جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  219 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  311 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  213 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 فروردین 1399 14:07
نمایش جزئیات
آفلاین
مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):
خجالت آوره که بگم، آخه فقط حدود دو هفته از عضویتم گذشته چهارم فروردین عضو شدم و شونزدهم نقش گرفتم
نمی‌دونم مشکلی داره یا نه

شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیت‌های آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه):
هیچ. فعلا زیر دستیم

شرح "سوابق برجسته/خدمات نظارتی-مدیریتی" در انجمن‌های ایفای نقش:
متاسفانه هیچ سابقه‌ی برجسته‌ای ندارم

شرح برنامه‌های آینده خود برای وزارت سحر و جادو و مجموعه‌های وابسته:
خب، اهم اهم.
اول از همه، اینو بگم که نظر تمامی جادوگران و ساحرگان هدف اصلی خواهد بود. پیشنهادات اونها اجرا، و کلا هر نظری داشته باشن روی فرق سر ما جا داره
دوما، امکانات بیشتری رو برای جامعه‌ی جادوگری فراهم می‌کنیم. همین طور امنیت بیشتری رو. خلاصه بگم، کلا تحولات بزرگی ایجاد می‌کنیم
شغل‌های جدیدی ایجاد می‌کنیم. متاسفانه ما در جامعه‌ی جادوگری با کمبود شغل مواجهیم و خیلیا بیکارن یا شغلشون مناسب نیست. خلاصه، موقعیت‌های شغلی زیادی رو ایجاد می‌کنیم با حقوق بالا
مسابقات گسترده‌تر و متنوع‌تری برگزار خواهند شد.
چند تا کوچه و شهر جدید بنا میکنیم، همین طور مکان جدید. تنوع رو تا حدی می‌بریم بالا که هر کسی با هر سلیقه‌ای حالشو ببره
و میتونم بگم حتی تور سفر رایگان خواهیم داشت به مکان‌ها و کشورها و سیارات مختلف
چند تا مجله‌ی تفریحی دایر خواهد شد، چند تا کتاب چاپ خواهد شد و مکانی دایر خواهد شد برای تخلیه‌ی دیوانگی‌هایمان
چند تا اختراع جدید و بسیار کاربردی هستند، که رونمایی، و به طور کاملا رایگان در اختیار مردم قرار خواهند گرفت.
وزارت جادو با جادوگران و ساحرگان عزیز، کاملا صادق و رو راست خواهد بود و تمامی آماری که در اختیارشان قرار میگیره واقعی خواهد بود
تقویم جادویی، خیلی وقایع بیشتری خواهد داشت.
یه دم و دستگاهی راه میندازیم، و این دم و دستگاه اینجوری خواهد بود که تمامی جادوگران و ساحرگان (همون کاربران) عیدی و یارانه میگیرن و روز تولدشونو شخصا بهشون تبریک میگیم
وزارتخانه خیلی خیلی فعال‌تر خواهد شد. هر روز، ایده‌های جدیدی عملی میشن و کارهای بیشتری رو انجام میدیم. وزارت جادو بیست و چهار ساعته در خدمت (کاربران) خواهد بود.
چند تا شبکه‌ی تلویزیونی جدید با موضوعات متنوع و گسترده افتتاح خواهند شد.
رمز و رازها و ماجراجویی ها دو برابر خواهند شد
در کل، همه چیز عالی خواهد شد

شعار انتخاباتی:
مردم، گنجینه‌های با ارزش و معادن طلا هستند

(چقدر این جمله آشناست )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوزانا هسلدن در 1399/1/19 14:26:37
ویرایش شده توسط سوزانا هسلدن در 1399/1/19 14:45:22
Purple and black dreams, a velvet doll and the
∞ ...stars waving meتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 11 فروردین 1399 00:21
نمایش جزئیات
آفلاین
مدت زمان عضویت در بخش ایفای نقش (و حتما در صورت داشتن شناسه پیشین، آن را ذکر کنید):
از 10/10/1396 ؛ دو سال و سه ماه.
یه دوره ای کوتوله بودیم، فیلیوس فلیت ویک. قبل ترشم از رفیق رفقای دامبل بودیم، الفیاس دوج.

شرح "سوابق اجرایی-خدماتی /فعالیت‌های آزاد" قبلی در وزارت سحر و جادو یا مجموعه‌های وابسته (آزکابان و موزه):
خب، عضو کابینه ی کریس خدابیامرز بودیم که بعدش منتقل شدیم به دولت نظافت. ناظر کمکی آزک بودیم.

برجسته؟ مال ما همچین برجسته نبود دوتا پست تو آزک میزدیم.

جادوگران را آسفالت میکنم! چیز... یعنی... کاری میکنم سهولت داشته باشن ملت. ولی جدا از شوخی، یه دستی به سر و روی اینجا میکشیم خلطی نباشه.
تا حد توانمون هم سوژه میدیم ملت خودشون دست بگیرن کار رو دیگه.

شعار انتخاباتی:
ملت، هیچ جای ما نیستن! غیر از تاج سر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تام جاگسن در 1399/1/11 0:33:49
آروم آقا! دست و پام ریخت!

ارسال شده در: یکشنبه 10 فروردین 1399 17:13
نمایش جزئیات
آفلاین

ستاد برگزاری شانزدهمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو
مرکز پذیرش کاندیداهای وزارت سحر و جادو

با توجه به اطلاعیه شماره 1 ستاد برگزاری وزارت سحر و جادو، از همین لحظه، تا تاریخ 16 فروردین، ساعت 23:59:59 تمامی اعضای ایفای نقش میتوانند با پر کردن فرم مربوطه تمایل خود برای کاندیدا شدن اعلام کنند.

توجه داشته باشید که سابقه‌ی شما، اعم از تاریخ عضویت و یا تجربه‌های نظارتی و یا مدیریتی تنها میتواند به تایید شما کمک کند، اما تضمین کننده و ملاک اصلی نیست. مطمئنا کیفیت و کمیت فعالیت و چهره شما در سایت معیارهای اصلی‌ای هستند که در نظر گرفته خواهند شد.

فرم ثبت نام کاندیداها:

شعار انتخاباتی:

توضیحات تکمیلی:

* در خصوص برنامه‌های آینده، می‌توانید برنامه‌های جدیدتر یا خلاقانه‌تری که در جهت هر چه بیشتر فعال کردن وزارت سحر و جادو دارید را شرح دهید. صرف نظر از شوخی و ایفای نقش، ارائه و شرح برنامه‌های نوین و کاربردی نقشی کلیدی برای افزایش محبوبیت شما دارد.

* در مورد سوابق قبلی در وزارت، اگر که قبلا هر نوع سِمَت یا مقامی در وزارت سحر و جادو طی دوره‌های مختلف قبلی داشته‌اید سال، دوره و وزیر منتخب آن دوره را اعلام نمایید.

* در رابطه با سوابق برجسته در ایفای نقش، اگر که قبلا هر نوع سِمَت اعم از نظارتی یا ایفای نقشی در سایر انجمن‌های ایفای‌نقش داشته‌اید را ذکر کنید.

* از هرگونه تبلیغات و فعالیت انتخاباتی در ملا عام و در طول مدت زمان نام‌نویسی خودداری کنید.

تذکر: در صورتی که پستی به غیر از ثبت‌نام در این تاپیک ارسال شود، کاربر تا پایان دوره‌ی انتخابات از انجمن وزارت سحر و جادو معلق خواهد شد. فقط در صورتی که تمایل دارید برای انتخابات نام نویسی کنید، در اینجا پست ارسال کنید.

برنامه زمان بندی شانزدهمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو:

10 تا 16 فروردین: ثبت نام از کاندیداهای وزارت سحر و جادو

17 فروردین: اعلام اسامی نامزدهای نهایی انتخابات
18 تا 24 فروردین: فعالیت ستادهای انتخاباتی و تبلیغاتی
25 و 26 فروردین: رای‌گیری نهایی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 خرداد 1398 01:44
نمایش جزئیات
آفلاین
13/3/96... شبی بود پر ستاره! ساعت 21:10
سال زمینی حساب کنیم دوسال میشه، مریخی و اینام باید بگم؟

یه مدت مورخ بودم، یه دوره کوتاهم زندانی آزکابان!

نظارت... یعنی با تلسکوپ انجمنا رو دید بزنم؟ همه رو دید... آها... چیز، قلعه هاگوارتز، یه مدت کوتاه.

ستاره ها گفتن بیام، نگفته بودن برنامه میخواین...

آها، چیز...
رصد خونه میزنم براتون!
همتونو میبرم رو هوا... چیز... میفرستمتون فضا!
تور ماه گردی، خورشید گردی، سیاره گردی، دوره گردی و... برگزار میکنیم!
کنکورو حذف میکنیم!
کتابای درسی رو هم حذف میکنیم... اصلا آدم چرا باید درس بخونه؟!
اردو هم میبرمتون نپتون، سی سال رفت، سی سال برگشت، خورد و خوراک رایگان... فکر نکنم رایگان... آخه شصت سال خورد و خوراک رایگان به بودجه مملکت آسیب میزنه... ولی یه هفته روی نپتون میگردیم، خیلی حال میده!
در راستای سرمایش کره زمین، با خورشید مذاکره میکنیم یه کم بره عقب تر!

بس نیست؟

شعار انتخاباتی:

با تلسکوپ.. تا فضا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 29 خرداد 1398 23:45
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
عح عح عح عح عح ! ووی ووی وووی!
این فرم ما نسبت به سری قبل تغییر خاصی نکرده!
به نام خداوند بخشنده و مهربان!

9 ماه. وووی وووی وووی! عح عح عح عح عح! یعنی داغون شدمااا. دیگه وقت تولدمه! برین کنار حسن داره میاد!

دوستان به جای ما.

حالا دیگه نمیخوام پزم بدم ولی هااااع! ما هم آره. نمدونم چیطو شد یهو بیدار شدم دیدم ریاست فدراسیون کوییدیچ رو دادن به ما (ولی این لیگو هااا هیچ وقت برگزار نشد به خاطر دست های آلوده پشت پردوو و ملت ریختن منو زدن و انداختنم تو قدح اندیشه و یه قلم پروی تندنویس دادن دست ما! نمدونم چروو! )

سری پیش تصمیم داشتم "ورزش - دینی - ورزش - پرورشی" رو عملی کنم. ولی خععععب! شرایط اجتماعی خیلی فرق کرد از اون موقع. از قضاااااا، نوسان قیمت گالیون هم داشتیم. در نتیجه، این سری بنا دارم برنامه بسیار کاری و اقتصادی "ورزش 1 - ورزش 2 (همنیاز) - ورزش 0.5 (پیشنیاز) - ورزش همگانی" رو عملی کنم.

شعار انتخاباتی:
عیح عیح عیح عیح عیح ! ووی ووی وووی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 29 خرداد 1398 17:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سام علیکم آقایون داشا! دیدیم اینجا نذری می دن ما اومدیم اگه پیتزا بود، کش بریم فلنگو ببندیم!

ما فامیل دوری پالی چپمنیم! تاریخ عضویت این مرحومه هم ۱۳۹۵/۸/۲۳ بوده.

سابقه خاصی نئاریم، یه مدت فرار بود پالی یکی از قضات در وزارت بانو وینکی مرحومه شه که نه عمرب ایشون کفاف داد نه عمر اوشون!

یه مدت ناظر لندن بودیم که اونم یکم مشغله داشتیم نشد که در ادامه همکاری کنیم. ایشالمرلین وزیر می شیم سابقه برجسته خود به خود ایجاد می شه.

خو ع وقتی که ما عضو سایت شدیم اوضای وزارت همچین بگی نگی خوب نبود. تا همین چند وقت هم که اصن وزیر نداشتیم.
به نظرمون اول باس یکم به این آشفتگی سامان بدیم اصن ببینم که صلاحیت داره کی رد می شه اصن انتخاباتی برگزار می شه بعد به ملت وعده وعید بدیم. همه بلدن حرف بزنن یکم پیاز داغ مسائل رو زیاد کنن .(اشاره به شخص خاصی نیس بد برداشت نکنین) ولی در کل بعضی ع کارهایی که ما قراره بکنیم به شرح زیره:

کتک زدن مزدم در ملاعام!
گردن زدن مردم در ملاعام!
دفاع ع حقوق ساحره های خلاف کار!
اختصاص دادن بیشتر هزینه ها به ملکه ارازل و اوباش شهر!
تاسیس مغازه چاقو فروشی در قلب کوچه دیاگون!
فعلن اینارو داشته باشین باقیشو بعدا به اطلاعتون می رسونیم.

شعار انتخاباتی:
کتک آلک گله هر کی نخوره خله!

زت زیات!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر بار گران بودیم رفتیم!
ارسال شده در: چهارشنبه 29 خرداد 1398 15:16
نمایش جزئیات
آفلاین
-من تازه اومدم چی شده ؟

-گفتم که تازه اومدم.

-کارگری میکنم.

-کار.

شعار انتخاباتی:
کار، کار، کار

توضیحات تکمیلی:

نقل قول:
* از هرگونه تبلیغات و فعالیت انتخاباتی در ملا عام و در طول مدت زمان نام‌نویسی خودداری کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 27 خرداد 1398 05:00
نمایش جزئیات
آفلاین

یازده سال

کاندید در ادوار مختلف وزارت.

پرنسسِ‌بابا/ ولدمورت‌زاده / آقازاده / ژنِ‌خوب میباشم.

از اینجا رد می‌شدم.

شعار انتخاباتی:
فس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"...And you, my friend, must stay close"

for you
"ما از رگِ دُم بهت نزديکتريم."
ارسال شده در: یکشنبه 26 خرداد 1398 00:42
نمایش جزئیات
آفلاین

با گریک الیواندر از مهر تا اسفند 97!
با رابستن از اسفند 97 تا هر چقدر قسمت شه!

منم موقعی که اومدم وزارت بسته شده بود...اومدم خودم راهش بندازم!

می دونین؟ این کارا رابطه می خواد! من از این چیزا ندارم. برای همین اومدم اینجا تا اینکه وزیر بشم و بره توی سابقه ام!

الان شاید کم باشه ولی وقتی برم توی کار خیلی بیشتر می شه!

من اگر وزیر شدن کنم:
1-از این دستمال هایی که موقع گرد گیری سر کردن می کنن، سر کردن می شم و وارد موزه می شم...وزیری هستن می شم خاکی!

2-از این لباس خط خطی ها پوشیدن می شم و وارد آزکابان شدن می شم و دوباره راهش انداختن می شم! وزیری هستن می شم، به فکر شهروندان!

3-سعی کردن می شم که روابط رو حذف کرده و ضوابط رو جایگزین کردن می شم.

4-یادداشت هایی که کردن شدم رو بهتون نشون دادن می شم.

5-سعی کردن می شم که اموال خودم رو هزار برابر نکردن شم.

6-فامیل های خودم رو سر کار نیاوردن می کنم. من فضایی بودن می شم و روی زمین فامیلی نداشتن می شم پس اگه وزیر شدن بشم، شما ها رو سر کار آوردن می کنم.

7-وزیر شدن می شم!

شعار انتخاباتی:

عمل مهم نبودن می شه، فقط حرف زدن کن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رابستن لسترنج در 1398/3/26 22:48:21
ارسال شده در: جمعه 24 خرداد 1398 02:07
نمایش جزئیات
آفلاین
از28مرداد 97عضو و از 3/8/97هم وارد ایفای نقش شدم!البته از سال ها قبل با حساب مهمان اینجا رو ملاحظه مینمودم.
جوون محسوب میشم.

خب راستیتش اصن از وقتی من اومدم در وزارتخونه تخته شد و اصن کاری نمیتونستم انجام بدم،فقط میتونستم پست بزنم و سوژه بدم که کردم!

خب...نداشتم،به جوونا میدون بدین خب،پشیمون نمیشید.
از قدیم گفتن اولین دفعه بهترین دفعس!

خب،این یکم طولانیه ببخشید!.
1)اول به زیر مجموعه ها میرسیم،آزکابان رو برقرار مینماییم،یعنی مجرما دوباره پرت میشن تو ازکابان و برنامشم اینه که:
زندانیا به دو دسته تقسیم میشن:
-زندانیایی که خوده وزارت میندازتشون زندان که حق دفاع ندارن.
-زندانیایی که ازشون شکایت میشه تو تایپیک دادگاه و خودشون یا وکیل مدافعشون میتونن با یه نمایشنامه ازشون دفاع کنن.
و طبق برنامه ها اینا هم خودشون به سه دسته درجه یک،دو و سه تقسیم میشن که هرکدوم مجازات خاص خودشو داره.
مثلا زندانی درجه یک کسیه که جرمش کوچیکه،و طبق نظر قاضی که مشخص میشه تعداد کمی رول باید بزنه و اگه در عرض یک ماه نزنه،به بند زندانیان درجه دو انتقال داده میشه!
در ضمن کیفیت و کمیت پستا توسط وکیل بند مشخص میشه(که یجورایی همون نقد کنندس)و اگه تایید شد زندانی ازاد میشه.
2)موزه هم دوباره راه میندازیم.
-جذب مورخ برای موزه
-کارت های قورباغه شکلاتی رو دوباره عرضه میکنیم(با عکس و توضیحات جادوگران سایت)
-راه اندازی دوباره گینس جادویی
-راه اندازی دوباره اهدای مدال مرلین برای تقدیر از جادوگران برتر(در صورت تایید ناظران)
-و...
3)تشکیل کابینه دولت و مجلس.(قاضی و وکیل بند ومورخ اینا هم جزو اینان)
4)تازه کردن سوژه ها و بخشیدن روحی دوباره به تایپیک وزارتخانه و زیرمجموعه ها با کمک کابینه!
5)قرار دادن روزنامه پیام امروز به عنوان زیرمجموعه وزارتخانه(چیه خب؟تو کتابم همین بود!)
6)تنظیم قانون اساسی وزارتخانه شامل قوانین مربوط به زندان،موزه و وزارتخانه.
7)تشکیل تایپیک کارکنان دولت برای رسیدگی به امور تایپیک ها
8)نوسازی مجسمه ی زیبایی که در آن ماگل ها در زیر یک جادوگر درحال له شدن بودند،اسمشو یادم نیست.
9)ساخت نماد،امضا،لوگو و از این دسته چیزای تزیینی برای وزارتخونه،دولت،آزکابان و موزه.
10)و هزاران کار دیگر که الان تو ذهنمه یا بعدا میاد!

شعار انتخاباتی:
تا 1400 با کریس!/با کریس قیمه ها دیگر در ماست ها نمیریزد!/حالا نمه نمه،اگه رای بیارم واسه همتون سنگ تموم میذارم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كريس چمبرز در 1398/3/24 2:14:13
Only Raven
گفتن نداره ولی اربابمون!