نقل قول:
کوین کارتر نوشته:
سلام سلام!
داشتم رد می شدم گفتم بیام اینجا یه پیشنهاد بدم.
یسری از سوژه های ایفا واقعا جالب و جذابه و بچه ها رولای فوق العاده ای نوشتن. ولی از اونجایی که دائما سوژه های جدید میاد جای اون قبلیا رو می گیره دیگه حوصله کسی نمی کشه برگرده بره دنبال سوژه های قشنگ تموم شده بگرده. به نظرم می تونیم اینجا یه قسمت برای اون رولا ایجاد کنیم و کل رولای یه سوژه رو تو قالب پی دی اف یا ورد اینجا بذاریم تا کار بچه ها هم برای خوندن راحت بشه.
از اونجایی که معمولا مرگخوارا به دستور اربابشون پستای مرتبی تو ماموریتا زدن بنظرم این کار رو باید بسپریم به اونا. مخصوصا قدیمی ترا. نظرتون چیه؟
سلام کوین.
اولا که، شرمنده بابت این تاخیر تو پاسخگویی؛ یکم خوابم سنگین بود تو این مدت.
بعد اینکه، ممنون از پیشنهاد خوبت و تلاشی که برای بهبود سایت میکنی. نظر خوبی بود چیزی که گفتی، ولی متاسفانه در حال حاضر شخص باتجربهای که داوطلب هم باشه برای این کار نداریم...
این ایده رو حتما نگه میداریم تا در آینده و هرموقع که فرصتش پیش اومد، اجراش کنیم.
نقل قول:
هلگا هافلپاف نوشته:
سلام به اعضای انجمن!
من میخوام یه فن فیکشن بنویسم در رابطه با هری پاترو فرزند نفرین شده و داستان برگشت به گذشته رو یکمی عوض کنم طوری که آلبوس سروروس واسکورپیوس وقتی گذشته رو عوض کردند آینده کسانی که توی جنگ هاگوارتز میمیرن رو هم عوض کنند و زندگی اونا اگر کشته نمیشدند رو ببینن!
اجازه دارم؟
سلام بر بانو هلگا!
اوضاع بر وفق مراده؟ بقیهی موسسان خوب هستن؟
بله، شما میتونین توی همین انجمن، برای فنفیکشنتون تاپیک بزنین و این کار نیازی به اجازه نداره.
درواقع، برخلاف انجمنهای دیگه که برای زدن تاپیک جدید باید حتما از ناظرش اجازه گرفت، زدن تاپیک برای فنفیکشن مانعی نداره و میتونین راحت این کارو بکنین.
موفق باشین!