آخرین اطلاعات درباره نحوه امتیاز دهی سلام ، عذر میخوام که مجددا وقت گرامیتون رو میگیرم لرد سیاه ، ولی تعدادی از اعضای محفل ؟؟ متوجه نحوه امتیاز دهی شما نشده بودند !
- یعنی تو از من میخوای که برای اعضای محفل ؟؟ یک بار دیگه نحوه امتیاز دهی رو توضیح بدم ؟ درست متوجه شدم ؟ برای یک مشت خون کپکی ؟!
باز هم عذر میخوام ، ولی میخواستم که هیچ شبهه ای در این مورد باقی نمونه !
- در مصاحبه قبلی واضح توضیح داده بودم ، ولی مسلما ذهن اعضای محفل ققنوس پذیرایی تفهیم این امر رو نداره !
در هر صورت ، مرگخواران با توجه به فعالیتشون همونطور که توضیح داده شده به اربابشون نزدیک میشن ! حالا بستگی داره که در چه بخشی فعالیت کرده باشن !
برای هر مرگخوار 50 قدم برای نزدیک شدن به اربابش در نظر گرفته شده ، به طور مثال هر فعالیت در خانه ریدل ها باعث میشه که مرگخوار فعالیت کننده یک قدم به اربابش نزدیک تر بشه و این 50 قدم به 49 قدم کاهش پیدا کنه !
لرد سیاه توضیح کامل تر در مورد قدم ها بدید ، چون میدونید که ذهن ها یاری نمیکنه !! نزدیک تر شدن به لرد سیاه چه اهمیتی میتونه داشته باشه ، البته بدون احتساب اینکه بزرگترین افتخار زندگی رو بدست میاریم ؟
- نزدیک شدن به لرد سیاه باعث میشه که در جرگه مرگخواران جزو اعضای اصلی و فعالتر به حساب بیاید ، و در نهایت وقتی که کاملا به لرد سیاه نزدیک شدید ، به عنوان یکی از معاونان انتخاب خواهید شد !
لرد سیاه میشه بپرسم که چرا در مصاحبه قبلی گفتید که ارزش 1 امتیاز مرگخواران برابر با امتیاز زیادی از سپیدی هاست ؟
- به این خاطر که امتیاز مرگخواران سخت بدست میاد ، مثلا هر فعالیت در خانه ریدل 1 امتیاز در بر داره ولی مثلا هر فعالیت در محفل ؟؟ حداقل 5 امتیاز رو در پی داره !
لرد سیاه میتونم بپرسم که هر قدم چه میزان هست ، یعنی به طور واقعی یک قدمی که شما در نظر گرفتید چند سانتی متر و یا متر هست ؟!!!
- هیچ آدم عاقلی این رو نمیپرسه ، محفل ؟؟ بدلیل عدم وجود سوژه برای امتیاز هاش از حروف لاتین استفاده میکنه ، من هم از عنوان قدم ! حالا اگر خیلی براتون اهمیت داره باید بگم که هر قدم اندازه یک تار ریش پشمک فقید هست

و آخرین سوال ، وفاداری مرگخواران چطور به اثبات میرسه ؟
- همونطوری که وفاداری محفل به پشمک به اثبات میرسه !

ممنون از اینکه وقتتون رو به ما اختصاص دادید .
- در مورد امتیاز دهی به تمام مطالب پاسخ دادم ، اگر باز هم برای کسی شبهه ای بود ... در ضمن دیگه در این مورد نمیخوام مصاحبه ای داشته باشم ویزلی ! بر عهده من نیست که برای کشش پایین ذهن هر کسی یه مصاحبه انجام بدم ، الان بدست آوردن آواداکداورا غنی شده از هر چیزی برای من مهمتره