سلام، لطفاً یه برتی بات برای آگاتا تیمز و یکی برای ربکا بپیچید
@آگاتا تیمز
@ربکا
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
21 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
20
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
زوپس مارکت جادوگران
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/03/07
آخرین ورود: امروز ساعت 14:04
از: رو به روی پنجره ی ویکتوریا
پستها:
60

افرادی که لایک کردند
- هرآینه هرآینه با شما گویم: دانهٔ گندم که در زمین افتد گر نمیرد، تنها ماند؛ ولی گر بمیرد ثمرات فراوان دهد...
(یوحنا ۲۴:۱۲)
جزئیات کاربر
شغل
کیمیاگر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/09/12
آخرین ورود: امروز ساعت 15:30
از: هرجا که بخوام!
پستها:
492
شغل
مدیر کل دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو

سلام.
تا نیومدن مالیات بگیرن، چون تا سه نشه بازی نشه، یه سه تا دونه برتی بات لطف میکنین؟
تا نیومدن مالیات بگیرن، چون تا سه نشه بازی نشه، یه سه تا دونه برتی بات لطف میکنین؟
افرادی که لایک کردند
🦅 Only Raven 🦅
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 07:50
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پستها:
671
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

من گشنمه و مثل اینکه فقط توی این مرداب برتی بات و قورباغه شکلاتی برای خوردن پیدا میشه. یا من اشتباه میکنم؟
بی زحمت دو عدد برتی بات بهم بدید. پر ریسک و پر ملات!
اینجا فروشگاه بزرگیه و تنوع زیاده!
۴۰ گالیون کسر و دو عدد برتی بات با طعمهای زیر به دست اومد:
(با استفاده از این معجون به ازای هر پست یک ایونت، ۳ گالیون اضافه بهتون تعلق میگیره. برای فعالسازیش باید بهم پخ بدین.)
@سیریوس بلک
بی زحمت دو عدد برتی بات بهم بدید. پر ریسک و پر ملات!
اینجا فروشگاه بزرگیه و تنوع زیاده!
۴۰ گالیون کسر و دو عدد برتی بات با طعمهای زیر به دست اومد:
جایزهی ۳۰ گالیونی
یک عدد معجون انرژیزا
یک عدد معجون انرژیزا
(با استفاده از این معجون به ازای هر پست یک ایونت، ۳ گالیون اضافه بهتون تعلق میگیره. برای فعالسازیش باید بهم پخ بدین.)
@سیریوس بلک
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/5/23 19:16:51
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are
جزئیات کاربر
شغل
رئیس کسبه دیاگون

نقل قول:
کی جرئت کرده تو چای نبات من ازون نُقل رنگیا بریزه؟
تقدیم به جن رماتیسمو.
قرار بود توی شوخیکده اعلام بشه؛ ولی دیگه این پیرزن رو خسته نمیکنیم و شوخی رو به وینکی میخورونیم.
@وینکی تا دو هفته فرصت داره چالش این شوخی رو انجام و با پخی به من، اعلامش کنه تا از زیر تاثیر شوخی بیرون بیاد. در صورتی که با اتمام دو هفته، چالش انجام نشد، هزینهی شوخی به نفع بانک از وینکی گرفته میشه.(شرایط اقتصادی خوب نیست!
)
چالش: تک رول ادامهدار بعدی کسی که این شوخی براش خریداری میشه، باید در سبک رماتیسم نوشته بشه. یعنی پست از توصیفات دیوانهوار و مجنون نویسی و درهم بنویسی برخوردار باشه و کلا درصدی رماتیسم درونش حس بشه. شما اگه پستتون دارای سبک رماتیسم باشه، شوخی براتون انجام شده و از زیر تاثیر شوخی در میآین.
[mention uid=49580]آگاتا تیمز[/mention]
لیلی لونا پاتر نوشت:
با سلام و درود
بیزحمت یه برتیبات برای ایشون میپیچید با چای نبات بخوره!؟
درود لیلیلونا! برتیبات رو پیچیدیم ولی پیشنهاد نمیکنم با چای نبات بخوره!
۲۰ گالیون کسر و برتی بات شما با طعم زیر برای @آگاتا تیمز تهیه شد:یک آدامس بادکنکی مجنون کننده به ارزش ۴۰ گالیون!
تک رول ادامهدار بعدی کسی که این شوخی براش خریداری میشه، باید در سبک رماتیسم نوشته بشه. یعنی پست از توصیفات دیوانهوار و مجنون نویسی و درهم بنویسی برخوردار باشه و کلا درصدی رماتیسم درونش حس بشه. شما اگه پستتون دارای سبک رماتیسم باشه، شوخی براتون انجام شده و از زیر تاثیر شوخی در میآین.
آگاتا تا یک ماه آینده فرصت داره در شوخیکدهی فارس د ماره اعلام کنه که میخواد این شوخی رو به کی بده.
@لیلی لونا پاتر
کی جرئت کرده تو چای نبات من ازون نُقل رنگیا بریزه؟
تقدیم به جن رماتیسمو.

قرار بود توی شوخیکده اعلام بشه؛ ولی دیگه این پیرزن رو خسته نمیکنیم و شوخی رو به وینکی میخورونیم.

@وینکی تا دو هفته فرصت داره چالش این شوخی رو انجام و با پخی به من، اعلامش کنه تا از زیر تاثیر شوخی بیرون بیاد. در صورتی که با اتمام دو هفته، چالش انجام نشد، هزینهی شوخی به نفع بانک از وینکی گرفته میشه.(شرایط اقتصادی خوب نیست!
)چالش: تک رول ادامهدار بعدی کسی که این شوخی براش خریداری میشه، باید در سبک رماتیسم نوشته بشه. یعنی پست از توصیفات دیوانهوار و مجنون نویسی و درهم بنویسی برخوردار باشه و کلا درصدی رماتیسم درونش حس بشه. شما اگه پستتون دارای سبک رماتیسم باشه، شوخی براتون انجام شده و از زیر تاثیر شوخی در میآین.
[mention uid=49580]آگاتا تیمز[/mention]
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/4/23 19:43:43
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/4/23 19:45:05
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/4/23 19:45:05

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/04/20
آخرین ورود: جمعه 23 مرداد 1405 15:32
از: جایی میان خیال و واقعیت
پستها:
431
شغل
ارشد ریونکلاو، ساحره سرشمار

با سلام و درود
۲۰ گالیون کسر و برتی بات شما با طعم زیر برای @آگاتا تیمز تهیه شد:
آگاتا تا یک ماه آینده فرصت داره در شوخیکدهی فارس د ماره اعلام کنه که میخواد این شوخی رو به کی بده.
@لیلی لونا پاتر

۲۰ گالیون کسر و برتی بات شما با طعم زیر برای @آگاتا تیمز تهیه شد:
یک آدامس بادکنکی مجنون کننده به ارزش ۴۰ گالیون!
تک رول ادامهدار بعدی کسی که این شوخی براش خریداری میشه، باید در سبک رماتیسم نوشته بشه. یعنی پست از توصیفات دیوانهوار و مجنون نویسی و درهم بنویسی برخوردار باشه و کلا درصدی رماتیسم درونش حس بشه. شما اگه پستتون دارای سبک رماتیسم باشه، شوخی براتون انجام شده و از زیر تاثیر شوخی در میآین.

@لیلی لونا پاتر
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/4/21 12:21:51
Only Raven

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/03/17
آخرین ورود: امروز ساعت 15:38
از: اعماق قلب همتون
پستها:
34

درود!
بی زحمت یدونه برتی بات خوش طمع و خوشمزه واسه ی دملزای عزیزم بپیچید! یکی از اون خوشمزه ها!
درود متقابل پرنتیس! خوش اومدی!
۲۰ گالیون کسر و برتیبات شما با طعم زیر برای دملزا تهیه شد:
بهزودی توی دخمهی خاطرات منتظرتیم دملزا!
@پرنتیس گاتو
@دملزا رابینز
بی زحمت یدونه برتی بات خوش طمع و خوشمزه واسه ی دملزای عزیزم بپیچید! یکی از اون خوشمزه ها!

درود متقابل پرنتیس! خوش اومدی!
۲۰ گالیون کسر و برتیبات شما با طعم زیر برای دملزا تهیه شد:
۳۰ درصد تخفیف تهیهی پاترونوس/سونورتاپ در دخمهی خاطرات
بهزودی توی دخمهی خاطرات منتظرتیم دملزا!
@پرنتیس گاتو
@دملزا رابینز
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/4/17 20:11:46
اگر از من خطایی دیدی شما خطای دید داری من خیلی گلم!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/03/07
آخرین ورود: امروز ساعت 14:04
از: رو به روی پنجره ی ویکتوریا
پستها:
60

سلام!
راستش یه چند هفتهای میشه که بابام مفقودالاثر شده. دیگه خرج ننه و داداش کوچیکم افتاده رو دوشم. در به در دنبال شغل میگردم که عیال رو بچرخونم. اصلا خیر ندیدیم از جوونیمون
دیگه خلاصه قول داده بودم هر کی زودتر تو این امر انسان دوستانهی شغل پیدا کردن بهم کمک کنه و پخ بده یه برتی بات خوشگل براش بخرم. حالا شاید کسی پخ نداده باشه، اما اولین نفری که جواب داده کسی نیست جز همون ربات خوانندهی خودمون
بی زحمت یه برتی بات بپیچید برای خانوم @لیلیث بم. بذار بفهمه بزرگ شدم و دستم تو جیبمه تا دست از سرم ورداره
پ.ن:وقتی آبنبات رو فرستادین مراقب باشین پاتون به پیچ و مهرهش نخوره، خیلی درد داره!
@تد ریموس لوپین
راستش یه چند هفتهای میشه که بابام مفقودالاثر شده. دیگه خرج ننه و داداش کوچیکم افتاده رو دوشم. در به در دنبال شغل میگردم که عیال رو بچرخونم. اصلا خیر ندیدیم از جوونیمون
دیگه خلاصه قول داده بودم هر کی زودتر تو این امر انسان دوستانهی شغل پیدا کردن بهم کمک کنه و پخ بده یه برتی بات خوشگل براش بخرم. حالا شاید کسی پخ نداده باشه، اما اولین نفری که جواب داده کسی نیست جز همون ربات خوانندهی خودمون
بی زحمت یه برتی بات بپیچید برای خانوم @لیلیث بم. بذار بفهمه بزرگ شدم و دستم تو جیبمه تا دست از سرم ورداره
پ.ن:وقتی آبنبات رو فرستادین مراقب باشین پاتون به پیچ و مهرهش نخوره، خیلی درد داره!
درود تد! میبینم بزرگ شدی و خودت دست به جیب میشی؛ آفرین بهت!
۲۰ گالیون کسر و برتیبات شما با طعم زیر برای [mention uid=49541]لیلیث بم[/mention] تهیه شد:
جایزهی ۶ گالیونی برای ارسال تکلیف کلاس عمومی هاگوارتز!
برای گرفتن جایزه کافیه بهم پخ بدین و لینک تکلیف بعدی کلاس عمومیتون رو قرار بدین.
۲۰ گالیون کسر و برتیبات شما با طعم زیر برای [mention uid=49541]لیلیث بم[/mention] تهیه شد:
جایزهی ۶ گالیونی برای ارسال تکلیف کلاس عمومی هاگوارتز!
برای گرفتن جایزه کافیه بهم پخ بدین و لینک تکلیف بعدی کلاس عمومیتون رو قرار بدین.
@تد ریموس لوپین
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/4/16 12:16:32
- هرآینه هرآینه با شما گویم: دانهٔ گندم که در زمین افتد گر نمیرد، تنها ماند؛ ولی گر بمیرد ثمرات فراوان دهد...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/02/26
آخرین ورود: امروز ساعت 12:47
از: کجا تا به کجا؟!
پستها:
166
شغل
معاون وزیر سحر و جادو

درود!
یه برتی بات به من بدید برگردمِ تالارِ خودمون...
@دملزا رابینز
یه برتی بات به من بدید برگردمِ تالارِ خودمون...

درود! ۲۰ گالیون کسر و برتیبات شما با طعم زیر فعال شد:
جایزهی ۸ گالیونی با پست بعدی در انجمن مرگخواران
کافیه بعد ارسال یک رول ادامهدار در انجمن مرگخواران، بهم پخ بدی تا جایزهات رو برات واریز کنم.
جایزهی ۸ گالیونی با پست بعدی در انجمن مرگخواران
کافیه بعد ارسال یک رول ادامهدار در انجمن مرگخواران، بهم پخ بدی تا جایزهات رو برات واریز کنم.

@دملزا رابینز
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/4/14 15:18:44
هشدار: این نوشته ممکن است بخشی از یک نقشه باشد!
جزئیات کاربر
شغل
مدیر رسانهای جادوگران پلاس، محافظ جادو

سلام خدمت فروشنده. اومدم به برتی بات بخریم که اکر بد بود بدیم دست یکی از این سلکی ها و اگر خوب بود خودم و اسکار استفاده کنیم.
@آنابل انتویسل
درود! ۲۰ گالیون کسر و برتیبات شما با طعم زیر تهیه شد:
یک عدد معجون راستی با ارزش ۳۰ گالیون
با استفاده از این معجون شما میتونین ۵ سوال ایفای نقش از فرد مورد نظرتون بپرسین و جوابهاش رو در محلی که دوست دارین به نمایش بگذارین.
برای استفاده، کافیه به معجونسرای پاتیل طلا مراجعه کنی و بعد تهیهی یک مادهی نایاب، معجون خودت رو تحویل بگیری.
یک عدد معجون راستی با ارزش ۳۰ گالیون
با استفاده از این معجون شما میتونین ۵ سوال ایفای نقش از فرد مورد نظرتون بپرسین و جوابهاش رو در محلی که دوست دارین به نمایش بگذارین.
برای استفاده، کافیه به معجونسرای پاتیل طلا مراجعه کنی و بعد تهیهی یک مادهی نایاب، معجون خودت رو تحویل بگیری.
@آنابل انتویسل
افرادی که لایک کردند
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/4/14 18:26:21
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج