جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  169 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  251 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: فعال‌ترین عضو فصل
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1403 02:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نتایج هفتاد و دومین دوره ترین‌ها، فعال ترین عضو فصل:

سیبل تریلانی: 4
ولدمورت: 1
آلبوس دامبلدور: 1

با تشکر از همه رای دهندگان عزیز.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1403 00:05
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

بابت تاخیر در رای‌دهی عذرخواهم! (من چرا اینو کپی نمی‌کنم؟!)

رای من هم سیبیل ترلاونی عزیزه! سیبل نه تنها خیلی پر شور برگشت، بلکه خیلی پرشور هم داره ادامه میده!

مرسیا و آفرینا!
لرد آف ماستش!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 22 اسفند 1403 20:41
نمایش جزئیات
آفلاین
به سیبل تریلانی رای میدم. مرلین نگهدار سیبیلای خوشگله باشه
همیشه کنارمون بمون و همینقدر فعال باش سیبیل. باشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 20 اسفند 1403 12:52
نمایش جزئیات
آفلاین
برای فعال‌ترین رای من می‌رسه به پیشگوی اعظم جادوگران یعنی سیبل تریلانی!

این که بعد از مدت‌ها برگردی سایت و به سرعت طوری باهاش وفق پیدا کنی که چپ و راست در حال رول زدن تو تمام فعالیت‌های در جریانش باشی که از هرکسی بیشتر مشارکت داشته باشی، ساده نیست اما سیبل با انگیزه فوق‌العاده‌ای که داشت تونست اینقد فعال ظاهر بشه!

امیدوارم همینطوری انگیزه بالاشو حفظ کنه و به ترکوندن ادامه بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 19:08
نمایش جزئیات
آفلاین
من به سالازار اسلیترین رای می‌دم‌. دائما ایونت، مسابقه و غیره برگزار می‌کنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در پایان روز می‌فهمیم که خیلی بیشتر از آنچه فکر می‌کردیم در توان داریم تحمل کرده‌ایم.
-فریدا کالو-
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 13:22
نمایش جزئیات
آفلاین
برای رنک فعال‌ترین عضو، می‌خوام رای من به کسی بره که نه‌تنها فعالیت ثابت و تاثیرگذاری داشته، بلکه در چندین بخش مختلف ایفای نقش و مدیریتی حضوری پررنگ داشته. ایونت دو هفته‌ای اخیر بدون شک یکی از نقاط قوت این فصل بود، با بیش از ۲۰۰ پست که فضای فوق‌العاده‌ای برای نوشتن و تعامل ایجاد کرد. کسی که این ایونت رو برنامه‌ریزی و مدیریت کرد و خودش هم در اون پست‌های قوی و جذابی زد، نشون داد که چقدر در ایفای نقش حرفه‌ای و خلاقه.

اما فعالیتش فقط به همین محدود نشد. در سطح ایفای نقش، چه به سبک دارک نویسی ( )، چه در پست‌های عادی، حضورش همیشه کیفیت خاص خودش رو داشته و باعث جذابیت بیشتر سوژه‌ها شده. از طرف دیگه، وقتی به زحماتی که برای ارتش تاریکی و مرگخواران کشیده و فعالیت مستمرش در تالار اسلیترین نگاه می‌کنم، بدون شک یکی از برجسته‌ترین اعضای این فصل بوده.

با در نظر گرفتن همه‌ی این‌ها، رای من برای فعال‌ترین عضو این فصل به لرد ولدمورت می‌رسه، چون فعالیتش فقط در کمیت نبوده، بلکه تاثیرگذاری و کیفیت بالایی هم داشته.

---
با اینکه رای من به لرد ولدمورت داده شده، اما نمی‌شه از فعالیت‌های سیبل تریلانی و آلنیس اورموند چشم‌پوشی کرد. هر دوی این افراد، هم در ایونت جنگ وزارت‌خانه و هم در سایر بخش‌های ایفای نقش، حضور پررنگ و پست‌های باکیفیتی داشتن که فضای سوژه‌ها رو جذاب‌تر و پویا‌تر کرده. بدون شک، نقش‌آفرینی و تلاششون در این فصل کاملاً قابل‌تقدیره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه‌چیز را می‌فهمم… جز آنچه باید احساس شود.
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 08:02
نمایش جزئیات
آفلاین
من می‌خواستم این رای رو به داداشیم بدم، یعنی آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور!

دلیلش هم اینه که داداشی که قبلش مرگ بود توی این چند ماه خیلی نسبت به قبلش فعالیت بیشتری داشته. چیزی که هست اینه که فعالیت پشت صحنه چیزیه که غالبا دیده نمی‌شه. ولی خب داداشی تو این ماه خیلی تلاش کرده. به جز فعالیت ظاهری و پست زدن، معاون وزارت بوده و توی تالار هم کمکم کرده و خلاصه که من تلاش بسیاری از داداشی دیدم!
همین دیگه...
بیشتر بگم دیگه تکرار مکررات میشه!

پ.ن: از کلمه‌ی جدیدی که یاد گرفتم خوشتون اومد؟ خیلی بامزه است که یه عالمه "ر" داره! تکرار مکررات! تو یکی از کتابای داداشی که یواشکی داشتم می‌خوندمش پیداش کردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 03:19
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
انتخاب سخته ها. من طی یک الگوریتم پیش میرم. توی غیر از ایفای نقش که فعالیت خاصی رو شاهد نبودیم. البته قطعا باید به زحمات دوریا بلک و تیم ترجمه اشاره کرد. توی فعالیت‌های ایفای نقشی این فصل مهم‌ترین رویدادی که داشتیم چی بود؟ حمله به وزارتخونه؟ خب پس میریم ببینیم اونجا چه خبر بوده.

خود لرد که هم زحمت اداره رویداد رو میکشید و هم در رویداد شرکت میکرد. واقعا اشاره به ایشون لازمه. سیریوس بلک () و سالازار اسلیترین هم حضور درخشانی توی جنگ داشتن. البته جناب سالازار در هاگوارتز و اداره اونجا واقعا درخشان عمل کردن. اما فعال‌ترین جنگ سبیل تریلانی و گابریل دلاکور بودن.

متاسفانه گابریل که البته الان گابریلا هستش () رو نمیشه بهش رای داد. پس رای خودمو رو میدم به سیبل تریلانی. امیدوارم همیشه درکنارمون باشه و شاهد فعالیت هاش باشیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

فعال‌ترین عضو فصل
ارسال شده در: یکشنبه 19 اسفند 1403 01:36
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام!

هفتاد و دومین دوره ترین‌های سایت جادوگران برای انتخاب بهترین‌های فصل زمستان 1403 آغاز شده‌است و از تاریخ 19 تا 22 اسفند ادامه خواهد داشت.

برای انتخاب فعال‌ترین عضو در ایفای نقش، ترجیحا با ذکر دلیل، نام فرد مورد نظر خود را بر اساس معیارهایتان از فعال‌ترین عضو ایفای نقش جادوگران در طول این فصل بیان کنید.

هر عضوی که توانسته است فعالیت مفید و با کمیت بالایی را در ایفای نقش داشته باشد، می‌تواند انتخاب شما برای این عنوان باشد.

توجه داشته باشید که در این دوره ترین ها، هیچ کدام از اعضا نمی توانند به گابریلا پرنتیس در سمت مدیر کل، و رابستن لسترنج و اسکورپیوس مالفوی در سمت مدیران ایفای نقش این فصل رای بدهند.

موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رابستن لسترنج در 1403/12/20 12:00:15