جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
3 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

مجموعه تفریحی مادام رزمرتا

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اموزش ساخت انواع نوشيدني به وسيله ي مادام رزمرتا
ارسال شده در: چهارشنبه 9 شهریور 1384 16:27
نمایش جزئیات
آفلاین
اما:مادام متشکرم.
مادام:باشه.خواهش میکنم ولی فقط یه ساعت وقت داری.
اما:میتونم بازم نوشیدنی درست کنم؟
مادام:ok ولی وقت کمه.
اما:باشه
و مشغول درست کردن معجون شد در پایان کلاس اما داد زد مادام واستا اینم یه نگاهی بنداز.
مادام:باشه.
و معجون را تست کرد.
وسیله فریاد زد آلیه کاملا خوب و خوشمزه.تبریک میگم.
و مادام گفت:آفرین.1 امتیاز به نفع تو.
اما:فقط 1 امتیاز؟
مادام گفت...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت فقط 13 و عشق فقط 3 و نفرت فقط 23

ارسال شده در: چهارشنبه 9 شهریور 1384 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
رزي:اما جان من از جونمم سير بشم از نوشيدني تو نمي خورم
اما:اخه چرا؟؟؟؟؟
رزي: گريه بي گريه من كه جونمو از سر راه نيوردم
دبي:پس چه جوري مي فهميد كه ما معجونمون رو خوب درست كرديم يا نه؟؟؟؟؟
رزي وسيله اي نشون مي ده و مي گه : به وسيله ي اين يكي از دوستان مشاور مغازه (اندروميدا) مخترعه اينو واسم درست كرده حالا با هم معجون اما رو ازمايش مي كنيم بعد 1 قطره از معجون اما رو روي دستگاه ريخت ناگهان دستگاه به صدا در اومد و گفت:

_:اين معجون فوق العاده ناشيانه درست شده و كره ي ان بسيار كم ولي گاز بسيار زيادي دارد.اين معجون موجب دل درد مي گردد و مسموميت به همراه دارد. از اين نوشيدني هرگز ننوشيد

همه ي كلاس :

اما:

بعد رزي تمام معجون ها رو امتحان كرد معجون فرد و جرج باعث بيهوشي معجون مهسا باعث زرد شدن پوست بدن مي شد و معجون دبي اشكال بسيار كمتري داشت و تنها كره ي ان زياد بود

رزي بعد از كلاس به اما 1 مرخصي 1 ساعته داد تا فرانك را به كلاس بياورد مادام به اما گفت كه براي فرانك 1 كار در مغازه سراغ دارد و اگر مي خواهد مي تواند به سر كار نيز بيايد

دبي جان به دليل اينكه كلاس ها شروع شده نمي تواني از كلاس خارج شوي به همين دليل مجبورم اسمت رو هميشه توي نمايشنامه ها بياورم ولي از اشناييت خوشحالم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=66CCFF]دامبلدور عزيز بدان هر جا كه باشي تا پاي جان ازت حمايت مي كنيم و به تو وفادار خواهيم ماند !!!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 شهریور 1384 15:38
نمایش جزئیات
آفلاین
بالاخره اما تونست سوالش رو از مادام بپرسه :
اما:مادام من موفق شدم معجون کره ای رو درست کنم.ولی میشه بعد از کلاس معجون خوش شانسی رو بهم یاد بدی؟
مادام:به هیچ عنوان.بعد از کلاس کار شما شروع میشه مگه شما قرار نشد اینجا کار کنید؟
اما باز هم شیطنتش گل کرد و گفت:داشت یادم میرفت...اه...چیزه.....به من امروز مرخصی میدی؟
مادام:هنوز هیچی نشده مرخصی میخوای چی کار؟
اما:خوب آخه میخوام شاگرد جدید بیارم.همون فرانک رو میگم.
مادام میخواست حرف بزنه که یهو در باز میشه و یه پسر با سرو صدای زیاد میاد تو.
اما:اوه...فرانک اومدی؟
مادام:اما بس کن.
اما:باشه پس راستی یه لیوان از نوشیدنی من بخورید ببینید خوبه یا نه...!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت فقط 13 و عشق فقط 3 و نفرت فقط 23

ارسال شده در: چهارشنبه 9 شهریور 1384 14:44
نمایش جزئیات
آفلاین
در این وقت دبی از راه می رسه

دبی:سلام

همه:چه عجب؟!

دبی:عذر می خوام مادام جان ممکنه من زیاد اینجا نیام پس من دیگه تو فروشگاه کا ر نمی کنم از دوستی با همتون خوشحال شدم دوباره بهتون یه سری می زنم بای

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دنیا دبی هملاک!
با وارد شدن به تاپیک رقص جادوگران از لحظات خود لذت ببرید
ارسال شده در: چهارشنبه 9 شهریور 1384 12:56
نمایش جزئیات
آفلاین
یه دفعه در با سرو صدا باز می شه و یه ادم که فقط پاهاشمعلوم بود و بقیه ی هیکلش جنس و کالا گرفته بود .
گرومپ همه ی وسایل به زمین افتاد.
همه ی سرها به سمت در برگشت.!!!!؟؟؟؟؟

مادام پامفری: وای خسته شدم ببخشید مادام مادام اینم جنسا ببخشید یکم دیر شد داشتم با مغازه دار چونه می زدم خیلی غیر بهداشتی بود منم رفتم از یه جا دیگه واست گرفتم خلاصه ببخشید باید یکم بگذره تا مغازه ی مناسبی پیدا کنم.
مادام و ورزی هر دو شروع به جمع کردن اجناس کردن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
امپول می خوای
ارسال شده در: چهارشنبه 9 شهریور 1384 12:39
نمایش جزئیات
آفلاین
رزي تو مغازه نشسته بود وبه شاگرداي بي استعدادش(از جمله مهسا پتيل) فكر ميكرد كه يكدفعه ديد يكي مثل اجل معلق جلوش ظاهر شد.
مهسا:واي سلام رزي جون من بالاخره تونستم نوشيدني كف دار رو درست كنم.
رزي:خدا روشكر كه بالاخره يه شاگرد درست وحسابي هم پيدا كردم.حالا نوشيدنيت كو؟
مهسا:نياوردمش اخه يه مشكل كوچيك داره.رنگش به جاي كره اي بنفش شده وجرقه ازش بيرون ميزنه.به خدا من مثل دستور عمل كار كردم.
رزي:حقا كه تو همون خنگي كه بودي هستي.
مهسا:واقعا كه!!!!!! من انتظار تشويق داشتم چون اين از 256تا نوشيدني قبلي خيلي خيلي بهتر شده بود.
رزي: تو256تا نوشييدني خراب كرده بودي؟
مهسا:اره اما مهم نيست،چون كلاسا واقعا لذت بخشه.راستي جلسه بعدي رو كي ميذاري؟
رزي با عصبانيت:با وجود شماها اگه زنده بمونم زمانشو بهتون ميگم.
مهسا:خب پس باباي!
رزي با حرص:خداااااااااااحاااااااافظظظظظظظظظ.
رزي درو پشت سر مهسا محكم بست ورفت تا به بدبختياش فكر كنه.اما بيچاره انگار شانس اينكارم نداشت.چون.........

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ساده زندگي كن!سخاوتمندانه عشق بورز!عميق توجه كن ومهربانانه سخن بگو.
ارسال شده در: چهارشنبه 9 شهریور 1384 10:53
نمایش جزئیات
آفلاین
مادام جان کفش داشتم ندیدی؟؟
-------------------------------------------------------------------
اندرو میاد تو :
اندرو : به سلام.رزی جان.
رزی : سلام.راه گم کردین؟؟
اندرو : نه اومده بودم کفش بخرم یه سری هم اومدم این جا.تازه چون فعلا کلاس ها بسته هستن حاضرم اگه مشاور می خواین براتون باشم.حقوقمم هم بدین به سنت مانگو.
رزی : خب.اره .خوبه.
اندرو : خوب من می رم برم یه کفش بزرگ تر بخرم بعضی ها نمی تونن ببینن ادم کفش پاشه.
رزی : دقیقا.
اندرو :

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: چهارشنبه 9 شهریور 1384 10:38
نمایش جزئیات
آفلاین
اندرو جان چرا پا برهنه مي پري وسط؟؟؟؟؟ با نمايشنامه بيا

_________

دبي:ببخشيد من 1 سوال دارم
رزي:بفرمائيد
دبي:همونطور كه مي دونيد مدارس داره باز مي شه و .........
رزي:از اول مهر كلاس ها روز جمعه ساعت 11 تشكيل مي شه ولي تا قبل از اون كلاس ها وقت خاصي نداره خوبه؟؟؟
دبي:خيلي ممنون
اما:ببخشيد منم 1 سؤال دارم
رزي:بفرمائيد
اما:..........

ادامه بديد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=66CCFF]دامبلدور عزيز بدان هر جا كه باشي تا پاي جان ازت حمايت مي كنيم و به تو وفادار خواهيم ماند !!!
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 شهریور 1384 16:38
نمایش جزئیات
آفلاین
اما فرد و جرج وارد مغازه شدند
ايوانا:سلام بالاخره اومدين؟؟؟بريد بالا دبي و مهسا اونجان رزي هم داره واسه كلاسش اماده مي شه ولي فرد و جرج صبر كنيد با شما كار دارم
بعد از اما ايوي چوبدستي اش را به سوي ان دو گرفت و تكاني به ان داد انواع و اقسام وسايل از جيب ان دو بيرون ريخت
ايوانا:حالا مي تونيد بريد مادام گفته بود شما ها رو بگردم
فرد و جرج:

در كلاس:
رزي:سلام بچه ها خوشحالم كه شما رو مي بينم
دبي:ما هم
فرد:ببخشيد ما هم جزو اين كلاسيما !!!!
رزي:بسه!! خب ما اينجا جمع شديم تا طرز تهيه انواع نوشيدني رو ياد بگيريم البته شما مي تونيد هر زمان كه خواستيد با چوب دستي تون نوشيدني ظاهر كنيد ولي جالبه بدونيد همون نوشيدني هام از من تأمين مي شه و من بعدا براي شما صورت حساب رو مي فرستم
همگي:
رزي:خب بسه اولين درس ما نوشيدني كف دار كره اي ساده است ما توي جلسات اينده مدل هاي مختلف اونم ياد مي گيريم ولي اين مدل طرفداران بيشتري نسبت به بقيه ي مدل ها داره خب دستور العمل روي تخته هست و وسايل مورد نياز رو هم مادام پامفري زحمت كشيده و برامون اورده كه مي تونيد از اون ها استفاده كنيد خب مي تونيد شروع كنيد هر كسي هم كه سؤال داره مي تونه بپرسه در ضمن بگم كه درست كردن اين نوشيدني فقط 35 مين طول مي كشه.

بچه ها اگر كسي هم نتونست سر موقع بياد اشكالي نداره ولي بعدا وقتي كه نمايشنامه ها رو خوند حتما 1 پست بزنه

البر فرث عزيز ثبت نام شرايط خاصي نداره فقط كافيه رشته ات ( به صفحه 1 و 2 مراجه كن ) رو مشخص كني و توي تاپيك اعلام كني كه مي خواي ثبت نام كني تا من تو رو ثبت نام كنم همين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 شهریور 1384 13:03
نمایش جزئیات
آفلاین
كلاس ها زمان نداره چون فكر كردم اگه ساعت بذارم شايد كساني نتونن سر وقت بيان و بهتره توي همون روز هر وقتي كه تونستند بيان ولي من از اول قصد داشتم كلاس رو ساعت 4 شروع كنم نظرتون رو راجعبش بگيد منم سر ساعت 4 اولين نمايش نامه رو در كلاس مي زنم در ضمن منتظر پامي هستم كه مواد رو بياره

آلبرفورث تو هم مي خواي ثبت نام كني؟؟؟؟ توي اموزش جامع ثبت نامت بكنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو چي نميد ثبت نامت بكنم؟؟؟؟

رزي كاغذي برداشت و به 3 تكه كرد 2 تكه ي ان را براي مهسا و دبي نوشت :
امروز بعد از ظهر ساعت 4 كلاس شروع مي شود در ضمن شما خيلي وقته كه به اين مغازه سر نزديد

و كاغذ اخر رو براي پامي نوشت

پامي جان امروز ساعت 4 اولين كلاس شروع مي شه و مواد هنوز اماده نيست عجله كن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!