جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  101 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  213 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  220 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  309 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  211 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: اولین تریلر سریال هری پاتر - نظرات و انتظارات
ارسال شده در: شنبه 8 فروردین 1405 16:08
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
اگر بگم از دیدن این تریلر ذوق نکردم و حال و هواش و کیفیت ساختش برام جذاب نبود، دروغ گفتم.

به نظرم رسید که بازیگر هاگرید به خوبی بازیگر خدابیامرز اصلیش نیست و احساس کردم زیادی لفظ قلم صحبت می‌کنه (نسبت به تصوراتی که از هاگرید کتاب دارم) و همچنین یک صحنه‌ی گذرا از پاپا اسیدو که ظاهراً نقش سه‌وروس اسنیپ رو ایفا کرده و خُب اگر نگم توهین به سیاه‌پوست‌ها، دست کم نقش پررنگی در دامن زدن به نژادستیزی سابق علیه سیاه‌پوست‌ها خواهد داشت. در واقع اینطوری بگم که الان بخش عظیمی از جماعت پاترهد (از جمله خودم) رو نسبت به این رنگ پوست حساس کرده. ای کاش سازندگان سریال این حقیقت رو در نظر داشتن که مخاطبینی از سرتاسر جهان دارن که بحث رنگ پوست اونقدری براشون مطرح نیست که دلیل استفاده از بازیگری با ظاهری تا این حد متفاوت برای یکی از کلیدی‌ترین نقش‌های داستان رو درک کنن. ولی کار از کار گذشته.

اونقدری ذوب در دنیای پاتر هستیم که سریال ساخته‌ی HBO که جای خود داره، احتمالاً اگر صدا و سیما هم یک چیز هری پاتری بسازه می‌ریم نگاه می‌کنیم.

ممنون از دابی که سریع این تاپیک رو ایجاد کرد و اون تریلر رو برامون به اشتراک گذاشت. و همچنین ممنونم از آستریکس هات‌هِد پاترهد () که پیگیرش بود یه خبر براش زده بشه. شاید همین تاپیک استارتی باشه برای کمک کردن اعضا به جمع‌آوری و انتشار اخبار مرتبط به سریال و کم کردن حجم فشاری که روی مدیرای سایت هست.
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: جمعه 7 فروردین 1405 19:56
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
با اینکه یه سری مسائل درموردش از همین الان تو ذوق می‌زنه اما نمیشه انکار کرد رویداد بسیار مثبتیه، نسل جدیدی قراره به ما بپیونده.
امیدوارم ما هم بتونیم ازش لذت ببریم.

افرادی که لایک کردند

!MAKE HUFFLEPUFF GREAT AGAIN
ارسال شده در: جمعه 7 فروردین 1405 19:22
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
جدای از تغییراتی که به سریال تحمیل شد؛ من یکی که خیلی منتظرشم و امیدوارم به کتاب وفادارتر باشه.

یه‌سری چیزا بودن که تو فیلما حذف شدن و من امیدوارم تو سریال باشن، مثل تغییر شخصیتی پرسی ویزلی.
من یک فرشته نیستم و تا روز مرگم نیز نخواهم بود. من خودم هستم.
ارسال شده در: جمعه 7 فروردین 1405 19:17
نمایش جزئیات
آفلاین
خوندن این خبر و دیدن تریلر باعث شد اشک تو چشمام جمع بشه و برگردم به دوران نوجوونی.
خیلی واسه سریال ذوق دارم.
اولین تریلر سریال هری پاتر - نظرات و انتظارات
ارسال شده در: جمعه 7 فروردین 1405 18:24
نمایش جزئیات
شغل
آنلاین

اولین تریلر سریال هری پاتر ساخته‌ی شبکه‌ی HBO منتشر شده. سریالی که طبق متن انتهای این تریلر، باید کریسمس آتی منتظر انتشارش باشیم.

نظر شما در مورد این تریلر؟ و کلا دستپختی که از HBO قراره شاهد باشیم؟ شخصیت‌ها و لوکیشن‌ها چطوراز آب  در اومدن؟ جدا از تغییراتی که ممکنه بعضیاش توی ذوق هر کدوم از ما بزنه، چقدر منتظر این سریال هستید؟ به نظرتون میتونه از زیر سایه‌ی تغییرات تحمیلی که نسبت به نوستالوژی‌های قبلی ما از هری پاتر وجود داره خارج بشه؟ در مورد نسل جدیدی که قراره از طریق همین سریال با هری پاتر آشنا بشن چطور؟

ویرایش شده توسط دابی در 1405/1/7 18:29:11
دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!