نام : ممد! خب اين بغل نوشته ديگه! (نگو كه پاسخ به اين سوال هم اختياري بود!!)
مدت زمان عضویت در ایفای نقش : اگه شناسه قبلي رو هم حساب كني حدود پنج سال. البته اين چيزا مهم نيست، مهم عشق و صفا و صميميت و محبت و شيرموز و جوراب چرك و آسلام و الخ همي باشد!
برنامه های خود : يه چيزي تو مايههاي وزير مردمي (دراكو مالفوي)، البته همه جانبهش. يعني قسمت كردن وزارت سحر و جادو و براي هر قسمت مسئولاني گذاشتن تا اون تاپيكها رو فعال نگه دارن، و دو تا معاون كه ميشن ناظر انجمن سحر و جادو، و بعد از جا افتادن اينا تشكيل دادن جبههاي مقابل مرگخوارا و محفل(!) كه با اينكار انجمنهاي اونا فعال بشن!
وزارت سحر و جادو ميشه روزنهاي تا نور بيناموسي رو در سايت ميتابونه! يعني ما ميايم شيرموز و تاريخچه اون رو در اختيار مردمان ميگزاريم و چند تا از مديران رو مامور ميكنيم تا بلاك كنن و اين پستارو سانسور كنن. بعد كه اون عده مدير اينكار رو كردن، حذب (حذب ليبرال دمكرات جادوگرياليستي با چاشني آسلام) رو وارد صحنه ميكنيم تا به مديران اينچيزارو گوشزد كنن و اونارو وارد رول كنن و آستكبار رو كم و زياد كنن و در نهايت فاصله مديران از بقيه كم بشه!
البته من همينجا اعلام ميكنم براي همه اينكارا به چند جورابشور قهار نياز داريم، بنده خودم جورابشورم ولي يه نفر جواب نميده!
خدمت سربازي جادوگران رو برميدارم و خدمت ساحران رو افزايش ميدم! به هر حال ساحران هم دلي دارند و جادگران هم دلي ميخواهند!!
و اينكه ما آداس رو فعال ميكنيم تا ز.ز. را گسترش دهيم و جادوگران ظرف بشورن و ساحران پا بر روي پا گزارند! (البته چون خدمت هست، يه توازني برقرار ميشه! خلاصه كه ... )
تعداد معاونان و برنامه های آنان : همه روي تاج سر وزير جا دارن! خودم معاون همشونم سوييتهارت
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

ده بر يك و اينا!! درسته!! من پنج ماه و بيست و پنج روزه كه عضو اينجام؛ كلا خيلي تنهام و حس غربت و قصد قربت منو به وزارت كشوند.
كلا فكر ميكنم اينا ميتونن در جنس خنده ايي كه روي لب بچه ها ميشينه موثر باشن...يه خنده ي ناب؛ از ته دل!!