جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  118 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  126 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  252 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  167 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: خبرگذاري سياه : VDNS
ارسال شده در: جمعه 25 خرداد 1386 15:02
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب تاریکی ها از دوستی دو تیم آجاس و پوپیتر خشنود است.

صحبتهای ارباب در این مورد:

-وقتی متوجه شدم که کارکاروف و بورگین با یکدیگر در کوییدیچ روابط دوستانه برقرار کرده اند بسی خوشحال شدم.این دوستی هاست که نشان میدهد محفل هیچ نیست!حتی در کوییدیچ!
پس تصمیم گرفتم که به هر دوی آنها 1 نشان آواداکداورا نقره ای که ارزشش صد برابر مدال مرلین درجه 1 است باعث میشود آنها همیشه بدانند سایه من بالا سر آنها است.

مقابله با محفل جز تفریحات مرگخواران است!

-ما هدفهای دیگری برای مرگخواران داریم...با این حال برای تفریح و سرگرم شدن مرگخواران و رفع خستگی تصمیم داریم با محفل هم مبارزه کنیم.جاسوس ما از محفل خبر داده است که فعالیت آنها در ارتباط با ناظرینش است در حالی که مرگخواران فعالیتی فراتر از حد تصور آنها دارند.
ما گروه هایی ترتیب داده ایم تا در بعضی جاها که به مقابله با ما پرداخته اند آنها را سرکوب کنند و در آخر باید بگم که من به زودی در وزارت ناهار میخورم...بله درست حدس زدید.ما وزارت را هم خواهیم گرفت و البته آفتابه مرلین را هم آزاد میکنیم!

هاگوارتز در اختیار ماست!

هاگوارتز در دستان ماست.کوییرل دیروز به مشورت با من آمد.قرار است بعد از پایان یافتن این دوره هاگوارتزی مدیر جدید برای آنجا انتخاب کنم.شاید هم آنجا را بستم و تبدیل به مکانی برای پارتی های مرگخواران کنم!هیچ چیز معلوم نیست ولی بدانید بعد مدیر هاگوارتز،وزیر سحر و جادو و بعد آن رییس محفل را انتخاب میکنم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 23 خرداد 1386 14:00
نمایش جزئیات
آفلاین
افتضاح در محفل ققنوس

بارها توسط جرگه پر افتخار مرگخواران مسائلی روشنگر درباره محفل ققنوس بیان شده بوده است ؛ مجددا در نظر داریم یکی دیگر از بازتاب این مسائل روشنگر را به جامعه جادوگری نشان دهیم !

چندی پیش هری پاتر تصویری از خود و هرمیون گرنجر را در حالیکه توسط دیوانه ساز ها محاصره شده بودند در جادوگران ارسال کرد ، این تصویر بارها توسط اعضای جوامع جادوگری مشاهده شد ! ولی به دلیل برخی مسائل امنیتی نقدی بر این تصویر جالب نشد ، تا اینکه مدتی پیش یکی از اعضای محفل به طور Anonymous ( مهمان - مخفی ) نقدی بر این تصویر ارسال کرد !

این مطلب توسط آنتونین دالاهوف یکی از مرگخواران برجسته برای ما ارسال شده !

در نهایت لرد سیاه افزود :
همواره این موارد توسط محفل تکرار شده و بارها هم تذکر داده شده ، ولی خوب ، اگر یکی از مرگخواران این نقد رو فرستاده بود تا حالا دیگه شونصد قدم به لرد نزدیک شده بود در آخر هم از کسی که این نقد رو تائید کرده بینهایت ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 خرداد 1386 19:22
نمایش جزئیات
آفلاین
آخرین اطلاعات درباره نحوه امتیاز دهی

سلام ، عذر میخوام که مجددا وقت گرامیتون رو میگیرم لرد سیاه ، ولی تعدادی از اعضای محفل ؟؟ متوجه نحوه امتیاز دهی شما نشده بودند !

- یعنی تو از من میخوای که برای اعضای محفل ؟؟ یک بار دیگه نحوه امتیاز دهی رو توضیح بدم ؟ درست متوجه شدم ؟ برای یک مشت خون کپکی ؟!

باز هم عذر میخوام ، ولی میخواستم که هیچ شبهه ای در این مورد باقی نمونه !

- در مصاحبه قبلی واضح توضیح داده بودم ، ولی مسلما ذهن اعضای محفل ققنوس پذیرایی تفهیم این امر رو نداره !
در هر صورت ، مرگخواران با توجه به فعالیتشون همونطور که توضیح داده شده به اربابشون نزدیک میشن ! حالا بستگی داره که در چه بخشی فعالیت کرده باشن !
برای هر مرگخوار 50 قدم برای نزدیک شدن به اربابش در نظر گرفته شده ، به طور مثال هر فعالیت در خانه ریدل ها باعث میشه که مرگخوار فعالیت کننده یک قدم به اربابش نزدیک تر بشه و این 50 قدم به 49 قدم کاهش پیدا کنه !

لرد سیاه توضیح کامل تر در مورد قدم ها بدید ، چون میدونید که ذهن ها یاری نمیکنه !! نزدیک تر شدن به لرد سیاه چه اهمیتی میتونه داشته باشه ، البته بدون احتساب اینکه بزرگترین افتخار زندگی رو بدست میاریم ؟

- نزدیک شدن به لرد سیاه باعث میشه که در جرگه مرگخواران جزو اعضای اصلی و فعالتر به حساب بیاید ، و در نهایت وقتی که کاملا به لرد سیاه نزدیک شدید ، به عنوان یکی از معاونان انتخاب خواهید شد !

لرد سیاه میشه بپرسم که چرا در مصاحبه قبلی گفتید که ارزش 1 امتیاز مرگخواران برابر با امتیاز زیادی از سپیدی هاست ؟

- به این خاطر که امتیاز مرگخواران سخت بدست میاد ، مثلا هر فعالیت در خانه ریدل 1 امتیاز در بر داره ولی مثلا هر فعالیت در محفل ؟؟ حداقل 5 امتیاز رو در پی داره !

لرد سیاه میتونم بپرسم که هر قدم چه میزان هست ، یعنی به طور واقعی یک قدمی که شما در نظر گرفتید چند سانتی متر و یا متر هست ؟!!!

- هیچ آدم عاقلی این رو نمیپرسه ، محفل ؟؟ بدلیل عدم وجود سوژه برای امتیاز هاش از حروف لاتین استفاده میکنه ، من هم از عنوان قدم ! حالا اگر خیلی براتون اهمیت داره باید بگم که هر قدم اندازه یک تار ریش پشمک فقید هست

و آخرین سوال ، وفاداری مرگخواران چطور به اثبات میرسه ؟

- همونطوری که وفاداری محفل به پشمک به اثبات میرسه !

ممنون از اینکه وقتتون رو به ما اختصاص دادید .

- در مورد امتیاز دهی به تمام مطالب پاسخ دادم ، اگر باز هم برای کسی شبهه ای بود ... در ضمن دیگه در این مورد نمیخوام مصاحبه ای داشته باشم ویزلی ! بر عهده من نیست که برای کشش پایین ذهن هر کسی یه مصاحبه انجام بدم ، الان بدست آوردن آواداکداورا غنی شده از هر چیزی برای من مهمتره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 خرداد 1386 14:58
نمایش جزئیات
آفلاین
پایه های قدرتلرد سیاه اینبار استوارند

بخش تصویری خبرگزاری سیاه ساعت 12 نیمه شب

مناظری از آتشسوزی و انفجار پخش میشه وصدای گوینده به گوش میرسه:

... لرد سیاه اینبار ، به جاودانگی واقعی رسیده است ایشان دیگر نخواهند رفت و مانند لردهای دیگر نیستند که آمدند و رفتند.با ماندن ایشان نظم بیش از پیش بر مرگخواران حکم فرما می شود و قدرت آنان چند برابر خواهد گردید مصاحبه ای داریم با لرد سیاه، یگانه جادوگر قدرتمند گذشته، اکنون ، و آینده:

صفحه سیاه میشه و پس از مدتی دوباره روشن میشه، لرد سیاه با ابهت روی صندلی سیاه رنگی نشسته و در حال لبخند زدن به بینندگانه.پشت سر لرد هم چند تابلو از او و مارش ،او و مرگخواران،او به تنهایی، او و چنی تن از خواهران آسلامی!!! روی دیوار نصب شده اند.

صدای مصاحبه گر از پشت دوربین به گوش میرسه: سلام به لرد سیاه. همون طور که می دونید ما می خواستیم با شما مصاحبه ای داشته باشیم برای چند تا از شبکه های خبری، از جمله VDNS ...

- در واقع اگر برای VDNS نبود اصلا باهاتون مصاحبه نمی کردم... در هر صورت سریعا ، سوالاتتون رو بپرسید که سرم شلوغه...

- اهم...هم... خوب...خوب ... اولین سوال اینه که اقدامات شما از این به بعد چیه؟؟

- کی این سوال رو طرح کرده؟؟اقدامات من کاملا سری هستند و تا وقتی که به وقوع نپیوستند، سری باقی می مونن.فقط همین رو میگم که به زودی بمباران مرگخواران شروع میشه.

گ.ر: ممنون از پاسختون.به وضوح معلومه بلای وحشتناکی بر سر مردم خواهد آمد.و اما سوال دوم ، آیا تحولی در مرگخواران صورت خواهد گرفت؟

لرد سیاه کمی جابجا میشه و میگه:اگر هم تحولی باشه در راه پیشرفت ارتش سیاهی است.و نیروگاه هسته ای می تونه یکی از اونها باشه، به زودی چند موشک با اسیدآواداکداورا ساخته خواهند شد و حتی اسم یکیشون رو هم انتخاب کردیم... پیر چاق... این نوع موشک به صورت نمادین دارای ریش هم هست!!!

- خوب و سوال....

چند صدای چندپاق ضعیف از اتاق پشتی لرد به گوش میرسه و چهره ی لرد با لبخندی شیطانی مزین میشه .

لرد: خوب من باید به یک ملاقات برسم، مصاحبه تموم شد ... دنگ...

صفحه سیاه میشه و دوباره روشن میشه، دوربین بیابان بی آب و علفی رو نشون میده که از هر طرف کیلومتر ها ادامه داره.

گزارشگر:چی شد...؟؟ ما کجاییم؟؟ اینجا کجاست؟؟!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 خرداد 1386 13:27
نمایش جزئیات
آفلاین
خانه ریدل ها در برابر محفل ققنوس

مطمئنا تا کنون تمامی اعضای جوامع جادوگری از نحوه امتیاز دادن جهت فعالیت اعضای این دو جرگه خبر دارند !

شرح و امتیازات در جرگه مرگخواران :

نقل قول:
در اين طرح هر كدام از مرگخوارها بر اساس فعاليتهايشان و از طرف لردسیاه پاداش میگرند... ومی‌توانند به لردسیاه نزدیک شوند.!
بدين صورت كه:
1. هر بار برنده شدن در رقابت بهترين نويسنده ي مرگخوار در خانه ي ريدل 5 قدم!
2. هر يك نوشته در انجمن خانه ي ريدل ها در طول يك هفته 1 قدم( میتوانید در هفته تعداد بیشتری بزنید و پاداش بیشتری بگیرید)!
3. هر نوشته اي كه در انجمن هاي سايت براي مبارزه با دشمن ديرين تاريكي(محفل ققنوس) 1 قدم!
4. گرفتن رنک بهترین های سایت هر رنک 2 قدم!
5. انتخاب شدن تیپی که در آن عضو هستین... در انتخاب برترین تیپ ارتش سیاه(مرگخواران) ( برای هر فرد 5 قدم)
6. گرفتن امتیازاتی که لردسیاه به پست شما در نقد پست ها میدهد... به این شرح:

امتیازات تا سقف 5 امتیاز است...و از 1 آغاز میشود...ضمن اینکه نمره‌ای هم که به شکل منفی عمل میکنه داریم که ترول است! و با حرف "ت" مشخص میوشد...

امتیازات:(ت، 1، 2، 3، 4، 5) "" به امتیازات `1 و 2` پاداشی داده نمیشود.... امتیاز 3 برابر با 5 قدم امتیاز 4 برابر با 8 قدم ، امتیاز 5 برابر با 10 قدم و امتیاز `ت`برابر هست با منفی 5 قدم""!

امتیازات تیپ های ارتش تاریکی:

1. امتیازاتی که مرگخواران کسب میکنند میان گین گرفته شده و به گروه ها امتیاز داده میشود.
2. امتیازی که لرد به تیپ در انجام ماموریت ها میدهد.

هر مرگخواريي كه بتواند کمتر از 25 قدمی لرد برسد براي شركت در جنگها و ماموريت ها انتخاب خواهد شد. همچنين جواز حضور در جلسات سري مرگخواران و ارباب را خواهد داشت!

تا بدين جا مرگخواران همه در 50 قدمی لرد هستن... و از امروز فعاليت ها آغاز مي شوند!!

ضمن اینکه مرگخوارانی که به 80 قدمی لرد هم برسن اخراج میشوند...( لرد همچنین میتواند مرگخواران خود را به هر دلیلی بیرون کند)

اینها امتیازات و توضیح امتیازات از زبان خود لرد سیاه برای ارتش پرافتخار سیاهی بودند .

شرح و امتیازات در جرگه سپیدی :

نقل قول:
امتیاز هر فرد تازه وارد در ارتش سفید : 0 امتیاز

امتیاز هر عضو قدیمی ارتش سفید : 50 امتیاز

امتیاز مورد نیاز برای عضو شدن در محفل ققنوس : 250 امتیاز

امتیاز اعضای تازه وارد در محفل ققنوس : 250 امتیاز

امتیاز هر عضو قدیمی محفل ققنوس : 300 امتیاز

امتیاز مورد نیاز برای درجه عضو عادی محفل : 250 امتیاز

امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به درجه عضو کلیدی : 400 امتیاز

امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به درجه کارآگاه : 500 امتیاز

امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به درجه سفید اصیل : 600 امتیاز

امتیاز مورد نیاز برای رسیدن به درجه بزرگان محفل : 700 امتیاز

مقداری به امتیازات مورد نیاز در محفل اضافه گشت ...

پست های زده شده در هر تاپیک از 5 محاسبه میشود ... بعد از محاسبه شدن امتیاز رتبه ای به پست داده میشود که به شرح زیر است ...

A

5 امتیاز اضافه

B

4 امتیاز اضافه

C

3 امتیاز اضافه

D

2 امتیاز اضافه

E

1 امتیاز اضافه

لرد سیاه میخواستم نظرتون رو در مورد سیستم امتیاز دهی محفل ققنوس بدونم :
- نظر خاصی ندارم ، اگر منظورت امتیازاتی هست که زیر هر پست اعضای محفل بنابر فعالیتشون نوشته میشه ، باید بگم که از نظر من مسخرست !

لطفا واضح تر توضیح بدید ، از چه لحاظ :
- اونها در نحوه امتیازاتی که گفتی حروف الفبای لاتین رو مطرح کردن ولی برای امتیاز دهی به پستها مینویسن :
6 امتیاز به همراه یه B

بله منم این رو قبول دارم باعث سر در گمی میشه ، نظر کلیتون رو اگر در مورد امتیاز دهی محفل و مرگخواران بگید ممنون میشم :
- من و مریدان من ، میجنگیم تا به خواستمون برسیم ، در همین راه هم برای تقدیر از مرگخواران 1 تا 5 امتیاز بهشون داده میشه همین ! ما هدف مهمتری از این امتیاز دادن ها داریم ، نه مثل محفل کودک ! ما این جا مهد کودک راه اندازی نکردیم که یه جرگه قدرتمند راه انداختیم ! برای همین هم لازم نیست مثلا 700 امتیاز داشته باشیم که به سران مرگخواران برسیم !
افزایش و کاهش امتیازات با توجه به میزان وفاداری مرگخواران تغییر میکنه !

ممنون از نظرات کاملتون ، حرف آخر :
- تا یادم نرفته باید بگم که مرگخواران وقت میذارن و توی ماموریت ها شرکت میکنن و فعالیت میکنن ولی اعضای محفل که 24 ساعته توی محفل فعالیت دارن ، وقت خاصی هم در نظر نمیگیرن برای همین پستهاشون ارزش محتوایی نداره ، و همینطوری امتیاز دریافت میکنن ، با این حساب 1 امتیاز مرگخواران برابر هست با 10 امتیاز به همراه یه B محفل

باز هم ممنون از پاسخ های روشنگرتون ، به همراه ارباب تاریکی مصاحبه رو به پایان میبریم ، باشد تا برای همگان عبرت شود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 16 خرداد 1386 14:28
نمایش جزئیات
آفلاین
در آخرین مرحله ساخت چرخه سوخت هستیم!

تیم پوپیتر،تیم خصوصی مرگخواران که زیر نظر لرد ولدمورت کار میکند آماده بازی است!

خبرهای مهم روز خبرگذاري سياه به این شرح بود...ایگور با دقت تمام شروع به گوش دادن خبر ها کرد...

-بله عزیزان!حالا به مشروح اخبار میپردازیم!

لرد ولدمورت بالاترین مقام سیاهان طبق اعلامیه ای به محفل هشدار داد که هر چه زودتر تسلیم شوند و گرنه بعد از آماده شدن چرخه کامل سوخت هسته ای محفل را با شیرموز یکسان خواهد کرد.
وقتی این خبر به گوش دامبلدور رسید به سرعت خود را به انجمن کوییدیچ رساند و خود را پنهان کرد...او نمیداند لرد به راحتی آن را میتواند پیدا کند!

تیم پوپیتر با کاپیتانی بورگین یکی از مرگخواران نمونه و خوب لرد ولدمورت به مسابقات اعزام میشود...شایعه شده است کار تیم علاوه بر قهرمانی پیدا کردن دامبل است.در ضمن لرد به یازیکنان پوپیتر مژده داده است که اگر قهرمان شوند به همه آنها یک دور طلسم شکنجه گر بدهد و آنان را تا دم مرگ شکنجه دهد و در صورت باخت آنها را با مرگبارترین طلسم یعنی "آواداکداورایوس جریوس"که توسط خود لرد اختراع شده است کشته میشوند!
بورگین در این مورد اعلام کرده است که ما میرویم و قهرمان میشویم.همچنین لرد افزود.
"ما پول بیخود نمیدهیم،اگر قهرمان شدند پولشان به حساب من در گرین گاتز منتقل میشود و اگر قهرمان نشدند خودشان باید به من جریمه بدهند و به حسابم واریز کنند!

لردسیاه:
با توجه به سیستم امتیاز دهی مرگخواران (3) با پاداش نزدیکی به لرد به خاطر فعالیت خوب (3 قدم)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1386/3/16 22:12:30
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 11 خرداد 1386 20:36
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان توجه کنید که انجمن های سیاه و سفید همگانیه هر دو جبهه میتونن توی انجمن مخالف پست بزنن و ناظر حق نداره پست رو به خاطر این که توی انجمن اونها بوده پاک کنه . اما در مورد این تاپیک و یا تاپیک خبر گذاری سفید اگه به مفهوم و اسم تاپیک دقت کنیم یعنی جایی که در اختیار سفیدها و سیاهاست تا در اون اخبار خودشون رو اعلام کنن.یعنی اخبار سفیدها تاپیک خودشون اخبار سیاها تاپیک خودشون . پس بهتره که در مورد این دو تاپیک رعایت کنید و منطق رو رو فراموش نکنید .این پست ویولت پستیه که بهتر بود توی خبرگزاری خودشون اعلام میشد نه اینجا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: پنجشنبه 10 خرداد 1386 23:28
نمایش جزئیات
آفلاین
اعضای غیور محفل به جرگه سیاهان پاسخ میدهد:
اعضای گروه مرگخواران به دنبال توجیه سوتی های خود هستند.این بار بر خلاف گروه مرگخواران که بین آنان تنها لرد ولدمورت جرات سخن گفتن با محفلی های شجاع را دارد تمام اعضای محفل به مبارزه با گروه مرگخواران پیوسته اند از تازه وارد ترین عضو تا اعضای قدیمی.
در پی چاپ مقاله ای در پیام امروز با نام بیماری نابینایی عمدی گریبانگیر مرگخواران پرسی ویزلی در پاسخ به بیانات ویولت بودلر اظهار داشت که زاخاریس اسمیت نیز جزو جرگه مرگخواران میباشد پس در این صورت این سوال پیش میاید که چرا مورگان الکتو تنی دیگر از مرگخواران اعلام داشت که زاخاریس اسمیت عضو گروه مرگخواران میباشد و ویولت بودلر را به جرم(نداشته!)اعلام مرگخوار بودن زاخاریس اسمیت به باد استهزاء گرفت؟در ضمن لازم به ذکر است که نه ویولت بودلر بلکه بورگین زاخاریس اسمیت را به عنوان یک مرگخوار برشمرد.مدرک حاضر و آماده هم این لینک:http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=162108#forumpost162108
اگر زاخاریس اسمیت محفلی است چرا پرسی ویزلی وی را مرگخوار شمرد و اگر مرگخوار است چرا مورگان الکتو اعلام داشت وی محفلی است؟
آیا بهتر نیست که ملت مرگخوار به جای این که ادعای هم آوردی طلبی از میان محفلی ها داشته باشند ابتدا مشکلاتشان را بین خود حل کرده و با یکدیگر هماهنگ گردند؟
و آیا بهتر نیست که ابتدا از صحت چیزی مطمئن گشته و سپس اعلام وجود کنند؟
بر طبق آخرین اخبار مرگخوارها به دلیل این گاف بزرگ همه در جزایر قناری پنهان گشته و برای تفریح همدیگر را طلسم میکنند!

میخواستم پاک کنم ولی نکردم..تا بقیه هم بدونن که دیگه اینجا جایه این نیست... که حرف های اعضا ایفای نقش رو باز گو کنیم... این پست رو توی خبرگذاری سفید..یا پیام امروز زده بودی بهتر بود تا اینجا... خبر گذاری سیاه... یک خبر گذاری تحت کنترل سیاهان و شخص لردسیاه...است، و کاملا آستاکباری...پس دفعه دیگر برای این گونه جولان دادن ها از همون خبر گذاری و رادیو محفل استفاده کنید... پست های این چنینی پاک میشود.! این پست هم میبایست پاک میشد... ولی نکردم تا برای بقیه هم عبرت بشه. لردسیاه..ناظر انجمن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ويولت بودلر در 1386/3/10 23:32:27
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1386/3/10 23:54:40
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: پنجشنبه 10 خرداد 1386 20:03
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد سیاه به جرگه سپیدی پاسخ میدهد !

لرد تاریکی به هیچ وجه به طور مستقیم نکته ای رو درباره محفل ؟؟ و جرگه سپیدی اعلام نمیکنند ، این بار تمام صحبت های فرمانروای تاریکی از طرف یکی از مرگخواران حقیرشون نقل میشه :

اعضای سپیدی به دنبال توجیحی مناسب هستند !
ویولت بودلر یکی از اعضای محفل ؟؟ ( ققنوس یا کودک ) در پی ابراز نظرات مرگخواران گفته :

از علائم بیماری های سوتی در کنی میتوان به حرکت پرسی ویزلی اشاره کرد که چندی پیش در طی بیاناتی اعلام داشت که زاخاریس اسمیت عضو محفل نمیباشد.در حالی که نه تنها مورگان الکتو مرگخوار تازه کار و نا بلد اعتراف به عضویت وی در محفل کرد بلکه خود زاخاریس اسمیت نیز برای عضویت در محفل در خواست داده است.

به نظر لرد سیاه بیماری های سوتی شیوع فراوان تری در بین محفلی ها یافته ؛ آنها کسانی را که برای عضویت در جرگه محفل درخواست میدهند را هم محفلی به شمار می آورند ، اگر بنا بر درخواست عضویت بود که تمام جادوگران مرگخوار بودند !

واقعا اعضای محفل در حالی که در ماموریت محفل خود شرکت میکردند ، فکر میکردند که در حال مبارزه با مرگخواران هستند ؟

لرد سیاه دقیقا روز قبل از آغاز ماموریت محفل ؟؟ اعلام داشتند که مرگخواران به دلیل لطف ایشان به تعطیلات رفته اند و حضوری نخواهند داشت ، همانطور که مشاهده شد دخالتی از سوی مرگخواران در این ماموریت ( نوع ماموریت مشخص نیست !! ) صورت نگرفت ، ولی در ماموریت مرگخواران دخالت هایی از سوی سران و اعضای محفل مشاهده شد !! ولی باز هم اظهار دارند دخالتی نکردند !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 خرداد 1386 11:37
نمایش جزئیات
آفلاین
News In The Headlines

راه اندازی مجدد نیروگاه اتمی سیاهان... و آغاز چرخه غنی سازی اسید آواداکوارا!

لردسیاه در همایشی که به مناسبت رفع تعلیق نیروگاه اتمی سیاهان در نیروگاه اتمی حضور داشت چنین فرمودن:

آغاز غنی سازی یک پیام دارد! به چالش کشیدن... دنیا و تلاش برای نابودی محفل ... جادوگران سفید به شکل دسته جمعی(کشتار جمعی) این بار مصمم هستیم که جهان رو در تسخیر خود بگریم...!

هنوز هیچ واکنشی از طرف وزارت سحر و جادو یا محفل ققنوس... یا ارتش wc...t... در این باره اعلام نشده... که این شایعه رو پر رنگ میکند، که به جزیره جیجو فرار کردن از ترس کشته دشن... و در حال کمک به یانگوم هستن!( در گوشی... میگن سارا اوانز(مامان سارا) در راس فراری ها بوده و الان داره پیش یانگوم در قصر آشپزی یاد میگره... تا از پس شکم کارد خورده گرواپ بر بیاد!)

این بود آخرین تحولات جبهه تاریکی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!