خلاصه:کنکور به دنیای جادوگری وارد شد اما باز هم متفاوت با دیگر مسائل ماکل ها بود. محلی که کنکور داخلش برگزار میشد نفرین شده بود و هرکس که واردش میشد دیگه نمیتونست ازش خارج شه چون پر بود از هیولا. حالا چندتا از جادوگرا اونجا گیر افتاده بودند. بیرون از اونجا هم لرد گوزن های بابانوئل رو گیر انداخته بود و از اون یک هیولا درخواست کرد که برای دکور خانهی ریدل میخواست اما بابانوئل بهش گوش نداد و رفت پس لرد خودش دست به کار شد و کاری کرد که هیولا ها به خونهی ریدل حمله کنن
..................................................................
لرد داشت با در میجنگید که زمین زیر پاش لرزید، انقدر لرزید که افتاد زمین و چوبدستی اش پرت شد یه سمت دیگه. لرد عصبانی شد و رو به زمین داد زد.
-ای رعیت، میدونی من کیم؟ به چه جرعتی من رو انداختی؟
لرد داد میزد و به زمین ضربه میزد و دستور میداد؛ اما زمین همچنان میلرزید و حتی اجازه بلند شدن هم به لرد نمیداد. ترس توی لرزش های در معلوم بود و پرواز کرد و به نقطه ای که قابل دید نبود رفت. لرد با خودش فکر کرد حتما در از ابهت اون ترسیده. دیواری رو که کنارش بود گرفت و به سختی بلند شد.
هر موجودی اون اطراف بود سریع فرار می کردن و داد میزدن.
-معلومه که باید فریاد بزنید، من ارباب تاریکی هستم و الان شماها ارباب خودتان را روی زمین انداختید.
لرد سرش رو بالا اورد و با یکگله هیولا مواجه شد که داشتن به سمت خانهی ریدل میرفتن. لرد گل از گلش شکفت و به سمت اونا رفت.
تالار محل برگزاری کنکور
هیولاها دویدن اما چون اعتقادی به در نداشتن مستقیم از دیوار رفتن و روی دیوار یک سوراخ بزرگ درست کردن. گابریلا با درست شدن یه راه فرار خوشحال شد اما هیبرینیوس فقط دوید سمت هیولاها تا اونا رو استخدام کنه.
-گجعااااهااا(هیولاهای من!)
-گجعاااااهااااااا(بایستید،بحث کلی پوله!)
هیبرینیوس پشت سر هیولاها میدوید و داد میزد، گابریلا فقط به اون سوراخ و راه فرار نگاه کرد. برگشت تا به بقیه خبر بده که راه فراری از اون نفرین کده پیدا کرده، پس از سالن بیرون رفت و توی تالار با استفاده از چوبدستی اش صداش رو بلند کرد.
-هی ملت، بیاید بریم. راه فرار پیدا کردم!
گابریلا هرچی منتظر موند هیچکس نیومد، پس برگشت تا خودش از اونجا فرار کنه؛ اما وقتی دوباره وارد سالن شد، دیگه سوراخی روی دیوار نبود. دیوار خودش رو ترمیم کرده بود!
آنلاینها
11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
[[continious]] بنیاد آموزش داوطلبان کنکور (بادک)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ: بنیاد آموزش داوطلبان کنکور (بادک)
پاسخ به: بنیاد آموزش داوطلبان کنکور (بادک)
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج