- چطور شدم؟
نگاهی به سر تا پایم کرد.
- مثل همیشه باوقار، آرام، محکم و البته زیبا!
لبخند زدم. همیشه میدانست که چطور با حرفهایش خودش را بیشتر و بیشتر در قلبم جا کند. دستش را به طرفم دراز کرد.
- افتخار همراهی میدین بانو؟
میدانستم حرفهایش نمایشی است اما برایم مهم نبود. دوست داشتم باورش کنم. دوست داشتم به او اعتماد کنم.
- البته!
دستم را در دست پدر گذاشتم و همراهش شدم. با قدمهایی آرام راهی مقصد شدیم. به حرفش فکر میکردم. "مثل همیشه باوقار، آرام، محکم و البته زیبا!" راست میگفت. من از بیرون همیشه آرام و مستحکم بودم. همه مرا اینطور میدیدند. هیچ کس از طوفانهای درونم خبر نداشت. هیچ کس نمیدانست که ذهنم همیشه پر از تلاطم است. درونم پر از افکار و احساساتی است که هیچ وقت بیان نشده و نمیشود.
به در سالن رسیدیم. پشت آن در افراد زیادی منتظر آمدن صاحب تولد بودند. یا حداقل وانمود میکردند هستند. نفس عمیقی کشیدم و آماده رویارویی با مهمانان شدم. درها باز شدند و همراه پدر وارد شدم. با همان لبخند گرم همیشگی جلو میرفتم و برای مهمانان دست تکان میدادم.
آن شب تولد من بود ولی فقط به خاطر پدر راضی شدم تن به آن مهمانی بدهم. مجبور بودم تمام مدت لبخند بزنم و با آدمهایی هم سخن بشوم که حتی تمایلی به دیدنشان هم ندارم. آدمهای دورویی که دائما لبخندی مصنوعی تحویلت میدهند. درحالی که اگر به خودشان بود و میتوانستند خنجرهای زهرآگینشان را از از پشت در قلبم فرو میکردند. همانهایی که در نبودم هزار جور حرف برایم درآوردند اما در حضورم با مظلوم نمایی ساختگی، خودشان را بیگناه جلوه میدهند. کاش حداقل بلد بودند درست وانمود کنند. طوری که من اینقدر ساده متوجه نشوم. کاش بلد بودند آن طوری که من وانمود میکنم وانمود کنند!
از آن شب تنها دو چیز را دوست دارم. اول ساعت مچیای است که پدر برایم گرفته بود. فکر نمیکردم از رسم هدیه دادن ساعت مچی در تولد هفده سالگی جادوگران خبر داشته باشد ولی انگار داشت! دومی هم تارت های توتفرنگی مهمانی بود. تنها چیزی که در مراسم تولدم، خودم انتخابش کرده بودم!
آنلاینها
19 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
18
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج