شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
قانون جديدي كه در يكي از كتنپرانس هاي( ) در بسته گروه انجام شد به تصويب رسيد متن اين قانون: «بر اساس امتياز هاي كساني كه خواهان عضو شدن هستند به آنها مقاماهاي ميدهيم مقامها: 1-رئيس=زاخارياس 2-معاون درجه اول=سرژ تانكيان 3-معاون درجه دوم و الي آخر=***** 4-فرمانده(نظامي)=***** 5-رئيس قوه تنننه=***** 6-اعضاي تننننه=*****(اين اعضا تا 20 نفر هست) و الي آخر كه باز هم مقامهاي والا دارند البته بايد باز هم متذكر شوم كه سران گروهاي گريفيندور و اسليترين وقتي به عضويت ما در بيايند در فرقه«خيانت كاران» قرار ميگيرند كه ارزش والاي دارد
با توجه به آماري كه گرفته شد از بين 5 نفر از سران گروه ها4 نفرشان دوست داشتند جزء خيانت كاران قرار بگيرند ولي گفتند«ما وابسطه شديم» و يا«قيد و بند هاي آسلامي نميگزارد» و يا«دوست دارم بيايم ولي ميترسم مكگونگال مرا دعوا كند» و يا«اگر فرقه اي به نام متنفس ها وجود داشته باشد ميايم»
از همين مورد آخر در مورد مقامي كه در ميان جامعه جادوگري دارند سوال كرديم: سوال كننده:فكر نميكنيد مقام شما در خطر بيافتد؟ مورد آخري:فداي تنفس صبح
نفر پنجم هم در مورد عضويت در اين گروه اينچنين نظر داد
همینجا اعلام میکنم که....ما حتی شفادهندگان سنت مانگو را هم برای عضو گیری میپذیریم به شرط انکه به سوالات ما درست جواب بدن....حتی خود کسایی که شفا لازم دارن....کافیه به تاپیک اچ سی ا یه سر بزنن....تا شفا پیدا کنن...
اكنون قوانين جديدي به عضويت در گروهHco اضافه شده است...علاوه بر قوانين پيشين بايد اين كارهاي را كه گفته شد انجام دهيد
نحوه عضو شدن را در اينجا بهتر توضيح ميدهم
به تاپيكhco رفته و سوالهاي كه توسط من در پست 50 زده شده را خوانده و جواب آن را براي من پيام شخصي بزنيد. *خطر مرگ:جواب سوال ها را در آن تاپيك نگوييد..فقط پيام شخصي
بعد از فرستادن پيام شخصي در كمتر از 24 ساعت نتيجه امتحان شما در تاپيم قرار ميگيرد اين امتحان 15 نمره دارد...اگر از 15 نمره به 10 نمره پاسخ صحيح داديد اجازه ورود به مرحله بعد را داريد...و اگر پايين ده نمره گرفتيد بايد يك ماه صبر كنيد آنهاي كه به ده نمره جواب دادند بايد نمايشنامه اي در خصوص اين گروه نوشته با هر مضاميني كه مربوط باشد به گروه...هر مضموني(چه عرفاني..چه خفن) فقط بايد زيبا مربوط باشد...اين نمايشنامه 5 نمره دارد كه ما بچه هاي اصلي گروه در اتاق هاي دربسته و مخفيانه به آن امتياز ميدهيم...
كلا اگر امتياز شما به 15 رسيد كه به مرحله بعد ميريود...اگر نرسيد بايد 2 هفته صبر كنيد
آنهاي كه 15 به بالا شدند
مرحله آخر: بايد طي مراسمي قصم بخورد كه به گروه خيانت نكند
كساني كه تا اخر اين هفته خواهان عضو شدن باشند يه تخفيف ويژه داده ميشود و در تصحيح ورقه امتحان كمي چشممان را روي بعضي سوال هاي كه غلط جواب داديد ميبنديم و سعي ميكنيم نمايشنامه ها را با ديد بهتر بخوانيم
افراد از هر گروهي ميتوانند عضو شوند و در گروه خود باقي بمانند ولي ما بعضي از سران گريفيندور و اسليترين كه عضو ما شدندرا در فرقه«خيانتكاران» كه جايگاهي رفيع در بين ما دارند قرار ميدهيم...(گفتم سران آن گروه ها)
براي درك بهتر اهداف ما بهتر است به 3 پست قبلي كه من زدم بروند و بخوانند.
با تشكر...سرژ تانكيان...معاون زاخارياس اسميت...رئيس و فرمانده گروه با آرزوي جهاني بدور از چند گانگي گروهي