پروفسور اجازه؟

من خیلی در این مورد فکر کردم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که شما دارین تاریخ رو تحریف میکنین.

عه نه چیزه... لطفا بذارین توضیح بدم.

ببینین ملت حتی این که شما گفتین مرلین الان در غیبت نیست و گاهی به اتاق مخصوصش تو خوابگاه گریفیندور مراجعه میکنه و این همه شاهد گریفیندوری براش هست رو هم باور نکردن، برای همینه که میگم تاریخ تحریف شده و اصلا غیبتی در کار نبوده.

بله درست شنیدین. کتاب هم در مورد حال و هم در مورد گذشته دروغ گفته.

مرلین در اصل هیچوقت در غیبت صغری هم نبوده چه برسه به کبری! مرلین همیشه بوده حتی وقتی که نبوده! در اینجا اشاره میکنیم به جملهی معروف "هستم ولی خستهم!" که مصداق بارز مرلین در دورانی که ازش با عنوان غیبت یاد میشه هست.
حالا شاید بپرسین خسته از چی؟ اینو فقط امثال من که جادوگرای معروفی هستن درک میکنن و خیلی راحت نیست که بقیه که چنین تجربهای نداشتن، درک درستی از این موضوع داشته باشن.
حقیقت اینه که مرلین خسته بود از این همه زیر ذرهبین قرار گرفتن و مورد توجه بودن! اون نیاز به خلوتی داشت که هربار یکی پا برهنه نپره وسطش. درست مثل حس و حال روحی که مدام ملت از وسطش در حال عبور و مرورن. 
البته مرلین از این مورد هرگز نتونست خلاص بشه، چون جادوگران و ساحرگان در سرتاسر جهان مدام اونو به دلایل مختلف یا قسم میدن، یا ازش چیزی میخوان یا...، ولی حداقل همین که به صورت فیزیکی دوری بجویه و بتونه در حالی که لم داده و خستگی به در میکنه شنواش باشه خودش خیلی پیشرفت بزرگیه! نه؟ ملاحظه بفرمایین مرلین رو در عالم ملکوتی:

هرچند بعد از کمی استراحت و چُرت زدن، بعدش باید بره به پروندههای بزرگی که از درخواستهای ملت اومده رسیدگی کنه! حتی اگه حضوری نمیره میتونه با یه حکم رو کاغذ مشخص کنه چی بشه که؟

مرلین بعد از این همه سال زندگی در دنیا و رسیدگی به امور جادوگران و ساحرگان، دیگه فقط اینطور نبود که اسمش رو همه بشناسن، بلکه چهرهش هم به خاطر حضور مداوم در بین مردم تو ذهن همه ثبت شده بود. اون گردهماییهای زیادی برگزار میکرد تا از جدیدترین جادوهاش رونمایی کنه و همه رو انگشت به دهن کنه.

همهی اینا باعث شده بود مرلین هرجا پا میذاشت، از در و دیوار ملت بریزن سرش. یکی ریش مرلین رو میخواست برای گرو گذاشتن، یکی عاشق خودش بود و دست به لپش میکشید، یکی فکر میکرد دستشو به لباس و کلاهش بزنه متبرک میشه و...

خب روونا وکیلی شما هم بودین از یه جایی به بعد خسته نمیشدین؟ البته مرلین خیلی زودتر از اینا خسته شده بود، ولی تحمل کرد. هی تحمل کرد. اینقد تحمل کرد که دیگه تحملش تاب شد و
بالاخره نوبتیم که باشه نوبت فرشتهها بود تا از این موجود برازندهی عالم بهره ببرن. مرلین برای فرشتگان هم کم نمیذاشت و هر از گاهی با موسیقی شبانهش فرشتگان رو به وجود میاورد تا براش کف مرتب بزنن، عشق بپراکنن و مشتاقانه به آوای موسیقی و خوانندگیش گوش فرا بدن.

ولی این به معنای غیبتش در زمین نبود. شاهد زمان حالش علاوه بر شما و تمام گریفیندوریا، من هستم! بله خودم. دختر روونا ریونکلاو کبیر شهادت میده. خواهش میکنم از جاتون بلند نشین. شرمنده میکنین.

درسته که من خاطرهی بسیار محوی از این واقعه دارم، ولی تقریبا مطمئنم یک بار با جفت چشمای خودم دیدم که از اون بالا مرلین میآیه! پس من با اطمینان میگم که به دفعات در این دورانی که بعنوان غیبت ازش یاد میشه، آسمون یهو سوراخ میشده و مرلین برای جادوگران و ساحرههای بسیاری از اون بالا سر میرسیده. اینطوری:

ولی چون الان مرلین ازش فقط اسم مونده و چهرهش رو خیلیا نمیشناسن چون پروفسور بینز کلاسای تاریخ جادوگریش اینقد خستهکنندهس که تقریبا هیچکس بهش گوش نمیده چه برسه به این که تصویری نگاه کنه، مرلین چهرهش از یادها رفته و حتی کسایی که مستقیم با مرلین برخورد دارن هم ممکنه باور نکنن اینی که از اون بالا اومده واقعا خود مرلین بوده و برای همین شایعه غیبتش بیش از پیش مورد تایید همگان قرار گرفته.
پس در این دوران که اصلا هم غیبت نبوده، علاوه بر استراحت کردن در عالم ملکوتی، حالی به فرشتهها دادن و رسیدگی به درخواستای ملت، این یکی از غالبترین کاراییه که مرلین در این دوران میکنه که خودش کلی کار و "حضور داشتن" محسوب میشه! بالاخره نهتنها عظیمت از آسمون به زمین کار راحتی نیست، بلکه رسیدگی به امور این همه جادوگر و ساحرهی نیازمند نه از نظر کمی و نه از نظر کیفی، کم چیزی نیست!
پس مرلین همواره در زمین حضور داشته و داره و خواهد داشت، حتی اگه شما نفهمین و نبینین یا متوجه نشین! حالا یا خودش با اشتیاق تصمیم میگیره برای کسی که به ریش، پیژامه یا هرچیز دیگهش توصل کرده به صورت فیزیکی حضور به عمل برسونه، یا این که به زور یه فرشته پرتش میکنه پایین!

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

) فراموش نکنید که این پاسخها باید به سوژهی شخصیتی شما هم مربوط باشه و از سمت اون پاسخ داده بشه.

S.O.S