جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  55 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  169 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  179 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  289 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  195 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی
ارسال شده در: جمعه 8 فروردین 1404 20:32
نمایش جزئیات
آفلاین
کلاه عزیز درود بر شما
زیاد وقتتو نگیرم ، می‌دونی که چی می‌خوام و بهترین رو لحاظ می‌کنی.
باشد که اسلایترینی بمانم و رستگار شوم .

لطفا مراحل رو به ترتیبی که گفته می‌شه طی کن. قبل از رسیدن به گروهبندی دو مرحله دیگه باقی مونده که در قدم اول همونطور که تو ویرایش پست معرفی شخصیتت گفتم، باید به تاپیک پاتیل درزدار بری و از یکی از جادوگرانی که در اونجا حضور داره، راهنمایی بخواه تا راه ورود به کوچه دیاگون رو بهت نشون بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1404/1/9 1:59:13
«قدرت نه در فریاد، که در سکوتی‌ست که دیگران را وادار به اطاعت می‌کند...»
[پیوسته در سایه، اما همیشه در بازی]
پاسخ: سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 فروردین 1404 02:11
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر کلاه گروه‌بندی بزرگوار
برگشتم بالاخره ، این‌بار پرقدرت‌تر و مصمم‌تر می‌خوام که ادامه بدم جادو رو .
خسته‌ات نکنم ، می‌خوام که برم خونه . همواره خودمو یه اسلایترینی داشتم و رشد کردم .
باشد که بهترین تصمیم رو لحاظ کنی بزرگوار!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1403 20:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
سلااااااااام کلاه جون.ببخشید دوباره مزاحم شدما.ببین من حوصله ندارم میدونم تو هم حوصله نداری پس بزار رک و پوست کنده بهت بکم.یا من رو میذاری گریفیندور........یا من رو میذاری گیریفیندور.دیگه من حق انتخاب بهت دادما.به هر حال من خیلی پر انرژی و شوخ طبع و خوش خنده ام.خیلی هم شیطنت میکنم .همیشه خوشحال و شاد هستم اما امان از روزی که واقعا عصبی بشم.کسی حق نداره(جرئتشو نداره)به جز من خانواده و دوستانم رو اذیت کنه .بسکتبال هم کار میکنم و اهل مسابقه و شرط بندی.به شدت هم تیزبین هستم و مو رو از ماست میکشم بیرون.میدونی به مادری که معتقده مویی در غذا نیست چی میگن؟کومونیست
هاهاها.اینم یه جوک بیمزه.امیدوارم انتخاب خوبی بکنی(مثلا گیریفیندور).بایییییی

درود بر تو فرزندم!

ذهن شلوغی داری. این، کار رو برای این کلاه پیر سخت می‌کنه. ولی مهم‌ترین مسئله‌ای که می‌خوام بهش توجه کنم، شجاعت تو در حرف زدن هست. این باعث شدم بگم برو به ...

گریفیندور!

مرحله بعد: شرکت در کلاس‌های هاگوارتز!
فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی گریفیندور هم فعالیت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: چهارشنبه 22 اسفند 1403 21:58
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلااااااااام کلاه جون.ببخشید دوباره مزاحم شدما.ببین من حوصله ندارم میدونم تو هم حوصله نداری پس بزار رک و پوست کنده بهت بکم.یا من رو میذاری گریفیندور........یا من رو میذاری گیریفیندور.دیگه من حق انتخاب بهت دادما.به هر حال من خیلی پر انرژی و شوخ طبع و خوش خنده ام.خیلی هم شیطنت میکنم .همیشه خوشحال و شاد هستم اما امان از روزی که واقعا عصبی بشم.کسی حق نداره(جرئتشو نداره)به جز من خانواده و دوستانم رو اذیت کنه .بسکتبال هم کار میکنم و اهل مسابقه و شرط بندی.به شدت هم تیزبین هستم و مو رو از ماست میکشم بیرون.میدونی به مادری که معتقده مویی در غذا نیست چی میگن؟کومونیست
هاهاها.اینم یه جوک بیمزه.امیدوارم انتخاب خوبی بکنی(مثلا گیریفیندور).بایییییی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچ لذتی بالاتر از خندیدن نیست. حتی اگر به قیمت حرص خوردن بقیه باشه

ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 13:41
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
می‌دانم که تو ذهنم را می‌خوانی، پس اجازه بده از اول واضح باشم. من اینجا نیامده‌ام که یکی از خیلی‌ها باشم. من نیامده‌ام که در سایه‌ی دیگران رشد کنم، یا صرفاً دنبال مسیرهایی بروم که قبل از من ساخته شده‌اند. من اینجا هستم تا مسیر خودم را بسازم.

در زندگی یاد گرفته‌ام که دنیا به کسانی که منتظر می‌مانند، چیزی نمی‌دهد. هر چیزی که ارزش داشتن را دارد، باید به دست آورد. با هوش، با اراده، با زیرکی. شجاعت؟ بی‌فایده است اگر هوشمندانه نباشد. دانش؟ بی‌ارزش است اگر نتوان از آن استفاده کرد. قدرت؟ مهم‌ترین دارایی یک فرد است، اما فقط اگر بلد باشد چطور آن را حفظ کند.

من نیازی ندارم که این را مستقیم به تو بگویم، چون می‌دانم که تو از قبل پاسخ را می‌دانی. همیشه می‌دانی چه کسی به کجا تعلق دارد. همیشه کسانی مثل مرا تشخیص می‌دهی. پس تصمیمی بگیر که سزاوار من باشد.

_رابرت هیلیارد💚

درود بر تو فرزندم!

در ذهنت جاه‌طلبی بسیار زیادی می‌بینم. اشتیاق تو به قدرت تمام نشدنی‌ست. بدون شک برو به...

اسلیترین!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی اسلیترین هم فعالیت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 09:09
نمایش جزئیات
آفلاین

می‌دانم که تو ذهنم را می‌خوانی، پس اجازه بده از اول واضح باشم. من اینجا نیامده‌ام که یکی از خیلی‌ها باشم. من نیامده‌ام که در سایه‌ی دیگران رشد کنم، یا صرفاً دنبال مسیرهایی بروم که قبل از من ساخته شده‌اند. من اینجا هستم تا مسیر خودم را بسازم.

در زندگی یاد گرفته‌ام که دنیا به کسانی که منتظر می‌مانند، چیزی نمی‌دهد. هر چیزی که ارزش داشتن را دارد، باید به دست آورد. با هوش، با اراده، با زیرکی. شجاعت؟ بی‌فایده است اگر هوشمندانه نباشد. دانش؟ بی‌ارزش است اگر نتوان از آن استفاده کرد. قدرت؟ مهم‌ترین دارایی یک فرد است، اما فقط اگر بلد باشد چطور آن را حفظ کند.

من نیازی ندارم که این را مستقیم به تو بگویم، چون می‌دانم که تو از قبل پاسخ را می‌دانی. همیشه می‌دانی چه کسی به کجا تعلق دارد. همیشه کسانی مثل مرا تشخیص می‌دهی. پس تصمیمی بگیر که سزاوار من باشد.

_رابرت هیلیارد💚

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 16 اسفند 1403 19:07
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام کلاه گروه بندی.نمیدونم چطور شروع کنم.خب....
من عاشق رنگ بنفش و مشکی ام.بسکبال کار میکنم و از کوییدیچ متنفرم متاسفانه
همیشه در هر حالتی از دوستام دفاع میکنم حتی اگر به ضرر خودم تموم شه
ادم به شدت پر انرژی و فعالی هستم و همیشه عاشق کنجکاوی بودم.و حتی ممنکه دردسر های زیادی درست کنم تو مدرسه.ادم شجاعی هستم اما ترسو نشون میدم خودمو تا بقیه ازم سواستفاده نکنن.فوبیای ارتفاع دارم اما همیشه هم توی ارتفاع هستم و مامانم رو جون به لب میکنم.از دیوار راست هم بالا میرم

سلام.

اگه می‌خوای وارد ایفای‌نقش جادوگران بشی و دنیای جادویی هری پاتر رو به همون ترتیبی که هری از کودکی تا بزرگسالی طی کرد تجربه کنی، طرح ویژه سایت جادوگران با عنوان "فکر می‌کنی جادوگری؟" رو از دست نده.

قبل از این که به گروهبندی برسی، چند مرحله‌ی دیگه هست که باید انجام بدی و اینطور که می‌بینم خودت دو قدمشو جلو رفتی! کافیه دو مرحله دیگه رو هم طی کنی تا بتونی برای گروهبندی برگردی. پس منتظر انجام باقی مراحل تا رسیدن به گروهبندیت هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1403/12/17 12:53:09
هیچ لذتی بالاتر از خندیدن نیست. حتی اگر به قیمت حرص خوردن بقیه باشه

ارسال شده در: پنجشنبه 9 اسفند 1403 19:19
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
سلامم دوباره بر کلاه گروهبندی!
بابت مزاحمت نابهنگام دفعه پیش که به علت عجله ی من صورت گرفته بود معذرت میخوام.
احتمالا دیگه با من آشنا شدی ، اما من حرفایی که قبلا زدم رو دوباره تکرار میکنم که شاید تاثیر بیشتری بزارن ، تمام خانواده ی من گریفندوری هستن و میتونم بگم که نزار آبروم پیش خانوادم بره...
قراره اینجا کلی ماجراجویی داشته باشم ، خرابکاریای زیادی به بار بیارم و حسابی خوش بگذرونم
اگر بخوام در مورد نظر خودم بگم ، اصلا به اندازه ای که لیاقت هافلپاف رو داشته با شم با پشتکار و صبور نیستم ، به اندازه اسلیترین جاه طلب و بلندپرواز نیستم و به اندازه ریونکلاو باهوش نیستم ( شایدم باشم ، بهرحال کی میدونه؟)
حتی خیلیم شجاع نیستم ولی ترجیحم گریفندوره ، چون حس میکنم با روحیاتم و البته خانوادم بیشتر سازگاره
خلاصه که کلاه عزیزم ، بی صبرانه منتظر گروهبندیمم ، امیدوارم به اندازه من موافق باشی که اصلا هم توش دخالت نکردم!

درود بر تو فرزندم!

بیشتر از خودت در تو شجاعت می‌بینم. این کار رو برای من خیلی راحت می‌کنه. بدون شک برو به...

گریفیندور!

فراموش نکن همزمان می‌تونی در شهر لندن، کوچه دیاگون، قلعه هاگوارتز، سرسرای چهارگانه و تالار خصوصی گریفیندور هم فعالیت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: پنجشنبه 9 اسفند 1403 01:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلامم دوباره بر کلاه گروهبندی!
بابت مزاحمت نابهنگام دفعه پیش که به علت عجله ی من صورت گرفته بود معذرت میخوام.
احتمالا دیگه با من آشنا شدی ، اما من حرفایی که قبلا زدم رو دوباره تکرار میکنم که شاید تاثیر بیشتری بزارن ، تمام خانواده ی من گریفندوری هستن و میتونم بگم که نزار آبروم پیش خانوادم بره...
قراره اینجا کلی ماجراجویی داشته باشم ، خرابکاریای زیادی به بار بیارم و حسابی خوش بگذرونم
اگر بخوام در مورد نظر خودم بگم ، اصلا به اندازه ای که لیاقت هافلپاف رو داشته باشم با پشتکار و صبور نیستم ، به اندازه اسلیترین جاه طلب و بلندپرواز نیستم و به اندازه ریونکلاو باهوش نیستم ( شایدم باشم ، بهرحال کی میدونه؟)
حتی خیلیم شجاع نیستم ولی ترجیحم گریفندوره ، چون حس میکنم با روحیاتم و البته خانوادم بیشتر سازگاره
خلاصه که کلاه عزیزم ، بی صبرانه منتظر گروهبندیمم ، امیدوارم به اندازه من موافق باشی که اصلا هم توش دخالت نکردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 8 اسفند 1403 17:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلامم بر کلاه گروهبندی!
بنده میانا لیلی پاتر هستم
احتمالا باید با خانواده ی ما آشنا باشی ، فقط میتونم بگم که نزار آبروم پیش خانوادم بره...
اگر بخوام در مورد نظر خودم بگم ، اصلا به اندازه ای که لیاقت هافلپاف رو داشته باشم با پشتکار و صبور نیستم ، به اندازه اسلیترین جاه طلب و بلندپرواز نیستم و به اندازه ریونکلاو باهوش نیستم ( شایدم باشم ، بهرحال کی میدونه؟)

سلام.

اگه می‌خوای وارد ایفای‌نقش جادوگران بشی و دنیای جادویی هری پاتر رو به همون ترتیبی که هری از کودکی تا بزرگسالی طی کرد تجربه کنی، طرح ویژه سایت جادوگران با عنوان "فکر می‌کنی جادوگری؟" رو از دست نده.

قبل از این که به گروهبندی برسی، در مرحله اول برای این که ثابت کنی جادوگری باید براساس یکی از تصاویر کارگاه، داستانی در تاپیک کارگاه داستان‌نویسی ارسال کنی. از اونجا مرحله به مرحله راهنماییت می‌کنیم که در ادامه چه کاری باید انجام بدی.

منتظر انجام باقی مراحل تا رسیدن به گروهبندیت هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1403/12/8 18:10:55