خلاصه:
یک فراابرچوبدستی وجود داره که لرد و ارتش تاریکی برای برای به دست آوردنش به وزارتخونه حمله کردند. سیریوس و ارتش روشنایی هم به دنبال محافظت از این فراابرچوبدستی هستند.بعد از ماجراهای فراوان، فراابرچوبدستی (فاچ) از دست هر دو گروه فرار میکنه. سیبل تریلانی که در ابتدا با گوی پیشگویی اش جای فاچ رو مشخص میکرده بعد از شکستن گوی پیشگویی اش، تسترال- جوجه تیغی رو ظاهر میکنه و ادعا میکنه تسترال جای فاچ رو میدونه...................................................
لرد نگاه عاقل اندر سیروسعلی به سیریوس انداخت و گفت:
- دیدی که! میگن که تسترال از سفید مفیدا خوشش نمیاد! بکش کنار باد بیاد!
سیریوس که خودش سگی بود برای جامعه جادوگرِی، رو به تسترال کرد و پرسید:
- هاپ هاپی هاااااپ هاپ؟
( میخوای بدم بچه ها تیغهاتو جوری تمییز کنن و صفا بدن که انگار تازه از مادر زاده شدی؟ بابا منم از خودتونم! سگتم تسترال جونم!)
بهرحال زبان سگی، زبانی با کلمات خلاصه شده فراوان بود و تنها با چند هاپ ساده مقصود را ادا میکرد. تسترال که تا حالا تیغهایش را کسی تمییز نکرده بود و تا آن لحظه کسی به او نگفته بود سگ اوست، قرمز شد و تیغ هایش برق زدند.
- هیییی هیییی ههههه هییییی ه!
( وایی! ماساژ تایلندی هم دارین؟ پدیکور هم میکنن؟ من دلم میخواد برم صفا!)
سیریوس که با کمترین تلاش ممکن پیروز شده بود، با احتیاط دستی به تیغهای تسترال کشید و او را به راهروی پشت آبدارخانه راهنمایی کرد. در حینی که سیبل داشت به دنبال تسترال جیغ میکشید، لرد به سمت رابستن برگشت و گفت:
- باهات حال نمیکنم!
رابستن که غافلگیر شده بود، گفت:
- چه ربطی داشتن به ما؟ چرا؟
- وایب خوبی نمیدی! سوسکت میکنم!
البته این یک تهدید توخالی نبود. لرد در همان لحظه چوبدستی اش را درآورد و رابستن را به ک سوسک سیاه حمام ( از آن پروازی ها) تبدیل کرد.
- یکی دیگه خار داشتن! ما چرا سوسک شدن؟ زندگی ما مادرپفک بودن!
- حرف نزن! پرواز کن و بپر بالای سر سیریوس! ما با تله پاتی مون با تسترال هماهنگ کردیم که ارتش سفید رو بفرسته دنبال نخود سیاه! تو هم برو مواظبش باش!
- لرد خفن بودن! ما شرمنده بودن! بعدا میشه دوباره رابستن شدن!
- حرف نزن! پیف پافت میکنیم ها!
به این ترتیب رابستن بال زد و روی سیریوس نشست که از اجرا شدن نقشه لرد مطمعن شود.
در همین جا از سیروسعلی دعوت میکنیم با آهنگ پس زمینه " مهره مار داری توی دلبری" در نبرد با موضوع حمام به ما بپیوندند!
( موضوع فقط حمومه!)