آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
خب… قبل از همهچیز عرض کنم که من در تمامی زمینهها و تمامی کارها اعم از عمل های میدانی، بلواری، خیابانی، درون و برون کوچهای و لب مرزی آمادگی خدمت و کمک رو دارم. اینو گفتم چون کلی حرف دارم و اینکه بگم همهجا میتونید روی کمک من حساب کنید ممکنه لابهلای حرفام گم بشه. خب پس گفتم و خیالم راحت شد و بریم که وارد باقی ماجرا بشیم…
قبل از همهچیز باید به یه موضوع اشاره کنم و اونم اینه که اینکه قالب سایت داره تغییر میکنه و این تغییرات مصادف شده با سال نو؛ چقد خوب و زیباتر میشه اگه تا جایی که بشه، کل سایت تغییر کنه. هرجایی که میتونه تغییر کنه و قابل تغییر باشه تغییر کنه و سایتمون نونوارتر بشه. همهچیز! فعالیت اعضا، نوع فعالیت اعضا، طرز تفکر اعضا و مهمتر از همه قسمت مهم و پرپتانسیلی که تابهحال بلا استفاده مونده. قسمت فعالیت سایت در حوزه شبکههای اجتماعی!
یکی از مهمترین دلایلی که سایت ما خیلی توی چشم نیست و اعضای فعال سایت انگشت شمار شدن، اینه که سایت اصلا در شبکههای اجتماعی دیده نشده و نمیشه. که اگه سایت در این شبکهها به ثبات قابل اطمینانی برسه، تمامی مشکلات حل و محو خواهند شد.
و این امر با توجه به سه موضوع محتوا، مهارت تولید محتوا و نظم رخ میده که یبار توضیح دادم درموردشون و نوشتم اما با تشکر از برخی عوامل که دست به دست هم میدن تا مارو اذیت کنن، پست فرستاده نشد.
انشاالله اگه گروه تشکیل شد، تمام توضیحات رو کامل اونجا میدم. فقط اینکه ایده خالی خیلی خوبه اما کافی نیست. عمل و نظم بسیار بسیار مهمتره.
همین…
من با تمام قوا هستم که نیرو بذارم و کمک کنم. در هر زمینهای…
ما نمیدانیم چرا بحث ایده پردازی که میشود ما دوست داریم سهیم باشیم!
بهرحال اگر کمکی در زمینه ایده دهی و یا گاها ترجمه متون بود بگید ما کمک میکنیم. البته به علت تایم شلوغ کاری ما فکر نمیکنم بتونیم خیلی فعال باشیم در کارهای راهبردی! ولی کامنت جواب میدیم!
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
مدیر کل دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو، بانکدار گرینگوتز
سلام.
کسایی که فعلا اعلام آمادگی کردن رو اسم میبرم و لطفا هرکس دیگهای خواهان ملحق شدن به گروه شبکههای اجتماعی سایت برای راه انداختن پیج اینستاگرام هست، حتما تا آخر هفته اینجا پیام بده.
آلنیس، نیکلاس، بردلی، هلگا و تری.
لطفا نگران این نباشین که الان دم عیده و شاید سرتون شلوغه و نرسین و اینا، این یه برنامهی بلندمدته و نه کوتاهمدت و قطعا استارتش به بعد از عید میفته. الان فقط میخوایم ببینیم کیا حاضر به همکاری هستن و تیم اولیه رو تشکیل بدیم تا ببینیم چه کارایی میشه کرد همین. بعدا هرکس احساس کرد نمیتونه همراهی کنه، به راحتی میتونه خارج بشه. ولی لطفا هرکس کوچکترین احتمالی میده بتونه کمکی کنه، برای حضور اولیه اعلام آمادگی کنه.
عرض و طولم به حضورتون که از اونجایی که اونقدرا وقتی ندارم که تو سایت پستی بزنم و زیاد فعال باشم و به همین جهت عذاب وجدان شدیدی فرا گرفته منو خواستم اعلام کنم اگه کاری باری اون گوشه موشه ها بود شاید منم بتونم تو یه بخش هایی یکم کمک برسونم.
مطمئن نیستم که تو چه بخش هایی بیشتر میتونم فعال باشم ولی بعد اینکه تیم مشخص شد و کارا رو بخش بندی کردین منم یه قسمتی رو برمیدارم.
✨The true sign of intelligence is notknowledge but imagination📜
مرسی بردلی که با وجود این که سرت شلوغه برای کمک به سایت داوطلب میشی.
پیشنهادت رو دوست داشتم هلگا! به نظرم همین کاری که گفتی رو بکنیم و کسایی که حاضرن از هر طریقی کمک کنن ولی شاید براشون مشخص نباشه که دقیقا تو کدوم بخش و برای چه کاری ممکنه بهشون نیاز بشه، لطفا اینجا اعلام آمادگی کنن که تا آخر هفته یه گروه تلگرام بسازیم و اونجا بیشتر در این مورد صحبت کنیم.
تو گروه میتونیم وظایف و انتظارات رو دقیقتر بیان کنیم و با همدیگه به یه نتیجه خوب برای پیج اینستاگرام برسیم و همونجا تقسیمبندی و تشکیل تیم و اینا انجام بشه.
× پس تکرار میکنم، لطفا هرکس حتی اگه براش مشخص نیست کدوم بخش میتونه کمک کنه، اما به هر حال میخواد جزئی از تیم باشه اینجا پست بزنه و اعلام کنه تا گروه تلگرام بسازیم و اونجا باقی تصمیمات رو بگیریم. ×
من بر عکس بردلی در این زمینهها هیچوقت سکوت نمیکنم چون میترسم بگین لالم!
من میتونم توی این قسمت یه کمک هایی بکنم.
البته به نظر من خیلی بهتره که کسایی که میخوان توی این زمینه کمک بکنن با هم جمع بشن و با حضور یه نماینده از مدیرها یه استراتژی خوب بچینن و بعد نقشهای متفاوت تعریف بشه و وظایف و مسئولیتها به افراد مختلف اون گروه داده بشه.
در هر صورت من توی این قسمت تعریف استراتژی و همینطور ایده دهی میتونم کمک بکنم. همینطور یه کارایی هم برای اجرا و پیاده سازی می تونم بکنم.
گابریلا نوشته: و دعوت از سایر اعضا که قادر به این کار هستن لطفا کمکشون رو از سایت دریغ نکنن
من حقیقتش در این زمینه ها تا بتونم سکوت میکنم و این بار نیز میخواستم همین کارو بکنم بنظرم بهتره اعضایی که همه چیز براشون تازگی داره و بصورت دیگه ای این قضایایی که برای ما تکراری شده رو میبینن پا پیش بذارن و کارها رو بگیرن دستشون اما چون این مورد که سایت نیاز به کمک داره چند بار تکرار شد خداییش من حساس شدم دیگه و نمیتونم چیزی نگم بالاخره همه کسانی که الان به سایت سر میزنن دوستش دارن قاعدتا و منم مستثنا نیستم و دوست داشتم اینو بگم که واقعا دوس دارم کمک کنم ولی در زمینه شبکه های اجتماعی و ایجاد و اداره صفحات اجتماعی و این قضایا تجربه خاصی ندارم و وقت هم کم دارم و ذهنم هم جاهای دیگه کامل مشغوله ولی بازم اگه واقعا نیاز بود حتی شده در حد مشورت و ایده پردازی و چه میدونم این چیزای حاشیه ای، بفرمایید در خدمتم.
با تشکر از آلنیس برای داوطلب شدن و دعوت از سایر اعضا که قادر به این کار هستن لطفا کمکشون رو از سایت دریغ نکنن، برم سراغ نیکلاس که نکات بسیار مهمی رو بهش اشاره کرده.
نقل قول:
به نظرم باید هدف از زدن پیج ایستاگرام کاملا واضح باشه و همه بدونیم.
ایا میخوایم با این پیج کاربرهای بیشتری با جادوگران اشنا بشن؟ آیا میخوایم صرفا یک پیج فارسی هری پاتری اصیل توی اینستاگرام باشه؟ و آیا میخوایم فقط یک پیجی باشه پر از مطالب باحال و گوناگون که خودمون هم وقتی حوصله مان سر رفت بریم اونجا؟
اگه یک هدف یک خطی ساده داشته باشیم خیلی راحت میتونیم بهش برسیم.
اگه اشتباه نکنم ما هردفعه که فراخوانی برای جذب مدیر شبکههای اجتماعی میدادیم، خواستههامون رو واضح بیان میکردیم که خب هیچوقت هم جواب نداد حالا به هر دلیلی. اینبار گفتیم خود اعضا پا پیش بذارن و بگن در چه مورد میتونن همکاری کنن و براساس اون تیم رو تشکیل بدیم. پس لطفا اینبار شما تواناییهای خودتون و مطالبی که میتونیم برای قرار دادنش توسط شما توی اینستاگرام روش حساب کنیم رو بیان کنین.
نقل قول:
در ضمن اینستا یک مدیر میخواد که وظایف رو خرد کنه و بقیه هر کدوم یه تیکه رو بردارن و انجام بدن. نه اینکه شش هفت نفر همینجوری بریزن تو پیج و کار کنن.
بله قطعا همینه و یک نفر در نهایت باید مسئولیت کل تیم و هماهنگی بین اونا رو برعهده بگیره. ولی مجددا گفتیم به جای این که اول بگیم یکی مسئول بشه و بعد دنبال تشکیل تیم بره، اول تیم رو تشکیل بدیم و بعد خود تیم یک نفر از خودشون رو برای این عنوان انتخاب کنه.
ممکنه روش خوبی نباشه از نظر شما، ولی به هر حال گفتیم یکبار هم با این شیوه جلو بریم و خود اعضا کارو پیش ببرن.