سلامم بر کلاه گروهبندی!
بنده میانا لیلی پاتر هستم
احتمالا باید با خانواده ی ما آشنا باشی ، فقط میتونم بگم که نزار آبروم پیش خانوادم بره...
قراره اینجا کلی ماجراجویی داشته باشم ، خرابکاریای زیادی به بار بیارم و حسابی خوش بگذرونم
اگر بخوام در مورد نظر خودم بگم ، اصلا به اندازه ای که لیاقت هافلپاف رو داشته باشم با پشتکار و صبور نیستم ، به اندازه اسلیترین جاه طلب و بلندپرواز نیستم و به اندازه ریونکلاو باهوش نیستم ( شایدم باشم ، بهرحال کی میدونه؟)
حتی خیلیم شجاع نیستم ولی ترجیحم گریفندوره ، چون حس میکنم با روحیاتم و البته خانوادم بیشتر سازگاره
خلاصه که کلاه عزیزم ، بی صبرانه منتظر گروهبندیمم ، امیدوارم به اندازه من موافق باشی که اصلا هم توش دخالت نکردم!
سلام.
اگه میخوای وارد ایفاینقش جادوگران بشی و دنیای جادویی هری پاتر رو به همون ترتیبی که هری از کودکی تا بزرگسالی طی کرد تجربه کنی، طرح ویژه سایت جادوگران با عنوان "فکر میکنی جادوگری؟" رو از دست نده. 
قبل از این که به گروهبندی برسی، در مرحله اول برای این که ثابت کنی جادوگری باید براساس یکی از تصاویر کارگاه، داستانی در تاپیک کارگاه داستاننویسی ارسال کنی. از اونجا مرحله به مرحله راهنماییت میکنیم که در ادامه چه کاری باید انجام بدی.
منتظر انجام باقی مراحل تا رسیدن به گروهبندیت هستم.