پاسخ به: چشم در چشم ناظر قدح
ارسال شده در: سهشنبه 7 شهریور 1396 23:07
تولد نقش: 1396/04/15
آخرین ورود: دوشنبه 20 مرداد 1399 09:27
از: سوسک سیاه به عنکبوت!
نقل قول:
یعنی میگم در حد خاطرات مرگخواران هنری نشه حالا... اونقدر ایفایی و اونقدر رول و داستانی نشه.
نه، منم نمیگم مثل خاطرات مرگخواران باشه. اون اصلا تو انجمن ایفاس، اینجا که ایفا نیست! ولی یه حالت داستانی، یه سیر منطقی داستانی داشته باشه. بالاخره هرکسی میخواد خاطره تعریف کنه، از "یه روز..." شروع میکنه میرسه به پایانش دیگه!
منظورم اینه که حالت خاطره تعریف کردن داشته باشه، نه اینکه یه نفر بیاد یه لیست ارائه بده که چی کنیم موقع نظارت فلان انجمن مثلا. تا جایی که یادمه داریم از این دست تاپیک ها.
نقل قول:
خلاصه که حفظ تعادلش یه مقدار سخت میشه برای ناظر احتمالا... اما فقط در صورتی که کم پست بخوره. اگر که چندین نفر از مسئولین سابق و حال حاضر پست های خوب بزنن توش، چیز میشه. روال مشخص میشه و دیگه اون مشکل پیش نمیاد...
نقل قول:
این برای شروعش مهمه قطعا. تا وقتی من هستم شاید بتونم این رو کنترل کنم و چند نفر بیان پست خوب بزنن توش، اما اگه بعد از یه مدتی کسی از این افراد تاپیک رو دنبال نکنه چی؟ اگه من دیگه ناظر قدح نبودم چی؟
این اسمی هم که انتخاب کردی این پتانسیل رو بیشتر میکنه... ممکنه بعد از یه مدتی که حالا من نبودم یا تاپیک رفت پایین و استقبالی نبود ازش دیگه، از طرف تازه واردای کنجکاو مورد هجوم قرار بگیره و مثلا تبدیل بشه به یکی از این تاپیکها که توش میگن چطوری با سایت آشنا شدن و اینا. به نظرم یه مسئولی، چیزی داشته باشه تو اسمش بهتره، که هر کسی نیاد پست بزنه. میشه مثل همون خاطرات مرگخواران اسمش بشه "خاطرات مسئولان" مثلا!

نقل قول:
وظیفه اس.