ستاد برگزاری پانزدهمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو
مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو
با توجه به اطلاعیه شماره 1 ستاد برگزاری وزارت سحر و جادو، از همین لحظه، تا تاریخ 30 خرداد، ساعت 23:59:59 تمامی اعضای ایفای نقش میتوانند با پر کردن فرم مربوطه تمایل خود برای کاندیدا شدن اعلام کنند.
توجه داشته باشید که سابقهی شما، اعم از تاریخ عضویت و یا تجربههای نظارتی و یا مدیریتی تنها میتواند به تایید شما کمک کند، اما تضمین کننده و ملاک اصلی نیست. مطمئنا کیفیت و کمیت فعالیت و چهره شما در سایت معیارهای اصلیای هستند که در نظر گرفته خواهند شد.
فرم ثبت نام کاندیداها:
مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):
شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیتهای آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعههای وابسته (آزکابان و موزه):
شرح "سوابق برجسته/خدمات نظارتی-مدیریتی" در انجمنهای ایفای نقش:
شرح برنامههای آینده خود برای وزارت سحر و جادو و مجموعههای وابسته:
شعار انتخاباتی:
توضیحات تکمیلی:
* در خصوص برنامههای آینده، میتوانید برنامههای جدیدتر یا خلاقانهتری که در جهت هر چه بیشتر فعال کردن وزارت سحر و جادو دارید را شرح دهید. صرف نظر از شوخی و ایفای نقش، ارائه و شرح برنامههای نوین و کاربردی نقشی کلیدی برای افزایش محبوبیت شما دارد.
* در مورد سوابق قبلی در وزارت، اگر که قبلا هر نوع سِمَت یا مقامی در وزارت سحر و جادو طی دورههای مختلف قبلی داشتهاید سال، دوره و وزیر منتخب آن دوره را اعلام نمایید.
* در رابطه با سوابق برجسته در ایفای نقش، اگر که قبلا هر نوع سِمَت اعم از نظارتی یا ایفای نقشی در سایر انجمنهای ایفاینقش داشتهاید را ذکر کنید.
* از هرگونه تبلیغات و فعالیت انتخاباتی در ملا عام و در طول مدت زمان نامنویسی خودداری کنید.
تذکر: در صورتی که پستی به غیر از ثبتنام در این تاپیک ارسال شود، کاربر تا پایان دورهی انتخابات از انجمن وزارت سحر و جادو معلق خواهد شد. فقط در صورتی که تمایل دارید برای انتخابات نام نویسی کنید، در اینجا پست ارسال کنید.
برنامه زمان بندی پانزدهمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو:
23 تا 30 خرداد: ثبت نام از کاندیداهای وزارت سحر و جادو
31 خرداد: اعلام اسامی نامزدهای نهایی انتخابات
1 تا 10 تیر: فعالیت ستادهای انتخاباتی و تبلیغاتی
11 و 12 تیر: رایگیری نهایی
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

) در جامعهی جادوگری

ده سال آزگار ازش گذشته
پس انتظار نداشته باشین چیز زیادی ازش یادم بیاد. مخصوصا با این بطری جن ساز لعنتی که حسابی سنگینه!
راستیتش همینقدریم که گفتم یادم نبود! نیگا به امضای پشت سجلم کردم:
تو دوره دوم کلا وزارتو سپردم دست دور و بریام و رفتم پی عشق و حال خودم!
از مرلین که پنهون نیست از شما چه پنهون، یه زخم گذاشتم رو کلّم و ناظر محفل شدم تا از نیروی عشقم واسه خودم بهره برداری کنم، بهم نساخت البته!
یه مدتم مدیر بودم و حسابی از منو واسه سرکوب بدخواهام سواستفاده کردم! شناسه هاشونو ترکوندم.
یه بارم با دستهای پشت پرده لابی کردم و با کودتا، رو تخت لرد سیاه نشستم!
دست آخرم همین یکم پیش مدیر هاگوارتز بودم و از صندوق ذخیره فرهنگیان یه اختلاس تپل کردم.
با پولش یه کشتی تفریحی پر از نوشیدنی و ساحرههای جوون خریدم و یه مدت زدم به دل اقیانوس و رو آب زندگی کردم!
خلاصه که هر جور بهره ای از قدرت که میشده بردم ... دیگه اگه الان این جام فقط واسه خدمته. 
اگه من موندم و توحید ظفرپور، من موندم و عنتونین دالاهوف، من موندم و یه دزد شارلاتان قالتاق، من موندم و هیشکی ... وزارت رو به توحید و عنتونین و شارلاتان و هیشکی بدین. سلامتی ستاد برگزاری انتخابات که این تیریبونو داد دست ما!