شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
قوانین حمایت اسپانسرها از تیمهای شرکت کنندهی لیگالیون کوییدیج
درود به تمامی ثروتمندان و ثروتدوستان که ایضا کوییدیچ دوست هم هستن!
اسپانسرین محترم چهار تیم شرکت کننده لیگالیون کوییدیچ از همین حالا میتونن میزان حمایتشون رو از تیمی که اسپانسرش هستن، اعلام کنن. تیمها برای بهرهوری هرچه بیشتر در لیگالیون به گالیون بیشتر احتیاج دارن و توی این زمینه اسپانسرها میتونن تاثیر بسیار به سزایی بر عملکرد هرچه بهتر تیمها داشته باشن.
رقم حمایتی هر اسپانسر، بسته به میزان ثروتی که کسب کرده میتونه متفاوت باشه اما اسپانسرین حواسجمع باشن که تا سقف ۴۰۰ گالیون میتونن به تیمهای مورد حمایت خودشون کمک مالی کنن، نه بیشتر!
همچنین، این کمک خیرخواهانه اسپانسرین به تیمها بدون بازگشت نخواهد بود و در انتهای دوره لیگالیون، میزان ثروتی که اسپانسرین در اختیار تیم مورد حمایتشون قرار دادن، بهشون بازگردانده خواهد شد و این حرکت به نوعی قرض الحسنه خواهد بود که یه نوع توشه آخرت هم برای اسپانسرین محترم محسوب میشه. اصلا حلق در اشکانم چشمه زد. چقد با خدا و صافین شمایی که ثروتمند و اسپانسر و کوییدیچ دوستین!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1404/4/26 15:43:52
منم اومدم برای اسپانسر شدن اعلام آمادگی کنم! اگه خودم تو تیمی بودم که انشاالروونا با تیم خودم قرارداد میبندم، اگه نه هم هر تیمی اسپانسر نداشت بیاد سراغ خودم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/3/22 22:11:41
ما هم لطف میکنیم و آمادگی خود را برای اسپانسری یک تیم اصیلزاده، عاری از هرگونه ماگل و ماگلزده اعلام مینماییم. میزان حمایت اسپانسری نیز بسته به درجه اصالت خون آن تیم تعیین خواهد شد.
سلام به داداشی و سیبل! به داداشی بیشتر! به سیبل کمتر! خب آخه سیبل یه مدتی همش منو اذیت میکرد... خب باشه سیبل کمتر نه ولی داداشی بیشتر!
من اطلاعیه رو دیدم و بعدش دویدم اینجا که زودتر از همه بتونم اسپانسر شدنم رو اعلام کنم! من میخوام اسپانسر تیم پر افتخار و قهرمان برتوانا بشم! خب بالاخره داداشی مالکه و منم نائب مالکم! و با یه برتوانای خفن میایم و این دوره رو هم میترکونیم! بوم!
من حداکثر حمایت رو از برتوانا میخوام بکنم! همین دیگه! فعلا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟ - چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...