جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  63 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  137 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  246 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  327 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)
ارسال شده در: یکشنبه 12 مرداد 1399 12:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام می شه دفتر فرماندهی کاراگاهان رو باز کنید؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Im not just a witch that was put in slytherin. They were always jelous to me but the know im better that them. Im the future of slytherin

ارسال شده در: یکشنبه 29 تیر 1399 11:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

برای انتخابات قبلی چت باکسی باز کرده بودید برای مناظره.

الان دوباره از اونا راه اندازی میکنید؟

خیلی حرفارو تو ستاد نمیشه زد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هرکسی از ظن خود شد یار من

از درون من نجست اسرار من

ارسال شده در: یکشنبه 4 اسفند 1398 23:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام الا!

تصمیمی که راجع به تاپیک‌های این مدلی گرفتیم، این بود که الزامی برای باز شدنش وجود نداره. چون اصولا بیشتر پر کردن فرم هستن و بیشتر از یک هفته سر پا نمی‌مونن و تهش نتیجه‌ی خاص و مفیدی هم برای ایفا ندارن.

من بازم با معاونت راجع بهش صحبت می‌کنم. اگر راهی برای پیشبری به شکل مفید وجود داشته باشه، حتما!

زیر چتر وزارتخونه، دست‌هات رو هم با بطری وایتکس مجانی‌مون بشور!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گب دراکولا!
آفلاین
سلام بر وزیر عزیز.
خواستم بپرسم می شه این تاپیک رو باز کنید؟ خیلی طرفدار داره آخه.
تا اونجایی که می دونم ،طراح نماد کاراگاهان هم می خواد که خوشبختانه زیاد داریم تو وزارت.
اگه باز شد، من و حبابا اولین کاراگاه های وزارتخونه می شیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 25 شهریور 1398 15:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام حسن.

چطوری؟

توضیحات گابریل رو امیدوارم بخونی اول. و من هم اینارو باید اضافه کنم از دید خودم و سو. ببین، دو یا سه هفته دیگه کلاسای هاگوارتز و کوییدیچ هاگوارتز، یا هر مسابقه دیگه ای به تشخیص مدیر هاگوارتز شروع میشن، تازه مدارس و دانشگاه هارو فاکتور کردم اینجا. اینا ملتو بازم درگیر میکنه، انرژی میگیره ازشون. حالا این وسط در کنارش انتخابات وزارت هم باشه، انتخاباتی که دو ماه تازه ازشون گذشته، به نظرت سایت فلج نمیشه؟ تازه علاوه بر اینا واقعا انتخابات برگزاریش سخته. دیگه هم من، هم خودت تجربه شو داریم بهرحال. در جریانی خودتم هماهنگیاش سخته. انتخابات قبلی هم خیلی انرژی گرفت از همه مون. اگرم انتخاباتی برگزار میشد الان، قطعا یه چیز مفتضحانه ای از آب در میومد و اصلا استقبال نمیشد ازش.
ما ایده اولمون این بود که یکی از اعضای کابینه فعلی رای اعتماد بگیره از ملت. اگر نگرفت، بعد انتخابات برگزار شه. ولی مسئله همچنان همینه... آیا انتخاباتی که وسط کلاسای هاگوارتز باشه، اونم دو ماه بعد از انتخابات قبلی، چیز خوبی از آب در میاد؟ مشخصه نمیاد. حتی استقبال هم احتمالا نمیشه ازش.
یه مسئله دیگه ای هم هست... اگر انتخابات برگزار میشد راستش هیچکدوم از اعضای خوب و سوژه ساز فعلی که توی کابینه هستن حاضر به کاندیدا شدن نبودن. الان به خاطر رودربایستی با گابریل موندن و دارن کمک میکنن در واقع.

حالا این وسط ما هم خودمون تو گل گیر کرده بودیم راستش. با چند نفر عضو با تجربه بحث کردیم، دیدیم که بهترین حالتش همینه. و خب تعداد زیادی ایده ها و برنامه های ناتموم داره وزارت فعلی که به نظرمون میتونن به خوبی انجامش بدن.
در مورد مجلس، همونطور که گفتی طبق قوانین معاون وزیر، فقط اختیاراتش داخل انجمن وزارته. حالا چه اسم وزیر براش بیاد، چه نیاد. در نتیجه مجلس رو قطعا در اسرع وقت راه میندازیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 25 شهریور 1398 13:59
نمایش جزئیات
آفلاین
دیانا!

خیلی مچکرم، لطف کردی بابتش، کُمااُ!

وزیر هستم مسلط بر زبان‌های زندهء دنیا!

....

حسن مصطفی!

سلام. خیلی ازتون ممنونم که به فکر وزارت و سایت هستین.

انتخاب وزیر جدید قائدتا کار آسونی نبوده، مطمئنم خودتون هم در جریانین. سوژه‌ها شکل گرفته‌بودن و همشون با وزیر قبلی پیش رفته‌بودن. کسی هم که قرار بود وزارت رو به عهده بگیره، سه ماه تابستون که برای جا انداختن سوژه‌ها و وزارتش خیلی مهم و مناسب محسوب می‌شه رو از دست داده‌بود.

کابینه دولت پانزدهم با مدیران ایفا خیلی بحث و صحبت کردن، و اتفاقا اولش هم قرار بر این شد که یه نماینده از وزارت کاندید بشه و دوباره انتخابات صورت بگیره که بعدش دلایلی مطرح شد که این گزینه رو گذاشتیم کنار. اول اینکه دهه پایانی شهریوره و اعضا کم می‌شن، دوم اینکه همزمان با شروع کلاس‌های هاگوارتز راه‌اندازی انتخابات دوباره اصلا میسر نبود و به گفته مدیران سایت رو فلج می‌کرد. ناچارا دوباره به بحث نشستیم و به این نتیجه رسیدیم که یک شخصیت خوب و توانا رو پیدا کنیم‌. چند تا گزینه هم داشتیم که یا قبول نکردن مسئولیتش رو، یا وقت کافی نداشتن، یا از مخالفت احتمالیِ اعضا ترسیدن. من خودم رو اولش کنار کشیدم و گفتم گزینه آخر باشم تا افراد لایق‌تری این نظارت رو بگیرن و مفیدتر واقع بشن. ولی در نهایت به گزینه آخر رسیدیم و به چند دلیل قبول کردم. اول اینکه توی سوژه‌ها اکثرا همراه کریس بودم و مسلما جا انداختن اینکه معاون جای وزیر نشسته آسون‌تره، دوم اینکه با سوژه‌ها و ایده‌ها آشنا بودم و بیشتر از همه در جریان کارهایی که قرار بود انجام بشه یا نیمه تموم بودن قرار داشتم.

در مورد پیشنهادتون برای راه‌اندازیِ مجلس. ما قبلا راحع بهش حرف زدیم و متاسفانه ایده‌ش رد شده چون احتمال هرج و مرج رو دادیم و همچنین احتمال اینکه نتونه به شکل ثابت تا پایان وزارت بمونه، طبق تجربهء بقیه. برای رسیدگی بیشتر به وزارتخونه هم راه‌حلی رو داریم اجرا می‌کنیم که اگه بخواین می‌تونم توی پیام شخصی براتون به شکل کامل توضیح بدم‌.
ولی چون پیشنهاد راه‌اندازیِ مجلس از طرف عضو قدیمی و باتجربه‌ای مثل شماست، حتما دوباره راجع بهش فکر می‌کنیم.

امیدوارم توضیحاتم بتونه شما رو قانع کنه. اگر بقیه اعضا هم اعتراضی دارن من حتما می‌شنوم و خوشحال می‌شم بتونم جواب درستی بدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گب دراکولا!
ارسال شده در: دوشنبه 25 شهریور 1398 04:27
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
قصد دارم به تصمیم اخیر سیاستمداران پشت پرده اعتراض کنم. جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم.

وزیر استعفا داد و رفت. به هر دلیلی. طبق قوانین، معاون وزیر، در غیاب شخص وزیر، اختیارات کامل ایشون رو نداره و نمیتونه وزیر خطاب بشه. وزیر هم اگه اسعتفا بده و بره یا کلا غیبش بزنه، باز هم نمیشه معاون وزیر رو به وزیر ارتقا داد و بهش نمیشه اجازه تشکیل دولت داد. وزیر فقط از طریق انتخابات میتونه برگزیده بشه. در نتیجه من فکر می کنم عادلانه ترین حالت ممکنش اینه که یا معاون فعلی یا یک نفر از همون کابینه یا حتی شخص دیگه ای به عنوان سرپرست وزارتخانه انتخاب بشه یا مجددا انتخابات وزارتخانه برگزار بشه. تصور میکنم امکان انتخابات حالا حالاها فراهم نباشه چون تازه دو ماه گذشته. در صورت انتخاب سرپرست هم باز نمیشه اجازه تشکیل دولت با اسم مشخص داد و اختیارات وزیر هم نمیشه داد به سرپرست. اینا مواردی بودن که تا حالا داشتیم و من فکر نمیکنم منصفانه باشه یهو با استعفای وزیر و موافقت سیاستمداران پشت پرده، معاونش بتونه جایگاهش رو بگیره. اگه هم داستان جوری شده که به صلاحدید برخی افراد، روند گذشته تغییر کنه و بدون انتخابات مشخص یک وزیر معرفی بشه، باید کاملا توضیح داده بشه که چطور این اتفاق افتاده. صرفا نمیشه به این دلیل تکیه کرد که عنوان وزیر سوژه سازه و نمیشه نداشت. سرپرست هم اگه سوژه و خلاقیت داشته باشه میتونه وزارتخونه رو فعال نگه داره. قبلا نمونه ش رو داشتیم. عنوان وزیر به تنهایی اعتبار و فعالیت نمیاره.

این اعتراض به معنی زیر سوال بردن شایستگی وزیر جدید معرفی شده نیست. صرفا جای تامل و تعجب داره و من فکر میکنم توضیحاتی باید داده بشه. توصیه میکنم اگه اصرار دارین بر وزارت جدید و امکان انتخابات نیست، حداقل سیستم مجلس و نماینده های مجلس رو فعال کنید برای نظارت بیشتر بر وزارتخانه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 25 شهریور 1398 01:43
نمایش جزئیات
آفلاین
گابریل اونی!

وزارت بر تو مبارک! 😸دیر گفتم؟
من میدونم تو وزیر خوبی میشی!
من دیانای میدون دونیم😺

در نبود یک هفته ای ارباب دیانای مسعولیت پذیری شدم پس اگه کمکی خواستی حتما بهم بگو!

وزارت چوکاهه نیدا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 24 شهریور 1398 18:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

وین هاپکینز نوشته:
وزارت جدید بر وزیر جدید مبارک باد.

سلام وین!

خیلی مچکرم از تبریکتون، لطف کردین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 24 شهریور 1398 17:26
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

هوريس اسلاگهورن نوشته:
سلام. سوال! فلسفه ثبت نوم چیه؟ ینی ما اگه به دور از پوشش خبری و کار رسانه ای، یه فیلم مستقلی بسازیم، بفرستیم برا جشنواره، داوری نمیشه؟ حتما باید پروانه ساخت گرفته میبودیم؟

سلام هوریس، دوباره دیر رسیدی؟

با توجه به اینکه وزرات بخشنده ای هستیم، پروانه ساختت رو خارج از نوبت صادر می‌کنیم هوریس، بلکه با ساخت این فیلم مستیت دردت رو دوا کنه.

و خب برای اینکه حق کسی هم ضایع نشه، فرصت ثبت نام یا انصراف رو تا آخر امروز تمدید می‌کنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!