1)بله
2)خير@
3)وب مستر کيست؟
4)هيچکدام
2-نظر شما در مورد وب مستر چيست؟
1)خوب است
2)بد است@
3)وب مستر کيست
4)هيچکدام
3-اگر در يک کوچه تاريک باشد و يک چوب در دست شما باشد و با وب مستر رو به رو شويد چي مي کنيد
1)او را خواهم زد
2)او را بشدت خواهم زد
3)جوري مي زنم از جاش بلند نشه
4)به او رحم خواهم کرد
5) چوب را در آنجایش فرو میکنم!!!!(چه پیشنهاد خوبی!!)
ساعت 2 نیمه شب از درون خانه ای صداهای عجیب و غریب و بوق مانند (واقعا بوق مانند، هیچ جایگزینی صورت نگرفته) به گوش میرسد به طوریکه همسایه انتهای کوچه داد میزند : بوق بوق بر شما ملت بوقی باد که بوق اندر بوق بوقین و نصفه شب بوقتون کله محل رو برداشته. (واقعا عفت کلام این همسایه جای تقدیر و تشکر دارد)
بیب بیب....بیب بیب بیب بیب....باب..بیوبیوبیابا...بیبا بیبا بـــــیب....... و بوق ها همینطور ادامه دارند تا بینهایت، تا روز رستاخیز، تا وقتی که همه وب مستر ها بمیرن و جهان از دست این موجودات ضد آسلام و آستکباری راحت شود.......
بعد از صدای بوق ها (بوق های خانه مورد نظر و بوقهای اهالی خیابان و کوچه و محله) صدای تیلیک تیلیک هایی میاید، و صدای تیلیکی که صدایش بیشتر بود......
(تلفتی در مکان دیگر دور از این کوچه زنگ میزند) : الو؟
-: بله بفرمایین؟ جادوگر تی وی در خدمت شما؟
-: آخه مرتیکه بوقی، داری میگی جادوگر تی وی....مگه میگی جادوگر ری دیو....چرا هیچی تصویر ندارین؟

-: آها بخشید آقا الان مشکل درست میشه، این تصویربردار خواب مونده....
حالا دوربین وارد پنجره اتاقی از همان خانه میشود، ولی نه..وارد نمیشود چون پرده کشیده شده و با حروف درشت قرمز روی آن نوشته شده : آخه بوقی، نمیگی من لباس تنم نباشه؟
****بعد از 5 دقیقه*****
پرده کنار میرود، دختری پای دستگاهی عجیب و غریب به نام کامپیوتر یا سیستم یا همون پی سی نشسته و داره تند و تند بالای یه صفحه ای یه چی تایپ میکنه : جی ای دی او او جی ای آر ای ان........بله جادوگران..... وارد میشه........نه خره وارد سایت میشه منحرف بدبخت!!!!!
بعد از 5 دقیقه طاقت فرسا که نشان دهنده سرعت پایین سایت هست و احتمالا سایت دان شده و باز هم احتمالا پای کرام روی سیم سروره.......و سرانجام به جای جمله همیشگی "پروفسور لاوین خوش آمدید" مینویسه :
دوست عزیز!! شناسه شما بلاک شده، لطفا دیگر مراجعه ننموده یا بعدا مراجعه کنین (حقیقتش من نمیدونم چی مینویسه واسه همین یه چی از خودم نوشتم)
آوریل در حالیکه کفیده و درواقع کف و خونی قاطی نموده با شناسه بعدی میره.....و باز هم بلاک......شناسه بعد...بلاک....و تا ساعت 7 صبح 88 شناسه دیگه!!!! رو امتحان میکنه ولی همه از دم بوقی و بلاک.....و سرانجام با آخرین شناسه میتونه وارد شه....... سریع پیام شخصی به وب مستر (عله) میفرسته......
****88 سال بعد****
آوریل پای گور است.......سرطان دارد.....از دوستان تقاضای یک لپ تاپ میکند.......به سرعت برایش مهیا میکنن چون میدونن آوریل رو به قبله است......آوریل اون شناسه 89 را چک میکند......ایول پیام شخصی از عله:
به آوریل : به دلیل دیده شدن لغت بوق در یکی از پستهای شما هر شناسه ای که مشکوک به نظر میرسید که متعلق به شما باشد بلاک شد......این آخری رو هم آزاد گذاشتیم تا وقتی جوابتو دیدی بلاک بشه......با تشکر ماگما...آتشفشان...خدای رول.....هری پاتر.
و اوریل در حالیکه داشت میمرد به عله فحش داد که این بوق آن بوق نبوده بلکه بوق صدای کانکت شدن به اینترنت بوده!!!!
(امیدوارم مورد قبول باشه چون من هفته پیش این صفحه رو سیو کردم و هر روز میومدم یه چی ازش میزدم یا یه چی بهش اضافه میکرم....میخوام بگم خیلی روش زور زدم)
قبولي مگه ميشه شما رو قبول نکرد اصلا من کلا رو ريوني ها بد تعصب دارم چشم بسته قبولي
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

وبمستر عزیز من رئیس ستاد شناسه های بسته شده ی ویلیام ادواردم !

اخ جون شدم برادر حمید
ها ها من هنوز عضوم
دلم خنک شد ولدی
)اصلا توجهش به این ماشین ها نبود همینجوری داشت میامد اینور .....طرفش که (یه ماشین)