جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

178 کاربر(ها) آنلاین هستند (170 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
177 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۵ تا ۲۸ شهریور

بهترین تازه‌وارد فصل تابستان

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 4 کاربر مهمان
پاسخ: بهترین تازه‌وارد فصل تابستان
ارسال شده در: امروز ساعت 13:38
نمایش جزئیات
آفلاین
رای من هم به بانو ایوانز می‌رسه

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: امروز ساعت 10:27
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
هری پاتر قربان به سلامت باد! خدا سایه‌ی ننه‌ی قربان رو از سرشون کم نکرد! رای دابی لی‌لی اوانز! جان دابی به فدای هری پاتر قربان و خانواده‌ی محترمه!

افرادی که لایک کردند

لنگه لنگه جمع شود... دابی، جن مدرسه‌ساز!
(از کمپین دابی حمایت کنید 🤍)
ارسال شده در: امروز ساعت 04:16
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
لیلی آخرین کسی بود که با روش گروه‌بندی قبلی، به گریف اضافه شد؛ وقتی با پیام شخصی بهش درمورد انجمن خصوصی توضیح داده بودم، خیلی صمیمی رفتار کرد. اون روز فکر نمی‌کردم که انقدر زود از تازه‌وارد به یکی از اعضای فعال سایت تبدیل بشه حتی مسئولیت هم به عهده بگیره.

لیلی اوانز عزیز رو به عنوان بهترین تازه‌وارد تابستون انتخاب می‌کنم.

افرادی که لایک کردند

واسه چی داری تعقیبم می‌کنی؟
خیلی مشکوکی!
ارسال شده در: امروز ساعت 00:51
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
چون لیلی فرصتی نداشت که توی ترین‌های بهار باشه رای منم می‌رسه به یکی از مادرشوهرهای عزیزتر از جان نداشته‌م! یادمه موقعی که عضو سایت شد و من اسنیپ بودم، همیشه ذوق می‌کردم انقدر ایفای‌نقشش عالیه. گاهی انقدر توی ایفای‌نقش مشترک و همکاری بدون اینکه از قبل هماهنگی‌ای داشته باشیم پایه بود که حتی باورم نمی‌شد که تازه‌وارد باشه. مخصوصاً وقتایی که جیمز جیمز می‌کرد کلی حرصم می‌داد و منو می‌خندوند. ای احساس ناکافی بودن‌دهنده اعظم!
ارسال شده در: دیروز ساعت 23:38
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
رای من تو این بخش @لیلی اوانز هستش که واقعا منو شگفت زده کرده.

افرادی که لایک کردند

تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: دیروز ساعت 23:25
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هشدار: این نوشته ممکن است بخشی از یک نقشه باشد!
ارسال شده در: دیروز ساعت 23:08
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
تازه‌واردی که این فصل خیلی توجهمو به خودش جلب کرد @سوروس اسنیپ بود!

از همون لحظه‌ای که پاشو تو ایفای نقش جادوگران گذاشت فعال ظاهر شد و هر جایی که تونست حضور پیدا کرد و فعالیت کرد. حتی نیومده عضو تیم کوییدیچ اسلیترین شد و تو مسابقات و هاگوارتز کم نذاشت برای گروهش. رایم برای خودشه.

افرادی که لایک کردند

🦅 Only Raven 🦅
بهترین تازه‌وارد فصل تابستان
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 شهریور 1405 21:12
نمایش جزئیات
شغل
آنلاین
جادوگران عزیز، سلام

توی این بخش قراره از بین جادوگرانی که در سه ماه اخیر به سایت پیوستن، یکی رو به‌عنوان بهترین عضو تازه‌وارد فصل انتخاب کنیم؛ کسی که با ورودش، خیلی زود تونسته جای خودش رو در دل جامعه‌ی جادوگران باز کنه.

شاید با نوشته‌هاش در ایفای نقش چشم‌مون رو گرفت، شاید با مشارکت توی بحث‌ها و گفتگوها، یا با انرژی و انگیزه‌ای که توی فعالیت‌هاش داشت، به‌چشم اومد. شاید هم صرفاً کسیه که نشون داده در آینده‌ای نزدیک، قراره نقش مهمی توی جادوگران ایفا کنه.
اگه کسی رو می‌شناسید که توی این فصل به سایت پیوسته و واقعاً درخشیده، اسمش رو اینجا بنویسید و اگر خواستید، دلیل انتخاب‌تون رو هم اضافه کنید.
ترین‌ها از تاریخ 25 شهریور آغاز شده و تا پایان روز 28 شهریور ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.

بیاید با رأی‌هامون به تازه‌واردهایی که با عشق به جادو، به جمع‌مون اضافه شدن، خوش‌آمد بگیم!

افرادی که لایک کردند

حداقل منفجر نشد!
قول می‌دم بعدی رو نسوزونم...
Only Raven