هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

مسابقات لیگالیون کوییدیچ را قدم به قدم با تحلیل و گزارشگری حرفه‌ای دنبال کنید و جویای نتایج و عملکرد تیم‌ها در هر بازی شوید. فراموش نکنید که تمام اعضای جامعه جادویی می‌توانند برای هواداری و تشویق دو تیم مورد علاقه‌شان اقدام کنند. (آرشیو تحلیل کوییدیچ)

گنگستران کوییدیچ

نیازمندی‌های شهروندان

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با سالازار اسلیترین)
پیام زده شده در: ۱۷:۲۲:۲۳ دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳

مدیر هاگوارتز

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۴ سه شنبه ۸ آذر ۱۳۸۴
آخرین ورود:
امروز ۱۴:۴۵:۰۵
از هاگوارتز
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
مدیر هاگوارتز
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 486
آفلاین
رزالین دیگوری عزیز،

پست شما اطلاعات کافی در مورد ایده‌هایتان برای این تاپیک جدید را به من نداده است. نحوه درست درخواست ایجاد تاپیک جدید را نیاز است که به شما آموزش دهم.

در مرحله اول، یکی از مهم‌ترین مسائلی که برای ناظران باید مشخص کنید، نام تاپیک پیشنهادی شما است. در دو پستی که ارسال کرده‌اید، من هنوز متوجه نشده‌ام که چه نامی انتخاب کرده‌اید. عنوان تاپیک بسیار مهم است چرا که می‌تواند به ناظران کمک کند تا در مورد هویت و کلیت تاپیک شما اطلاعات دقیق‌تری کسب کنند.

نقل قول:
راستشو بخواین با دیدن تاپیکهایی مثل هافلاویز یا ملاقات های کنار دریاچه این ایده به سرم زد. حس می کنم جای خالی چنین تاپیکی خیلی حس می شه. راستش به نظرم دنباله دار اباشه بهتره.

در مرحله دوم، باید ثابت کنید که چرا ایده تاپیک جدید شما متفاوت از تاپیک‌های موجود است و چگونه تاپیک‌های موجود محدودیت‌هایی در داستان‌نویسی ایجاد کرده‌اند که با ایجاد تاپیک جدید این محدودیت‌ها برطرف می‌شوند. در درخواست شما، نه تنها در مورد چنین نیازی صحبت نشده است، بلکه با مثال‌زدن تاپیک‌های مشابه، بیشتر ثابت کرده‌اید که تاپیک‌های مشابه وجود دارند و در واقع نیازی به این تاپیک نیست.

در مرحله سوم، اگر درخواست ایجاد تاپیک ادامه‌دار دارید، باید داستان اولیه و موضوع اصلی این تاپیک را نیز معرفی کنید. قطعاً هر تاپیکی موضوعات مختلفی در طول زمان خواهد داشت و شما به عنوان ایده‌پرداز تاپیک مسئول تمامی موضوعات نیستید، ولی موضوع اولیه که در اولین پست شما قرار می‌گیرد را باید حتماً برای ناظران توضیح دهید. این پست اول از چندین نظر بسیار مهم است؛ اولاً که فعالیت بلافاصله در تاپیک را تضمین می‌کند و این بدین معناست که تاپیکی که شما به تازگی ایجاد کرده‌اید، در همان هفته‌های اول، پست‌هایی در ادامه داستان شما ارسال شود تا تاپیک رونق بگیرد. دوماً، این پست اول تا ابد احتمالاً مورد مطالعه نویسندگان سایت قرار می‌گیرد، حتی اگر هزار صفحه پست در تاپیک ارسال شود، برای فهمیدن کلیت و اهداف تاپیک، نویسندگان و کاربران سایت معمولاً پست اول را حتماً مطالعه می‌کنند تا درک کلی از تاپیک به دست آورند.

من مخالفتی به طور کلی با ایجاد تاپیک جدید ندارم و اتفاقاً استقبال می‌کنم که مانع خلاقیت شما نشویم. لطفاً در پست بعدی‌تان در اینجا، به طور کامل در مورد این سه مرحله ذکر شده توضیح دهید و پس از بررسی، اجازه ایجاد تاپیک به شما داده خواهد شد.

پیام زده شده در: ۲۱:۴۶:۲۱ یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳

رزالین دیگوری

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۱:۴۶:۴۲ دوشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
۷:۰۴:۱۵ پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳
از وسایل گلدوزیم و گلام فاصله بگیر.
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 107
آفلاین
درود مجدد آقای سالازار.
نقل قول:
را فکر می‌کنی برای روابط عاشقانه تک پستی نیاز به یه تاپیک جدا هست؟ مثلاً چرا تو دفترچه خاطرات هاگوارتز نمی‌تونی در مورد روابط عاشقانه‌ات صحبت کنی؟ برای مثال، یه پستی که خودت تو چنین تاپیکی ممکنه ارسال کنی رو شرح بده (نیازی نیست کامل بنویسی، توضیح بدی کافیه) تا کامل متوجه بشم چرا تاپیک جدا نیاز داره.

راستشو بخواین با دیدن تاپیکهایی مثل هافلاویز یا ملاقات های کنار دریاچه این ایده به سرم زد. حس می کنم جای خالی چنین تاپیکی خیلی حس می شه. راستش به نظرم دنباله دار اباشه بهتره.
نقل قول:
وم اینکه مسائل عشق و عاشقی می‌تونه موضوع جالبی باشه ولی می‌دونی موضوع جالب‌تر چیه؟ قدرت و کشت و کشتار افراد ضعیف‌تر. به نظرت نمی‌رسه که چنین موضوع‌هایی می‌تونه جذابیت بیشتری داشته باشه؟

نه جناب سالازار به نظرم عشقهای واقعی نسبت به جنایت جذاب تره.
نقل قول:
سوم اینکه توضیحات دیگه هم در مورد این تاپیک اعلام کن، مثلاً اسمش چی خواهد بود؟ چرا باید تو قلعه هاگوارتز باشه و چرا هاگزمید نه مثلاً؟

راستش دلیلش اینه که تو کتابا هم اکثر روابط عاشقانه تو هاگوارتز شروع شدن. مثلا مالی و آرتور یا لی لی و جیمز یا هری و جینی.

اگر تمام جهان نیز تو را گناهکار بدانند، تا زمانی که وجدان خودت تأییدت کند، تو بدون دوست نمی مانی.
جین ایر

پیام زده شده در: ۲۲:۱۹:۴۰ دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳

مدیر هاگوارتز

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از هاگوارتز
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
مدیر هاگوارتز
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
آفلاین
نقل قول:

رزالین دیگوری نوشته:
درود جناب سالازار اسلیترین.
اممم... می تونم ازتون درخواست مجوز کنم برای زدن یه تاپیک تک پستی جدی که موضوعش روابط عاشقانه و این چیزا باشه؟

درود بر خودت رزالین،

خیلی خوشحال شدم که در معرفی شخصیتت اعلام کردی که خون اصیل جادوگری تو رگ‌هات جاریه. به همین دلیل هم پیشنهاد تاپیکت رو با جدیت بیشتری بررسی می‌کنم.

چند تا نکته باید اول شفاف‌سازی بشه. اول اینکه چرا فکر می‌کنی برای روابط عاشقانه تک پستی نیاز به یه تاپیک جدا هست؟ مثلاً چرا تو دفترچه خاطرات هاگوارتز نمی‌تونی در مورد روابط عاشقانه‌ات صحبت کنی؟ برای مثال، یه پستی که خودت تو چنین تاپیکی ممکنه ارسال کنی رو شرح بده (نیازی نیست کامل بنویسی، توضیح بدی کافیه) تا کامل متوجه بشم چرا تاپیک جدا نیاز داره.

دوم اینکه مسائل عشق و عاشقی می‌تونه موضوع جالبی باشه ولی می‌دونی موضوع جالب‌تر چیه؟ قدرت و کشت و کشتار افراد ضعیف‌تر. به نظرت نمی‌رسه که چنین موضوع‌هایی می‌تونه جذابیت بیشتری داشته باشه؟ چون می‌دونم جوابت مثبته، به نظرم وقتشه که از محفل ققنوس و هافلپاف دست بکشی و بیایی شکار ماگل‌ها رو یاد بگیری که ورزشی بسیار لذت‌بخشه. اگرچه از لحاظ کالری‌سوزی ورزش مناسبی نیست چون با یه تک طلسم ماگل‌ها از بین میرن و انرژی زیادی نمی‌خواد.

سوم اینکه توضیحات دیگه هم در مورد این تاپیک اعلام کن، مثلاً اسمش چی خواهد بود؟ چرا باید تو قلعه هاگوارتز باشه و چرا هاگزمید نه مثلاً؟

چهارم اینکه نکنه یه موقع بخوای در مورد عشق و عاشقی با یه ماگل تو قلعه هاگوارتز صحبت کنی و شأن خانواده اصیل‌زاده‌ات رو زیر سوال ببری. چنین مواردی ممکنه باعث خشم من بشه و در نتیجه عواقب بدی داشته باشه.

با این اطلاعات دوباره پیشم بیا تا با هم بررسی کنیم.

پیام زده شده در: ۱۴:۵۸:۵۳ جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳

رزالین دیگوری

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۱:۴۶:۴۲ دوشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
۷:۰۴:۱۵ پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳
از وسایل گلدوزیم و گلام فاصله بگیر.
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 107
آفلاین
درود جناب سالازار اسلیترین.
اممم... می تونم ازتون درخواست مجوز کنم برای زدن یه تاپیک تک پستی جدی که موضوعش روابط عاشقانه و این چیزا باشه؟

اگر تمام جهان نیز تو را گناهکار بدانند، تا زمانی که وجدان خودت تأییدت کند، تو بدون دوست نمی مانی.
جین ایر

پیام زده شده در: ۱۷:۱۱:۴۴ سه شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۳

مدیر هاگوارتز

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از هاگوارتز
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
مدیر هاگوارتز
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
آفلاین
نقل قول:

اما ونیتی نوشته:
سلامی به تاریک مرد تالار اسلیترین، سالاراز بزرگ ما!

ابتدا نظارت رو بهتون تبریک میگم و امیدوارم قلعه رو به تاریک ترین و مخوف ترین دورانش برگردونین!

جونم براتون بگه …ما دنبال اتاق خالی بودیم ما داشتیم توی قلعه میگشتیم دیدیم که یک سری اتاق ها خیلی وقته خاک میخوره…
مثل تنبیه سرا هاگ و قدح اندیشه… با خودم گفتم برم تا هنوز جوهر ناظریت خشک نشده بگم میشه ردای سبزی بر سر اتاق ها کشیده و فعالشون کنید؟
اصلا. نمیشه ما چند نفر رو توی تنبیه سرا بگیریم تسخیر کنیم؟

سلام و درود بر تو اما عزیز،

به دلیل تعداد بالای ماگل‌زاده‌هایی که هنوز از اکسیژن قلعه هاگوارتز استفاده می‌کنند و نمی‌گذارند که اکسیژن بیشتری به نجیب‌زاده‌ها برسد، این پیام تو را کمی با تأخیر دیدم. اگه فکر کردی که از این بابت عذرخواهی می‌کنم، کاملاً اشتباه کردی. نه تنها عذرخواهی نمی‌کنم، بلکه قول هم نمی‌دم که دفعه بعد با سرعت بیشتری رسیدگی بشه. سالازار بزرگ هر موقع صلاح بدونه با هرچقدر تأخیر پاسخگویی می‌کنه و بقیه هم از اینکه کلاً پاسخی گرفتن باید خوشحال باشن.

قطعا ساحره‌ای مثل تو لیاقت پاسخ شنیدن داره، چرا که تاریکی و نواده‌های من رو به عنوان ارباب خودت انتخاب کردی و مدت زمان خوبی هست که زیر سایه خاندان اسلیترین خدمت می‌کنی. همین باعث می‌شه که با آرامش پستت رو مطالعه کنم و پاسخگویی رو به باسیلیسک نسپارم. حتی کمی محبت هم می‌کنم و می‌گم که خوشحالم که به دیدارم اومدی و پیشنهادات خوبی دادی. بدون که این مسیر نه تنها تو رو به بالاترین درجات قدرت و شکوه خواهد رسوند، بلکه زندگی تو رو با هدفی والا و چشم‌اندازی بی‌نظیر پر خواهد کرد. تحت رهبری مروپ و ولدمورت، تو به بزرگترین دستاوردهای جادوگری خواهی رسید و همواره در کنار دیگر اعضای وفادار خاندان اسلیترین، نام خودت رو در تاریخ جاودانه خواهی کرد.

در مورد تاپیک‌ها، بله قطعا تاپیک‌های غیرفعال زیادی در انجمن وجود دارن که مثال‌های خوبی زدی. به طور کلی بر این عقیده‌ام که خوب نیست در یک انجمن بیشتر از ۳-۴ تاپیک رول نویسی فعال وجود داشته باشه با توجه به میزان فعالیت فعلی اعضا (که متوسط به بالا هست). چند هفته پیش ۳-۴ تاپیک فعال داشتیم که متاسفانه به هر دلیلی فعالیت‌شون کاسته شد. در نتیجه پیشنهاداتت رو قبول کرده و یکی از این تاپیک‌ها رو در برنامه فعال‌سازی آینده قلعه هاگوارتز قرار می‌دم. اگه خودت هم حتی ایده برای فعال‌سازی و سوژه‌پردازی جدید داری، می‌تونی این فعالیت رو شروع کنی و من لطف می‌کنم و سوژه‌های تو رو ادامه می‌دم و پست‌هایی ارسال می‌کنم.

پیام زده شده در: ۱۴:۱۸:۱۰ پنجشنبه ۷ تیر ۱۴۰۳

اما ونیتی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۲:۵۲ پنجشنبه ۱ آبان ۱۳۹۹
آخرین ورود:
۱۰:۳۴:۲۹ دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳
از دست رفته و دردمند
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 172
آفلاین
سلامی به تاریک مرد تالار اسلیترین، سالاراز بزرگ ما!

ابتدا نظارت رو بهتون تبریک میگم و امیدوارم قلعه رو به تاریک ترین و مخوف ترین دورانش برگردونین!

جونم براتون بگه …ما دنبال اتاق خالی بودیم ما داشتیم توی قلعه میگشتیم دیدیم که یک سری اتاق ها خیلی وقته خاک میخوره…
مثل تنبیه سرا هاگ و قدح اندیشه… با خودم گفتم برم تا هنوز جوهر ناظریت خشک نشده بگم میشه ردای سبزی بر سر اتاق ها کشیده و فعالشون کنید؟
اصلا. نمیشه ما چند نفر رو توی تنبیه سرا بگیریم تسخیر کنیم؟

All great things begin with a vision ……....A DREAM

پیام زده شده در: ۱۱:۵۶:۴۵ سه شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳

مدیر هاگوارتز

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از هاگوارتز
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
مدیر هاگوارتز
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
آفلاین
نقل قول:

مروپ گانت نوشته:
هیس؟ هیس فیس؟ سیس سوسیس؟

اگر جد مامان متوجه شن مامان زبون ماری بلد نیست که دستشویی رو بازکنه چی؟

اهم...جد بزرگوار مامان...مامان زبون ماری بلده ها فقط کیلی کیلی کم دستور زبانشو یادش رفته!

مامان نظارتتونو تبریک میگه، پیاز داغ به قلعه باروندین! اصالتش کم شده بود که به لطف شما دوباره داره زیاد میشه.

سایه تون درخت بلوط مامان!

مروپ عزیزم،

حضور شما در جامعه جادوگری مایه افتخار منه. وقتی می‌بینم که اصیل‌زاده‌هایی مثل شما ارتش سیاهی رو در دست گرفتن و با فداکاری در بقیه نقاط جامعه هم مدیریت می‌کنن، از خوشحالی لبخند شرورانه‌ای می‌زنم. یه جادوگر معمولی شاید از این میزان خوشحالی گریه‌اش می‌گرفت، ولی همونطور که می‌دونی یه جادوگر قدرتمند مثل من هیچوقت از خودش ضعف نشون نمی‌ده و تمام انرژی‌اش رو برای مبارزه با ماگل‌ها نگه می‌داره.

به صورت خلاصه، به شما بسیار افتخار می‌کنم و شاید حتی بتونم بگم که در حال حاضر شما رو نجیب‌زاده‌ترین نواده‌ام در جامعه جادوگری می‌دونم. از زحماتی که به عنوان گرداننده می‌کشی هم تشکر می‌کنم، اگرچه ممکنه خیلی از ماگل‌زاده‌ها لیاقت این زحمات شما رو نداشته باشن.

منتظر حضور گرمت در تالار اسرار هستم تا با هم قهوه‌ای بخوریم و برای آینده دنیای جادوگری نقشه بکشیم. شاید گلرت هم اینجا باشه و بتونیم حتی جلسه‌ای چهار نفره به همراه باسیلیسک عزیزم برگزار کنیم.

(ضمناً نگران زبان ماری هم نباش. با استفاده از تکنولوژی‌های جدید جادوگری، در تالار اسرار رو تغییر دادیم و حالا به صورت اتوماتیک خون شما رو بررسی می‌کنه. به عنوان نژاد برتر، به راحتی می‌تونی وارد تالار اسرار بشی. )

پیام زده شده در: ۱۹:۰۶:۲۳ دوشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۳

اسلیترین، ویزنگاموت

مروپ گانت

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۵:۲۸ شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷
آخرین ورود:
امروز ۱۴:۳۳:۰۲
از گیل مامان!
گروه:
اسلیترین
جادوآموخته هاگوارتز
جـادوگـر
شـاغـل
پیام: 723
آفلاین
هیس؟ هیس فیس؟ سیس سوسیس؟

اگر جد مامان متوجه شن مامان زبون ماری بلد نیست که دستشویی رو بازکنه چی؟

اهم...جد بزرگوار مامان...مامان زبون ماری بلده ها فقط کیلی کیلی کم دستور زبانشو یادش رفته!

مامان نظارتتونو تبریک میگه، پیاز داغ به قلعه باروندین! اصالتش کم شده بود که به لطف شما دوباره داره زیاد میشه.

سایه تون درخت بلوط مامان!

In mama's heart, you will always be my sweet baby

پاسخ به: دروازه ی هاگوارتز (ارتباط با ناظرین)
پیام زده شده در: ۲۳:۵۸ شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۹

ماروولو گانت

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲:۳۵ چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
آخرین ورود:
۱۵:۲۵ جمعه ۱۷ تیر ۱۴۰۱
از من بپرس اصیلم اون لخت و پتی مشنگ پرسته نه عیب نداره چیه!
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 117
آفلاین
نام تیم: مارا

وزیر: ملانی استنفورد
رخ: افلیا راشدن
اسب: رکسان ویزلی
فیل: اما ونیتی

ما نباشیم، کی باشه؟!

پاسخ به: دروازه ی هاگوارتز (ارتباط با ناظرین)
پیام زده شده در: ۲۳:۳۲ شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۹

روبيوس هاگريد

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۱:۵۵ جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۳
آخرین ورود:
۱:۲۵:۳۴ جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲
از شهری که کودک نداشت.
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
جـادوگـر
پیام: 459
آفلاین
نام تیم: پالی چپمن - پومونا اسپراوت - علی بشیر - روبیوس هاگرید

شاه: پومانا
وزیر: روبیوس
فیل: پالی
اسب: علی

تصویر کوچک شده

«میشه قسمت کرد، جای اینکه جنگید، میشه عشقو فهمید، باهاش خندید
میشه سیاه نبود، سفید نکرد. میشه دنیا رو باهمدیگه ببینیم
رنگی
منو حس میکنی؟ نه؟ نه! تو سینه‌ت دیگه شده سنگی.
و سنگین. و سنگین‌تر بیا روی سطح برای روز بهتر...»

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.