آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
همانطور که من بارها در جبهه آلبوس بودم و هستم، خواستم ببینم شما جایی دارین که من این جونورامو بزارم؟! تازه حس میکنم پیکت بدون من احساس غربت میکنه!
نیوت عزیز! خوبی شما؟ جک و جونورا خوبن؟
والا درباره جا که، ما خودمون هم به چمدون شما چشم بسته بودیم. به لطف یه سه چهارتا گرگ و ومپایر و اینا... راستش همونطور که احتمالا از خوندن بقیه پستهای این تاپیک مطلع شده باشی، اعضا برای ورود به جبههها، باید به سطحی از توانایی رولزنی و میزان فعالیت رسیده باشن. واسه همین در حال حاضر از پذیرش شما معذوریم. ولی وقتی به اون سطح رسیدی، حتما برگرد پیشمون که منتظر خودت و جونورهات هستیم. پس فعلا تایید نشد.
و در ضمن، یه لطفی کن به برقکهات بگو هر قرص براقی جذاب نیست!
سلام بر پروفسور دامبلدور عزیز و ناظر گرام ریموس لوپین. می تونم عضو محفل شم؟ یا باید برم و تجربه ی خویش را بیشتر کنم؟ ما کلا خانوادگی در محفل تشریف داشتیم.
سلام خانم ویزلی. بله بله، آثار خانوادگیتون روی در و دیوار خونه مشاهده میشه. درعین حال باوجود سابقه خانوادگی پرباری که دارید، مثل همه اعضا به میزانی تجربه و فعالیت ایفایی نیاز دارید تا بتونیم پذیرای شما باشیم. حلوا که نمیدن!
تایید نشد.
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1402/10/29 17:04:51
سلام منم می تونم محفلی بشم؟ من همیشه دوست داشتم عضو محفل ققنوس باشم و با لرد ولدمورت بجنگم. می شه؟
سلام خانم وینتربورن. همونطور که توی پستهای گذشته نیز به این مورد اشاره شده، برای عضویت توی هرکدوم از جبهههای ایفای نقش، باید به سطح مشخصی از فعالیت رسید تا ناظر بتونه صلاحیت شما رو بررسی کنه. این نکته رو مدنظر داشته باشید که فعالیت از نوع پستزنی ایفای نقش (رول) مدنظره.
تایید نشد.
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1402/10/20 22:50:12
با یه کتاب میشه دور دنیا رو رفت و برگشت، فقط کافیه بازش کنی.
سلام پرفسور لوپین. ما خانوادگی تو محفل بودیم، می شه بیام؟؟ قول می دم دختر خوبی باشم، اسباب اثاثیه خونه گریمولدو هم با خاک یکسان نکنم.در ضمن آشپزیم می کنم.به خدا قول می دم نه غذا رو بسوزونم نه جای نمک فلفل بریزم. توروخدا!
سلام دومینیک عزیز! برای عضویت توی هرکدوم از جبهههای ایفای نقش، باید به سطح مشخصی از فعالیت رسید، تا ناظر وقت بتونه باتوجه به اونها صلاحیت عضو موردنظر رو برای پیوستن به جبهه بررسی کنه. سعی کن بیشتر فعال باشی و یادت باشه که در خونه به روت بازه.
فعلا تایید نشد.
ویرایش شده توسط دومینیک ویزلی در 1402/10/13 22:20:15 ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1402/10/20 22:32:37
من به آمار زمین مشکوکم... اگر این سطح، پر آدمهاست... پس چرا اینهمه دلها تنهاست؟
در درجه اول، بابت تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی میکنم. پروفسور دامبلدور مدتی در مرخصی به سر میبرند. پست درخواستهای اخیر هم ویرایش و پاسخ داده شد.
موردی که هست اینه که تمامی اعضا برای ورود به محفل، باید به سطح خاصی از توانایی نوشتن رسیده باشن. به همین منظور، موردی که پیشنهاد میشه اینه که اول از همه رولهای بیشتری بخونید. این بهتون کمک میکنه برخی قواعد نوشتار دستتون بیاد و حتی شاید تونستید با الهامگیری از برخی سبک، به نوشتن خودتون هم کمک کنید.
در ادامه، بیشتر بنویسید. انجمنهای متنوعی توی سایت وجود دارن، با تاپیکهایی که سوژههای متفاوتی درونشون جریان داره. تنها کافیه سوژهای که از موضوعش خوشتون میاد رو پیدا کنید و بعد باتوجه به تکپستی یا ادامهدار بودن تاپیک، رول بزنید. فقط توجه داشته باشید که منظور تاپیکهای ایفای نقشه.
بعد از پست زدن، به یکی از تاپیکهای درخواست نقد برید و برای پستتون درخواست نقد کنید. تقریبا در تمامی انجمنها چنین تاپیکی پیدا میشه و مورد معمولش، انجمن تالار خصوصیه. در صورت تمایل میتونید برای ناظر گروهتون جغد بفرستید و اگر درخواست نقد قبول میکنن، ازشون تقاضای نقد کنید. بعد از این که نقد گرفتید، مجدد به سراغ نوشتن برید و این بار نکات ذکر شده توسط فرد نقدکننده رو رعایت کنید. تکرار این روند و استمرار در نوشتن، میتونه موجب بشه در زمانی که شاید انتظارش رو نداشتید، به پیشرفت چشمگیری دست پیدا کنید.
بعد از اون در صورت تمایل میتونید همینجا درخواست عضویتتون رو ثبت کنید تا توسط ناظر وقت بررسی بشه. هرگونه سوالی هم داشتید، میتونید با ارسال یک جغد ازم بپرسید.
سلامی گرم✨ به گرمی آفتاب سوزان تابستان✨ از هلگا هافلپاف به آلبوس دامبلدور عزیز: پرفسور دامبلدور عزیز،با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما و همه عزیزانی که توی محفل ققنوس فعالیت میکنند به عنوان یکی از کسانی که همیشه پشتیبان این محفل بوده و البته الان تازه وارده دوست دارم به محفل گرم و بزرگ ققنوس بپویندم و برای مبارزه با کسی که سیاهی رو برای مردم به ارمغان آورده داوطلب بشم، تا بتونیم نورو شادی را به قلب مردم و آسمان شهر برگردانیم. امیدوارم شایسته اعتماد شما باشم و بتونم عضو محفل بشم و البته در راه بازگرداندن امید و عشق همه ی تلاشم رو میکنم .🛡️🗡️
با آرزوی بازگرداندن نور زندگی و از بین بردن بردگی ، دوست دار شما هلگا هافلپاف💛✨
درود بر بانو هافلپاف. البته که همگی ما به عشق و امید نیازمندیم. به شخصه توانایی نوشتن بسیار خوبی رو در شما میبینم. گرچه هنوز جای کار دارید. بیشتر بنویسید و نقد بگیرید. معتقدم در مدت کوتاهی میتونید پیشرفت چشمگیری داشته باشید. هر موقع آماده بودید، برگردید و دوباره درخواست بدید. مشتاقانه منتظرتون هستم. به امید روشنی دلها.
سلام خدمت پروفسور دامبلدور عزیز. من تلما هلمز هستم.دختری که ولدمورت شرور تمامی خانواده اش رو قتل عام کرد. اون احمق(لرد سیاه) میخواد که تمامی ماگل و ماگل زاده هارو بکشه و فقط اصیل زاده ها بمونن.اخه یکی نیست بهش بگه احمق خود تو دورگه ای... اون کاری کرد که من تنها بمونم. تنها چیزی که از خانواده ام برام موند...یه ققنوسه!دیگه هیچی از پدر و مادرم ندارم.حتی یه عکس... من یکی از قوی ترین جادوگران هاگوارتز هستم.میتونم پرواز کنم و مثل شما یه ققنوس دارم. پروفسور من میخوام با اون بجنگم. میخوام عضو محفل ققنوس بشم تا بتونم ولدمورت و یاران خبیثش رو مثل بلاتریکس لسترنج رو از بین ببرم تا کسانِ دیگه ای مثل من بی کس و کار نشن. درسته همانطور که خون گودریگ و هلگا و روونا توی رگ هامه خونه سالازار رو هم صاحبم.به همین خاطر قدرت زیادی در انجامه جادوهای سیاه دارم ولی من نمیخوام بد باشم پروفسور.کمکم کنید. میدونم تازه کارم ولی نویسنده خوبی ام. یع ذره خشن رفتار کردم.ببخشید ژن های سالازار اوت کرده.
زیر سایه ی مرلین بزرگ...
سلام تلمای عزیز. بابت خانوادهت متاسفم. این راه با از دست دادن بسیار همراهه. ازت میخوام بیشتر بخونی و بنویسی. اینطوری با آمادگی بیشتری میتونیم به مقابله با تاریکی بپردازیم. تا اون موقع، از خود و ققنوس ارزشمندت مراقبت کن. در پناه روشنایی.
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1402/7/16 9:31:33 ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1402/7/24 23:54:07
سلااام پروفسور گرامی حال و احوالتون چطوره؟ خوبین خوشین؟ خب من تقریبا ی تازه واردم و میدونم برای اینکه عضو محفل بشم باید ی داستان سفید بنویسم ولی داستانم نمیاد ( حال ندارم ):/// نمیشه منو وارد کنید:) بخدا من سفیدم :)))))))))))))
سلام آلیشیای عزیز. بنده هم نور سفید رو درونت میبینم. اما برای ورود به محفل، نیاز داری ساحره توانمندتری بشی تا به راحتی به جنگ تاریکی بریم. پیشنهاد من اینه که بیشتر توی بخشهای ایفای نقش فعال باشی؛ بخونی، بنویسی و نقد بگیری. هر وقت احساس کردی به آمادگی لازم رسیدی برگرد و درخواست بده. در پناه روشنایی.
ویرایش شده توسط آلیشیا اسپینت در 1402/7/11 9:19:32 ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1402/7/24 23:44:36