نقل قول:
رزالین دیگوری نوشته:
درود جناب سالازار اسلیترین.
اممم... می تونم ازتون درخواست مجوز کنم برای زدن یه تاپیک تک پستی جدی که موضوعش روابط عاشقانه و این چیزا باشه؟
درود بر خودت رزالین،
خیلی خوشحال شدم که در معرفی شخصیتت اعلام کردی که خون اصیل جادوگری تو رگهات جاریه. به همین دلیل هم پیشنهاد تاپیکت رو با جدیت بیشتری بررسی میکنم.
چند تا نکته باید اول شفافسازی بشه. اول اینکه چرا فکر میکنی برای روابط عاشقانه تک پستی نیاز به یه تاپیک جدا هست؟ مثلاً چرا تو دفترچه خاطرات هاگوارتز نمیتونی در مورد روابط عاشقانهات صحبت کنی؟ برای مثال، یه پستی که خودت تو چنین تاپیکی ممکنه ارسال کنی رو شرح بده (نیازی نیست کامل بنویسی، توضیح بدی کافیه) تا کامل متوجه بشم چرا تاپیک جدا نیاز داره.
دوم اینکه مسائل عشق و عاشقی میتونه موضوع جالبی باشه ولی میدونی موضوع جالبتر چیه؟ قدرت و کشت و کشتار افراد ضعیفتر. به نظرت نمیرسه که چنین موضوعهایی میتونه جذابیت بیشتری داشته باشه؟ چون میدونم جوابت مثبته، به نظرم وقتشه که از محفل ققنوس و هافلپاف دست بکشی و بیایی شکار ماگلها رو یاد بگیری که ورزشی بسیار لذتبخشه. اگرچه از لحاظ کالریسوزی ورزش مناسبی نیست چون با یه تک طلسم ماگلها از بین میرن و انرژی زیادی نمیخواد.
سوم اینکه توضیحات دیگه هم در مورد این تاپیک اعلام کن، مثلاً اسمش چی خواهد بود؟ چرا باید تو قلعه هاگوارتز باشه و چرا هاگزمید نه مثلاً؟
چهارم اینکه نکنه یه موقع بخوای در مورد عشق و عاشقی با یه ماگل تو قلعه هاگوارتز صحبت کنی و شأن خانواده اصیلزادهات رو زیر سوال ببری. چنین مواردی ممکنه باعث خشم من بشه و در نتیجه عواقب بدی داشته باشه.
با این اطلاعات دوباره پیشم بیا تا با هم بررسی کنیم.