درود بر ارباب بزرگ و سیاهی مطلق
1- هرگونه سابقه عضویت قبلی در هر یک از گروه های مرگخواران/محفل را با زبان خوش شرح دهید!
ارباب من تازه واردم و کلا ۱۸ روزه با ارتش بسیار قوی و فوق وفادار شما اشنا شدم و شانس خدمت به شما رو نداشتم. درضمن چرا باید به محفلی های مفلوک بپیوندم . با اون دامبلدور خرفتشون؟
2- به نظر شما مهم ترین تفاوت میان دو شخصیت لرد ولدمورت و دامبلدور در کتاب ها چیست؟
لرد ما خیلی از دامبی خوشگل تره.
شما حسود نیستین.(پیری تا دید شما گروه خودتونو دارین ، محفل بدبختها(ققنوس) رو افتتاح کرد)
دامبل یه تخته که سهله اصلا بالا خونشو اجاره داده. ولی لرد لبریز از دانش و منطقِ.
3-مهم ترین هدف جاه طلبانه تان برای عضویت در گروه مرگخواران چیست؟
حکم فرمایی به مشنگ ها و مشنگ زاده ها که البته در مرکز شما قرار دارید.
شکنجه هر کسی که با لرد تاریکی و قدرت ،مخالفه .
پاکسازی مدرسه هاگوارتز از مشنگ زاده ها.
4-به دلخواه خود یکی از محفلی ها(یا شخصیتی غیر از لرد سیاه و مرگخواران) را انتخاب کرده و لقبی مناسب برایش انتخاب کنید.
تانکس:افتاب پرست رنگی رنگی
5-به نظر شما محفل ققنوس از چه راهی قادر به سیر کردن شکم ویزلی هاست؟
گدایی و دزدی از اشپزخانه هاگوارتز
6-بهترین راه نابود کردن یک محفلی چیست؟
انقدر طلسم کیروشیو روش انجام بدیم(البته با اجازه ارباب) تا دق کنه.
7-در صورت عضویت چه رفتاری با نجینی(مار محبوب ارباب)خواهید داشت؟
پاتیل درز دار مخصوص مار والا مقام شما میشه با سرو انواع غذا برای مار های زیبا و پر قدرت. چند تا دوست هم براش میاریم اصلا.
8-به نظر شما چه اتفاقی برای موها و بینی لرد سیاه افتاده است؟
لرد عزیز برای پاکسازی جامعه جادوگری از مشنگ زاده ها هر کاری می کنن و این یکی از همین کاراست . (دامبی نه بینی نه موهاشو فدا کرده پس چرا مردم به اون احترام می زارن؟)
9-یک یا چند مورد از موارد استفاده بهینه از ریش دامبلدور را نام برده، در صورت تمایل شرح دهید.
میتونن بدن به شکل مو مصنوعی ببافن و به سم اغشته کنن . بعد وارد بازار مشنگا بشه و به محض برخورد با پوست طرف یارو بمیره.
ایزابلا تینتوئیستل! (امیدوارم درست نوشته باشم!)
این چه اسمیه دقیقا!
ارتش قوی و فوق وفادار... خوشم اومد!
من برای بررسی کردن درخواست شما، نیاز دارم پستهای ایفاتون رو بخونم. فقط یه پست ازتون پیدا کردم و اون کافی نیست.
اگر واقعا میخواین پیشرفت کنین و وارد جبهه بشین تمرکزتون رو بذارین رو نوشتن در ایفای نقش، خوندن پستهای سایرین، آشنا شدن با سایر شخصیتها و جا انداختن شخصیت خودتون.
پس فعلا برید بنویسید، بخونید، نقد بگیرین و پیشرفت کنین.
موفق باشید.
ویرایش شده توسط ایزابلا تینتوئیستل در تاریخ ۱۳۹۹/۶/۱۸ ۱۲:۲۷:۵۱
ویرایش شده توسط ایزابلا تینتوئیستل در تاریخ ۱۳۹۹/۶/۱۸ ۱۲:۲۸:۱۷
ویرایش شده توسط بلاتریکس لسترنج در تاریخ ۱۳۹۹/۶/۱۸ ۱۷:۲۸:۴۷