جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: جمعه 3 دی 1389 22:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

شما سوال داری بپرس من بر روی چشم جواب می دم مشکلی نیست!من فکر کردم باید جمعه دقیقا جواب بدم!نمی دونستم باید منتظر کسی باشم یا نه!

ببخشید به هر حال!

با تشکر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...

[b]« هوش و علم ، [color=990000]شجاعت و غلبه بر ترس[
ارسال شده در: جمعه 3 دی 1389 21:39
نمایش جزئیات
آفلاین
اسکورپیوس عزیز خیلی ممنون از مصاحبه خوبت. صادقانه و رک به سوالات جواب داده بودی. خب اینم یه نوع مصاحبه بود که تا حالا انجام نشده بود. شما منتظر طرح سوالات از جانب من نموندی و خودت به سوالات اعضا جواب دادی. خدا خیرت بده یکی دو ساعت امروز در وقت من صرفه جویی شد!

مهمان بعدی فعلا معرفی نمیشه چون منتظرم ببینم صاحابش و بنیان گذار قلم پر (پرسی) که بزودی میاد قصد فعالیت داره و میخواد دوباره خودش مصاحبه هارو انجام بده یا نه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 3 دی 1389 11:08
نمایش جزئیات
آفلاین
1. چرا اين شخصيتو انتخاب كردي؟

سوال جالبیه!ن از اون اول این کتاب رو می خوندم شخصیت مورد علاقه ام دراکو بود.همیشه هم دراکو رو دوست داشتم!خب می دونستم دراکو رو بگیرم میرم اسلیترین!به خاطر اینکه به هافل علاقه ی قلبی داشتم،پسرش رو گرفتم!

2.چرا اومدی تو هافلپاف؟

برای اینکه علاقه ی قلبی به گروهی دارم که منو کینگز با هم درش فعالیت می کنیم!از اوباش که یه گروه بود داخل یه سایت دیگه اولین پست زنی های من شروع شد!ریاست گروه رو همین کینگزلی بر عهده داشت!من بعد ها معاونش شدم!بعد ها به امپراطوری نوران رفتم!اونجا ولیعهد در ابتدای کار کینگزلی بود من یکی از فرماندهان سپاه بود!بعد من ولیعهد همون کشور شدم کینگزلی شد جایگزین من!البته در زمان کینگزلی ما ها یه حزب بودیم ولی با تلاش هایی که داشتیم تونستیم به یه امپراطوری تبدیل بشیم!بعد ها هم من امپراطور شدم و کینگزلی به عنوان یکی از وزرام کار کرد و به خاطر همین باز هم برای داشتن فعالیت با کینگزلی اینجا اومدم!همین تمام داستان بود!

3.از کدوم قسمت کتاب های هری پاتر بدت میاد؟

زمانی که رولینگ ارباب رو توی یه جنگ مسخره و فوق بی مزه می کشه!

4.نظرت درباره ی استخر چیه؟

شنا ورزش کلا خوبیه!استخر رفتن رو دوست دارم!اما به علت اینکه ما ها از نعمت دریای خزر بر خورداریم بیشتر می ریم دریا واسه شنا!

5.بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت؟

بهترین خصوصیتم شاید این باشه کسی که با هام دوست چیز به جز خوبی ازم نمی بینه!بد ترین خصوصیتم قدرت طلبیمه!من حاضرم هر مانعی رو واسه رسیدن به قدرت از سر راهم ور دارم!تنها مانعی ها که نمی شه ازشون رد شد مانع های دوستی!می دونی هرگز نمی تونم به یه دوست خیانت کنم حتی برای قدرت!

6. یک وجب روغن به نظرت چقدر برای بدن ضرر داره؟

یک وجب روغن برای سلامتی مفیده!تو می گی چه ضرری داره!

7. چند تا دوست داری؟ چندتاش دخترن چندتا پسر؟

به تو چه بچه!حالا دیگه آمار دوست های ما رو می گیری؟ باشه دیگه!ما رو نشوندین روی این صندلی دارین سوال می پرسین حال می کنین دارم واست!من تعداد دوست هام رو از دو نظر می گم یکیش این قضیه ی دوست معمولی هستش که حدود هفتاد نفر توی اد لیست یاهوم هست تقریبا با همشون دوستم تقریبا نصفشون هم دخترن اما اگه منظورت دوست صمیمی چند تا دوست صمیمی پسر داشتم یکیش همین کینگزلی یکیش محمد جواده و غیره!دو تا دوست صمیمی دختر هم داشتم یکیشون که تهش با هم دعوا کردیم!یکیشون هم که مرد معلوم نیست کجاس! اما اگه می خوای نکته سنجی کنی بگی دوست دختر داشتم و این حرف ها نخیر من نه دوست دختر داشتم نه دارم!خیالت تخت!

8. به نظر خودت اگه تو آینه نفاق انگیز نگاه می کردی چی می دیدی؟

نمی دونم بهش فکر نکردم هیچ وقت نمی دونم واقعا ذهنیتی ندارم!

9. دوست داری چه کاره بشی؟

رییس یه شرکت بزرگ!یه آدم پولدار و سرمایه دار!مهم نیست می خوایم چی بشم مهم اینه که بتونم اون چیز بشم!

10. اگه یه روز از خواب بیدار شی و بببینی یک مرد 500 ساله هستی و همه این مدت زندگیت یه خواب بود چیکار می کنی؟

هیچی کار خاصی نمی کنم!می گم خدا رو شکر که همش یه خواب بود!

11. اسمت کیه؟ کیـــــــــه؟ کیـــــــــــــــــــــــه؟(یعنی اسمت چیه؟)

بله!به به!بعد از ده تا سوال تازه اسم آدم رو می پرسن!اسم من امیررضاست فامیلی قادری اهل کاشانم یعنی چیز اهل رشتم!

12. چند سالته؟

15 سال و 12 روز

13. بهترین رمانی که خوندی چی بوده؟

از چه نظر رمان های جدی یا تخیلی؟کودوم یکی!اگه منظورت تخیلی فکر کنم وارکرافت بهترینش بود!

14. چطوری با جادوگران آشنا شدی؟

به راحتی از طریق دوستان و آشنایان!

15. اولین باری که هری پاتر رو خوندی چه حسی داشتی؟ (منظورم وقتیه که اولین صفحاتشو میخوندی.)

حس خاصی نداشتم!اصلا منظورت نمی فهمم!یعنی چی!تو حس خاصی داشتی؟

16. فیلم مورد علاقت چیه؟(ایرانی و خارجی)

ایرانی بعد از ظهر سگی سگی اما خارجی کلیک رو خیلی دوست دارم!این فیلم ادوارد دست قیچی رو خیلی دوست دارم توی سریال ها لاست رو خیلی دوست دارم!

17. با این کلمات جمله بساز:
اسکورپیوس - درخت گلابی - وان حموم - گلرت - دیوانه خونه - مرگخواران.

گلرت رفته دیوانه خونه ی مرگخوارن توی وان حموم دراز کشیده به اسکورپیوس که مراقبشه میگه درخت گلابی!

18. توی چه سایتهای دیگه ای فعال هستی؟

نوقلم فعالیت داشتم!الان دیگه سر هم نمی زنم!

19. چه قدر با این رنکی که گرفتی حال کردی؟!!!

نمی دونم شاید چون رقیبی نداشتم به چشمم نیومد!همه از اون بالا تا پایین به من رای دادن!دیگه نگرانی واسه بدست آوردن رنک نداشتم بالطبع زیاد هم حال نکردم!

20. به عنوان یه عضو تازه وارد نظرت در مورد این سایت چیه؟

سایت خوبیه!به نظرم از بقیه ی سایت هم کیفیت رولنویسیش بهتره هم بهتر رولنویس می سازه!

21. بهترین و گولاخ ترین مدیر سایت کیه؟

آنتونین دالاهوف!از قدیم می شناسمش!خیلی عضو گولاخیه!

22. اگر بلاک بشی چی کار میکنی؟

می گم بوخودا شوما عوقده ای هستین زدین منو بلاک کردین!توووف تووووف توووف!(الان سر و کله ی خالق این کلمات پیدا می شه!)

23.خودتو کامل معرفی کن

نه به نپرسیدن هاتون نه به دو بار دو بار پرسیدنتون!من امیررضا قادری سیدانی!اهل رشت شماره ی شناسنامه ...

24.از کدوم ورزش خوشت میاد?

بسکتبال

25.هدفت در آینده :

نوشتن کتابم و دادنش به بازار

26.حس مرگخوار بودنتو بگو!

من نمی دونم ملت چرا هر کاری می کنن بهشون یه حسی دست می ده اون یکی کتاب هری پاتر رو باز می کنه حس می گیره این یکی مرگخوار می شه حس می گیره!حس خاصی ندارم!

27.بزرگترین آرزوت ?

داشتن یک زندگی کامل!

28.با اینا جلمه بساز:
ویکتور - جنگل - اسکورپیوس - آنتونین -روزه گرگ - کمک

ویکتور و اسکور رفتن جنگل ممنوعه دنبال آنتونین که بهش کمک کنن صدای زوزه ی گرگ می شنون فرار می کنن!

29.تو هم دوست داری سر به تن آنتونین نباشه

من از آنتونین خیلی هم خوشم می آد چرا نباید به تنش باشه!

باتشکر از همتون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...

[b]« هوش و علم ، [color=990000]شجاعت و غلبه بر ترس[
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 آذر 1389 22:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام اسکور جان !
خوبی?
خوب من میخواستم با تو مصاحبه کنم که آنتونین فکرمو خوند
بریم سراغ سوالای من:
1- خودتو کامل معرفی کن

2-از کدوم ورزش خوشت میاد?

3-هدفت در آینده :

4-حس مرگخوار بودنتو بگو!

5بزرگترین آرزوت ?

6-با اینا جلمه بساز:
ویکتور - جنگل - اسکورپیوس - آنتونین -روزه گرگ - کمک

7-تو هم دوست داری سر به تن آنتونین نباشه?

bye

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی گولاخ «««
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 آذر 1389 13:56
نمایش جزئیات
آفلاین
1. چه قدر با این رنکی که گرفتی حال کردی؟!!!
2. به عنوان یه عضو تازه وارد نظرت در مورد این سایت چیه؟
3. بهترین و گولاخ ترین مدیر سایت کیه؟
4. اگر بلاک بشی چی کار میکنی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: دوشنبه 29 آذر 1389 22:42
نمایش جزئیات
آفلاین
به به
این یارو هم اومد برای مصاحبه

بی مقدمه میرم سراغ سوالات:
1. اسمت کیه؟ کیـــــــــه؟ کیـــــــــــــــــــــــه؟(یعنی اسمت چیه؟)
2. چند سالته؟
3. بهترین رمانی که خوندی چی بوده؟
4. چطوری با جادوگران آشنا شدی؟
5. اولین باری که هری پاتر رو خوندی چه حسی داشتی؟ (منظورم وقتیه که اولین صفحاتشو میخوندی.)
6. فیلم مورد علاقت چیه؟(ایرانی و خارجی)
7. با این کلمات جمله بساز:
اسکورپیوس - درخت گلابی - وان حموم - گلرت - دیوانه خونه - مرگخواران.
8. توی چه سایتهای دیگه ای فعال هستی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
میون یه مشت مرگخوار/ زیر علامتی شوم
توی خ�
ارسال شده در: دوشنبه 29 آذر 1389 21:56
نمایش جزئیات
آفلاین
به به اسکور جــــــــــــــون

آخ من از اول عاشق این قسمت بودم .. البته همیشه می خوندم جرات نداشتم سوال بپرسم ! اما الان که اسکــــــور جووووووون اومده دیگه ....

سوالات من از شخص شخصیس اسکورپیوس مالفوی

1- چرا اين شخصيتو انتخاب كردي؟

2- چرا اومدی تو هافلپاف؟

3- از کدوم قسمت کتاب های هری پاتر بدت میاد؟

4- نظرت درباره ی استخر چیه؟

5- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت؟

6- یک وجب روغن به نظرت چقدر برای بدن ضرر داره؟

7- چند تا دوست داری؟ چندتاش دخترن چندتا پسر؟

8- به نظر خودت اگه تو آینه نفاق انگیز نگاه می کردی چی می دیدی؟

9- دوست داری چه کاره بشی؟

10- اگه یه روز از خواب بیدار شی و بببینی یک مرد 500 ساله هستی و همه این مدت زندگیت یه خواب بود چیکار می کنی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فلورين فورتيسكو در 1389/9/29 21:58:18

[b][size=medium][
ارسال شده در: دوشنبه 29 آذر 1389 20:32
نمایش جزئیات
آفلاین
مهمان بعدی قلم پر: اسکورپیوس مالفوی

اسکورپیوس عزیز را خودتون بهتر از من میشناسید. کمیت و کیفیت فعالیت ایشون اینقدر بالا بود که بدون نظرسنجی بهترین عضو تازه وارد فصل پاییز شد. شما تا جمعه فرصت دارید سوالاتتونو از ایشون بپرسید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 24 آذر 1389 19:57
نمایش جزئیات
آفلاین
برحسب عادت خوندم!

فقط باید بگم اگر اگوستوس جوابای پر و پیمونی نمیداد اصلاً نمیشد نگاهش کرد .( مفعول= مصاحبه)

برای منی که این شخصیت رو نمیشناختم، و نمیشناسم و... اصلاً هیچ جای معرفی نداشت، فقط از مصاحبه فهمیدم آگویستوس توی مرگخورااست . اینکه توی این مدت چه کارایی کرده دیگه X

این بدعت رو هم من میدونم کی گذاشته این آنتونین ملعون! من به مصاحبه کننده عزیز پیشنهاد میکنم جای الهام گرفتن از مصاحبه های بسیار زیبای و دلفریب آنتونین رجوع کنن به قدح اندیشه و یا چه خبر از سایت و مصاحبه های پرسی و سامانتا یا حداقل چرت و پرتهای عله رو الگو قرار بدن. خلاصه این در کل پیشنهاده.

آگوستوس.

فیلمای هری پاتر رو کانال 5 می داد ، فضولی هم اصلاً کار خوبی نیست، خواستی بیا کافه یه دور ببینیمت...

پ.ن: راستی من که نمیدونم آگوستوس خودشو به دیگران معرفی کرده یا نه اینکه دختره و پسره یا غیره، سنش که از تحصیلات و جملاتش معلوم شد منتهی اگر دختر نیست باید بگم خیلی خوشحال بودی با رشته آزمایشگاهی! و اینا... امیدوارم موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: چهارشنبه 24 آذر 1389 17:48
نمایش جزئیات
آفلاین
آگوستوس عزیز خودتو معرفی نکردی ولی مصاحبه خیلی خوبی انجام دادی. چقدر با حوصله به سوالات جواب داده بودی و با این حال ظاهر پستت هم خوب و قشنگ بود. من از خوندم مصاحبه لذت بردم.
بنظر من شبیه جغد دانا میمونی. هم دانایی و هم مرموز. تازه مثل این جغدهای توی فیلما نویسنده خوبی هم هستی.

ویکتور عزیز، از شما هم بابت طرح سوالات و این مصاحبه خوب تشکر میکنم. من میخوام بعد از تمام شدن ترین ها با یکی از اعضایی که انتخاب میشن مصاحبه کنم. پس شما اگر بخوای میتونی تا اونموقع یه مصاحبه دیگه م با یکی از اعضا انجام بدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!