به نظر من كار زشتيه كه كنار فيلم هري پاتر واژه ي نقد و بررسي رو بياريم.
اين فيلم نه ارزش سينمايي داره نه ساختاري نه هنري و نه اقتباسي
البته در مقايسه با آثار بزرگ سينمايي.
ولي اگه بخوايم يه نگاه سرسري به فيلم كنيم ميگيم كه آره 2 ساعتمو پر كرد.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
نقد و بررسی فیلم هری پاتر و شاهزاده دورگه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 22 تیر 1391 13:21
از: از نا کجا آباد شهر رویا
پستها:
102

جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 6 آذر 1389 20:23
از: بیمارستان سوانح جادویی سنت مانگو
پستها:
132

این کارگردان فکر می کنه می تونه مثل رولینگ باشه. برداشته از خودش چیز هایی اضافه کرده که واقعا اشغال بودن و البته هیچ هیجانی نداشت.
وقتی بالاخره به سختی فیلم رو تهیه کردم و از خوشحالی می ترکیدم بعد از دو و نیم ساعت پشیمان شده بودم که پولم رو به این فیلم مزخرف دادم.
وقتی بالاخره به سختی فیلم رو تهیه کردم و از خوشحالی می ترکیدم بعد از دو و نیم ساعت پشیمان شده بودم که پولم رو به این فیلم مزخرف دادم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اینجاست هاگوارتز
اینجاست گریف
اینجاست گریف
جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 4 اردیبهشت 1391 13:11
از: ل مزل زوزولـه .. گاو حسن سوسولـه!
پستها:
553

بیخ باو کجای این فیلم قشنگ بود. به جرات می تونم بگم مزخرف بود. به نظر من تنها صحنه ای که می تونست روی بیننده تاثیرات بس احساسی ای داشته باشه دست و پا زدن دامبلدور توی هوا بود هنگام پروازش در آسمون که متاسفانه و متاسفانه و..بازم متاسفانه خیلی خنده دار و فان جلوه می کرد.
حالا به هر حال اگه من جای شما بودم کارگردانو به صلیب می کشیدم.
حالا به هر حال اگه من جای شما بودم کارگردانو به صلیب می کشیدم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی متفکــر «««
.
.
.
باید که شیوه ی سخنم را عوض کنم!
شد..شد! اگر نشد دهنم را عوض کنم!!
I have updated a new yahoo account, plz add the last one!
.
.
.
باید که شیوه ی سخنم را عوض کنم!
شد..شد! اگر نشد دهنم را عوض کنم!!
I have updated a new yahoo account, plz add the last one!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

بالاخره توفيق مرلين شامل حال ما شد و تونستيم فيلم هري پاتر و شاهزاده دورگه را ببينيم.
فيلمش يه جوري افتضاح و يه جوري خوب بود.
تو كتاب اسلاگهورن خيلي چاق توصيف شده بود ولي اينجا مانكن بود.
هري پاتر و آلبوس و هرميون و خيلي هاي ديگه نقششون رو بد بازي كردن.
رون ويزلي و جيني ويزلي و ريموس لوپين و لاوندر براون و خيلي هاي ديگه نقششون رو خوب بازي كردن.
متاسفانه مرگ دامبلدور اون ابهت اصلي خودش رو نداشت. همون طور كه خودتون هم ديدين مراسم خاك سپاري كه ميتونست يكي از بهترين صحنه ها باشه وجود نداشت.
من نفهميدم چرا خونه ويزلي ها آتش گرفت. و اصلا" بلاتريكس اونجا چيكار داشت.
اون صحنه خوردن معجون به وسيله دامبلدور اصلا" خوب نبود. دامبلدور فقط يك كاسه از معجون رو خودش خورد در حالي كه در كتاب گفته بود حد اقل 6 كاسه از معجون رو خودش خورد. معجونش بايد سبز ميبود.
هر نبايد توي اون رستوران يا هر جاي ديگه ميبود. دامبلدور توي دفترش با هري غيب شد و به محل جانپيچ رفت كه كاملا" اشتباه بود.
و خيلي صحنه ها و چيزاي ديگه كه واقعا" با عقل جور در نمياد و آدم احساس ميكنه كه ميخواد يك رابطه فيزيكي خشن با ديويد ياتس برقرار كنه.
فيلمش يه جوري افتضاح و يه جوري خوب بود.
تو كتاب اسلاگهورن خيلي چاق توصيف شده بود ولي اينجا مانكن بود.
هري پاتر و آلبوس و هرميون و خيلي هاي ديگه نقششون رو بد بازي كردن.
رون ويزلي و جيني ويزلي و ريموس لوپين و لاوندر براون و خيلي هاي ديگه نقششون رو خوب بازي كردن.
متاسفانه مرگ دامبلدور اون ابهت اصلي خودش رو نداشت. همون طور كه خودتون هم ديدين مراسم خاك سپاري كه ميتونست يكي از بهترين صحنه ها باشه وجود نداشت.
من نفهميدم چرا خونه ويزلي ها آتش گرفت. و اصلا" بلاتريكس اونجا چيكار داشت.
اون صحنه خوردن معجون به وسيله دامبلدور اصلا" خوب نبود. دامبلدور فقط يك كاسه از معجون رو خودش خورد در حالي كه در كتاب گفته بود حد اقل 6 كاسه از معجون رو خودش خورد. معجونش بايد سبز ميبود.
هر نبايد توي اون رستوران يا هر جاي ديگه ميبود. دامبلدور توي دفترش با هري غيب شد و به محل جانپيچ رفت كه كاملا" اشتباه بود.
و خيلي صحنه ها و چيزاي ديگه كه واقعا" با عقل جور در نمياد و آدم احساس ميكنه كه ميخواد يك رابطه فيزيكي خشن با ديويد ياتس برقرار كنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر

خوب فیلم6 با توجه به انتظاری که از کارگردان و بعضی از عواملش داشتم خوب بود ولی اگر کارگردانش یه آدم با تجربه و درستی بود اصلا به چنین فیلمی رضایت نمی دادم.
از یه طرف موسیقی زیبا و جلوه های ویزه عالی بازی عالی بعضی عوامل مثلا هلنا بونهام کارتر (بازیگر نقش بلاتریکس)که واقعا زیبا بازی کرد وپیشرفت چشمگیر دنیل رادکلیف در زمینه بازیگری و از یه طرف صحنه حمله به خانه ی ویزلی ها (هدویگ کجا رفت ؟ با وسایل هری سوخت؟ چرا واکنش بقیه این قدر سرد بود؟)حذف صحنه های نبرد هاگوارتز و دفن دامبلدور آدم رو توی برزخ می گذاره.
از یه طرف موسیقی زیبا و جلوه های ویزه عالی بازی عالی بعضی عوامل مثلا هلنا بونهام کارتر (بازیگر نقش بلاتریکس)که واقعا زیبا بازی کرد وپیشرفت چشمگیر دنیل رادکلیف در زمینه بازیگری و از یه طرف صحنه حمله به خانه ی ویزلی ها (هدویگ کجا رفت ؟ با وسایل هری سوخت؟ چرا واکنش بقیه این قدر سرد بود؟)حذف صحنه های نبرد هاگوارتز و دفن دامبلدور آدم رو توی برزخ می گذاره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

به نظرم فیلم شش بد نبود اما حذفیاتش زیاد بود اما در کل تونسته بودن نشون بدن چه اتفاقایی توی قسمت شش افتاده اما یه قسمتش خیلی مسخره بود جینی واسه هری کتاب شاهزاده دورگه رو قایم گرد در صورتی که هری کتابو قایم می کنه حالا چطور می خوان فیلم هفت رو بسازن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b] به یاد شناسه ی قبلیم:«د�
به نظر من فیلم قشنگی بود البته صحنه های جنگ محفل با مرگخوارا حدف شده که توی یکی از قسمت های فیلم بعدی کاملا به موضوع جنگ هاگوارتز پرداخته بشه.
رومانتیک شدن فیلم هم قابل قبوله البته فیلم واقعا ادم را میگیره و نمیشه فهمید این ۲ ساعت و خرده ای کی گذشت!
البته تو طراحی صحنه هم هیچی کم نگذاشتن حتی وصیت نامه آلبوس به اسکریم جیور هم نمایش داده میشه + ابنبات لیمیویی که خدابیامرز خیلی دوست داشت
البته به شخصه عقیده دارم باید صحنه خاکسپاری دامبلدور را عین کتاب میساختن که نساختن.
جلوه های ویژه فیلم مخصوصا هنگام ورود دوزخی ها واقعا عالیه.
رومانتیک شدن فیلم هم قابل قبوله البته فیلم واقعا ادم را میگیره و نمیشه فهمید این ۲ ساعت و خرده ای کی گذشت!
البته تو طراحی صحنه هم هیچی کم نگذاشتن حتی وصیت نامه آلبوس به اسکریم جیور هم نمایش داده میشه + ابنبات لیمیویی که خدابیامرز خیلی دوست داشت
البته به شخصه عقیده دارم باید صحنه خاکسپاری دامبلدور را عین کتاب میساختن که نساختن.
جلوه های ویژه فیلم مخصوصا هنگام ورود دوزخی ها واقعا عالیه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج