wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی
ارسال شده در: دوشنبه 6 اسفند 1403 17:19
تولد نقش: 1396/03/06
آخرین ورود: دیروز ساعت 17:19
پست‌ها: 853
آفلاین
نقل قول:
شلام بر کلاه پیر و کهنه و پوسیده و مفلوک و بیچاره

لطفا منو گروهبندی کن میخوام دوباره درس بخونم پایه‌م قوی‌تر شه با نمره ۲۰ قبول شم برم کارآگاه مبارزه با مواد مخدر جادویی وژارت شم.
هر گروهی هم دوست داری منو بنداز. من اصلا دخالت نمی‌کنم. فقط تو گروه گریفندور ننداز چون دامبل گریفندوری بوده و موقع فصل گرم همیشه ریش‌هاش می‌ریخته و اونجا پر موی دامبله و من از اینکه وقتی دارم سوپ می‌خورم از توش موی دامبل دربیاد چندشم میشه.
توی هافلپاف هم ننداز. چون اسپراوت اونجا بود و دختر خیلی چرکی بود و همیشه زیر ناخناش پر از خاک و گل و کرم و کخ بود و من دوست ندارم وقتی تو رختخواب‌های خوابگاه می‌خوابم شته و کک بره تو جونم.
توی ریونکلاو هم ننداز. فلیت‌فیک دانش‌آموز اونجا بود و همیشه مریض بود و عطسه می‌کرد. الان کل ریونکلا پر از ویروس و میکرب‌های فلیت‌ویک کوتوله است.
دیگه غیر از اینا هر گروهی خواستی منو بنداز. من تو انتخابت دخالت نمی‌کنم کلاه پیر گودریک گریفندور.
راستی تو که دیدی راسته میگن کله گودریک شپش داشته؟!

درود بر تو فرزندم.

خوشحالم که از ذهنیتت نسبت به گروه ها بهم گفتی. این کار من رو برای انتخاب گروهت بسیار راحت می‌کنه. تو بدون شک باید بری به...

اسلیترین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: دوشنبه 6 اسفند 1403 15:37
تولد نقش: 1386/11/13
آخرین ورود: امروز ساعت 00:31
از: ت متنفرم غریبه نزدیک!
پست‌ها: 826
آفلاین
شلام بر کلاه پیر و کهنه و پوسیده و مفلوک و بیچاره

لطفا منو گروهبندی کن میخوام دوباره درس بخونم پایه‌م قوی‌تر شه با نمره ۲۰ قبول شم برم کارآگاه مبارزه با مواد مخدر جادویی وژارت شم.
هر گروهی هم دوست داری منو بنداز. من اصلا دخالت نمی‌کنم. فقط تو گروه گریفندور ننداز چون دامبل گریفندوری بوده و موقع فصل گرم همیشه ریش‌هاش می‌ریخته و اونجا پر موی دامبله و من از اینکه وقتی دارم سوپ می‌خورم از توش موی دامبل دربیاد چندشم میشه.
توی هافلپاف هم ننداز. چون اسپراوت اونجا بود و دختر خیلی چرکی بود و همیشه زیر ناخناش پر از خاک و گل و کرم و کخ بود و من دوست ندارم وقتی تو رختخواب‌های خوابگاه می‌خوابم شته و کک بره تو جونم.
توی ریونکلاو هم ننداز. فلیت‌فیک دانش‌آموز اونجا بود و همیشه مریض بود و عطسه می‌کرد. الان کل ریونکلا پر از ویروس و میکرب‌های فلیت‌ویک کوتوله است.
دیگه غیر از اینا هر گروهی خواستی منو بنداز. من تو انتخابت دخالت نمی‌کنم کلاه پیر گودریک گریفندور.
راستی تو که دیدی راسته میگن کله گودریک شپش داشته؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: یکشنبه 28 بهمن 1403 17:17
آفلاین
نقل قول:

فیلیوس فلیت‌ویک نوشته:
خب کلاه دوست داشتنی ( البته به نظر من یکمم عبوصی )
من فیلیوس فیلت ویک هستم
بنظر خودم آدم ترسویی نیستم ، نه اینکه شجاع باشما نه فقط ترسو نیستم .
از لحاظ هوش و استعداد هم یکی از دوستای جدیدم میگفت بنظرش میتونم توی دوئل آدم موفقی بشم ، البته خودمم همین فکر رو میکنم و خب نسبتا آدم باهوشی هستم .
همچنین به نجوم ، ستاره شناسی و صد البته به جادو علاقه دارم اما نه از نوع سیاهش .
اون دوستم که میگقت توی دوئل خوبم یچزه دیگه هم بهم گفته بود که شاید کمکت کنه اون بهم گفت « بخاطر قد کوتاه و جثه کوچولوم با نمکم »
آدم منظم و مرتبی هستم و هیچ جوره نمی تونم شلختگی رو تحمل کنم .

و در آخر هم خودم دوست دارم که توی گریفندور یا ریونکلاو باشم .
ممنون کلاه عبوص مهربون ♥

درود بر تو فرزندم!

توانایی تو در اجرای انواع و اقسام طلسم‌ها که در دوئل هم به کمکت خواهد اومد، منو سوق می‌ده به این سمت که ازت بخوام بری به...

ریونکلاو!

مرحله بعد: شرکت در کلاس‌های هاگوارتز!
فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی ریونکلاو هم فعالیت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: یکشنبه 28 بهمن 1403 13:51
تولد نقش: 1403/11/28
آخرین ورود: دوشنبه 29 بهمن 1403 22:09
از: بالا شهر لندن
پست‌ها: 5
آفلاین
خب کلاه دوست داشتنی ( البته به نظر من یکمم عبوصی )
من فیلیوس فیلت ویک هستم
بنظر خودم آدم ترسویی نیستم ، نه اینکه شجاع باشما نه فقط ترسو نیستم .
از لحاظ هوش و استعداد هم یکی از دوستای جدیدم میگفت بنظرش میتونم توی دوئل آدم موفقی بشم ، البته خودمم همین فکر رو میکنم و خب نسبتا آدم باهوشی هستم .
همچنین به نجوم ، ستاره شناسی و صد البته به جادو علاقه دارم اما نه از نوع سیاهش .
اون دوستم که میگقت توی دوئل خوبم یچزه دیگه هم بهم گفته بود که شاید کمکت کنه اون بهم گفت « بخاطر قد کوتاه و جثه کوچولوم با نمکم »
آدم منظم و مرتبی هستم و هیچ جوره نمی تونم شلختگی رو تحمل کنم .

و در آخر هم خودم دوست دارم که توی گریفندور یا ریونکلاو باشم .
ممنون کلاه عبوص مهربون ♥

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شروع یه زندگی مخفیانه 🕵🏼‍♂️
ارسال شده در: دوشنبه 15 بهمن 1403 19:24
آفلاین
نقل قول:

تری اسکرز نوشته:
سلام کلاه جون!
خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟
به شدت آدم ترسویی‌ام و صد البته که همیشه هم انکارش می‌کنم. اصلا مگه کسی هم هست که به ترسو بودن خودش اقرار کنه؟ اصلا کی گفته من ترسو‌ام؟
از بخش ترس و اینجور چیزا که بگذریم میرسیم به شانس به شدت دوست داشتنی و مثال زدنیم. بنده به صورت ۲۴ ساعته ۷ روز هفته به لطف اقبال بلندم در معرض انواع خطرات طبیعی، مصنوعی، انسانی، حیوانی، شبحی و غیره قرار دارم.
البته نمیدونم این موضوع رو گروهبندی تاثیر میذاره یا نه. صرفا گفتم بدونی هر لحظه ممکنه سقف رو سرمون خراب شه و سریع تر گروهو مشخص کنی تا بلایی سرت نازل نشده.
بنده از طرف اجداد پدریم نسل اندر نسل هممون ریونکلاوی بودیم؛ پس بی‌زحمت یه کاری نکن با این همه بدبختی لکه‌ی ننگ خونواده هم بشم و بذار برم پشت میز ریون بشینم. قول میدم بچه درسخونی باشم و روح بانو روونا رو شاد کنم.
همین دیگه! قربون لبه‌ی ریش ریش شده‌ت برم من؛ کار منو راه بنداز سریع تر برم که بقیه منتظرن.

درود بر تو فرزندم!

ببین شانس به کی رو آورده!

فکر کنم اینجا موقعیتیه که بالاخره می‌تونی بفهمی شاید اونقدرا هم که فکر می‌کنی بدشانس نیستی! چون دقیقا قراره بری همون گروهی که کل خاندانت داخلش بودن و خودت هم خواهانش هستی! برو به...

ریونکلاو!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی ریونکلاو هم فعالیت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: دوشنبه 15 بهمن 1403 13:32
تولد نقش: 1403/08/10
آخرین ورود: سه‌شنبه 25 شهریور 1404 07:22
از: کجا آمده‌ام، آمدنم بهر چه بود؟
پست‌ها: 16
آفلاین
سلام کلاه جون!
خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟
به شدت آدم ترسویی‌ام و صد البته که همیشه هم انکارش می‌کنم. اصلا مگه کسی هم هست که به ترسو بودن خودش اقرار کنه؟ اصلا کی گفته من ترسو‌ام؟
از بخش ترس و اینجور چیزا که بگذریم میرسیم به شانس به شدت دوست داشتنی و مثال زدنیم. بنده به صورت ۲۴ ساعته ۷ روز هفته به لطف اقبال بلندم در معرض انواع خطرات طبیعی، مصنوعی، انسانی، حیوانی، شبحی و غیره قرار دارم.
البته نمیدونم این موضوع رو گروهبندی تاثیر میذاره یا نه. صرفا گفتم بدونی هر لحظه ممکنه سقف رو سرمون خراب شه و سریع تر گروهو مشخص کنی تا بلایی سرت نازل نشده.
بنده از طرف اجداد پدریم نسل اندر نسل هممون ریونکلاوی بودیم؛ پس بی‌زحمت یه کاری نکن با این همه بدبختی لکه‌ی ننگ خونواده هم بشم و بذار برم پشت میز ریون بشینم. قول میدم بچه درسخونی باشم و روح بانو روونا رو شاد کنم.
همین دیگه! قربون لبه‌ی ریش ریش شده‌ت برم من؛ کار منو راه بنداز سریع تر برم که بقیه منتظرن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
✨The true sign of intelligence is not knowledge but imagination📜

ارسال شده در: جمعه 28 دی 1403 23:03
آفلاین
نقل قول:

علی بشیر نوشته:
خب کلاه فکر کنم نیازی به گفتن نیست خودت میدونی چه کارهای وحشتناکی کردم ولی نمیخواستم اینجور بشه ولع قدرت من رو کور کرده بود من جوون بودم میخواستم انتقام پدرم رو بگیرم ولی اون همه چیز من رو گرفت همه چیز الان تبدیل شدم به یک آدم شکست خورده که دنبال مردنه.
تنها امیدم راضی کردنه وزارت خونه برای اجازه فروش قالیچه های جادویی هست ولی کی رو مسخره میکنم معلوم اجازه نمیدن که تجارت بزرگ جارو پرنده ورشکست بشه؟
ولی فکر خوبیه می تونم راز تجارت بزرگ و انحصار طلبانه کارخونه های بزرگ چوب جارو رو که جادوگران تازه فارغ التحصیل شده رو با پول زیاد جذب و از اونها بیگاری میکشن یا از بین بردن درخت های جنگل برای چوبشون رو برملا کنم‌.

درود بر تو فرزندم!

بارزترین ویژگی‌ای که من در تو می‌بینم پشتکار زیادته! از آموزه‌هات در مدارس جادوگری مختلف گرفته تا تلاشت برای ثبت قالیچه جادویی. بنابراین بدون هیچ تردیدی ازت می‌خوام بری به...

هافلپاف!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی هافلپاف هم فعالیت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: جمعه 28 دی 1403 21:31
تولد نقش: 1403/10/06
آخرین ورود: جمعه 28 دی 1403 23:48
پست‌ها: 8
آفلاین
خب کلاه فکر کنم نیازی به گفتن نیست خودت میدونی چه کارهای وحشتناکی کردم ولی نمیخواستم اینجور بشه ولع قدرت من رو کور کرده بود من جوون بودم میخواستم انتقام پدرم رو بگیرم ولی اون همه چیز من رو گرفت همه چیز الان تبدیل شدم به یک آدم شکست خورده که دنبال مردنه.
تنها امیدم راضی کردنه وزارت خونه برای اجازه فروش قالیچه های جادویی هست ولی کی رو مسخره میکنم معلوم اجازه نمیدن که تجارت بزرگ جارو پرنده ورشکست بشه؟
ولی فکر خوبیه می تونم راز تجارت بزرگ و انحصار طلبانه کارخونه های بزرگ چوب جارو رو که جادوگران تازه فارغ التحصیل شده رو با پول زیاد جذب و از اونها بیگاری میکشن یا از بین بردن درخت های جنگل برای چوبشون رو برملا کنم‌.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 15 دی 1403 18:36
آفلاین
نقل قول:

آنید کوئین نوشته:

سلام به کلاه عزیز.
من دوباره برات مینویسم .
من یه دختر شاد و پرانرژی هستم ولی دوتا راز دارم قول بده پیش خودمون بمونه 🙏🏻

من عمه بزرگه لانگ باتم ام 🤫🤫
اشتباهیی یه سوسن عنبر تو معجونم ریختم اومدم به گذشته ....

دومیش از همه مهمتره من میتونم با حیوانات صحبت کنم ...

آره این دوتا بزرگترین رازهای منه 🤩
دومی خیلی سخت میتونم حفظ کنم یهو خودمو لو میدم مخصوصا وقتی دارم با هانتر ...هانتر کیه سگمه دیگه بحث میکنم یدفعه لو میرم .

کلاه عزیز ممنون میشم من بزاری هر گروهی بجز گریفیندور
من عاشق ماجراجورایی هستم و قراره کلی ماجراجویی داشته باشم
بریم که بترکونیم کلاه عزیزم ♥️😍

درود بر تو فرزندم.

آه... لانگ باتم... چه نام آشنایی... گروهبندی کردن تمام اعضای خاندانتون رو به خوبی به یاد میارم.
در وجودت سخت‌کوشی و وفاداری زیادی رو می‌بینم، و به خوبی می‌دونم به کدوم گروه تعلق داری.
برو به...
هافلپاف!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی هافلپاف هم فعالیت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: شنبه 15 دی 1403 17:55
تولد نقش: 1403/10/15
آخرین ورود: دوشنبه 3 شهریور 1404 16:41
پست‌ها: 7
آفلاین

سلام به کلاه عزیز.
من دوباره برات مینویسم .
من یه دختر شاد و پرانرژی هستم ولی دوتا راز دارم قول بده پیش خودمون بمونه 🙏🏻

من عمه بزرگه لانگ باتم ام 🤫🤫
اشتباهیی یه سوسن عنبر تو معجونم ریختم اومدم به گذشته ....

دومیش از همه مهمتره من میتونم با حیوانات صحبت کنم ...

آره این دوتا بزرگترین رازهای منه 🤩
دومی خیلی سخت میتونم حفظ کنم یهو خودمو لو میدم مخصوصا وقتی دارم با هانتر ...هانتر کیه سگمه دیگه بحث میکنم یدفعه لو میرم .

کلاه عزیز ممنون میشم من بزاری هر گروهی بجز گریفیندور
من عاشق ماجراجورایی هستم و قراره کلی ماجراجویی داشته باشم
بریم که بترکونیم کلاه عزیزم ♥️😍

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟