جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  251 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: جادوگر فصل بهار
ارسال شده در: جمعه 13 تیر 1404 19:46
نمایش جزئیات
آفلاین
پایان ترین‌های فصل بهار 1404

رأی‌گیری‌ این دوره از ترین‌ها با مشارکت ارزشمند اعضای سایت جادوگران به پایان رسید. هدف از این فرایند، شناسایی افرادی بود که در طول فصل گذشته بیشترین تأثیر را در بخش‌های مختلف سایت داشته‌اند؛ چه در ایفای نقش، چه در فعالیت‌های گروهی، یا حتی در جلب توجه دیگران!
از همه‌ی جادوگران، ساحرگان، جن‌ها، شبح‌ها، ماگل‌زاده‌ها، و حتی اون موجود مرموزی که فقط ساعت ۳ شب آنلاین میشه، بابت شرکت در رأی‌گیری‌ترین‌ها تشکر می‌کنیم. تمامی آرا با دقت بررسی شدند و نتایج نهایی بر اساس بیشترین رأی اعلام می‌شوند.

و این هم نتایج:

سیریوس بلک: 1 رای
هلگا هافلپاف: 8 رای
سالازار اسلیترین: 2 رای

جادوگر فصل بهار: هلگا هافلپاف

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه‌چیز را می‌فهمم… جز آنچه باید احساس شود.
ارسال شده در: جمعه 13 تیر 1404 15:19
نمایش جزئیات
شغل
آنلاین
سالازار اسلیترین

دلیلش واضحه

یکی از ستون‌های اصلی رول پلیینگ سایت و در واقع شاید علت انسجام فوق‌العاده‌ای که در حال حاضر شاهدش هستیم، سالازار عزیز هستن که تونستن نقش بسزایی داشته باشند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گلرت گریندلوالد در 1404/4/13 15:23:12
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 13 تیر 1404 14:57
نمایش جزئیات
آفلاین
سلاااام!
منم به مامی هلگا رای میدم. توضیحات رو بقیه گفتن دیگه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
ارسال شده در: جمعه 13 تیر 1404 13:43
نمایش جزئیات
آفلاین
درود.

اقدامات بسیار خوب و متعددی این فصل انجام شد. مسابقه درون گروهی و همچنین جام آتش! اما تغییر فضای سایت برجسته ترین و شاید بزرگترین اقدام این فصل و فصل‌ها و سال‌های گذشته بوده و خواهد بود. پس لازم میدونم از تمامی عوامل علی الخصوص سیریوس بلک عزیز، هلگا هافلپاف عزیز، گابریلا پرنتیس عزیز، ماروولو گانت عزیز و سالازار اسلیترین عزیز و تمامی عزیزانی که موثر بودن و من نمی‌دونم تشکر کنم. طبیعتا رای من هم یکی از این عزیزان خواهد بود و انتخاب من موسس عزیز و بزرگوار، هلگا هافلپاف عزیز هست. هلگا نه تنها با مشغله‌هایی که توی زندگی خودش داشت سایت رو گردن گرفت، بلکه در زمینه ایفای نقش و ایده دهی هم فعال بود. ازش متشکرم و امیدوارم همچنان پرقدرت ادامه بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 تیر 1404 18:54
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
من نتونستم انتخاب کنم بینشون. بنابراین، جفتش! سیریوس و هلگا. توضیح نداره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 11 تیر 1404 19:18
نمایش جزئیات
آفلاین
با توجه به اینکه فکر می کنیم تغییر سایت نقطه عطف فصل بهار بوده، جا داره از هلگا هافلپاف، سیرویس بلک و گابریلا پرنتیس در این زمینه تشکر کنیم.( مطمعنا دوستان دیگری هم هستن که زحمت کشیدن، از همشون متشکرم و عذرخواهی میکنم که همه رو نام نمی برم.)

به همین دلیل هم می خواهیم برای این عنوان به مامی هلگا رای بدیم. خلاقیت، مسئولیت پذیری، تعامل سازنده و درست با اعضای سایت و البته و صد البته نوشته های زیبا علت رای ما هستند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
ارسال شده در: دوشنبه 9 تیر 1404 23:52
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سالازار، هلگا، گابریلا. به نظرم این مثلث طلایی هرسه نفرشون لایق جادوگر فصل هستند. برام انتخاب سختیه. رایم به احتمال قوی خود گابریلا بود که از نزدیک همه پیگیری‌ها و زحماتش رو می‌دیدم. اما چه میشه کرد که کنار کشیده از این عرصه. اینبار میخوام به هلگا هافلپاف رای بدم که در زمان آپدیت سایت همیشه کنارم بود و کمک بسیاری کرد و در سه ماه گذشته هم فعالیت خفنی در شبکه‌های اجتماعی، مسائل فنی و ایفای نقش و ... داشت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: دوشنبه 9 تیر 1404 00:32
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
رای دادن تو این بخش واقعا برام سخته. گزینه های خیلی خوبی این فصل داشتیم. سالازار که با ایونت ها و فعالیت هایی که میذارن همیشه باعث فعال شدن سایت میشه. سیریوس و هلگا که با تغییرات سایت و قالب حسابی ترکوندن.
در نهایت این فصل رایم رو به هلگا هافلپاف میدم که زحمات زیادی برای سایت کشید و همزمان انقدر پا به پای من تو ایونت ها اومد که گوی پیشگویی سوزوندم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: یکشنبه 8 تیر 1404 12:13
نمایش جزئیات
آفلاین
درود. بابت رای جادوگر ماه نیاز به تفکر داشتیم. ولی حقیقتا نظرمون رو بانو هلگا هافلپافه. دلیلشم اصلا به این ربطی نداره که ایشون علاقه ای به قهوه خوری نشون دادن. به خودمون مربوطه دلایلش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: یکشنبه 8 تیر 1404 02:31
نمایش جزئیات
آفلاین
این فصل قابل توجه‌ترین اتفاقی که برای سایت افتاد، تغییر قالب و آپدیت زوپس بود که تو این زمینه هر دوی سیریوس و هلگا حسابی زحمت کشیدن و براش وقت گذاشتن. اگه می‌تونستم به دو نفر رای بدم، قطعا به جفتشون همزمان رای می‌دادم! ولی چون فقط یه حق رای دارم، مجبورم یکیو انتخاب کنم و رای من به هلگا هافلپاف می‌رسه که همزمان تلاش کرد شبکه‌های اجتماعی سایت رو فعال کنه و تو ایفای نقش هم فعال بود.

از جفتتون بابت وقتی که برای سایت گذاشتین بیشتر از اون‌چه که فکرشو بکنین ممنونم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅