فن فیکشن (فن فیک، داستان پردازی طرفداران. به انگلیسی: Fan fiction)، داستان هایی تخیّلی که توسّط طرفداران یک کتاب، مجموعۀ تلویزیونی، فیلم یا گروه موسیقی نگاشته میشوند. نویسندگان این داستانها با الهام از شخصیتها و ساختار داستانهای نویسندگان اصلی، حکایت جدیدی را در قالبی نو پیریزی میکنند. این مجموعهها معمولاً بطور رسمی منتشر نمیشوند و در ابتدا تنها در مجلّات طرفداران جای میگرفتند. امّا امروزه همچون دیگر فعّالیتهای هواداران به سادگی قابل دستیابی در اینترنت اند.
فن فیکشن نویسی هری پاتر محبوب ترین نوع هواداری آنلاین و قلم محور طی یک دهه اخیر به شمار می رود. علیرغم پایان انتشار مجموعه کتاب های هری پاتر در سال ۲۰۰۷، طرفداران دنیای خیالی جی.کی.رولینگ همچنان با شوق خاصی به این نوع از فعالیت ادامه می دهند. طی تاریخ هفده ساله سایت، فن فیکشن نویسی همواره از فعالیت های پرطرفدار میان اعضا بوده است. دوران اوج فن فیکشن نویسی هری پاتر در سایت ما مربوط به پیش از انتشار کتاب های ششم و هفتم بود که از طریق مولفه هایی همچون خیال پردازی، خلاقیت و دقت، اعضا را با شوق خاصی به سوی پیش بینی قلم محور پایان هری پاتر سوق می داد.
🦉 آقا/خانم عزیز [جادوگر]
با افتخار اعلام میداریم که به مدرسه جادوگری هاگوارتز پذیرفته شدهاید
شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
این عزیزان بعد از اینکه تکلیف همراهان و احتمالیها مشخص شد روز دوشنبه 3 دی، بهشون پخ میدم که شماره حساب بدم و 40 تومن واریز کنن، جوابش رو همراه فاکتور تحویل بدن و آدرس رو بگیرن. چه پیچیده شد.
اگر کسی جا مونده، حتما خبر بده اضافه بشه!
دوستان کم سن و سالتر، باز هم تاکید میکنم، اگر نیاز هست به حضور والدین، هیچ مشکلی نیست از این نظر.
در صورتی که همراه دارید هم حتما خبر بدید همینجا که اضافه بشه به لیست لطفا!
و حتما آمار رو دقیق کنید و قطعی بگید اگر که موردی هست برای اصلاح. داریم رزرو میکنیم بهرحال و نمیتونیم یهو لحظه آخری تغییری ایجاد کنیم. همه کارها تا دوشنبه 3 دی باید انجام بشن.
خواهشا قطعی کنید حضورتون رو در همین تاپیک تا آخر روز دوشنبه 3 دی که براتون شماره حساب بفرستیم و از این کارهای خوب خوب، بعد از دوشنبه دیگه امکان تغییر لیست رو نداریم، چون باید رزرو کنیم. مرسی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Smile my dear, you're never fully dressed without one
یه جمعبندی بریم اول: تاریخ برگزاری میتینگ، 13 دی هست. ساعت برگزاری که روش به توافق رسیدیم، 3 تا 6 عصر.
و اما مهمترین چیز... ما سر چندتا مکان به توافق رسیدیم، هزینه ورودی احتمالا 40 هزار تومان باشه که چند روز قبلش شماره حساب میدیم به کسایی که قطعی شده اومدنشون که واریز کنن. در صورت واریز نکردن طبیعتا آدرس براتون ارسال نمیشه. البته که جاش هم خیلی خوبه و حتی از طریق دو ایستگاه مترو قابل دسترسیه.
و بنابراین شرکت کنید در نظرسنجی اگر که میاید، اونایی که احتمالا میاید هم خبر بدید حتما اگر که قطعا میاید یا نمیاید!
و همینا دیگه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
پس من اول از همه بگم که برای تاریخ 13 دی ماه برای برگزاری میتینگ به توافق رسیدیم.
یه نظرسنجی جدید بالای تاپیک گذاشتم، تا آخر سه شنبه هفته آینده (27 آذر) شرکت کنید توش.
در صورتی که مطمئن هستید از حضورتون، توی نظرسنجی گزینه مربوط رو انتخاب کنید. اگرم 50% احتمال میدید که بیاید، بازم گزینه مربوطه رو، ولی تا تاریخ 6 دی ماه باید حتما توی همین تاپیک به صورت قطعی اعلام کنید که حضور خواهید داشت یا نه، اگر اعلام نکنید حذف میشید از قضیه و کیک و ورودی بهتون تعلق نمیگیره و از محل برگزاری اصلا با خبر نمیشید.
در صورتی که همراه دارید، همینجا پست بزنید و اعلام کنید چند نفر هستن.
و دوستانی که سنشون پایین تره، یا به هر دلیل دیگه نیاز به حضور والدین دارن، هیچ محدودیت و مشکلی از این نظر وجود نداره.
روی مکان برگزاری همچنان داریم کار میکنیم. اگر پیشنهادی دارید مطرح کنید حتی. البته که مکانش تهرانه، نتیجتا راجع به مکان هایی که توی تهران میشناسید صحبت کنید!
احتمالا هزینه ورودی حدود 150 هزارتومن (ممکنه بیشتر هم باشه، نمیدونیم هنوز) باشه که باید اون مقدار رو حداقل هر نفر سفارش بده، و هزینه کیک هم جداگانه هست که در نظر داشته باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
سلام! امیدوارم حالتون خوب باشه. من اینجام تا در رابطه با میتینگ با هاتون صحبت کنم.
از اونجایی که همیشه میتینگ حضوری سایت در تهران برگذار(یا گزار؟! مسئله این است.) شده، اینجانب تصمیم گرفتم یک میتینگ هم در اصفهان باشه به شرطی که تعداد اعضایی که ساکن اصفهان، حومه و شهر های اطراف هستند هم تعداد مقبولی باشه.
اگر مایلید این میتینگ برگذار(یا حتی گزار! هرچند حس میکنم گذار درسته!) بشه و میدونید به احتمال زیاد قادر هستید طی یک روزی که با هم مشخص میکنیم در این میتینگ حضور پیدا کنید ، بنده رو با یک پخ ناقابل مطلع کنید.
فعلا باید ببینم چند نفر میشیم تا بعد بتونم برنامه ریزی های بیشتری داشته باشم.
همین دیگه! آریگاتو!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
برای یه سامورایی همه جا ژاپنه!
My eyes tell me that you are the same person as before but my soul does not accept this
اول، تشکر میکنم از الستور عزیز و دوستان ایشان که اینجا را سر پا نگه داشته اند و پیگیر تولد سایت زیبا و دوست داشتنی جادوگران هستند.
دوم، خب طبق معمول بعد از کنجکاوی اولیه و شرکت در نظرسنجی اومدم که از تاپیک برم، اما نتونستم این بار! طبق معمول زندگی، ما یاد گرفتیم که اینجا هم احساساتمون رو معمولا بروز ندیم و بگذریم... از تقریبا همه چیز! فکر کنم یه حس خفن بودن و قدیمی و کلاسیک بودن بهمون میده مثلا ما خیلی سوپرهیرو هستیم و مسلط بر احساساتمون هستیم و تابع منطق می باشیم و این چیز میزا
اما این بار نتونستم چون وقتی خوندم جادوگران 21 ساله شد تکان خوردم! واقعا تکان خورده م ها! یعنی جادوگران سنش از سن هری پاتر در تمام ماجراهای کتاب های هفتگانه و هاگوارتز بیشتر شده!! (منهای فصل آخر) و برای چند لحظه همه خاطرات اومد جلوی چشمام. چقدر کارهای خوبی که انجام دادیم (من، کمتر از همه)... چقدر اشتباهاتی که انجام دادیم (من، بیشتر از همه)... چقدر سعی کردیم اشتباهاتمان را درست کنیم ( و نشد!!)... چقدر سعی نکردیم اشتباهاتمان را درست کنیم... و البته در بعضی موارد سعی کردیم اشتباهاتمان را درست کنیم و بر خلاف طبیعت معمول، شد!!...
در هر صورت چیزی که برامون مونده همینی هست که هست باضافه آینده نامعلوم. صرف نظر از همه کارهای درست و اشتباهات و زندگی و جغرافیا و مشکلات لاینحل و راه های صعب العبور و حتی بهانه ها! امیدوارم از همینی که مونده بتونیم نهایت استفاده رو ببریم. چاره دیگه ای نداریم. در غیر اینصورت بعدا پشیمون میشیم خب و زندگی هم به همه نشون داده که تجدیدی نداره که دوباره جبران کنی! مردودی داره! یدفعه کلا میندازتت! خلاص!
امیدوارم علیرغم همه این چیزها در میتینگ شرکت کنید و کلی بهتون خوش بگذره و این کار خوب در سال های بعد هم ادامه داشته باشه و من هم بتونم دوباره بعد از سال های سال های سال... در میتینگی شرکت کنم و تجدید خاطره بشه!!!
پیشنهاد میکنم حتی اگه به اتفاق نظر برای برگزاری میتینگ هم نرسیدید برید یه جا همدیگه رو ببینید. بالاخره، مصاحبت با کسانی که علایق یکسان باهاشون دارید بهتون انرژی مثبت میده. ضرر که نداره. بهونه هم نمیخواد.
حتما در نظرسنجی بالای این تاپیک هم تا آخر روز جمعه شرکت کنید که یه آمار دستمون بیاد. بعد که برگزار کننده پیدا شد و تاریخ اوکی شد، دوباره آمارگیری میکنیم از تعداد شرکت کننده ها.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط الستور مون در 1403/9/18 1:30:10
همونطور که میدونید، و شاید هم نمیدونستید ولی الان میدونید، تولد سایت در دی ماه هستش. طبق رسم هر سال، دلمون میخواد که یه میتینگ حضوری داشته باشیم و دور هم بریم یه کافه مناسب بشینیم و همدیگه رو ببینیم و صحبت کنیم و کیک بزنیم بر بدن. ولی یه مشکل بزرگی داریم، و اونم نبود برگزار کننده هستش برای این میتینگ. در نتیجه بیاید همینجا بگید، یا بلیت بزنید، یا پیام شخصی بدید، مسئولیت بگیرید برای برگزاریش اگر که میخواید میتینگی باشه امسال.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!