هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

مسابقات لیگالیون کوییدیچ را قدم به قدم با تحلیل و گزارشگری حرفه‌ای دنبال کنید و جویای نتایج و عملکرد تیم‌ها در هر بازی شوید. فراموش نکنید که تمام اعضای جامعه جادویی می‌توانند برای هواداری و تشویق دو تیم مورد علاقه‌شان اقدام کنند. (آرشیو تحلیل کوییدیچ)

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: جشن تولد 21 سالگی جادوگران
پیام زده شده در: ۲:۰۹:۲۷ چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳

ریونکلاو، محفل ققنوس، مرگخواران

الستور مون

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۰۹ پنجشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۴:۵۷:۳۱
از ایستگاه رادیویی
گروه:
مدیر دیوان جادوگران
شـاغـل
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
محفل ققنوس
ریونکلاو
پیام: 285
آفلاین
خب پس... بیاید راجع به آمار صحبت کنیم که کسایی که قطعی شدن تا این لحظه، به این شرح هستن:

1. سو لی (1 همراه)
2. تام جاگسن
3. سیریوس بلک
4. آلنیس اورموند
5. سدریک دیگوری
6. گابریل دلاکور
7. لایتینا فاست
8. هکتور دگورث گرنجر
9. نیکلاس فلامل
10. سالازار اسلیترین
11. الستور مون

این عزیزان بعد از اینکه تکلیف همراهان و احتمالی‌ها مشخص شد روز دوشنبه 3 دی، بهشون پخ میدم که شماره حساب بدم و 40 تومن واریز کنن، جوابش رو همراه فاکتور تحویل بدن و آدرس رو بگیرن. چه پیچیده شد.

اگر کسی جا مونده، حتما خبر بده اضافه بشه!

دوستان کم سن و سال‌تر، باز هم تاکید میکنم، اگر نیاز هست به حضور والدین، هیچ مشکلی نیست از این نظر.

در صورتی که همراه دارید هم حتما خبر بدید همینجا که اضافه بشه به لیست لطفا!

و حتما آمار رو دقیق کنید و قطعی بگید اگر که موردی هست برای اصلاح. داریم رزرو میکنیم بهرحال و نمیتونیم یهو لحظه آخری تغییری ایجاد کنیم. همه کارها تا دوشنبه 3 دی باید انجام بشن.

و اما دوستان احتمالی...

1. لوسیوس مالفوی
2. فلیسیتی ایستچرچ
3. ;عزیز b.e.c

خواهشا قطعی کنید حضورتون رو در همین تاپیک تا آخر روز دوشنبه 3 دی که براتون شماره حساب بفرستیم و از این کارهای خوب خوب، بعد از دوشنبه دیگه امکان تغییر لیست رو نداریم، چون باید رزرو کنیم.
مرسی.

تصویر کوچک شده

Smile my dear, you're never fully dressed without one

پیام زده شده در: ۱۴:۳۷:۵۰ جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳

الستور مون

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از ایستگاه رادیویی
گروه:
مدیر دیوان جادوگران
شـاغـل
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
محفل ققنوس
ریونکلاو
آفلاین
دوباره سلام.

یه جمع‌بندی بریم اول:
تاریخ برگزاری میتینگ، 13 دی هست.
ساعت برگزاری که روش به توافق رسیدیم، 3 تا 6 عصر.

و اما مهم‌ترین چیز... ما سر چندتا مکان به توافق رسیدیم، هزینه ورودی احتمالا 40 هزار تومان باشه که چند روز قبلش شماره حساب میدیم به کسایی که قطعی شده اومدنشون که واریز کنن. در صورت واریز نکردن طبیعتا آدرس براتون ارسال نمیشه. البته که جاش هم خیلی خوبه و حتی از طریق دو ایستگاه مترو قابل دسترسیه.

و بنابراین شرکت کنید در نظرسنجی اگر که میاید، اونایی که احتمالا میاید هم خبر بدید حتما اگر که قطعا میاید یا نمیاید!

و همینا دیگه.

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۹:۳۶:۳۳ پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳

هافلپاف

فلیسیتی ایستچرچ

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۱:۵۹ شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۲:۳۸:۴۰
از همه‌تون ممنونم!
گروه:
هافلپاف
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 29
آفلاین
سلام به همگی!

من یه کافه می‌شناسم؛ اسمش گیم‌نت هری پاتره. توی شریعتی تهرانه. فضای کاملا هری پاتری داره و به نظرم برای یه همچین منظوری فوق‌العاده‌س.

البته حضور من قطعی نیست؛ اما تمام تلاشم رو می‌کنم که بیام. امیدوارم روز میتینگ حسابی به همه‌مون خوش بگذره.

هیچ‌وقت سعی نکن خودتو تغییر بدی، چون مطمئن باش همه همون‌جوری که هستی دوستت دارن.

پیام زده شده در: ۱۴:۲۵:۱۳ دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳

الستور مون

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از ایستگاه رادیویی
گروه:
مدیر دیوان جادوگران
شـاغـل
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
محفل ققنوس
ریونکلاو
آفلاین
دوباره سلام.

پس من اول از همه بگم که برای تاریخ 13 دی ماه برای برگزاری میتینگ به توافق رسیدیم.

یه نظرسنجی جدید بالای تاپیک گذاشتم، تا آخر سه شنبه هفته آینده (27 آذر) شرکت کنید توش.

در صورتی که مطمئن هستید از حضورتون، توی نظرسنجی گزینه مربوط رو انتخاب کنید.
اگرم 50% احتمال میدید که بیاید، بازم گزینه مربوطه رو، ولی تا تاریخ 6 دی ماه باید حتما توی همین تاپیک به صورت قطعی اعلام کنید که حضور خواهید داشت یا نه، اگر اعلام نکنید حذف میشید از قضیه و کیک و ورودی بهتون تعلق نمیگیره و از محل برگزاری اصلا با خبر نمیشید.

در صورتی که همراه دارید، همینجا پست بزنید و اعلام کنید چند نفر هستن.

و دوستانی که سنشون پایین تره، یا به هر دلیل دیگه‌ نیاز به حضور والدین دارن، هیچ محدودیت و مشکلی از این نظر وجود نداره.

روی مکان برگزاری همچنان داریم کار میکنیم. اگر پیشنهادی دارید مطرح کنید حتی. البته که مکانش تهرانه، نتیجتا راجع به مکان هایی که توی تهران میشناسید صحبت کنید!

احتمالا هزینه ورودی حدود 150 هزارتومن (ممکنه بیشتر هم باشه، نمیدونیم هنوز) باشه که باید اون مقدار رو حداقل هر نفر سفارش بده، و هزینه کیک هم جداگانه هست که در نظر داشته باشید.

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۸:۳۰:۰۱ دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳

محفل ققنوس

آکی سوگیاما

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۴:۱۳ جمعه ۱۶ شهریور ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۵:۰۸:۰۰
از دست شما!
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
پیام: 35
آفلاین
سلام!
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من اینجام تا در رابطه با میتینگ با هاتون صحبت کنم.

از اونجایی که همیشه میتینگ حضوری سایت در تهران برگذار(یا گزار؟! مسئله این است.) شده، اینجانب تصمیم گرفتم یک میتینگ هم در اصفهان باشه به شرطی که تعداد اعضایی که ساکن اصفهان، حومه و شهر های اطراف هستند هم تعداد مقبولی باشه.

اگر مایلید این میتینگ برگذار(یا حتی گزار! هرچند حس میکنم گذار درسته!) بشه و میدونید به احتمال زیاد قادر هستید طی یک روزی که با هم مشخص میکنیم در این میتینگ حضور پیدا کنید ، بنده رو با یک پخ ناقابل مطلع کنید.

فعلا باید ببینم چند نفر میشیم تا بعد بتونم برنامه ریزی های بیشتری داشته باشم.

همین دیگه!
آریگاتو!

تصویر کوچک شده

برای یه سامورایی همه جا ژاپنه!

My eyes tell me that you are the same person as before
but my soul does not accept this

پیام زده شده در: ۰:۲۰:۳۴ دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳

ریونکلاو

بردلی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۲:۵۹ شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
آخرین ورود:
دیروز ۱:۳۰:۰۶
گروه:
جـادوگـر
ریونکلاو
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
پیام: 174
آفلاین
سلام

اول، تشکر میکنم از الستور عزیز و دوستان ایشان که اینجا را سر پا نگه داشته اند و پیگیر تولد سایت زیبا و دوست داشتنی جادوگران هستند.

دوم، خب طبق معمول بعد از کنجکاوی اولیه و شرکت در نظرسنجی اومدم که از تاپیک برم، اما نتونستم این بار!
طبق معمول زندگی، ما یاد گرفتیم که اینجا هم احساساتمون رو معمولا بروز ندیم و بگذریم... از تقریبا همه چیز! فکر کنم یه حس خفن بودن و قدیمی و کلاسیک بودن بهمون میده مثلا ما خیلی سوپرهیرو هستیم و مسلط بر احساساتمون هستیم و تابع منطق می باشیم و این چیز میزا

اما این بار نتونستم چون وقتی خوندم جادوگران 21 ساله شد تکان خوردم! واقعا تکان خورده م ها!
یعنی جادوگران سنش از سن هری پاتر در تمام ماجراهای کتاب های هفتگانه و هاگوارتز بیشتر شده!! (منهای فصل آخر)
و برای چند لحظه همه خاطرات اومد جلوی چشمام. چقدر کارهای خوبی که انجام دادیم (من، کمتر از همه)... چقدر اشتباهاتی که انجام دادیم (من، بیشتر از همه)... چقدر سعی کردیم اشتباهاتمان را درست کنیم ( و نشد!!)... چقدر سعی نکردیم اشتباهاتمان را درست کنیم... و البته در بعضی موارد سعی کردیم اشتباهاتمان را درست کنیم و بر خلاف طبیعت معمول، شد!!...

در هر صورت چیزی که برامون مونده همینی هست که هست باضافه آینده نامعلوم. صرف نظر از همه کارهای درست و اشتباهات و زندگی و جغرافیا و مشکلات لاینحل و راه های صعب العبور و حتی بهانه ها! امیدوارم از همینی که مونده بتونیم نهایت استفاده رو ببریم. چاره دیگه ای نداریم. در غیر اینصورت بعدا پشیمون میشیم خب و زندگی هم به همه نشون داده که تجدیدی نداره که دوباره جبران کنی! مردودی داره! یدفعه کلا میندازتت! خلاص!

امیدوارم علیرغم همه این چیزها در میتینگ شرکت کنید و کلی بهتون خوش بگذره و این کار خوب در سال های بعد هم ادامه داشته باشه و من هم بتونم دوباره بعد از سال های سال های سال... در میتینگی شرکت کنم و تجدید خاطره بشه!!!

پیشنهاد میکنم حتی اگه به اتفاق نظر برای برگزاری میتینگ هم نرسیدید برید یه جا همدیگه رو ببینید. بالاخره، مصاحبت با کسانی که علایق یکسان باهاشون دارید بهتون انرژی مثبت میده. ضرر که نداره. بهونه هم نمیخواد.

قربان شما

پیام زده شده در: ۰:۲۰:۲۷ یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳

الستور مون

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از ایستگاه رادیویی
گروه:
مدیر دیوان جادوگران
شـاغـل
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
محفل ققنوس
ریونکلاو
آفلاین
حتما در نظرسنجی بالای این تاپیک هم تا آخر روز جمعه شرکت کنید که یه آمار دستمون بیاد.
بعد که برگزار کننده پیدا شد و تاریخ اوکی شد، دوباره آمارگیری میکنیم از تعداد شرکت کننده ها.

ویرایش شده توسط الستور مون در تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۸ ۱:۳۰:۱۰

تصویر کوچک شده

جشن تولد 21 سالگی جادوگران
پیام زده شده در: ۲۳:۴۳:۲۲ شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳

الستور مون

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از ایستگاه رادیویی
گروه:
مدیر دیوان جادوگران
شـاغـل
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
محفل ققنوس
ریونکلاو
آفلاین
سلام.

همون‌طور که می‌دونید، و شاید هم نمی‌دونستید ولی الان می‌دونید، تولد سایت در دی ماه هستش.
طبق رسم هر سال، دلمون می‌خواد که یه میتینگ حضوری داشته باشیم و دور هم بریم یه کافه مناسب بشینیم و همدیگه رو ببینیم و صحبت کنیم و کیک بزنیم بر بدن.
ولی یه مشکل بزرگی داریم، و اونم نبود برگزار کننده هستش برای این میتینگ.
در نتیجه بیاید همینجا بگید، یا بلیت بزنید، یا پیام شخصی بدید، مسئولیت بگیرید برای برگزاریش اگر که میخواید میتینگی باشه امسال.

تصویر کوچک شده

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.