خوب واضحه.اگه منظورتون آخرین هورکراکسیه که باید نابود شه:[spoiler]خوب ما روی کاور به وضوح میبینیم که آویز گردن هریه..اونم تو نبرد پایانی.پس همون قاب آویز.[/spoiler]
و راجع به اینکه:
اگه منظورتون آخرین هورکراکسیه که هری کشف میکنه:[spoiler]چیزی از ریونکلا یا گریفندور که 100 درصد برای ریونکلاست. و نظر ممنون به این قضیه اشاره میکنه که واسه همین رولینگ اونو جادو گر ماه نکرده.[/spoiler]
خلاصه اصلا فک نکنین اون آخری واسه گریفندوره.یه فکر دیگه کنین.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
38 کاربر(ها) آنلاین هستند (31 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
37
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
آخرين جاودانه ساز
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

با سلام .
خب , اخرین جادوانه ساز به نظر من باید مال گرفندور باشه .
شاید ولدمورت چون اسلیترینی بوده و از گرفندور بدش میومده چیزی رو که مال گریفندور بوده اخر از همه تبدیل به جان پیچ کرده یا شاید مثلا شک داشته که چیزی که مال ادم خوبی بوده بتونه به یک چیز پلیدی مثل جان پیچ تبدیل بشه .
حتی امکان داره که هر جان پیچی که عمر کمتری داره ضعیف تر باشه و اون میخواسته که جان پیچی رو که توی یک جسم متعلق به گودریک گریفندور بوده زودتر از بین بره یا ضعیف تر باشه .
این اخرین جان پیچ رو هری باید کشفش کنه .
پ.ن و دامبلدور به مار ولدمورت هم اشاره کرده بود و حدس میزد که اون هم جان پیچ باشد .
با تشکر .
خب , اخرین جادوانه ساز به نظر من باید مال گرفندور باشه .
شاید ولدمورت چون اسلیترینی بوده و از گرفندور بدش میومده چیزی رو که مال گریفندور بوده اخر از همه تبدیل به جان پیچ کرده یا شاید مثلا شک داشته که چیزی که مال ادم خوبی بوده بتونه به یک چیز پلیدی مثل جان پیچ تبدیل بشه .
حتی امکان داره که هر جان پیچی که عمر کمتری داره ضعیف تر باشه و اون میخواسته که جان پیچی رو که توی یک جسم متعلق به گودریک گریفندور بوده زودتر از بین بره یا ضعیف تر باشه .
این اخرین جان پیچ رو هری باید کشفش کنه .
پ.ن و دامبلدور به مار ولدمورت هم اشاره کرده بود و حدس میزد که اون هم جان پیچ باشد .
با تشکر .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[font=Tahoma][size=large][b][color=3300FF]نیروی جوان > تفکر جوان > ایده های نو > امید ساحره ها و ج�
جزئیات کاربر

در كتاب حفره ي اسرار آميزو با ترجمه ي اسلاميه و صفحه ي 371
به اين جمله مي رسين:
دامبلدور:
هري علت اين كه تو مي توني به زبون مارها صحبت كني اينه كه لرد ولدمورت كه آخرين نسل سالازار اسليترينه
مي تونه به زبون مارها صحبت كنه. اگه اشتباه نكنم لرد ولدمورت
همون شبي كه زخم روي پيشونيتو بوجود آورد بعضي از نيروهاشو به تو منتقل كرد البته مطمئنم كه چنين قصدي نداشته
هري:
ولدمورت قسمتي از روحشو به من داده؟ (جواب سوال)
دامبلدور:
ازشواهدي كه در دست داريم به نظر مي رسه كه بي ترديد چنين اتفاقي پيش اومده
فكر مي كنم ديگه اين مسئله حل شده و رولينگ بازم تو
كتاب هاش سر نخ هايي گذاشته
به اين جمله مي رسين:
دامبلدور:
هري علت اين كه تو مي توني به زبون مارها صحبت كني اينه كه لرد ولدمورت كه آخرين نسل سالازار اسليترينه
مي تونه به زبون مارها صحبت كنه. اگه اشتباه نكنم لرد ولدمورت
همون شبي كه زخم روي پيشونيتو بوجود آورد بعضي از نيروهاشو به تو منتقل كرد البته مطمئنم كه چنين قصدي نداشته
هري:
ولدمورت قسمتي از روحشو به من داده؟ (جواب سوال)
دامبلدور:
ازشواهدي كه در دست داريم به نظر مي رسه كه بي ترديد چنين اتفاقي پيش اومده
فكر مي كنم ديگه اين مسئله حل شده و رولينگ بازم تو
كتاب هاش سر نخ هايي گذاشته
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط شادمهر در 1385/3/8 7:50:16
جزئیات کاربر

اين بستگي داره كه از كدوم طرف آخري بگيريم ....اما منم ميگم كه اون حالا جدا از اينكه ممكنه خودش باشه يه نشان خانوادگي از هافلپاف يا راونكلاو هستش ...نجيتي كه به نوبه خودش اما اون مشخصه ...بقيشون هم گفته شده يا يكيش كه از بين رفت مثل دفترچه رايدل ولي به هر حال آخرين جاودانه سازهر چي كه هست يه چيزه با ارزشه كه به ولدمورت قدرت مي ده ....من هنوزم تو كف نشاناي خانوادگيه دو تا گروه ها موندم ولي خب بالاخره اونم يه طرفشه!!!
با تشكر:
سامانتا ولدمورت................................!!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
از دفتر خاطراتم :
از او می ترسم... گاه تصور می کنم با هیبتی عظیم در مقابل من ایستاده و م
از او می ترسم... گاه تصور می کنم با هیبتی عظیم در مقابل من ایستاده و م
جزئیات کاربر

يادم مياد يه بار پست زدم كه ممكنه خود هري هوركراكس آخر باشه. بعدش ملت ريختن كه اصلاَ ممكن نيست! من فقط مي خواستم وابستگي زندگي هري و ولدمورت رو به هم ديگه بيان كنم. چيزي كه همه مون مي دونم در پيشگويش گفته شده. هري مشخصاَ نمي تونه يه هوركراكس باشه. چون هوركراكس با يه سري طلسم و افسون ساخته ميشه. اينكه ولدمورت به جاي اينكه هري رو بكشه اونو هوركراكس خودش كرده كه واقعاَ دور از ذهنه!! ولي فكر نمي كنم همه هوركراكس ها يه سري چيزاي معمولي مثل اون جام يا چيزاي ديگه باشه. معمولاَ رولينگ در چنين جاهايي يه چيز غيرمنتظره قرار ميده و همين باعث جذابيت هر چه بيشتر داستانش ميشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

درسته! البته بگم نگینی نه نجینی٬ اسلیترین نه اسلایترین اینم از سوتیهای بانو آسلامیهس! من به بزرگی خودم میبخشم!!
هری الان باید فقط و فقط بدنبال گردنبند و اثر ریونکلا باشه. من حتم دارم که جام توسط ر. آ. ب. نابود شده! نگینی هم که همیشه ور دست ولدموره! پس هر وقت به ولدمور رسید نگینی رو هم نابود میکنه! پس فعلاً باید دنبال دو تا شون باشه! آخرین هورکراکس هم که خود طرفه دیگه!
هری الان باید فقط و فقط بدنبال گردنبند و اثر ریونکلا باشه. من حتم دارم که جام توسط ر. آ. ب. نابود شده! نگینی هم که همیشه ور دست ولدموره! پس هر وقت به ولدمور رسید نگینی رو هم نابود میکنه! پس فعلاً باید دنبال دو تا شون باشه! آخرین هورکراکس هم که خود طرفه دیگه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

مال گريفيندور شمشيري است كه هري در سال دوم از داخل كلاه در مياره و جايش در دفتر مديريت هاگوارتز امن است. طبق شمارش دامبلدور :
1 دفترچه خاطرات ريدل
2 حلقه مارولو
3 نشان اسلايترين
4 جام هافلپاف
5 مار ولدمورت( نجيني)
6 نشان خانوادگي ريونكلا
7 خود ولدمورت
پس ما بايد دنبال نشان خانوادگي ريونكلا باشيم .
1 دفترچه خاطرات ريدل
2 حلقه مارولو
3 نشان اسلايترين
4 جام هافلپاف
5 مار ولدمورت( نجيني)
6 نشان خانوادگي ريونكلا
7 خود ولدمورت
پس ما بايد دنبال نشان خانوادگي ريونكلا باشيم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

ای کاش دامبلدور ما رو ترک نمیکرد تا خودش به ما بگه جاودانه ساز اخر چیه ولی حالا که رفت و ما رو عذا دار کرد باید بگم ممکن جاودان ساز اخر چوبدست ولدمورت باشه .
تازه دامبلدور خیلی زود رفت رولینگ چه طور میخواد هری که تا حالا بدون دامبلدور ماری نکرد رو طوری توی این سال اخر بسازه که علاوه بر جاودانه سازها ولدمورت رو هم بکشه این طوری همه چیز خیلی زود ومصنوعی میشه هری که تا سال گذشته با دیدن ولدمورت حتی نتونست چوبدستش رو حرکت بده چه طور میخواد یک ساله این همه کار بکنه.
تازه دامبلدور خیلی زود رفت رولینگ چه طور میخواد هری که تا حالا بدون دامبلدور ماری نکرد رو طوری توی این سال اخر بسازه که علاوه بر جاودانه سازها ولدمورت رو هم بکشه این طوری همه چیز خیلی زود ومصنوعی میشه هری که تا سال گذشته با دیدن ولدمورت حتی نتونست چوبدستش رو حرکت بده چه طور میخواد یک ساله این همه کار بکنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
:bigkiss:
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج