سلام اسکورپیوس. چرا برنامه های خودت رو به طور شفاف بیان نمیکنی؟ نه حالا شفاف اندازه ی لادیسلاو اما میتونی یه تیری بندازی و اسم یکی دو تا مکان رو بیاری تا دلمون گرم بشه. امید داشتم برنامه های خوبی ارائه میدی و حسابی میترکونی. اما خب... گویا تا الان فعالیت زیادی نداشتی. من از هر کاندیدا بر حسب چیزهایی که گفته بود و برنامه هایی که داده بود سوال هایی رو پرسیدم و از اونجایی که تو چیزی ارائه ندادی منم چیزی ندارم بپرسم. خداحافظ.موفق باشی عزیزجان!
سلام نیکلاس.خوشحال شدم که اومدی به ستاد انتخاباتی و ازم سوال کردی.
قطعا من روی برنامه های آینده ام زیاد تاکید نکردم و این دلیل داشت. چون نمیخواستم برنامه ای رو نام ببرم که اگه وزیر شدم و نتونستم اونو اجرا کنم انگ بی عرضه ای و وزیری با شعار های تو خالی بهم بخوره.

حالا شاید مردم جامعه جادویی بگن بابا این که برنامه نداره و چیزی هم نگفته ما چجوری بهش اعتماد کنیم و آینده مملکت رو بدیم بهش و نکنه فردا اموال وزارت رو بکشه بالا و غیب شه.

برنامه دولت ما بطور خلاصه استفاده از پتانسیل های استفاده نشده در دولت های قبلی و احیا کردن تاپیک های وزارت خونه ست.
در پایان به تمامی هوادارانم اعلام می کنم در روز رای گیری به میدان بیان و با غرور جهادی شون به ما رای بدن و دشمنان این کشور را امید کنن.

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

موفق باشی عزیزجان!