فن فیکشن (فن فیک، داستان پردازی طرفداران. به انگلیسی: Fan fiction)، داستان هایی تخیّلی که توسّط طرفداران یک کتاب، مجموعۀ تلویزیونی، فیلم یا گروه موسیقی نگاشته میشوند. نویسندگان این داستانها با الهام از شخصیتها و ساختار داستانهای نویسندگان اصلی، حکایت جدیدی را در قالبی نو پیریزی میکنند. این مجموعهها معمولاً بطور رسمی منتشر نمیشوند و در ابتدا تنها در مجلّات طرفداران جای میگرفتند. امّا امروزه همچون دیگر فعّالیتهای هواداران به سادگی قابل دستیابی در اینترنت اند.
فن فیکشن نویسی هری پاتر محبوب ترین نوع هواداری آنلاین و قلم محور طی یک دهه اخیر به شمار می رود. علیرغم پایان انتشار مجموعه کتاب های هری پاتر در سال ۲۰۰۷، طرفداران دنیای خیالی جی.کی.رولینگ همچنان با شوق خاصی به این نوع از فعالیت ادامه می دهند. طی تاریخ هفده ساله سایت، فن فیکشن نویسی همواره از فعالیت های پرطرفدار میان اعضا بوده است. دوران اوج فن فیکشن نویسی هری پاتر در سایت ما مربوط به پیش از انتشار کتاب های ششم و هفتم بود که از طریق مولفه هایی همچون خیال پردازی، خلاقیت و دقت، اعضا را با شوق خاصی به سوی پیش بینی قلم محور پایان هری پاتر سوق می داد.
🦉 آقا/خانم عزیز [جادوگر]
با افتخار اعلام میداریم که به مدرسه جادوگری هاگوارتز پذیرفته شدهاید
شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
درخواست با درخواست وام شما موافقت شد. هدف ما رفاه و آسایش شماست! با خیال راحت برید طناب مناب و این چیزا رو تهیه کنید و باهاش برید طنابکشی بازی کنید. انقد حال میده!
با ارزوی مرگ هرچه زودتر خودم از شما طلب دارم تمام بی میلی درخواست ۸۰ گالیون وام دارم. اگه ندید واسه بانکتون پاپوش میدوزم و بعد خودمو از دم درتون حلق اویز میکنم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
It's all game...want this or not you are player. soo let's play!wwwwww
ماروولو گانت نوشت: لطفا به من وام دهید. هر چه بیشتر بهتر. ضامن؟ خجالت نمیکشید به نواده اصیل سالازار میگین ضامن؟ چه ضامنی بالاتر از خون اصیل من؟ چه ضامنی بالاتر از سبیلی که از سالازار به ارث بردم؟ کجا رفت اصالتِ اصالت؟ تف تو این سیستم بانکداری غیر جادوییتون! زمان سالازار یک بار بانکدار از مشتری اصیل ضامن خواست ... سالازار بانکدار رو کرد تو صندوق بانک درشم بست کلیدشم قورت داد! بزرگوار وضع مزاجیشم خیلی درست درمون نبود که ... هر وقت گذرش به مرلینگاه میخورد، انقدر موندگار میشد که پشت در صف وامیستادن. یعنی میخوام بگم فکر نکنین کلیدو که خورد، بعدا پس داد!
اقا ماروولو!
دیدم حرف سیبیل شد گفتم خودم بیام! اصلا هر جا که پای سیبیل در میان است نام سیبل میدرخشد! وامتون تایید میشه یه شیشه روغن سیبیلم از طرف من اشانتیون میگیرید. تاکید کنم البته که روغن سیبیله ها!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
لطفا به من وام دهید. هر چه بیشتر بهتر. ضامن؟ خجالت نمیکشید به نواده اصیل سالازار میگین ضامن؟ چه ضامنی بالاتر از خون اصیل من؟ چه ضامنی بالاتر از سبیلی که از سالازار به ارث بردم؟ کجا رفت اصالتِ اصالت؟ تف تو این سیستم بانکداری غیر جادوییتون! زمان سالازار یک بار بانکدار از مشتری اصیل ضامن خواست ... سالازار بانکدار رو کرد تو صندوق بانک درشم بست کلیدشم قورت داد! بزرگوار وضع مزاجیشم خیلی درست درمون نبود که ... هر وقت گذرش به مرلینگاه میخورد، انقدر موندگار میشد که پشت در صف وامیستادن. یعنی میخوام بگم فکر نکنین کلیدو که خورد، بعدا پس داد!
درود به اون دسته از افرادی که احساس میکنن توی جیبشون شپش پشتک وارو میزنه. شما میتونین طی قوانین زیر و بدون چک و سفته و ضامن منفجر شین. یعنی از فرط خوشحالی اینکه بهتون وام دادن، منفجر شین.
قوانین دریافت وام:
- هر تیم تا سقف 300 گالیون، و هر بازیکن تنها برای خرید جارو تا سقف 80 گالیون میتونه از فدراسیون کوییدیچ وام دریافت کنه و مهلت پرداخت تا انتهای لیگالیون کوییدیچ هست. ولی به ازای هر مسابقه، 2% و 1% سود برای به ترتیب تیم و بازیکن باید پرداخت کنید.
برای مثال این لیگ شامل ۶ دوره مسابقهس و اگه بعد از سومین مسابقه اقدام به پس دادن وام دریافتی کنین، باید 6% و یا 3% سود به ترتیب برای تیم یا بازیکن، مازاد بر میزان وام پرداخت شده، بازگردونید.
- در صورتی که در انتهای لیگالیون کوییدیچ، تیمی قادر به پرداخت وامش نباشه، تمامی بازیکنان تیم بدون استثنا به آزکابان منتقل میشن تا یاد بگیرن هرکس خربزه میخوره، آفت نداره. یعنی هرکس که دوست داره آفت نداشته باشه باید وامش رو پرداخت کنه. میدونم نفهمیدین چی گفتم ولی تنبیه سختی در انتظارتونه خلاصه...
- قانون بالا برای بازیکنی که مجزا اقدام به دریافت وام میکنه و قادر به پرداخت وامش نمیشه هم برقراره و به زندان آزکابان میفته.
برای آزادی از زندان، با توجه به میزان بدهی، برای شما حکمی صادر میشه که با ارسال تعدادی رول، هر کدوم از بازیکنان قادر به آزاد شدن از آزکابان باشن.
با توجه به این که درخواست تیم برتوانا برای دریافت وام قبل از شروع مسابقه اول بود و الان در پایان بازی سوم قصد پرداخت دارین، 6% معادل با 18 گالیون باید سود پرداخت کنین. بر این اساس 318 گالیون از سرمایه تیم کم و وام تیمتون با فدراسیون تسویه شد.
هر دوی شما 80 گالیون وام قبل از شروع مسابقه اول دریافت کرده بودین که با گذشت 2 مسابقه، 2 درصد به هزینهای که باید پس بدین اضافه شده. بنابراین 82 گالیون باید پرداخت کنین که با توجه به داشتن این مقدار موجودی تو حسابتون، دیگه بدهیای به فدراسیون کوییدیچ ندارین و وام شما تسویه شد.