شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ريتا جون بيا اينجا كه ميگم براي به دست آوردن خبر بيشتر : http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=386&forum=9&post_id=37247#forumpost37247
طبق آخرین گزارشات رسیده پیام های شخص اول سایت هری پاتتر به نحو غیر قابل باوری پاک شده شنیده ها حاکیست تعداد پیام های فرد نام برده به 897 عدد تقلیل یافته خبر هایی مبنی بر دست داشتن اینیگو ایماگو به گوش میرسه که صحت این اخبار در لایه ای از ابهام است
(( ريتا اسكيتر : اين خبر را باور كنيد ولي اين دروغ محض است ))
اينجانب ريتااسكيتر در طي مراحل قانوني فراواني مجبور شدم براي بار دوم بعد از اينكه از قتل عمد توسط دوشيزه گرنجر رهايي يافتم دروغ بگويم ( در دفعه قبل كه سال پيش بود ريتا مجبور شد حرف هاي دروغ هري پاتر پسري كه زنده ماند را وارد زونامه ي پيام امروز كند )من يعني ريتا اسكيتر در اين باره ميگويم : چند روز پيش گزارشي در مورد بهداشتي نبودن سالن آرايشي پادما نوشتم كه آن را تكذيب ميكنم . ريتا اسكيتر در ادامه ي اين خبر از تمامي پرسنل هاي آرايشگاه پادما عذر خواهي كرد و اعلام نمود : با اينكه حكم دادگاه اعلام كرد كه آرايشگاه موهايم را مجاني درست كنند اما چون حرفهايم را هنوز قبول دارم پا در آن آرايشگاه طلسم شده نمي گذارم .
با تشكر پيام امروز
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ريتا اسكيتر خبر نگار سابق و ويژه ي نشريه ي وزين پيام امروز در همه جا نزديك شماست ------------------------------------------
پای ریتا اسکیتر خبرنگار معروف به دادگاه کشیده شد در پی شکایت هرمیون گرنجر مبنی بر بی احترامی به ایشون ریتا برای ادای پاره ای از توضیحات به دادگاه فرا خونده شد متن زیر شرح جز به جز دادگاه وی است
رئیس دادگاه: خوب خانوم گرنجر شما از خانم اسکیتر شکایت دارید میشه بیشتر توضیح بدید هرمیون: بله جناب قاضی این خانم در مورخه ی 15/10/ 83به آرایشگاه پادما اومدند و با توهین به من و این جن معصوم اونجا رو ترک کردند سپس ایشون در روز نامه ی پیام امروز اقدام به درج مطلب کذبی نمودند که آینده ی شغلی ما رو به خطر انداخته قاضی: خانم اسکیتر حرفی دارید ریتا: بله قربان اینها داخل مغازه از جن ها به عنوان آایشگر استفاده می کنند و این خلاف مقررات است همچنین در مراجعه ای که به آرایشگاه اونها داشتم با من بر خورد بدی داشتند و قصد داشتند من رو کچل کنند قاضی: خانم گرنجر هرمیون: جناب اضی این جن اونجا فقط یک خدمتکاره و همون جور که خودتون می دونید در تمام دنیا از اونها به عنوان خدمتکار استفاده میشه در مورد بی احترامی به ایشون هم من خبر ندارم حتما سو تفاهمی شده ما هیچ وقت مشتریامون رو کچل نمی کنیم قاضی: خوب هیئت منصفه نظر خودش رو بگه
هیئت منصفه: ما به این نتیجه رسیدیم که خانم ريتا اسکیتر باید رسما در روزنامشون خبر قبلی رو تکذیب کنند و رسما معظرت بخوان و در عوض هرمیون گرنجر موهای ایشون رو به صورت رایگان ارایش کنند قاضی: ختم جلسه
ريتا جان درسته كه تا الان هرميون نتونسته بلايي سرت بياره اما اميد وارم كه همين امسال از بين ببرتت و همه ي جامعه ي جادوگري را از دستت راهت كنه بلكه ديگه كسي نباشه كه اينقدر دروغ به مردم بچسبونه!
((شكايت گروهي افراد مهم جامعه ي جادوگري ار سالن آرايشگري پادما )) اينجانب ريتا اسكيتر خبرنگار ويژه ي پيام امروز پس از تحقيقات فراوان و مشاهده ي شكايات نوشته شده توسط عده اي از مردم و اعتراض هاي گروهي از افراد سرشناس در مورد سالن ارايشي پادما اعلام مي دارم اين سالن مسايل بهداشتي را رعايت نكرده و مواد كه استفاده مي كند مشتري ها را دچار درد هاي بي درمان مي كند . همچنين مديريت اين آرايشگاه (دوشيزه پادما پتيل) در مدتي كه از كشور خارج شده است سالن را به دست عده اي جن خانگي و افراد ناشي سپرده است از جمله دوشيزه هرميون گرنجر (دوست دختر سابق هري پاتر پسري كه زنده ماند ) معاون دوشيزه پادما نه تنها بر كار جن هاي خانگي نظارت ندارد بلكه آن ها را به خراب كاري تشويق مي كند .
************************************ در اخر : دوشيزه گرنجر چندي پيش تصميم گرفت كه با استفاده از ماده اي ناشناخته كه به عقيده ي خودش رنگ مو است خبر نگار ويژه ي پيام امروز ( ريتا اسكيتر ) را به قتل برساند . دوشيزه گرنجر در سال گذشته نيز ريتا را در محفظه اي در بسته حبس كرده بود . وي در هر دو تصميمش نا كام ماند .
به اميد روزي كه پاي وزوزي هاي خبيث ( امثال گرنجر ) از روي زمين برداشته شود .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1383/10/18 14:30:57
ريتا اسكيتر خبر نگار سابق و ويژه ي نشريه ي وزين پيام امروز در همه جا نزديك شماست ------------------------------------------
اينيگو ايماگو نوشته: سلام به همه هر كي ميخواد دوئل كنه به جمع گروه با بپيونده من و پيتر و ديپت و ريتا و .... يه دوئل گروهي هر كي ميخواد به جمع ما بپيونده بياد اينجا: http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=386&forum=9&post_id=36765#forumpost36765
تصحیح می کنم به این مکان بروید : http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1306&forum=28&post_id=36779#forumpost36779