جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  245 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  164 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  194 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: گفتگو با ناظران تالار اصلی
ارسال شده در: چهارشنبه 14 خرداد 1404 17:05
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود بر دوریا و مدیریت خَفَنَش

نقل قول:

من تمام بخش‌های مطالب هواداران هری پاتر رو نگاه کردم و ما فقط یک تاپیک داشتیم که مشخصا به معجون شانس اشاره داشت و به طور کلی به ساخت معجون‌ها و غیره نپرداخته بود و اون هم تاپیک اگر هرمیون معجون خوش شانسی خورده بود پس چطوری اینقدر راحت سرکار موند؟

خیلی ممنون که وقت گذاشتی. چه تاپیک جالبی پیدا کردی! اون دوستمون بیست سال پیش در سال 84 اون تاپیکو زده و جوابی هم بهش داده نشده.

نقل قول:

من نمی‌دونم دقیقا سوالت چیه اما اگر سوالت کلی هست و به حادثه‌ی خاصی در داستان‌ها اشاره نداره، در بخش جادو و جادوگری تاپیکش رو بزن و اگر مربوط به اتفاق خاصی هست در تالار اصلی تاپیکش رو بزن. مثلا میتونه تاپیک به حالت 《نقش معجون شانس در حوادث دنیای هری پاتر》باشه که میره تالار اصلی یا چیزی مثل 《عواقب استفاده از معجون شانس》 باشه که میره بخش جادو و جادوگری.

مرسی از توضیحات کامل و حدس دقیقی که زدی:
دقیقا سوالم همین "عواقب استفاده از معجون شانس" بود

البته یه کم مقدمه هم داشت:
"در کتاب های فانتزی همیشه مواردی وجود دارن که میتونن کل داستان را به هم بزنند و طبیعتا نویسنده ها همیشه توجیهی آورده اند و آن ها را ممنوع کرده اند. به عنوان مثال در کتاب های هری پاتر موردی مثل "زمان برگردان" وجود داشت که خیلی محدود در داستان استفاده شد و بعد هم در جنگ وزارتخانه، همه زمان برگردان ها نابود شد.
اما شاید جالب ترین مورد در این زمینه، "لیکوئید لاک" یا همان "معجون شانس" است که فقط یک بار و بصورت موثر توسط هری در داستان استفاده شد. منتها من یادم نمیاد چه دلیلی و چه محدودیتی برای استفاده نکردن مکرر از این معجون آورده شده بود؟! نحوه ساخت خیلی سخت؟ یا بقول دوریا، عواقب وحشتناک؟ شما یادتون میاد؟"

اگرم میخواستیم شاخ و برگش بدیم میتونستیم تو تاپیک یه لیست از این موارد خیلی خاص جمع آوری بشه و دلیل استفاده نکردن مکرر از آن ها هم گفته شده و شاید بعدا بصورت مقاله استفاده بشه.

نمیدونم اگه بنظرت ارزش تاپیک زدن رو داره اینکارو خودت انجام بده یا بگو من انجام بدم، اگر هم نه که در هر صورت ممنوع از وقتی که گذاشتی و جوابی که دادی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 خرداد 1404 22:38
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر بردلی و ایده‌های جذابش!

من تمام بخش‌های مطالب هواداران هری پاتر رو نگاه کردم و ما فقط یک تاپیک داشتیم که مشخصا به معجون شانس اشاره داشت و به طور کلی به ساخت معجون‌ها و غیره نپرداخته بود و اون هم تاپیک اگر هرمیون معجون خوش شانسی خورده بود پس چطوری اینقدر راحت سرکار موند؟
هست که فکر نمی‌کنم سوالت در این مورد باشه. اما به هرحال چون تاپیک جالبی بود گفتم اینجا بیارمش.

من نمی‌دونم دقیقا سوالت چیه اما اگر سوالت کلی هست و به حادثه‌ی خاصی در داستان‌ها اشاره نداره، در بخش جادو و جادوگری تاپیکش رو بزن و اگر مربوط به اتفاق خاصی هست در تالار اصلی تاپیکش رو بزن. مثلا میتونه تاپیک به حالت 《نقش معجون شانس در حوادث دنیای هری پاتر》باشه که میره تالار اصلی یا چیزی مثل 《عواقب استفاده از معجون شانس》 باشه که میره بخش جادو و جادوگری.

اگر سوال دیگه‌ای داشته‌ای حتما بپرس.
موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
All sins are attempts to fill voids
ارسال شده در: دوشنبه 12 خرداد 1404 20:34
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام

پیرو راهنمایی دوریا بلک:

ما در گذشته در مورد همه نوع موضوع هری پاتری از شیر مرغ گرفته تا پیژامه مرلین در تالار اصلی و اسرار بحث کرده بودیم و بعیده به معجون شانس نپرداخته باشیم اما من از نوار جستجو که سرچ کردم نتونستم تاپیکی که مربوط به "معجون شانس" باشه پیدا کنم. بنابراین اگه شما دسترسی دارید و تاپیکی با این موضوع وجود داره لطفا لینکشو به من بدید تا من مطلبو اونجا بنویسم وگرنه که یه تاپیک جدید بزنم و سوالمو بپرسم. اگه نیازه بگید که سوالمو اول اینجا مطرح کنم.

ممنونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: گفتگو با ناظران تالار اصلی
ارسال شده در: جمعه 27 بهمن 1402 14:56
نمایش جزئیات
آفلاین
احتمالا خیلیامون وقتی کتابای هری پاترو می خوندیم، به این فکر می کردیم که در حق بعضی از شخصیتا، ظلم شده و لایق این حجم از نفرتی که دریافت می کنن، نیستن.
به نظر شما در حق چه شخصیتایی ظلم شده؟ اگه جای رولینگ بودین، راجع به چه شخصیتایی دیدگاه متفاوتی ایجاد می کردین؟
خوشحال می شم نظراتتونو باهام در میون بذارین❤❤
اگه ممکنه این متن جایگزین شه، ممنون میشم.

ویرایش ناظر: جایگزین شد.
موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دوریا بلک در 1402/11/27 18:26:28
من به آمار زمین مشکوکم...
اگر این سطح، پر آدمهاست...
پس چرا اینهمه دلها تنهاست؟
ارسال شده در: شنبه 21 بهمن 1402 21:53
نمایش جزئیات
آفلاین
دومینیک! سلام!

در صورتی که میخوای تغییری در تاپیک ایجاد بشه لطفا این کار رو بکن که یه پست جدید بزن و توضیحاتی که میخوای رو بده (مثلا میتونی برای موضوع مثال بزنی) اینطوری تاپیک هم بالا میاد و بقیه می‌بیننش و همینطور متن ویرایش شده‌ای که میخوای زده بشه رو برای من بفرست تا اولین پست رو تغییر بدم. (اینجا هم میتونه توضیحات کلی‌ت باشه.)

موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 بهمن 1402 18:25
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید، میشه تاپیک شخصیت های درک نشده هری پاتر رو حذف کنین؟ حس می کنم بیانم خوب نبوده و الان نمی تونم پست شروعو ویرایش کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 بهمن 1402 17:56
نمایش جزئیات
آفلاین
پاتریشیا، عضو فعال سایت! سلام!

بابت ایده‌های خلاقانه‌ای که می‌دی ازت ممنونم. میتونی این تاپیک رو بزنی فقط لطفا در اولین پستی که می‌زنی، بدون تمرکز بر یک شخصیت خاص از کتاب، توضیح بده که هدف تاپیک چیه و بعد در تاپیک بعدی نظر خودت رو در مورد هر کدوم از شخصیت‌ها که می‌خوای بنویس. در صورتی که در این مورد سوالی داشتی، حتما برام جغد بفرست.

موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 بهمن 1402 19:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ناظر محترم!
من یک ایده برای این تالار دارم؛ ایده‌م اینه که یه تاپیک زده بشه برای گفت‌وگو درباره ی اینکه اگه جنسیت شخصیت های هری پاتر فرق می کرد داستان چی می شد، چه جوری ماجراها اتفاق می افتاد. منظورم اینه که اگه هری پاتر پسره، ما توی این تاپیک درباره ی این حرف بزنیم که اگه هری پاتر دختر بود چی می شد.
امیدوارم تایید بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
با یه کتاب می‌شه دور دنیا رو رفت و برگشت، فقط کافیه بازش کنی.
ارسال شده در: شنبه 30 دی 1402 19:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

بابت مطرح کردن ایده‌تون خیلی ممنونم.
تاپیک‌هایی که در مورد یک شخصیت خاص و یک جنبه از اون کاراکتر هستن، معمولا خیلی زیاد پست نمی‌خورن و بعد از یکی دو پاسخ، دچار خاک گرفتگی میشن. برای همین متاسفانه با زدن یک تاپیک مخصوص پرسی ویزلی و اجحافی که در حقش شده نمی‌تونیم موافقت کنیم.

اما ایده‌ی شما باعث شد این فکر به ذهن بیاد که آیا تاپیکی در مورد «شخصیت‌های درک نشده‌ی هری پاتر» داریم یا نه و خب چنین تاپیکی رو در سایت نداریم. بنابراین اگر تمایل داشتید، می‌تونین چنین تاپیکی رو در همین انجمن باز کنین و اولین شخصیتی که قراره بررسی بشه رو پرسی ویزلی بذارید. بعد از اون بقیه‌ی اعضا هم می‌تونن در مورد اینکه آیا در حق پرسی ویزلی و بقیه‌ی شخصیت‌ها اجحاف شده و جزو شخصیت‌های درک نشده هستن یا نه نظر خودشون رو بگن. (در صورتی که تمایل داشتین اینکارو بکنین ممنون میشم تا در اولین پست توضیح بدین که این تاپیک برای بررسی این موضوع هست که کدوم یکی از شخصیت‌های هری پاتر به خوبی درک نشدن و در حقشون جفا شده و بعد پستی که میخواین در مورد پرسی بزنین رو بفرستین.)

دومین کاری که می‌تونید بکنید اینه که در کارگاه فن فیکشن نویسی، از دیدگاه پرسی و افکار و احساساتی که داره یک داستان (فن فیکشن) بنویسید. نوشتن فن فیکشن به صورت کلی در انجمنش آزاد هست و نیازی به مجوز نداره. (گرچه اعضا وقتی میخوان فن فیکشنی رو ارسال کنن قبلش به ناظرین اطلاع می‌دن که خیلی از این بابت ازشون ممنونیم.)

باز هم از بابت ایده‌ای که دادین ممنونم و امیدوارم دوباره شما رو اینجا ببینم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 30 دی 1402 17:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام. ببخشید، مجوز می خواستم برای زدن تاپیکی در مورد بررسی شخصیت پرسی ویزلی. راستش به نظرم در حقش جفا شده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!