نقل قول:
ایا خیلی میخوام بدونم چرا کشیدی کنار؟ بیست و سوم گفتی برنامه هاتو اعلام میکنی اما نکردی و امروز بیست و پنجم اومدی و کشیدی کنار... میتونستی فقط کناره گیری کنی اما به نفع لادیسلاو کشیدی کنار. ایا برنامه هاش تحت تاثیرت قرار داد و با خودت فکر کردی که برنامه هات هیچوقت به خوبی برنامه های اون نیستن؟ اصلا برنامه ای داشتی؟
دقیقاً. برنامههای خوب لادیسلاو من رو تحت تاثیر قرار داد و خیر، برنامهای نداشتم.

نقل قول:
من مطمئنم تو هیچ برنامه ای نداشتی و تنها برای خوش گذرونی خودت کاندید شدی. لطفا اعتراف کن تا مدیرها متوجه بشن که کمی بیشتر روی تایید صلاحیت کاندیدا ها وقت بگذارن. اومدیم و شوخی شوخی وزیر میشدی اونم بدونم هیچ برنامه ای... تا سال دیگه چیکار باید میکردیم اخه؟
آره، نیکلاس. قصدم فقط خوشگذرونی بود و لذت بردن و اصلا هم فکر نمیکردم تایید صلاحیت بشم. چون از اول هدفم تایید صلاحیت نبود و میخواستم تایید صلاحیت نشم و یه سوژه دربارهی رأی بی رأی راه بندازم و فقط تفریح کنیم. قصدم فقط همین بود.
امکان نداشت که من وزیر شم. چون مطمئناً اعضا مقدار انرژی کمی که من میذاشتم و مقدار انرژی تمام نامزد ها رو میدیدن و قطعا به اونا رأی میدادن. اما در کل مطمئن باش، انقدر وجدان دارم که پیش از اینکه به رای گیری برسه به نفع یکی که برنامه های خوب داره کنار بکشم، مثل الان.
نقل قول:
این هم بدون من هم لک لک هارو هم تخماشونو خیلی دوست دارم و روزی دو سه تا نیمرو میکنم. پس اصلا فکر نکنی من دارم تند صحبت میکنم ها. این لحنم امشب نمیدونم چرا اینجوری شده... فاز جدی گرفته...
نه بابا. لحنت خیلیم خوبه و بهتر از اون، اینه که انتقاد منصفانه میکنی. من اینکه نقد بشم رو خیلی دوست دارم، چون زمینه پیشرفت رو فراهم میکنه.
نقل قول:
ممنونم از وقتی که دادی. من میرم بالا سر اسکورپیوس...
مخلصیم.
برو و پول ما رو از تو حلقومش بیرون بکش!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج