سلام
اول، تشکر میکنم از الستور عزیز و دوستان ایشان که اینجا را سر پا نگه داشته اند و پیگیر تولد سایت زیبا و دوست داشتنی جادوگران هستند.
دوم، خب طبق معمول بعد از کنجکاوی اولیه و شرکت در نظرسنجی اومدم که از تاپیک برم، اما نتونستم این بار!
طبق معمول زندگی، ما یاد گرفتیم که اینجا هم احساساتمون رو معمولا بروز ندیم و بگذریم... از تقریبا همه چیز! فکر کنم یه حس خفن بودن و قدیمی و کلاسیک بودن بهمون میده
مثلا ما خیلی سوپرهیرو هستیم و مسلط بر احساساتمون هستیم و تابع منطق می باشیم و این چیز میزا
اما این بار نتونستم چون وقتی خوندم جادوگران 21 ساله شد تکان خوردم! واقعا تکان خورده م ها!
یعنی جادوگران سنش از سن هری پاتر در تمام ماجراهای کتاب های هفتگانه و هاگوارتز بیشتر شده!! (منهای فصل آخر)
و برای چند لحظه همه خاطرات اومد جلوی چشمام. چقدر کارهای خوبی که انجام دادیم (من، کمتر از همه)... چقدر اشتباهاتی که انجام دادیم (من، بیشتر از همه)... چقدر سعی کردیم اشتباهاتمان را درست کنیم ( و نشد!!)... چقدر سعی نکردیم اشتباهاتمان را درست کنیم... و البته در بعضی موارد سعی کردیم اشتباهاتمان را درست کنیم و بر خلاف طبیعت معمول، شد!!...
در هر صورت چیزی که برامون مونده همینی هست که هست باضافه آینده نامعلوم. صرف نظر از همه کارهای درست و اشتباهات و زندگی و جغرافیا و مشکلات لاینحل و راه های صعب العبور و حتی بهانه ها! امیدوارم از همینی که مونده بتونیم نهایت استفاده رو ببریم. چاره دیگه ای نداریم. در غیر اینصورت بعدا پشیمون میشیم خب و زندگی هم به همه نشون داده که تجدیدی نداره که دوباره جبران کنی! مردودی داره! یدفعه کلا میندازتت! خلاص!
امیدوارم علیرغم همه این چیزها در میتینگ شرکت کنید و کلی بهتون خوش بگذره و این کار خوب در سال های بعد هم ادامه داشته باشه و من هم بتونم دوباره بعد از سال های سال های سال... در میتینگی شرکت کنم و تجدید خاطره بشه!!!
پیشنهاد میکنم حتی اگه به اتفاق نظر برای برگزاری میتینگ هم نرسیدید برید یه جا همدیگه رو ببینید. بالاخره، مصاحبت با کسانی که علایق یکسان باهاشون دارید بهتون انرژی مثبت میده. ضرر که نداره. بهونه هم نمیخواد.
قربان شما