزئیات
آفلاین
هعی مرلین! خب وصیت من اینه که... یه خونه توی جزیره‌ای در بریتانیا هس که نسل به نسل چرخیده و در آخر به من رسیده. از الآن بگم هرکی که بخواد به زور وارد اونجا بشه یا وسایلاشو برداره یا جابجا کنه یه طلسم قوی روشون هس که اون فرد رو دچار می‌کنه و اگه اونو فوراً به سنت مانگو نرسونن طلسمش رو اون فرد ابدی می‌شه. خب این از این... دوم اینکه وصیت می‌کنم اگه مردم منو سریع تو کارت قورباغهٔ شکلاتی جاسازی کنین وگرنه من حوصله ندارم مثه یه روح سرگردون باشم. در آخر دیگه نبینم کسی به بروبچ هافلپاف الکی توهین کنه وگرنه بلایی به سرش میارم که فکرشم نمی‌تونه بکنه! خب اقوامی هم که ندارم که ازشون طلب داشته باشم و... و... و... عه... خب... همین دیگه چیزی به ذهنم نمی‌آد... کافیه دیگه نه... توصیه‌هامو که کردم هشدارم که دادم دیگه... همین.

یاد صد سال قبل می‌افتم وقتی که به خونهٔ دوست عزیزم که عاشق معجون‌ها بود رفته بودم و اون خیلی خوشحال دربارهٔ کشف جدیدش داش می‌گف... یه معجونی که از ماهی بادکنکی دریایی ساخته شده و وقتی اونو می‌خوردی مثه بادکنک برای یه مدتی سبک می‌شدی ومی‌تونسی تو هوا معلق بمونی اما خب اسمش یادم نمی‌آد و فک نکنم تو کتابی پیداش کنم!
یه روش دیگه هم بود باید فک کنم... آهان... اون روزی که داشتم دزدکی از پنجرهٔ خونهٔ یه ماگل به یه جعبه که توش تصاویری رو نشون می‌داد و اونا بش می‌گفتن تلویزیون نگا می‌کردم یه مرد وقتی که تو هواپیما بود بعد اون منفجر شد و مرده خودشو ازون تو پرت کرد بیرون و بعدش کیفی که رو دوشش انداخته بود رو باز کرد، بعدش یه چیزی ازش بیرون اومد و باز شد خیلی بزرگ و قشنگ بود و بعدش اون آروم روی زمین فرود اومد اسمشو دقیق نمی‌دونم ولی فک کنم اگه ما هم ازون کیفا داشته باشیم که از توش چرت نجات بیاد بیرون خیلی خوب می‌شه!

لحظۀ از کار افتادن جارو
لحظۀ سقوط به همراه جارو رو به پایین و با سرعت بالا
لحظۀ اصابت من به زمین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتمیسیا لافکین در 1399/5/7 13:10:40
ارسال شده در: دوشنبه 6 مرداد 1399 20:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام استاد

تکالیف:

نقل قول:

تکلیف یک:

-به پدرم بگین خیلی دوستش داشتم. به شیلا بروکس بگین دوست خیلی خوبی بود. در ضمن من یه جاروی آذرخش دیگه هم دارم که زیر تختم واسه رو مبادا قایمش کرده بودم... بدینش به راجر... خیلی به دردش می خوره... در ضمن به پدرم هم بگین آتیش سوزی دو سال قبل مغازش کار من بود! راستی من شوهر عمه رو با جادو باد کردم... اون روز خیلی اذیتم کرد ولی خدا رو شکر کسی نفهمید... عههههههههه
شــــــتـــــرق!

تکلیف دو:

سر جارو رو بدیم بالا و هی زور بزنیم... حالا استشمام بوی بد مهم نیست مهم اون زوریه که میزنی اگه زیاد زور بزنی جارو از بوی بد حالش به هم میخوره و سریع به بالا حرکت می کنه تا دیگه زور نزنیم...

تکلیف سه:

عکس یک
عکس دو
تصویری که اون لحظه میبینم
عکس سوم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
RainbowClaw

ارسال شده در: دوشنبه 6 مرداد 1399 13:09
نمایش جزئیات
آفلاین
1. وصیت نامه ای مختصر از زبان خودتون بنویسید که قرار است با صدای بلند قبل از به پایین خم شدن جارو در لحظه سقوط بخوانید.

خب، وصیت نامه! به کسایی که کورشون کردم بگید خیلی کیف داد! به اونایی که بهشون کروشیو زدم هم همینو بگید. ولی بهشون نگید در اثر افتادن از بالا مردم بهشون بگید در راه ارباب مردم!
به اونایی هم که یه روزی در آینده قرار بود بکشمشون هم بگید به صورت خودکار بمیرن!
عه! من بال دارم!
هیچی!
اونایی که بال ندارن باید بمیرن!
یک
دو
سه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 5 مرداد 1399 19:42
نمایش جزئیات
آفلاین

تکلیف جلسه اول درس پرواز به معلمی پرفسور دادا حسن

نقل قول:
جواب سوال اول:

با نام و یاد دادا حسن که من را به این بالا فرستاد وصیتم را اغاز میکنم.
اول از همه سلام و خداحافظی میکنم از گوی یاد اوری که همیشه مایه ی زجر و بدبختی من بود.
اخه جسم انقدر بیکار؟
کار نداشتی دودستی چسبیده بودی به مغز فندقی و قشنگ من؟
باور کن یک روز ارزو به دل موندم قرمز نشی!
خب من خودم میفهمیدم چیز میز مهما رو یادم میره اما وقتی قرمز میشدی نمیفهمیدم چی یادم میره و همیشه دو دستی عذابم میدادی.

خب ...
از اینجا به بعدش قل بدید قیافمو شطرنجی میکنید!!!
دادا حسن!
ای تو که میدانی حافظه ی من قد ماهیه چرا وقتی دیدی گوی لامصب قرمز شد من را به این بالا فرستادی؟
چرا برای ازمایش های خفن و عجیبت وقتی هیچ کس جرات سوار شدن بر جاروی عجیب الخلقه ی تو را نداشت من را به زور سوار بر این جارو کردی؟

خب از همین جا اعلام میکنم که هر بلایی سرم اوردی اشکال نداره فقط بدون که دوسال پیش وقتی داشتی داوری کوییدیچ را انجام میدادی این من بودم که سنگ را بر سر تو کوباندم و تو تا یک ماه توهم داشتی که پاتیل اسنیپ با سرت برخورد کرده.
از همینجا حلالم کن.
اخه نمیدانید چه حالی میده وقتی حتی نمیفهمند که نویل قلم شکنجه ی امبیریج را برداشته.
ولی باز هم حلالم کنید.
ولی مثل اینکه اخرای عمرمه و تنها وصیتم اینه که گوی یاد اوری را نابود کنید یا ان را به جرج و فرد بدهید.
اخه جرج و فرد متخصص در ضد حال زدن به معلم ها هستند و از کجا معلوم بعد از رسیدن گوی به جرج و فرد دادا حسن وصیتش را نگوید؟

نقل قول:
جواب سوال دوم:

خب اگر تنها دو راه وجود داشته باشه دست منه.

راه اول : خب از ان جایی که کشش g ما رو به پایین میکشه ما هم باید ان را به پایین بکشیم .
چطوری؟
فقط کافیه دودستی بچسبه به جارومون و ما هم دودستی بچسبیم به بلاجر توی زمین کوییدیچ بعدش با اون بلاجر میریم پایین و کششg طوری هنگ میکنه که خود به خود گم و گور میشه.

راه دوم : فقط کافیه مثل من حافظتونو کم مدت کنید و بعدش از سر حواس پرتی ما حواسش پرت و دیوانه میشه.
و در نهایت ول میکنه و میره.

نقل قول:
جواب سوال سوم:

از کار افتادن جارو

سقوط جارو

اصابت من بد بخت با زمین (فاتحه یادتون نره)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!