جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
ماراتن هری پاتر
تولد 22 سالگی
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

41 کاربر(ها) آنلاین هستند (37 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
40
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

شبکه پرواز

فن‌ فیکشن‌ها

wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: صندوق رفاه فدراسیون کوییدیچ جادوگران
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 22:25
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود.

درخواست با درخواست وام شما موافقت شد. هدف ما رفاه و آسایش شماست! با خیال راحت برید طناب مناب و این چیزا رو تهیه کنید و باهاش برید طناب‌کشی بازی کنید. انقد حال میده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 22:20
نمایش جزئیات
آفلاین
با ارزوی مرگ هرچه زودتر خودم از شما طلب دارم تمام بی میلی درخواست ۸۰ گالیون وام دارم. اگه ندید واسه بانکتون پاپوش میدوزم و بعد خودمو از دم درتون حلق اویز میکنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
It's all game...want this or not you are player. soo let's play!wwwwww
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 01:54
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

ماروولو گانت نوشت:
لطفا به من وام دهید. هر چه بیشتر بهتر. ضامن؟ خجالت نمیکشید به نواده اصیل سالازار میگین ضامن؟ چه ضامنی بالاتر از خون اصیل من؟ چه ضامنی بالاتر از سبیلی که از سالازار به ارث بردم؟ کجا رفت اصالتِ اصالت؟ تف تو این سیستم بانکداری غیر جادوییتون! زمان سالازار یک بار بانکدار از مشتری اصیل ضامن خواست ... سالازار بانکدار رو کرد تو صندوق بانک درشم بست کلیدشم قورت داد! بزرگوار وضع مزاجیشم خیلی درست درمون نبود که ... هر وقت گذرش به مرلینگاه میخورد، انقدر موندگار میشد که پشت در صف وامیستادن. یعنی میخوام بگم فکر نکنین کلیدو که خورد، بعدا پس داد!

اقا ماروولو!

دیدم حرف سیبیل شد گفتم خودم بیام! اصلا هر جا که پای سیبیل در میان است نام سیبل میدرخشد! وامتون تایید میشه یه شیشه روغن سیبیلم از طرف من اشانتیون میگیرید. تاکید کنم البته که روغن سیبیله ها!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: دوشنبه 30 تیر 1404 23:06
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
لطفا به من وام دهید. هر چه بیشتر بهتر. ضامن؟ خجالت نمیکشید به نواده اصیل سالازار میگین ضامن؟ چه ضامنی بالاتر از خون اصیل من؟ چه ضامنی بالاتر از سبیلی که از سالازار به ارث بردم؟ کجا رفت اصالتِ اصالت؟ تف تو این سیستم بانکداری غیر جادوییتون! زمان سالازار یک بار بانکدار از مشتری اصیل ضامن خواست ... سالازار بانکدار رو کرد تو صندوق بانک درشم بست کلیدشم قورت داد! بزرگوار وضع مزاجیشم خیلی درست درمون نبود که ... هر وقت گذرش به مرلینگاه میخورد، انقدر موندگار میشد که پشت در صف وامیستادن. یعنی میخوام بگم فکر نکنین کلیدو که خورد، بعدا پس داد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 26 تیر 1404 14:27
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین

شرایط دریافت وام از فدراسیون کوییدیچ

درود به اون دسته از افرادی که احساس می‌کنن توی جیبشون شپش پشتک وارو می‌زنه. شما می‌تونین طی قوانین زیر و بدون چک و سفته و ضامن منفجر شین. یعنی از فرط خوشحالی اینکه بهتون وام دادن، منفجر شین.

قوانین دریافت وام:

- هر تیم تا سقف 300 گالیون، و هر بازیکن تنها برای خرید جارو تا سقف 80 گالیون می‌تونه از فدراسیون کوییدیچ وام دریافت کنه و مهلت پرداخت تا انتهای لیگالیون کوییدیچ هست. ولی به ازای هر مسابقه، 2% و 1% سود برای به ترتیب تیم و بازیکن باید پرداخت کنید.

برای مثال این لیگ شامل ۶ دوره مسابقه‌س و اگه بعد از سومین مسابقه اقدام به پس دادن وام دریافتی کنین، باید 6% و یا 3% سود به ترتیب برای تیم یا بازیکن، مازاد بر میزان وام پرداخت شده، بازگردونید.

- در صورتی که در انتهای لیگالیون کوییدیچ، تیمی قادر به پرداخت وامش نباشه، تمامی بازیکنان تیم بدون استثنا به آزکابان منتقل می‌شن تا یاد بگیرن هرکس خربزه می‌خوره، آفت نداره. یعنی هرکس که دوست داره آفت نداشته باشه باید وامش رو پرداخت کنه. می‌دونم نفهمیدین چی گفتم ولی تنبیه سختی در انتظارتونه خلاصه...

- قانون بالا برای بازیکنی که مجزا اقدام به دریافت وام می‌کنه و قادر به پرداخت وامش نمی‌شه هم برقراره و به زندان آزکابان میفته.

برای آزادی از زندان، با توجه به میزان بدهی، برای شما حکمی صادر می‌شه که با ارسال تعدادی رول، هر کدوم از بازیکنان قادر به آزاد شدن از آزکابان باشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: صندوق رفاه فدراسیون کوییدیچ جادوگران
ارسال شده در: شنبه 19 آبان 1403 19:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

با توجه به این که درخواست تیم برتوانا برای دریافت وام قبل از شروع مسابقه اول بود و الان در پایان بازی سوم قصد پرداخت دارین، 6% معادل با 18 گالیون باید سود پرداخت کنین. بر این اساس 318 گالیون از سرمایه تیم کم و وام تیمتون با فدراسیون تسویه شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 19 آبان 1403 18:25
نمایش جزئیات
آفلاین
درود.

ما مجددا تشریف آوردیم جهت تسویه...

درخواست داریم وام ۳۰۰ گالیونی تیم برتوانا که الان حدودا ۳۰۰ و چند گالیون باید باشه رو هرچه سریعتر صاف و صوفش کنید و پرداختش کنید بره...

هزینه‌شم طبعا از خزانه نامتناهی تیم برتوانا برداشته میشه!

با تشکر. زیر سایه نحس و سنگین ما!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
MAYBE YOU ARE NEXT

ارسال شده در: جمعه 11 آبان 1403 14:41
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

هر دوی شما 80 گالیون وام قبل از شروع مسابقه اول دریافت کرده بودین که با گذشت 2 مسابقه، 2 درصد به هزینه‌ای که باید پس بدین اضافه شده. بنابراین 82 گالیون باید پرداخت کنین که با توجه به داشتن این مقدار موجودی تو حسابتون، دیگه بدهی‌ای به فدراسیون کوییدیچ ندارین و وام شما تسویه شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1403/8/11 14:50:59
ارسال شده در: جمعه 11 آبان 1403 10:59
نمایش جزئیات
آفلاین
درود.

ما نیز درخواست تسویه واممون رو پیش‌تر در بانک مطرح کردیم. اما مثل اینکه جاش اونجا نبوده!

به هرحال ۸۰ و خورده‌ای گالیون رو از حساب ما کسر کردن. اگه الکی کسر کردن و اختلاسی رخ داده، زود بگین که تاس بندازیم ببینیم داس نیاز هست یا مذاکره...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
MAYBE YOU ARE NEXT

ارسال شده در: جمعه 11 آبان 1403 06:41
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اومدم وامم رو تسویه کنم.
من و استاد و تیممون همیشه تو همه چیز اولینیم پس تعجب نکنین که زودتر از همه واممون رو هم تسویه میکنیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ترزا مک‌کینز در 1403/8/11 10:26:28
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده

F-E-A-R has two meanings
"Forget Everything And Run"
or "Face Everything And Rise"
The choice is yours.