جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  204 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 مرداد 1399 15:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پِروفِسور مَصی!
ووی عجب تکلیف خفنی بود!

نقل قول:
1. فرض کنید که شما یک مدافع کوییدیچ هستین و قصد دارین با چماق یک ضربه منجر به مصدومیت جدی در حریف ایجاد کنید به شکلی که نه خطای شما گرفته بشه و نه اون بازیکن بتونه بازی رو ادامه بده. ضربه به سر باعث خطا و پنالتی میشه و به ضرر تیم شماست. در نتیجه با رعایت مفاد حضور کاربر سیزده ساله و اصول PG ، یک نقطه یا عضو (به غیر از سر) رو جهت هدف گیری با بلاجر انتخاب کنید و شرح بدین هدف گیری این نقطه یا عضو چگونه منجر به مصدومیت جدی در بازیکن حریف میشه؟ (5 امتیاز)

اگه من یه مدافع بودم، بلاجر رو محکم به سمت سینه حریف پرت میکردم. مستقیم به قلبش. آدمایی هستن که دست وپاشون قطع میشه آخ هم نمیگن همیشه هم خندونن؛ اما وقتی قلب آدم میشکنه، دیگه هیچ وقت ترمیم نمیشه. من خودم اینو تجربه کرده ام. وقتی رون تنهام گذاشت، قلبم ترک برداشت و از اون موقع به بعد، دیگه اون آدم سابق نشدم.
برای همینه که میگم باید بلاجر رو مستقیم بزنیم به قلب حریف. تا قلبش بشکنه. اگه جوری بزنیم که پاش قطع بشه باز هم ممکنه که به بازی برگرده ولی اگه قلبش بشکنه، دیگه هیچ وقت برنمیگرده و به فنای هیپوگریف میره!

نقل قول:
2. بازیکنان کوییدیچ در زمان های استراحت، نیاز به تفریحات مرتبط با کوییدیچ دارن تا روحیه شون خوب بمونه. ور رفتن با توپ های کوییدیچ شامل کوافل، بلاجر و اسنیچ طلایی و تحقیر این عناصر کوییدیچ در پشت صحنه یکی از این تفریحات به حساب میاد. برای هر کدوم از این سه توپ با مثال یا شرح مختصر، یک روش تفریحی یا بازی یا ور رفتن جداگونه غیر از کوییدیچ پیشنهاد بدین یا حتی طراحی کنید. نیم نگاهی به دنیای رنکارنگ ماگل ها بلامانع است. (3 امتیاز)

گوی زرین یا اسنیچ : این یه کاریه که بچه ماگل ها با مور و ملخ و موش های فلک زده میکنن. اونا یه نخ برمیدارن، می بندن به پای ملخ یا موش بدبخت و اون سرش رو وصل میکنن به یه قابلمه کوچولو، یا کلا یه چیز سبک. اون فلک زده هم سعی میکنه فرار کنه و اون چیزی که بهش وصله پشت سرش کشیده میشه . این تفریح بیشتر در شهر مشهد و اطرافش رایجه.
حالا ما میتونیم گوی زرین رو برداریم، یه چیز سبک، چیزی که نه اون رو به زمین بچسبونه و نه اون بتونه کاملا به هوا بره، رو با نخ به شیار دورش می بندیم و ولش میکنیم تا عین مگس پنچر شده شروع به پرواز کنه و ماهم یه کم بخندیم. به قول استاد مصی: عح عح عح ووی ووی ووی!

بلاجر یا بازدارنده:اوووووففف این یکی دیگه خیلی حال میده! ابتدا چوبدستی رو به صورت دایره وار روی بلاجری که بسته شده می چرخونیم و می گیم:" دی سنادیا پراوتا!"( ورد کنترل اشیای جادویی(رولینگ اینو توی یه مصاحبه گفت)) و بلاجر رو آزاد میکنیم و بلاجر آروم روی هوا شناور میشه. سپس نوک چوبدستی رو روبه یه نفر(ترجیحا هرماینی، چون هم دق دل من خالی میشه هم خیلی باحال جیغ میکشه و فرار میکنه) می گیریم و کلمه ی "پراوتا" رو دوباره تکرار میکنیم. بلاجر از اون به بعد تا زمانی که شما دوباره روی هرماینی "پراوتا" رو نگین، به اون گیر میده و ولش هم نمی کنه! بعد شما میشینین به نگاه کردن قربانیتون که عین شترمرغا میدوئه و فرار میکنه و جیغ میکشه. به قول استاد مصی: عح عح عح ووی ووی ووی!

کوافل یا سرخگون: این یکی رو خیلی دوست ندارم راستش؛ مواد لازم:یه کوافل، یه چوبدستی، یه ماگل!
کوافل رو وسط جاده ی خلوت ماگلی قرار میدیم و از دور می پاییمش تا یه ماگل بیاد پیداش بکنه. بعد احتمالا تلاش میکنه شوتش کنه یا برش داره. ماگل ها لا موجودات فضولی ان که اگه ته و توی یه چیزی رو درنیارن ولش نمیکنن. ما با چوبدستی کوافل رو جابه جا میکنیم و از حیرت و گاها وحشت اون ماگل نهایت شادمانی رو دریافت میکنیم. در آخر هم حافظه اش رو پاک میکنیم و در حالی که همچنن به سبک استاد مصی می خندیم، به سر تمرین بر میگردیم. عح عح عح ووی ووی ووی!

نقل قول:
3. ترکیب تیم کوییدیچ ایده آل جادوگرانی خودتون رو بچینید. فرض کنید خودتون هم در این تیم هستین و نقش کاپیتان رو دارید. هفت بازیکن اصلی شامل یک دروازه بان، دو مدافع، سه مهاجم و یک جستجوگر رو لیست کنید. فرقی نداره اعضای فعلی یا قبلی جادوگران. (2 امتیاز)

جونمــــــــی جـــــــون!
اوووفففف این کاریه که تو رویا هام میکنم!

دروازه بانش رون باشه، چون که...کلا میخوام رون باشه.تیم خودمه دوست دارم رون دروازه بانش باشه.
جست و جو گرش من باشم.
مهاجم هاش: رون باشه، با فنریرگری بک و یوآن ابرکرومبی. رون رو دوبار گفتم؟ خب تیم خودمه دلم میخواد رون توش دوتا پست داشته باشه. فنریر و یوآن هم خیلی خفن و ماهرن.
مدافع هاش فرد و جرج باشن. چون خیلی باحالن
دو نفر ذخیره اش هم جینی و هرماینی باشن. تا اگه نیاز به ذخیره داشتیم من جینی روبیارم و هرماینی جز جیگر بخوره حرص بخوره دق مرگ شه!

درد و بلاتون بخوره تو سر هرماینی پروفسور!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دختری تنها در میان باد و طوفان...

آیا او را رهایی خواهد بود از این شب غربت؟

یا مامانش دوباره او را به خانه راه خواهد داد؟

او در کوچه ی سرد قدم برمیدارد ومی اندیشد:

آیا ریختن آبلیمو در قهوه ی مادر کار درستیست؟
ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 23:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور مصی.

1. فرض کنید که شما یک مدافع کوییدیچ هستین و قصد دارین با چماق یک ضربه منجر به مصدومیت جدی در حریف ایجاد کنید به شکلی که نه خطای شما گرفته بشه و نه اون بازیکن بتونه بازی رو ادامه بده. ضربه به سر باعث خطا و پنالتی میشه و به ضرر تیم شماست. در نتیجه با رعایت مفاد حضور کاربر سیزده ساله و اصول PG ، یک نقطه یا عضو (به غیر از سر) رو جهت هدف گیری با بلاجر انتخاب کنید و شرح بدین هدف گیری این نقطه یا عضو چگونه منجر به مصدومیت جدی در بازیکن حریف میشه؟ (5 امتیاز)

آقا یه روز با بچه محلا داشتیم کوییدیچ میزدیم. اونجا هم که قانون مدار نبود، منو کردن مدافع. یه بلاجری اومد همینجوری سمتم منم با استرس اینکه نکنه این بلاجر باعث مرگ من و در نتیجه بی نظارت موندن بشه، با چماق بهش حمله کردم. اونم بی انصافی نکرد و رفت سمت زیر شکم بازیکن خودمون...
مصدومیت... والا به استالین چیزی نشد فقط یک ماهی سنت مانگو بود. حالا اینکه از عمو به عمه تبدیل شد بحثش جداست.

2. بازیکنان کوییدیچ در زمان های استراحت، نیاز به تفریحات مرتبط با کوییدیچ دارن تا روحیه شون خوب بمونه. ور رفتن با توپ های کوییدیچ شامل کوافل، بلاجر و اسنیچ طلایی و تحقیر این عناصر کوییدیچ در پشت صحنه یکی از این تفریحات به حساب میاد. برای هر کدوم از این سه توپ با مثال یا شرح مختصر، یک روش تفریحی یا بازی یا ور رفتن جداگونه غیر از کوییدیچ پیشنهاد بدین یا حتی طراحی کنید. نیم نگاهی به دنیای رنکارنگ ماگل ها بلامانع است. (3 امتیاز)

آقا یه روز با بچه های محفل رفتیم کوییدیچ تو زمین خاکی. اسنیچو نگرفتن و بعد از دوازده ساعت بازی بی وقفه رفتیم رختکن دیدیم یه گروه کارگر ماگلی دریلشونو جا گذاشتن. رفتیم برداشتیمش افتادیم به جون بلاجر. حالا یه دور ریموند افتاد به جونش یه دور جوزفین. حتی یه خراشم نیفتاد روش. بعدش که نوبت من شد، دریلو گذاشتم روی دور تند . همینجوری بلاجرو سوراخ میکردیم که یدفعه بلاجر عصبانی شد و رفت سمت کله من...
جاتون خالی، کل تابستونو کما تو سنت مانگو بودم. راستی بلاجره تو بودی حسن؟

دوم اینکه باز هم با کوافل همینکارو میکردیم اما کوافله زود سوراخ میشد. برای همین بعد از هر سورخ بادش میکردیم و هوا میکردیم کوافلو.

سوم اینگه بال های کوچیکو اسنیچو میکندیم، گره میزدیم یا قیچی میکردیم و بعدم وصل میکردیم.

3. ترکیب تیم کوییدیچ ایده آل جادوگرانی خودتون رو بچینید. فرض کنید خودتون هم در این تیم هستین و نقش کاپیتان رو دارید. هفت بازیکن اصلی شامل یک دروازه بان، دو مدافع، سه مهاجم و یک جستجوگر رو لیست کنید. فرقی نداره اعضای فعلی یا قبلی جادوگران. (2 امتیاز)

دروازه بان: سدریک دیگوری( به شرطی که نخوابه وسط مسابقه )

مدافعان:رودولف لسترنج،هوریس اسلاگهورن(همون مودی، خانوم فیگ و ماروولو گانت)

مهاجمان: من شیلا بروکس، یوان آبرکرومبی (گزارشگر بازیکن)

جستجو گر: سر دوگان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 23:37
نمایش جزئیات
آفلاین
پاسخ به تکلیف و سوالات جلسه اول

وصیت نامه ای مختصر از زبان خودتون بنویسید که قرار است با صدای بلند قبل از به پایین خم شدن جارو در لحظه سقوط بخوانید. جعبه سیاه جارو تون اینو گوش میده و به بازماندگان شما میرسونه پیام تون رو. در نتیجه میتونید به افشای حقایق و دسته گل ها بپردازین، جاسازهاتون رو لو بدین، یا حلالیت بطلبین! بهرحال ممکنه نتونید زنده برسین پایین.

واقعا نمی دونم توی این لحظه باید دقیقا به چی فکر بکنم ، قلبم انقدر تند و محکم میتپه که میتونم صداش رو بشنوم. معمولا توی فیلما و کتابا مردم وقتی نزدیک مرگ بودن داشتن فریاد می زدن ولی چرا الان من هیچ حس خاصی ندارم ، وقتی به این چیزا فکر میکنم خندم میگیره از اینکه چقدر راحت و مسخره دارم میمیرم واینکه چه آرزو های بدرد نخوری داشتم ، به هر حال بگذریم از این حرفا هرکی که هستی و داری صدام رو میشنوی من توی زندگیم ادم شری نبودم که بخوام اعتراف بکنم و از کسی طلب بخشش بکنم همیشه در حال کار خیر بودم و دعای خیر مردم و مرلین پشت سرم بوده ، حتی یک بار مرلین به خوابم اومد و از من به خاطر کار های نیکم تشکر کرد
ولی حالا اگه امکانش هست به بقیه این گوش ندید و جارو رو به آستریکس بدید میخوام یه گپ کوچولو باهاش بزنم ... چرا هنوز دارید به حرفام گوش میدید شما ، گفتم آستریکس ... اقا برید دیگه رد بشید اع.
سلام آستریکس خوبی ؟ چه خبر؟ بیخیال نمی خواد جواب بدی فقط زود باش برو توی چمدونم چنتا عروسک دخترونه و لباس گل گلیه مرلینه ، همشون رو آتیش بزن تا لو نرفتم بعد بالشتم رو بردار و داخلش رو خالی بکن چند تا وسیله هست که نمی تونم اینجا بگم همشششش رو آتیش بزن اوکی ؟ دست کسی نرسه به اونا ممنون
ولی لباسه خیلی به مرلین می اومد...
در آخر یه نصیحت پدربزرگانه برای بچه ها و نسل های آینده دارم سعی کنید توی زنگیتون اول اینستا بعد کتا ... او اشتباه گفتم اول بگید به نام مرلین بعد شروع کنید به انجام کار هاتون. و همیشه ....

بر حسب کرم و کرم و خلاقیت یا حتی دانش جادویی و ماگلی خودتان، دو مورد روش غلبه بر کشش g رو در حین لحظه سقوط از جارو نام برده و مختصراً شرح دهید

خب این تنها روشی که من برای این کار بلدم و بهتون تضمین میدم به احتمال 99 درصد جواب میده
اولین قدم اینه قبل پرواز یه گل توی جیبتون بزارید خب همه چی آمادس اولین قدمتون آخرین قدمتون هم حساب می شد.
وقتی توی آسمون بودید و داشتید سقوط می کردید گل رو بیرون بکشید و به سمت زمین بگیرید چشماتون رو پر اشک بکنید و بگید ای نیروی g تو چقدر خوب و دوست داشتنی هستی من همیشه دوسِت داشتم ، میشه همیشه کنارم بمونی... بعد از اینکه این جمله رو به زبون آوردید نیروی g دمش رو میزاره روی کولش و فرار میکنه و شما روی هوا معلقم می شید.
حالا نوبت اینه که به شما بگم چرا گفتم 99 درصد ... اگه وقتی شما این جمله رو به زبون آوردید و جواب نداد تبریک و تسلیت عرض میکنم نیروی g به درخواست دوستی شما پاسخ مثبت داده و شما جزو اون یه درصدین
امیدوارم روحتون همیشه شاد باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 17:48
نمایش جزئیات
آفلاین
چجوری حریفامون رو بصورت نامحسوس مصدوم کنیم؟

راستش چماق‌بازی اصلاً روش کثیفی نیستش. من روش‌های خیلی کثیف‌تری سراغ دارم... ولی خب اینش کلاً بستگی به این داره که حریف کی باشه. چون نقاط ضعف ملّت فرق می‌کنه.

مثلاً اگه رابستن باشه و لواندوفسکی‌طور چپ و راست بکنه تو دروازه‌مون، نیشخند زنان بهش ایول میگیم و خیلی رفاقتی می‌زنیم رو شونه‌ش! اینجاس که رابستن مصدوم میشه. چون به هر حال آناتومی فضاییا فرق می‌کنه و نقطه‌ی حساس و شرم‌آور بدنشون کجاس؟ آفرین! استخون ترقوه!

ولی اگه حریف‌مون حسن مصطفی بود، کافیه درست رو به روش وانمود کنیم که حرکات‌مون خیلی لگ و کُندی و قطع و وصلی دارن، تماشاگرا هم که پایه! اونا هم خیلی لگ‌دار و هنگ‌دار شروع می‌کنن به رقصیدن. بعدش یه بلندگوی وانتی در میاریم و با تماشاگرا می‌خونیم که: قالب چمن استادیوم خیلی سنگینـــــه!
و بله! شک نکنین که اینجوری بصورت مملکتی یه ضربه‌ی روحی خفن به مصی وارد می‌کنیم، در حدی که فوراً از استادیوم لفت میده.

حالا اگه پدرام بود چی؟ خب اینجاشو ما اصلاً کاری با خود شخص پدرام نداریم و کاملاً ایگنورش می‌کنیم و میریم سراغ Plan B... دیدین قبل از بازی تیما جلوی پیچ استادیوم صف می‌بندن و دوربین عین تسترال روشون زوم میشه و رختکنا دارن خالی میشن؟ خب ما اینجاشو تو صف واینمیستیم و از بی‌توجهی ملّت استفاده می‌کنیم و میریم توی رختکن تیم حریف، کمد پدرام رو باز می‌کنیم، زیپ ساکش رو باز می‌کنیم، لپ‌تاپشو در میاریم و دکوراسیونش رو چکش‌زنان بی‌ریخت می‌کنیم.
شاید پدرام تو نیمه‌ی اول چیزیش نشه، ولی بین دو نیمه چرا.

اسنیچ و بلاجر و کوافل چه کاربردهایی دارن؟

اسنیچ: پدرام رو می‌بندیم بهش تا خونه‌ها و آپارتمان‌ها رو لیس بزنه و برق بندازه.

بلاجر: آیا تو زوپس‌کده مدیری دارین که هی قهر می‌کنه و دسترسی خودشو می‌گیره؟ آیا دوس دارین استرس‌های کاری و اداری و تحصیلی و مشنگی و جادویی‌تون رو سر پدرام‌ها خالی کنین؟ آیا یکی از اعضای تالار خصوصی‌تون از دماغش در میاره و می‌چسبونه به مبل؟ آیا دوستاتون به‌جای شرکت توی هاگ و کسب امتیاز واسه گروهتون، میرن ماینکرفت بازی می‌کنن؟
پس با بلاجر بزنین تو دهنشون!

کوافل: این خیلی باحاله!

ترکیب ایده‌آل جادوگرانیم؟

دروازه‌بان رو می‌ذارم سرژ تانکیان! ببینین، چلسی، اینترمیلان، اتلتیکو مادرید، اینا جلوی دروازه‌شون اتوبوس پارک می‌کنن و گل نمی‌خورن. حالا فک کنین چی میشه اگه من جلوی دروازه‌مون یه تانک پارک کنم...

مدافعا هم فنگ و لودو بگمن. چون این دوتا استعداد خیلی بالایی توی "بستن" دارن. ینی قشنگ می‌بافن مهاجمای حریف رو!

مهاجم سمت چپ هم که من باشم، در نقش Euaninho. مهاجم سمت راست هم لیونل تدی هستش. مهاجم نوک هم جیمز بنزماییوس پاتر!

جستجوگر هم پدرام باشه تا بفرستیمش دنبال نخود سیاه اسنیچ!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط یوآن آبرکرومبی در 1399/5/26 22:54:07
If you smell what THE RASOO is cooking!
ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 16:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور
.......
خب من خودم یه بار این کار رو انجام دادم و جواب داد توپ رو با چماق می زنیم به نوک جاروی بازیکن جاروش می‌شکنه و همه فکر می کنن که جاروش مشکل داشته.
........
خب ما یه با توپ ها وسطی کردیم جاتون خالی با یه ضربه که می زدیم ادمه دیگه تموم نمی خورد و می رفت بیرون و اعلام تسلیم می کرد ( به بچه های ماگلی گفتم که توپ رو هدیه گرفتم )
..........
دروازه بان: لرد ولدمورت ( چون مرگ خواران بهش جرئت نکنن گل بزنن
مدافعان:کیتی رایکونز، هکتور دکثور گرنجر، مروپ گانت
مهاجمان: بلاتریکس لسترنج، گابریل دلاکور، رابستن لسترنج.
جستجوگر:مگان راوستوک ( کاپیتان تیم، خودم)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Im not just a witch that was put in slytherin. They were always jelous to me but the know im better that them. Im the future of slytherin

ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 13:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور مصی.

آقا یه روز با بچه محلا داشتیم کوییدیچ میزدیم. اونجا هم که قانون مدار نبود، منو کردن مدافع. یه بلاجری اومد همینجوری سمتم منم با استرس اینکه نکنه این بلاجر باعث مرگ من و در نتیجه بی نظارت موندن بشه، با چماق بهش حمله کردم. اونم بی انصافی نکرد و رفت سمت زیر شکم بازیکن خودمون...
مصدومیت... والا به استالین چیزی نشد فقط یک ماهی سنت مانگو بود. حالا اینکه از عمو به عمه تبدیل شد بحثش جداست.

آقا یه روز با بچه های محفل رفتیم کوییدیچ تو زمین خاکی. اسنیچو نگرفتن و بعد از دوازده ساعت بازی بی وقفه رفتیم رختکن دیدیم یه گروه کارگر ماگلی دریلشونو جا گذاشتن. رفتیم برداشتیمش افتادیم به جون بلاجر. حالا یه دور ریموند افتاد به جونش یه دور جوزفین. حتی یه خراشم نیفتاد روش. بعدش که نوبت من شد، دریلو گذاشتم روی دور تند . همینجوری بلاجرو سوراخ میکردیم که یدفعه بلاجر عصبانی شد و رفت سمت کله من...
جاتون خالی، کل تابستونو کما تو سنت مانگو بودم. راستی بلاجره تو بودی حسن؟

دوم اینکه باز هم با کوافل همینکارو میکردیم اما کوافله زود سوراخ میشد. برای همین بعد از هر سورخ بادش میکردیم و هوا میکردیم کوافلو. خیلی حال میده بادکنک کوافلی فقط بعدش باید تو فضا کوییدیچ بازی میکردیم چون کوافل همینجوری میرفت بالا.

سوم اینگه بال های کوچیکو اسنیچو میکندیم، گره میزدیم یا قیچی میکردیم و بعدم وصل میکردیم. البته اسنیچ جبران میکرد و در میرفت. یه روز اینقدر عصبانی شد مثل بلاجر زد صورت ریموند خورد کرد. poor reymond

دروازه بان: سدریک دیگوری( به شرطی که نخوابه وسط مسابقه )

مدافعان:رودولف لسترنج،هوریس اسلاگهورن(همون مودی، خانوم فیگ و ماروولو گانت)

مهاجمان: من شیلا بروکس، یوان آبرکرومبی (گزارشگر بازیکن)

جستجو گر: سرکادوگان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1399/5/26 17:20:56
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1399/5/27 10:00:48

هرکسی از ظن خود شد یار من

از درون من نجست اسرار من

ارسال شده در: شنبه 25 مرداد 1399 23:34
نمایش جزئیات
آفلاین

3. ترکیب تیم کوییدیچ ایده آل جادوگرانی خودتون رو بچینید. فرض کنید خودتون هم در این تیم هستین و نقش کاپیتان رو دارید. هفت بازیکن اصلی شامل یک دروازه بان، دو مدافع، سه مهاجم و یک جستجوگر رو لیست کنید. فرقی نداره اعضای فعلی یا قبلی جادوگران. (2 امتیاز

1:خب به دم جاروش میزنم چون تعادل جارو میریزه بهم و کلا ساقط میشه😁

2:اوممممم با بلاجر که شکار مکنم
وسط تناب هم میشه بازی کرد
یه بازی هم طراحی کردم والیبالیچ
(عین کوییدیچ)با کوافل
توپ اگه از دست درر بره امتیاز به نفع حریف میشه یعنی دوتا مدافع دارن دوتا ضربه زن ضربه زنا چماق دارن مدافع ها دستکش وقتی حریف ضربه محکم میزنه و باید مدافع ها توپو بگیرن و بدرستی رو هوا پرت کنن وا ضربه زن بدرستی و با قدرت ضربه بزنه
با اسنیج هم توشله بازی میکنم(تیله)

3:مدافع ها :تیت و هدر احساس میکنم سرعت عمل بالایی دارن
مهاجم:سدریک و زاخاریاس و ارنی پرنگ
جستجوگر :خودم (ترومن)
دوارزبان:ایوانا
کاپیتان هم سدریک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
روزی میرسد تمام جهان را تاریکی میگیرد و مرا میبینی که روشنایی را میاورم🖤🖤

ارسال شده در: شنبه 25 مرداد 1399 23:11
نمایش جزئیات
آفلاین
1_ از قدیم گفتن برای هر مشکلی راه حلی هست.
و خب در اینجا هم که بحث داور رو داریم خیلی راحت وقتی مهاجم حریف داره به سمت دروازه ما میاد و من کمی جلوتر از دروازه بان دارم از منطقه ی خودم دفاع میکنم درحالیکه حریف وارد صحنه میشه تا بلاجر رو از حلقه رد کنه خیلی فداکارانه و کاملااااا به جهت دفاع از خودم دوباره تاکید میکنم کاملااااااا برای دفاع از خودم چماق رو جلوی صورتم میگیرم و برای محافظت از دروازه و دروازه بان در لحظه آخر میرم خودمو در مسیر بلاجر به سمت حلقه قرار میدم و خب از اونجایی که مهاجم جلوی من بود، با تمام سرعت توپ به سمت خودش بر گشت و در لحظه دنده هاش تو قلبش رفت و ...خلاصه که صحنه دلخراشی بود هرچی خاک اونه عمر شما باشه؟ یا هرچی عمر اونه خاک شما باشه؟...هعی بگذریم آدم خوبی بود.
داورم که طفلک چون دید چشمام رو بستم و خودمو با چه فداکاری ای جلو دروازه پرت کردم تا از تیمم دفاع کنم چیزی نگفت تازه بعد از اینکه دید چقدر گریه میکنم کلی هم دلداریم داد که تقصیر من نبوده.
فقط نمیدونم باید بهش میگفتم که من به خاطر اینکه با تمام قدرت بلاجر با چماقم اصابت کرد و من هم با تمام قوا اومدم دفعش کنم مچم در رفته بود گریه میکردم یا نه؟!

2_خب این یکم سخته از اونجایی که اونا توپ های عادی نیست ولی:
کوافل: شکوندن بطری هایی که به عنوان هدف گذاشتن روی سر افراد.
بلاجر: واسه بولینگ گزینه مناسبیه ولی گمونم اگه باهاش بیس بال بازی کنن هم واسه تفریح و هم واسه تمرینشون مفید باشه.
اسنیچ طلایی: اینم گزینه تفریحی نداشت فقط بعد بازی سر و تهش رو به جارو وصل میکردن درز ها و گوشه های اتاق رو باهاش تمیز میکردن.

3_ دروازه بان:مرلین بزرگ از دروازه مون محافظت میکنه.

مدافع: بانو مروپ و ماتیلدا گرینفورت(کاپیتان)

مهاجم: تام جاگسن، رابستن لسترنج، رودولف لسترنج

جست و جو گر: گابریل دلاکور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
He deals the cards as a meditation
And those he plays never suspect
He doesn't play for the money he wins
He don't play for respect

He deals the cards to find the answer
ارسال شده در: شنبه 25 مرداد 1399 23:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

1.من میزنم به سینه ی حریفم البته سعی میکنم کاری کنم که غافلگیر بشه و وقتی همه ی اعضای بدنش شل شدن شترق و خب بنده خدا پرت میشه از روی جارو پایین.

2.من دوست داشتم یه چماق بردارم و یه سرخگون رو از پایین زمین به طرف جایگاه تماشاچیانن پرت کنم و بقیه به نوبت سعی کنن اونو بگیرن.

3.ترکیب ایده ال من اینه که مطمئنن تو همه ی مسابقات می بره:

مهاجمین:پومانا اسپراوت-ارنی پرنگ-سدریک دیگوری
مدافعین:گابریل ترومن- الکساندرا ایوانا
جستوجوگر:خودم درضمن کاپیتانم ها!
دروازه بان: هدر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
only Hufflepuff
ارسال شده در: شنبه 25 مرداد 1399 01:28
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه قراره باشه نقطه‌ای از بدن طرف رو هدف قرار بدم اون نقطه دهنشه! نپرسین چرا که الآن می‌گم! اگه قرار بر این بشه که من مدافع باشم با این سن فسیلی‌ام چنان ضربه‌ای به بلاجر می‌زنم که از دهن طرف وارد بدنش بشه! (از اونجایی که پروفسور مرا لاف‌زن خطاب کردند تحولی در زندگی‌ام دادم که بیشتر لاف بزنم! و این صفت پرفسور را بی‌معنی نزارم!) می‌گفتم... وقتی بلاجر بره داخل بدنش با امعاء و احشاء طرف قاطی می‌شه، دل و روده‌اشو می‌آره دهنش و کله‌اشو پوک میکنه! همهٔ این اتفاقات در حالی می‌افته که داور قادر به دیدن هیچ‌یک از این صحنه‌ها نیس! و در آخر شخص بلاجر قورت‌داده به دسشویی مراجعه می‌کنه و بلاجر رو از طریق گلاب به روتون از بدنش خارج می‌کنه و همه‌چیز حل می‌شه!

با اسنیچ تیله‌بازی هوایی انجام می‌دهیم. به اینصورت که اسنیچ را محکم به دیوار کوبیده تا مخش تکان بخورد و سپس آن را با بقیهٔ تیله‌های جادویی در هوا رها می‌کنیم تا معلق بماند. چون مخ اسنیچ تکان خورده نمی‌تواند در برود و سر جایش ثابت می‌ماند؛ بعد با فوت اسنیچ را به طرف تیله‌های معلق هدایت می‌کنیم و این بازی تا وقتی که مخ اسنیچ سر جایش برگردد ادامه دارد!
از بلاجر در بازی وسطی استفاده می‌کنیم! به اینصورت که تیم مقابل بلاجر را بطرف بازیکنان وسط می‌فرستد و بلاجر همه‌اشان را از پا دراورده و بازی به نفع تیم مقابلشان تمام می‌شود. البته در بعضی مواقع بلاجر به خودی حمله می‌کند که بستگی به شانس تیم دارد!
و در آخر از کوافل در یک بازی مشنگی به اسم هندبال استفاده می‌کنیم. چون کوافل نسبت به توپ هندبال مشنگی سبک‌تر است بازی را راحت‌تر می‌کند!

مهاجمین: زاخاریاس اسمیت، خودم (کاپیتان)، جیمز
مدافعین: مایکل مک‌مانوس، هایدی مک‌آووی
جستجوگر: سدریک دیگوری
دروازه‌بان: هربرت فلیت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتمیسیا لافکین در 1399/5/25 1:34:22
ویرایش شده توسط آرتمیسیا لافکین در 1399/5/25 1:34:22
ویرایش شده توسط آرتمیسیا لافکین در 1399/5/25 1:36:39
ویرایش شده توسط آرتمیسیا لافکین در 1399/5/25 1:36:39
در کشاکش شجاعت و اصالت، در هیاهوی هوش و ذکاوت، اتحاد و پشتکار سوسو می‌زنند... فرزندان هلگا می‌درخشند!

شادی رو می‌شه در تاریک‌ترین لحظات هم پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغ رو روشن کنه!