نقل قول:
من تمام بخشهای مطالب هواداران هری پاتر رو نگاه کردم و ما فقط یک تاپیک داشتیم که مشخصا به معجون شانس اشاره داشت و به طور کلی به ساخت معجونها و غیره نپرداخته بود و اون هم تاپیک اگر هرمیون معجون خوش شانسی خورده بود پس چطوری اینقدر راحت سرکار موند؟
خیلی ممنون که وقت گذاشتی. چه تاپیک جالبی پیدا کردی! اون دوستمون بیست سال پیش در سال 84 اون تاپیکو زده و جوابی هم بهش داده نشده.
نقل قول:
من نمیدونم دقیقا سوالت چیه اما اگر سوالت کلی هست و به حادثهی خاصی در داستانها اشاره نداره، در بخش جادو و جادوگری تاپیکش رو بزن و اگر مربوط به اتفاق خاصی هست در تالار اصلی تاپیکش رو بزن. مثلا میتونه تاپیک به حالت 《نقش معجون شانس در حوادث دنیای هری پاتر》باشه که میره تالار اصلی یا چیزی مثل 《عواقب استفاده از معجون شانس》 باشه که میره بخش جادو و جادوگری.
مرسی از توضیحات کامل و حدس دقیقی که زدی:
دقیقا سوالم همین "عواقب استفاده از معجون شانس" بود

البته یه کم مقدمه هم داشت:
"در کتاب های فانتزی همیشه مواردی وجود دارن که میتونن کل داستان را به هم بزنند و طبیعتا نویسنده ها همیشه توجیهی آورده اند و آن ها را ممنوع کرده اند. به عنوان مثال در کتاب های هری پاتر موردی مثل "زمان برگردان" وجود داشت که خیلی محدود در داستان استفاده شد و بعد هم در جنگ وزارتخانه، همه زمان برگردان ها نابود شد.
اما شاید جالب ترین مورد در این زمینه، "لیکوئید لاک" یا همان "معجون شانس" است که فقط یک بار و بصورت موثر توسط هری در داستان استفاده شد. منتها من یادم نمیاد چه دلیلی و چه محدودیتی برای استفاده نکردن مکرر از این معجون آورده شده بود؟! نحوه ساخت خیلی سخت؟ یا بقول دوریا، عواقب وحشتناک؟ شما یادتون میاد؟"
اگرم میخواستیم شاخ و برگش بدیم میتونستیم تو تاپیک یه لیست از این موارد خیلی خاص جمع آوری بشه و دلیل استفاده نکردن مکرر از آن ها هم گفته شده و شاید بعدا بصورت مقاله استفاده بشه.
نمیدونم
اگه بنظرت ارزش تاپیک زدن رو داره اینکارو خودت انجام بده یا بگو من انجام بدم، اگر هم نه که در هر صورت ممنوع از وقتی که گذاشتی و جوابی که دادی.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج