لوموس!میبینم که در نبود من چراغ اینجا رو روشن نگه داشتید! خرسندم از همگیتون.
چند روز پیش روز جهانی شکلات بود، خلاصه که رفته بودم یه سری مراسمات آیینی رو بهجا بیارم. به امید درختان کاکائویی پربارتر.
بنابراین تمامی درخواستهایی که تا این لحظه ثبت شدهن برای شرکت در ایونت هم پذیرفته میشن. باقی موارد مربوطه هم از طریق همین تاپیک یا اطلاعیههای وزارت سحر و جادو اعلام خواهند شد. میترکونیم!
بریم برای بررسی فرمها.
وزیر پانمدی! داداشی! شما که همهجوره پذیرفتهای، فارغ از روابط و ضوابط.
فقط جسارتاً این حقوق ما کِی واریز میشه؟
تشریف بیارید. پذیرفته شد.
گب!بله بله، پریزادها و نیمهپریزاد همگی قبولن چشمبسته. چیز، نیازی هم به استفاده از قدرتهاتون نیست، تشریف داشته باشید.
پشمک!لطف کنید به خودتون رحم نمیکنید، حداقل به اون درخت معصوم و اموال محفل رحم کنید.
بله مطلع هستم. خودم به دندون گرفتمت. با همین دستها بزرگت کردم خیر سرم. مگه میشه ندونم؟
بیا تو. سر راه نونم بگیر.
ری!ما به حقوق حیوانات هم احترام میذاریم. مخصوصا حیوانات گیاهخوار و وگان.
پذیرفتهای. میذارم دوتا موز برداری و بری.
اسکور ماسک جادوگران!حق مردم رو میخوری و خودت رو جای همون مردم جا میزنی؟ د آخه...
بهنظرم دسته
مرفهان بیدرد مناسبتر باشه برات.
بفرمایید از جلوی چشمهام دور...
چی؟ چی شده؟ از خودمونه؟ همکار کجا آخه؟ آها توی وزارت؟ خب...بله عرض میکردم. دستور از بالا رسیده که بپذیرمت. الان هم اسمت رو توی همون دسته ثبت کردم. برو تا نظرم عوض نشده.
تامی!اون بخش از جوابت واسه دسته اقلیت رو که خط زده بودی بیشتر پسندیدم. بههرحال بالادستیهای سازمان (خودم!
) چنین مواردی بیشتر پسندشون میشه و همسوتر میدوننش با اهداف سازمان.
خیلی خوبه که این شجاعت رو داری! و با این وجود عضو... هافلپافی.
من هم از بابت ابهت و جلال و جبروت خودته که میپذیرمت. خوش اومدی!
مونتی!آلنیس میگه باهم میرین بالای درخت آتیش میسوزونین! اتهامات وارده رو تایید میکنی؟
از اونجا که با درختها مهربون هستی میتونیم بپذیریمت. بیا تو و اسباب اثاثیه زیادی با خودت نیار. هرگونه وسایل آتشزا و خطرآفرین هم قدغنه. باریکلا.
جناب اسلیترین!استفاده از لفظ نژادپرست؟ بالابردن ابروها از سر تعجب؟ این وصلهها به بنده نمیچسبن جناب اسلیترین. ریموستون رو عوض کنید. بارها عرض کردهم، از تهیه ریموسهای تقلبی بپرهیزید.
متاسفانه باید خدمتتون عرض کنم اهداف شما با اهداف سازمان در یک راستا قرار نداره؛ بنابراین نمیتون...
چی؟ آلنیس رو گروگان گرفتهن؟ سیریوس هم؟ بله عرض میکردم، بفرمایید خیلی خوش اومدید.
سوگیاما سان!بله که سابقه حساب میشه! سابقه انقدر پسندیده.
شائولین برایت لایک ئه دایمند؟
تا زمانی که با شکلاتها در صلح باشید پذیرای حضورتون هستیم.
بانو استیکنی!خوشحالم که سعی در شناخت جایگاه خودتون توی جامعه جادوگری دارید.
اما متاسفانه صرفا یک ویژگی شخصیتی موجب خاصبودن ما نمیشه. خیلی از افراد ممکنه این ویژگیها رو داشته باشن، به همین دلیل نمیشه چنین مواردی رو
اقلیت شمرد.
بنابراین در حال حاضر سازمان امکان پذیرش شما رو نداره.
با این وجود هرگاه احساس کردید به شناخت عمیقتری از شخصیت خودتون دست پیدا کردید و به موردی رسیدید که شما رو جزو اقلیتها قرار میده، برگردید و مجدد درخواست بدید. ورودتون خوشآیند خواهد بود.
بانو هلمز!در حال حاضر توی سازمان خانوادههای خاص و ویژگیهای شخصیتی انسانی بهعنوان دسته اقلیت محسوب نمیشن. از طرفی با وجود جانورنما بودن شما، فرمتون اطلاعات کافی در اختیار ما قرار نداد و همچنین چندان چشمگیر و واقعگرایانه به نظر نمیرسید.
بنابراین فعلا امکان پذیرش شما در سازمان رو نداریم.
اسکارلت!دیر رسیدی!
اینجا فقط من حق دارم دیر برسم. اما عوضش عذرخواهی کردی. عذرخواهی خوبه. پسندیدهست. ما توی محفل معتقدیم هرکس میتونه لایق یک شانس دوباره باشه.
من زلزنندهها رو دوست دارم. البته وقتی که شکلات باشن. شکلاتها خیلی خوب زل میزنن. باهاشون نسبت خاصی داری؟ به شکل شکلات هم میتونی دربیای؟ صرفا میخوام توی سوابقت ثبت کنم. گرچه من که بین شکلاتهام فرق نمیذارم. چیز... بین انسانها هم همینطور.
بانو بل!ارجاع پسندیدهست. از تکرار بیمورد موارد ازپیشبیانشده جلوگیری میکنه.
میگم که... شما دروئیدها رابطه خوبی با طبیعت دارین. رابطهتون نسبت به درختان کاکائو به چه صورته؟ میتونید چندتا از درخواستهای من رو به گوششون برسونید؟
سیگنس!ما قدیمها تو محفل یه کوین داشتیم، همینطوری کوچولو بود، و خیلی بزرگتر از سنش سرش میشد. با هم بستنی شکلاتی میخوردیم.
سازمان اقلیتها به درد کنار هم بودن میخوره. به این درد میخوره که صحبتهای ما هم شنیده بشه. خاصبودن بهمعنای جزوی از عام نبودن نیست.
واسه همین میخوایم تا با کنار هم قرارگرفتن، ما هم یک دسته عام مستقل باشیم برای خودمون.
این ادبیات یه مقدار سنگین بود برای یه بچه، نه؟
خوش اومدی.
گادفری!خوشحالم که تونستی خودت رو برسونی. منتظرت بودیم. سازمان به یه خونآشام
سفید احتیاج داشت.
خوش اومدی.
اش!میگم یه چندتا سوسک زیر کابینتهای آشپزخونه وزارت اطراق کردهن، میتونی به مناطق غیرمسکونی هدایتشون کنی؟
مزد هم میدیم بهت.یه سری کار دیگه هم هست که بعد از مستقرشدن خدمتت عرض میکنم. خوش اومدی.